Sef mi je punio pickicu

erotske price

Ona trazi njega

Ja sam Mica i pisem vam stvarni događaj izmedju mog zgodnog šefa i mene.Radim u firmi gdje imam puno kontakt sa Šefovima i poslovodjom. Šef mi je Bosanac, visok crn, mišićav 30-tak godina. Kako je najbolji mmm..

Ja 22 godine smedja kosa plave okice kaze da sam vražićak. Sise i guza cvrsto mlado meso. a sam udata a i on oženjen, od prvog dana se pogledavamo smješkamo jedno drugom, izlazili smo par puta, bilo je tu neki dodira ali ništa ozbiljno.

Jako me pali kada me slucajno dotakne, sav uzbudjen namirisan do bola, svaka zena bi ga pozeljela.

Neki dan je imao rođendan, pa sam htjela da ga iznenadim, obukla sam crnu usku haljnicu gdje su se guzovi ocrtavali, a i moje okrugle grudi. Stavila najdrazi parfem, na koji se i sam moj muz pali. I ulitala se ka šefovom uredu. Bio je sam, pokucala sam i usla, cijeli ured je zamirisao od parfema i moje napaljenosti. Tako sam ga zeljela.
Sjeli smo da pijemo kafu, bio je nervozan ustogljen, pa sam se ponudila da ga izmasiram, prisla sam mj i pocela sa masazom, osjecao se ugodno hvalio me. A onda sam se spustila do uha da mu kazem kako dobro mirise i usput da se priblizim njegovom vratu. Istog momenta se naježio na njegovim uskim hlacama sam vec primjetila da se nesto desava i nisam to mogla propustiti.

Upoznavanje dijaspora

Poljubila sam ga i rekla da zelim da mu poklonim jos nesto. Bio je sav u čudu, ludak kao da nije primjetio da ga želim. Sagnula sam se na koljena i krenula da da odkopcavam, imala sam sta i da vidim, dobar kurac od 20tak cm bio je jako sredjen i mirisljav. Prvo sam ga drazila, dodirivala tu i tamo. Krenula sam da ga ljubim od jaja, lagano sam ih sisala a on je uzivao. Lizala sam ga od pocetka do kraja, po malo lickala glavic, onda me zgrabio za kosu i nabio ga u grlo do jaja, gusila sam se u njegovom kurcu, ali je godilo. Gutala sam ga svega par minuta dok me nije ispunio svojom spermom. Zatim me podigao na sto poceo da me svlaci i ljubi, igrao se mojom pickicom dok mi je grickao brdavice.

Erotske price

Šefe molim vas gurnite ga u nju, toliko vas dugo zelim, ne patite me, ali se samo zlo nasmjesio i nastavio da se igra. Ljubio me, gurao cas jedan prst cas dva. Izludjivao me, lizao je moje sokove mjesio sise. Onda se digao i rekao sada cu da te jebem kao niko, jer i ti meni izludjujes od prvog dana, svojim izazovnim oblacenjem namigivanjem i tepanjem, kako sam samo ja to umjela. Stavio ga na nju i njezno je mazio dok sam nije skliznuo, uuum najljepsi osjecaj, ispunio je moju pickicu svojom debelom kurcinom, bila sam na sedmom nebu, gurao ga je sve jacim tempom, zeljela sam da taj trenutak vjecno traje. Tako je sefe, jebi svoju ljepoticu, rasturi mi pickicu, zelim te uvijek govorila sam mu.

Ona trazi njega

Bila sam na vrhuncu kao i on, od tolikog uzbudjenja nismo mogli dugo da izdrzimo, zazvalio me jako, nabio ga do jaja i napunio mi pickicu svojom vrelom spermom. I ja sam svrsila zajedno sa njim. Šef je moja najsladja tajna i najbolji jebac do sada. Imamo opet sastanak za par dana, onda ce biti jos bolje jer i njemu a i vama pripremam jedno iznenadjenje.

Dopisivanje

0 comments

No comments yet