Kako su mi jebali zenu

erotske price

Ona trazi njega

Prijatelj koji je odselio prije 15 godina van Hrvatske je stigao na par dana vidjeti roditelje. Javio nam se i rekao da bi nas volio vidjeti. Supruga je zapela da se nađemo s njim jer ga zna čitav život i ne dolazi baš često. Kako mi nije baš drag, rekao sam da se pođe sama naći s njim i da mu kaže da sam bolestan ili nešto. Dogovorili su se naći upravo sinoć. Kako druženje s njim obično završi ozbiljnim opijanjem, znao sam da je ne moram čekati. Kako je opet zagrijalo, obukla se dosta lagano. Gore majica na tirake (bez grudnjaka kao i uvijek), a dolje kratke hlačice i sandale. Izašla je malo prije 20h, a ja sam relativno rano otišao spavati jer sam jutros morao ranije ustati.

Probudio sam nešto iza 6, a nje nije bilo u krevetu. Ustao sam i čuo da je pod tušem. Otišao sam u kuhinju i skuhao kavu dok je završila. Kad smo se susreli nakon što je izašla iz kupaone spustila je pogled i promrljala dobro jutro i doslovno otrčala u sobu. Otišao sam za njom i pitao je da li je sve ok. Legla je na krevet i rekla da je sve super i da joj se samo jako spava. Ostavio sam je i otišao obaviti što sam imao.

Vratio sam se nešto iza 11 i zatekao je u kuhinji kako sprema ručak. Pozdravio sam je i poljubio. Bila je bolje volje, ali opet se ponašala kao da joj je neugodno zbog nečega. Predpostavio sam da je pretjerala s alkoholom večer prije, ali nisam je htio odmah ispitivati već sam pričekao da završimo s ručkom.

Upoznavanje dijaspora

Kako je bilo sinoć s Danijelom? pitao sam je kad smo sjeli na terasu. Primjetio sam da su joj koljena crvena.

– Ok. Malo smo popili.

– Pa gdje ste bili do 6 ujutro?

– M-ma ostalo smo pričati malo. zamuckivala je

– A koljena?

– Što s koljenima? A to, ma na kamen sam se ogrebala.

Sklanjala je pogled i očito joj je bilo neugodno.

– Na kamen? Hoćeš mi ispričati što je bilo sinoć ili ćeš nastaviti muljati?

Spustila je glavu i nije govorila ništa.

– Onda?

– Ispričat ću ti, ali molim te se nemoj ljutiti. Znam da ti je antipatičan i sve, ali popila sam previše i dogodilo se što se dogodilo.

– Hajde, pričaj, što se dogodilo.

Duboko je udahnula i počela.

– Našli smo se u onom kafiću u koji mi obično pođemo. Čim smo došli krenuli smo udarati po pivama i rakijama. Znaš kakav je. Pričali smo o svemu i svačemu, rekao mi je da nije planirao doći nego mu je otac nešto bolestan pa je doletio neplanirano. Došao je sam jer mu supruga nije mogla dobiti slobodno. Rakija po rakija i već do ponoći smo bili poprilično pijani. Prisjećali smo se zezancija kad smo bili klinci. Kafić se zatvorio u 2 pa smo onako pijani lagano krenuli doma. Držao mi je ruku oko struka čitavo vrijeme.

Kad smo stigli blizu njegove kuće pitao me da pođemo do obližnjeg parka i popušimo cigaretu jer mi želi nešto priznati.

Ona trazi njega

Sjeli smo na klupu i rekao mi je da je pred kraj srednje škole bio strašno napaljen na mene. Ne zaljubljen nego baš napaljen, sve bi dao da me mogao pojebati. Rekao je da se još sjeća kad mi je jednom na kupanju sisa pobjegla iz kostima i da je danima drkao na taj prizor i maštao kako me jebe u svim mogućim položajima. Čak pijanu me takva direktnost iznenadila, ali laskalo mi je. Nastavio je govoriti kako mu je nevjerovatno kako sam se malo promijenila otad i da sam još uvijek jednako zgodna.

