Kako me devojka jebala jezikom

erotske price

Ona trazi njega

Svakome dođe barem jedanput u životu kada se zapita kako je to biti u tuđoj koži, kako je to biti neka druga osoba. Nekada nam se to događa sa namerom, a nekada sa požudom. Svi se pitamo koja je razlika između muškarca i žene, kako i jedni i drugi razmišljaju, kako se ponašaju među sobom, ali najviše nas zanimaju pitanja u vezi seksa. To je ono primarno što svakog muškarca i ženu pokreće i tera na nova istraživanja.

Ja sam dugo o tome razmišljao, i stalno kada vidim neku devojku ja se zapitam kako se ona „pali”, tj. šta se njoj mota po glavi i koliko često ona razmišlja o kurcu ili penisu, o seksu i sličnim stvarima. Slušao sam razne iskustvene priče i slušajući moje prijateljice, počeo sam da im se divim. Propitivao sam ih o svemu, počevši od prvog poljupca pa sve do poslednjeg oblizaja usana i usmina. Svaka od njih je imala drugačiju priču. Na primer, jednoj je stalo do osećanja, drugoj do veličine penisa, treća pak voli da uživa u pušenju, dok je jedna od njih bila sklona (a valjda je i sada) raznoraznim perverzijama, a ponajviše pissingu. Možda sve ovo ovako rečeno ne izgleda toliko posebno, ali slušajući ih, ja sam uživao i zanosio se u njihovim rečima iznova i iznova…

Upoznavanje

One su o tome pričale sa toliko topline, a ujedno i sa toliko žara i strasti da mi je došlo u jednom trenutku da ih upitam da li bih ja mogao da im pomognem u njihovim fantazijama i doživljajima. Posmatrajući ih, nisam odoleo a da ne pomislim kako bih se ja osećao da se meni to dešava, da ja „primam otpozadi” i da ja oralno zadovoljavam nekog kuratog muškarca. Poželeo sam i ja da skačkam i nasedam na kurčine, da mi ga neko stavlja među sise, a ponajviše da uživam u ukusu sperme, vruće i slankaste sperme u mojim ustima.

Vraćajući se jednog dana sa posla, rasejan i zamišljen, prolazio sam pored radnje sa ženskom garderobom izloženom u izlogu. Zastao sam ispred izloga i zagledao se u jedan proizvod. Opčinio me je dizajn jedne mini suknje na lutki. Suknjica je bila crvene boje, ali toliko jarke da mi je u jednom trenutku došlo da uđem u prodavnicu i skinem sve sa sebe, navučem minić i odlutam. Zapravo, i jesam odlutao, ali samo u mislima.

Odlazeći od izloga, naleteo sam na jednu gospođu. Ona je jednom rukom tipkala poruku, a u drugoj je nosila kesu sa voćem i povrćem. Naletevši na nju, kesa se pocepala i sve ono voće i povrće se združilo s asfaltom, kao i telefon. Gospođa je bila u kasnim tridesetim, odevena u skupocenu bundu, našminkannog i napuderisanog lica i punijih nakarminisanih usana. Za svoje godine je odlično izgledala.

Ja sam počeo da se izvinjavam i objašnjavao sam joj kako nisam namerno, bla bla bla… Spustio sam se ispred njenih nogu da pokupim voće, dok je ona samo stajala kao ukipljena. Nisam ni obraćao pažnju na nju, dok nisam proturio ruku između njenih nogu da uzmem šargarepu. I imao sam šta da vidim. Nosila je neku kratku suknju ispod bunde, a ispod nje nije imala ništa. Osim jedne poveće „šargarepe”.

Ostao sam u tom istom položaju, kao kuca kojoj koska visi iznad glave, i otvorenih usta gledao u gospođino međunožje. Bio sam zgranut. Posle nekoliko trenutaka gospođa je verovatno zaključila šta se događa i podigla me na noge, uzela voće i povrće iz mojih ruku i poljubila me. Okrenula se i rekla: „Nismo toliko različiti, je l’ da?” Namignula mi je i otišla.

