Pijanoj mami sam polizao pickicu

erotkse price

Ona trazi njega

Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu.

Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.

Ne bi to bilo nista posebno,da nije moja opsesija bila moja majka. Njeni dekoltei su mi svakodnevno igrali pred ocima. Njene prelepe sise su prosto kipele i svojom belinom, divnom kozom bljestale ispred mojih ociju,a haljine koje su vise otkrivale nego pokrivale,su me toliko izludjivale da sam ponekad olaksanje nalazio u drkanju,i po nekoliko puta dnevno.

Moj fetis su bile njene gacice.Cim bi izasla iz kupatila ja sam u korpi za ves trazio njene gacice,olizao sekret sa nih koji je bozanstveno mirisao,zatim bi ih stavio oko glavica i napunio spermom,uzbudjen sto su sokovi sa njene picke na mom kurcu i pomesani sa mojom spermom.

Svakodnevno sam bio izlozen takvim uzbudjenju,gledajuci je kada se sagne i te prelepe sise krenu van,zeljne poljubaca i sperme po njima,ili pogled na guzu koja je bila ispod njene haljine kao neko zivo bice,jer se na svaki njen pokret ona pomerala u ritmu njenih koraka.

Virio sam je kroz kljycaonicu kada bi se kupala,i gledao njene teske sise Kako se klate pred mojim ocima,tako blizu,a rako daleko.

Njenu picku taj moj predmet zelje obraslu crnim gustim dlacicama,usminama roze boje,koje su stvorene da docekaju kurac,njen stomak ,sa dubikim pupkom u koji sam zamisljao da sipam svoju spermu.

Moj otac je bio veoma aktivan u sexu,i cuo bih iz njihove sobe krike majke dok je svrsavala,kao zveri uhvacene u klopku iz koje joj nema spasa.

Glavni dogadjaj se odigrao prosle godine.

Vratio sam se sa posla,i cuo neutesan plac.Na trosedu u dnevnoj sobi je vidim sa suzama,i besom u ocima. Sta je bilo mama?! Zasto places?!

Onaj tvoj otac je bitanga.Opet je nasao neku.Djubre,ne zelim da ga vidim.< Znao sam za njegove avanture,ali sam se pravio blesav.

Te nedelje otac je posle burne svadje otisao od kuce i ja se nadjih u cudu. Sta sad?! Mama je bila vidno neraspolozna,i tako su dani prolazili usiljenoj atmosferi.

Upoznavanje

Jedne veceri je bila njena godisnica mature,i jedva sam je ubedio da ode. Bilo mi je zao..

Nekeko zaspah,i negde oko 02.30 telefon me probudi i sanjiv poznadoh glas mamine prijateljice koja me je pozvala da dodjem po mamu. Bilo mi je cudno,skocih i na periferiji grada motel u kome je bila proslava u jednoj preoepoj sumi,cula se muzika i pesma dok sam prilazio autom

Sine,mama ti se mnogo napila,eno je u sobi,i odluci sta ces.Da li da.je vodis kuci ili da ostane tu..

Otrcalo u sobu,mama na krevetu ,u polumraku sobe kao mrtva.. Pridjoh cujem disanje..Ono sto mi je privuklo paznju je njena haljina,iz koje je gotovo izasla jedna sisa,gole noge i njene crvene gacice. Pokusah da je pozovem,pomerim,ali ne vredi.

Sidjoh do njene drugarice,i objasnih da ne mogu da je probudim i da cu ostati sa njom,i da ne brine.

Vratih se u sobu.Upalih lampu iznad kreveta.Gledam to prelepo lice. Pune usne,otvorene kao da traze poljubac.

Polako spustih ruku na njenu butinu. Svilena koza.Moji prsti stigose do ruba njenih gacica. Spustih nos da omirisem gacice. Taj poznati miris picke,osamuti me na tren. Kurac mi dignut do pucanja.

Srce mi bije kao ludo.Tresu mi se ruke. Sta to radim,pobogu?! >Resih da joj skinem haljinu.Pade joj glava na moje rame. Osetih miris parfema na.njenom vratu.

Spustih usne. Jezikom predjoh,do uha.< Oslobodih haljinu. Majka je ispred mene u brusu i gacicama. Gledam kako joj dlacice izviruju ispod ruba gacica.

Ludim… Resih da se skinem i legnem pored nje. Kurac me boli od ukrucenosti. Poljubih je u usta. Alkohol i med cini mi se. Prelepe sise predamnom. Bradavice koje sam nekada davno dojio sada su pred mojim usnama. Polako stavih usta, jednu. Miris zrele zene.. .Mama pomeri glavu,uplasih se.

Ona trazi njega

Polako spustam se jezikom do pupka.Osetih znoj,miris sapuna,i parfema. Stigoh do gacica,koje polako spustih i zaronih glavu u zbun koji sam toiko zeleo. resekoh se.Neko kuca na vrata.<

Kako mama?! Spava rekoh.. Dobro, odosmo mi,pozdravices je sutra. Uhhh,srce bije kao ludo. Stojim go ispred svoje majke. Sise se razlile po njoj, gacice poluspustene.

Prilazim,stavlham glavic na bradavicu.Ona raste. Polako se spustih kurcem do gacica. Dodirujem mesto mamine picke. Polako se popeh pored njenih nogu.

Zavukoh ruke ispod guze i oslobodih je gacica. Predamnom mamina prelepa picka a moj kurac na dvadesetak santimetara od nje. Jezikom dodakoh klitoris.Miris i sokovi me zapljusnuse. Muti mi se svest… Sstavih da je ljubim,zavlacim jezik duboko. Odjednom osetih da potocilc krenu u moja usta. Zbunjen,uzbudjen ,pijem koliko mogu,cujem samo,ooohhhh. Osecam da se pomera. Skocih.

Mama podigla ruke iznad glave nesvesna.Bradavice u svoj svojij lepoti strce nadrazene.<

Vratih se na krevet.Polako joj podigoh noge,razmakoh kolena. Ispod nje sve mokro.Brisem usta,po grudima sam mokar od njenih sokova.. Ako volim tu zenu dok se polako spustam na njeno telo i moj kurac oseti dodir njene picke. U glavi mi haos,ali povratka nema,udji u majku.

Rasirenih ruku iznad nje,polako ulazim u nju.Ona nesto rece nerazgovetno,gledam mesto gde smo spojeni. Uhvatih ritam polako i sporo.Sise se talsaju u blagom ritmu. Svrsavam.Vristao bih da mogu i smem .Talasi sperme,pune maminu utrobu gde sam zacet. Sad mi je bilo sve jedno da li ce se probuditi,da li cu umreti. Vadim ga posle nekoliko minuta,iz mame jurnu sperma van. Taj prizor me dovede do ludila.Ubacih prst i olizah,moje seme njene sokove.< U glavi mi kosmar.Dotakoh svoj kurac.Ruka mi puna sokova,i sperme.Razmazah to po maminim sisama. Nema povratka.<

Ona trazi njega

1 comments

  • limpbizkit

    Dec 8, 2020 at 5:20 pm

    sex sex licking

    Reply