U jednom trenutku mi je stavio ruku na dno leđa, zavukao je ispod majice i lagano me počeo milovati pa mi se približio i na uho mi rekao “Ajd mi ih sad pokaži.” počela sam se smijati i rekla mu da ne bude lud. “Hajde, samo zadigneš majicu na minut da ih malo vidim. Ispuni želju starom prijatelju, neće nitko znati osim nas.”. Dok me nagovarao počeo mi je kliziti rukom uz leđa i zadizati majicu. Neću ti lagati, laskalo mi je i malo sam se napalila u tom trenutku pa sam pristala.

Na brzinu sam podigla i spustila majicu pa prasnula u smijeh. Počeo je kukati da je bilo prekratko, da sam grozna i da nisam fer. “Ne možeš mi to činiti. Pokažeš mi na pola sekunde nešto tako predivno i onda me zajebavaš. Daj podigni majicu da ih pošteno vidim.”. Rekla sam da neću. Situacija mi je onako pijanoj bila smiješna, ali me sve više i više napaljivala.

“Evo, ako samo minutu budeš sjedala ovdje sa mnom bez majice skinut ću se u gaćice i tako poći doma.” Prasnula sam u smijeh i rekla mu da će dobiti dvije minute ako pristane gaćice uvući u guzu kao tange i tako hodati ostatak puta. Rekao je da pristaje, ustao i skinuo se. Pogledala sam ima li koga u blizini i polako skinula majicu. Stajao je ispred mene i lagano se ljuljao dok mi je gledao sise. Komentirao je kako obožava velike bradavice i da moje izgledaju baš sočno. Dok se tako klatio prelazio je rukom preko debele izbočine na gaćicama. Pogledom sam mu pratila ruku i postajala sve napaljenija. Sjeo je opet do mene na klupu, nagnuo se i bez pitanja mi počeo sisati bradavicu. Rekla sam mu da to ne radi, a on mi je na to uzeo ruku i stavio na izbočinu na gaćicama. Osjetila sam koliko mi je debeo i počela uzdisati. Bila sam prepijana i prenapaljena da se oduprem pa sam mu ga počela lagano trljati dok mi je grickao jednu pa drugu bradavicu.

Ona trazi njega

Nisam mogla više izdržati pa sam ustala i kleknula pred njega. Izvadila sam mu ga iz gaćica, debeo mu je, obrezan i prošaran žilama. Isti tren sam ga uzela u usta i počela sisati. Dok sam ga uzimala duboko u grlo on mi se igrao sa sisama. Čula sam neko komešanje, smijeh i razgovor, a on mi je rekao da ne prekidam i s obje ruke me uhvatio za glavu. Ono cerekanje koje sam čula je sad već bilo bliže, ali više me nije bilo briga. Čula sam “May I?” i “Go ahead man, she’s drunk.” prije nego sam osjetila nečiju ruku kako mi prelazi preko leđa i grabi me za sisu. Pokušala sam podignuti glavu, ali nije mi dopustio nego mi je rekao “Ne brini ništa, samo puši”. Obje ruke su mi bile u nečijim dlanovima, a netko mi je mazio guzu pa pokušavao zavući ruku u hlačice.

Razgovor i hihotanje su se nastavili. Uspjela sam razabrati dva različita muška glasa, američki naglasak. Jedan mi se i dalje igrao sa sisama, a drugi me uvatio za bokove i počeo povlačiti prema natrag. Tad su mi koljena stradala. Osjetila sam kako mi Danijelov kurac pulsira u ustima. Zaustavio me i izvadio mi ga iz usta pa mi je okrenuo lice prema svome i rekao “Eh da sam znao da si takva kurva….” gledajući me ravno u oči.