Ona trazi njega

Ja sam ostao ukopan u mestu nekih desetak minuta i nisam mogao da verujem šta sam video. Šetao sam i razmišljao nekih dobrih sat vremena. Idući ka stanici, sa moje leve strane ugledao sam Erotski shop. U izlogu je stajao, kao po običaju, izazovni donji veš. Zastao sam i počeo razmišljati. Posle nekoliko trenutaka sam ušao unutra. Prostorija mi nije toliko nepoznata, jer sam već bio u njoj, ali sada sam tu zbog nečeg sasvim drugačijeg. Ulazivši u radnju, na kasi sam primetio jednu stariju gospođu od oko četrdeset godina, koja me je kao flashback podsetila na nesvakidašnju situaciju koja mi se desila nešto ranije u toku dana. Pogledala me je i rekla: „Dobar dan. Kako vam mogu pomoći?”

Prostorija je bila ispunjena seksualnim igračkama i porno filmovima. Mogao si videti sve od vibratora ili dildoa, pa do najerotičnijeg donjeg rublja, što je meni i odvratilo pažnju. Malo pogubljen, prišao sam kasi i počeo da se raspitujem o brusićima, tangicama i čarapicama. Razlog je navodno bio poklon za moju devojku. Najviše volim čipkasti veš, pa sam se odlučio na to. Kod devojaka me najviše uzbuđuje čipka, pa sam mislio da ću se u njoj najženstvenije osećati. Posle kraćeg odabira, izabrao sam crvenu boju. Uzeo sam tange, brus i crvene čarape. Izašao sam iz radnje i osećao sam se ispunjeno.

Upoznavanje dijaspora

Mmmmm… Ušao sam u stan i osetio božanstven miris zelene salate sa vrućim krompirićima. Pri ulasku devojka me je počastila jednim poljupcem i otišla u wc da piški. Ja sam brže-bolje raspakovao aktovku i izvadio iz nje moje „crvene bisere”. Stavio sam ih na skriveno mesto i seo za tv. Viktorija je, kako je ime moje devojke, izlazeći iz wc-a doviknula da je večera gotova. Seli smo za što i počeli da pričamo i uživamo u hrani. Ja sam izuzetno otvorena osoba, ali ovako nešto ne znam da li sam u stanju da kažem bilo kome.

Sutradan je bila subota, jedini dan u nedelji kada Vik radi, a ja ne. Rešio sam da se prepustim svojim fantazijama. Ustao sam nešto pre podneva, doručkovao i zakačio se na net. Znao sam da nisam imao mnogo vremena zato što Viktorija radi do tri. Na netu sam tražio neki izuzetno eksplicitni sajt koji bi me još više uzbudio. Tražeći tako našao sam jedan sajt koji je sadržao sve vrste klipova. Naišao sam na kategoriju pod nazivom ”shemales”. Znao sam šta je iz priče i rešio sam da se i sam uverim.

Koliko lepo izgleda kada žena ima kurac!
Otvorio sam jedan klip i iz momenta mi se digao. Gledavši muškarce kako „uzimaju u obzir” ženske kurčeve i poigravaju se sa njima, setio sam se mog iskustva i još više sam se napalio. Otišao sam u sobu i izvadio iz fijoke stvari koje sam kupio. Skinuo sam se go, i sa polunadignutim penisom počeo sam da oblačim čarape.

Dok sam stajao ispred ogledala, pokušavao sam sebe da zamislim sa grudima i picom, ali nije mi polazilo za rukom. Doneo sam veš do kompa gde je devojka sa još jednim momkom ležala u pozi 69 i međusobno su se obrađivali. On je pušio njoj i ona njemu. Zatim je momak ustao, uzeo kremu i namazao sebi šupak. On se namestio kao kučence i jedan prst stavio sebi u guzu, dok mu je devojka prišla od pozadi i posle ovlaživanja svoje alatke zabila mu ga tako jako da je mene sve zabolelo. Na njihovim licima se videlo da su uživali. Prvo je ona njega guzičila, pa mu je onda nasela na kurčinu, što je mene navelo da počnem sa oblačenjem.