Tad se zaustavila i rekla “Koja sam ja glupača.”. Šutala je i gledala u pod. Rekao sam joj da nastavi, odgovorila mi je da ne želi.

Dopisivanje

– Ne mogu. Znam da voliš slušati, ali ne mogu ti pričati kako su me lik kojeg ne voliš i neka dvojica koje nisam niti vidjela izjebali kao kučku usred parka.

Uzeo sam je za lice i poljubio. Rekao sam joj da obećajem da se neću ljutiti i da mi ispriča do kraja. Uzdahnula je i nastavila.

Danijel me i dalje držao za lice i prelazio mi palčevima preko usana. Bila sam namještena u doggy položaj, a ovaj odostraga mi je otkopčao hlačice i spuštao ih skupa s tangicama. Drugi mi je sve grublje i grublje povlačio bradavice i zavlačio se ispod da bi ih sisao.

Neću ti lagati, iz pice mi se cijedilo koliko sam bila napaljena. Osjetila sam kako namiješta vrh glavića na ulaz prije nego mi ga je zabio iz sve snage. “You like this, bitch? You are one filthy slut, aren’t you?” ponavljao je dok mi je razvaljivao picu brže i brže. Danijel je ustao i pustio drugog amerikanca na svoje mjesto. Ovaj je spustio hlače i nekoliko me puta udario golim kurcem po licu prije nego mi ga je krenuo gurati u usta.

Ona trazi njega

Čula sam Danijela kako se smije i govori im da sam mu prijateljica od djetinjstva i da nije znao da se ovoliko volim jebati. I jedan i drugi su žestoko zabijali kite u mene, a ja nisam željela da stanu iako su me boljela koljena. Nakon nekog vremena je ovaj kojem sam pušila rekao da bi i on malo u picu pa su se zamijenili. Ovome koji mi je tad bio u ustima nije trebalo puno da počne pulsirati. Pitao je Danijela da li me mogu napuniti na što je on odgovorio potvrdno. Ubrzo me uhvatio za glavu, nabio mi ga duboko u grlo i počeo se prazniti. Dok sam grgljala i gušila se pica mi se stegla pa je ubrzo i ovaj drugi počeo svršavati zabijen duboko u mene.

Kad su svršili zahvalili su Danijelu, meni se nisu niti obratili. Vrtilo mi se u glavi pa sam ostala tako na koljenima, bez majice i s donjim dijelom do koljena. Osjećala sam kako mi se sperma iz pice cijedi po nogama.

Danijel je stao pred mene, smijao se i poludignutim kurcem mi prelazio po licu. Zamolila sam ga da prestane jer mi nije dobro. Pomogao mi je da ustanem i sjednem na klupu. Dok sam sjedala i pokušavala doći sebi, skinuo mi je hlačice, raširio noge i krenuo me tucati. Molila sam ga da stane jer me uhvatila mučnina, ali nije me slušao, zabijao je sve žešće i žešće. Onako pijan nije mogao dugo ostati u tom položaju pa me polegao na klupu, popeo se na mene i nastavio jebati u misionarskom. Šaptao mi je na uho da sam prljava kurva i da je ovo bolje od svih njegovih fantazija. Ubrzo je počeo svršavati u mene. Kad se ispraznio obukao se i rekao mi da ustanem da idemo doma. Odgovorila sam mu da me pusti na miru i nastavila ležati gola na klupi. “Kako hoćeš. Neka te tu, možda se još nekome posreći.” rekao je i oteturao.

Ostala sam još neko vrijeme ležati, a onda sam ustala i povratila. Nekako sam se uspjela obući i počela plakati. Sigurno sam još sat vremena ostala sjedati tamo na klupi prije nego sam došla doma. Oprosti, stvarno sam pretjerala.

Erotske price

Zagrlio sam je, poljubio i poslao da odspava još malo.

Još spava, a ja smišljam na koji ću je način kazniti.

0 comments

No comments yet