Iz sobe sam takođe uzeo i devojkine jastučiće i prvo što sam na sebe stavio bio je brus. Posle nekoliko sekundi sam obukao i gaćice. I tako u kompletu sam sedeo u fotelji i gledao u ono dvoje kako ispunjavaju rupice jedno drugom. Posle određenog vremena vratili su se u početnu pozu i svršavali jedno drugom po licu, usnama, grudima… Izgledalo je tako senzualno da sam i ja poželeo da sam u tom trenutku sa njima.

Nalazio sam se na sedmom nebu. Zbog toga nisam ni primetio da je Viktorija stajala na vratima i posmatrala me. Prišla mi je dok sam bio u šoku i pogledala monitor. Videla je kako devojka i momak oblizuju spermu sa kurčeva. Okrenula se ka meni, čučnula, i na moje veliko iznenađenje izgovorila je reči koje ću doveka pamtiti: „Dragi, drago mi je zbog tebe”. Nisam mogao da verujem svojim ušima, a kasnije ni svojim očima.

Počela je da mi liže i ljubi stopala, da prelazi jezikom preko čarapa. Dovodila me je do ludila. Poigravala se sa mnom, pa i sa mojim kurcem. Pogledala me je i pitala da li bih joj izveo striptiz. Nisam mogao da dođem do reči, samo sam radio šta mi je rekla. Ustao sam dok je ona zauzela mesto u fotelji. Počeo sam da igram i da se vrtim uz muziku koju je ona pustila. Vrteo sam dupetom u mojim čipkastim tangicama kao profi. Mesio sise, oblizivao prste, udarao sebe po dupetu, čemu se i ona pridružila. Unosio sam joj se dupetom u lice, na šta je ona počela da mi ljubi i liže guzove, da ih grize i šamara.

Ona trazi njega

Skidao sam se kao prava striptizeta
Počeo sam onako go da mešam njoj u krilu i da joj ponovo stavljam na lice moj čmar. U jednom trenutku ona me je privukla sebi i čvrsto uhvatila za gornji deo nogu. Samo sam osetio neku toplinu, a to je bio njen jezik na mom ulazu u čmar. Palacala je jezikom gore-dole, a rukama mi je širila guzove.

Posto mi je ovlažila čmarić, nabila mi je srednjak. Polako, pa sve jače i jače, i dublje i dublje. Ja sam samo uzdisao i uživao u njenim prstićima. Počela je da nabija dva, pa tri prsta. Raširila mi je guzu kao što bih ja njoj.

Izvadivši prste, okrenula me je tako da joj je moja kita bila ispred ocčju. Čim ga je uzela u ruke, ja sam počeo da izbacujem iz sebe spermu u mlazevima. Mislio sam da nikada neću prestati. Ofarbao sam joj celo lice u providno-belu boju. Dok je rukama skidala spermu sa lica smejala se i dobacivala mi kako sam dobra pička i kako sam jebozovan.

Ja sam se od iznemoglosti bacio na kolena i naslonio se na njene butine. Gledao sam u njene okice kafene boje i gubio se u njima. Mislio sam da sam u nekoj božanstvenoj šumici, prepunoj borova, gde sve odiše osvežavajućim mirisom. To je zapravo bio miris sperme na Viktorijinom stomaku.

Zagledao sam se u kapljice, što je ona primetila. Pomazila me je po obrazu i prišla mi je. Usta su joj bila puna sperme, kao i zamazana desna ruka. Približila mi je ruku i stavila srednji prst na usne. Počeo sam da drhtim. Polako sam otvorio usta, što je ona iskoristila, zabivši mi prst do krajnika. Povlačila ga je napred-nazad, a ja sam se uživeo u ulogu kučke i počeo da ga pušim. Primetio sam zadovoljstvo na njenom licu. Polako je pribižavala usta ka mojim i uz strasan poljubac sasula mi ostatak sperme iz njenih usta u grlo.

Pljuvačka joj se razvlačila o moju i klizila niz moje grlo. Posmatrali smo jedno drugo neko vreme i nismo izgovorili ni reč. Ona se samo smeškala. Ustala je i otišla do kupatila. Ja sam seo u fotelju i još uvek razvlačio spermastu pljuvačku po ustima. Viktorija se posle nekog vremena vratila i sa vrata dobacila: „Da li je moja devojčica raspoložena za jednu limunadu?”

Upoznavanje

0 comments

No comments yet