Kako sam postao pickica

erotske price

Ovako, da se predstavim: ja sam Edin i imam sad 18 godina. Priča je stvarna, samo sam imena izmjenio. Visok sam 168 cm, 61 kg, kosa plava, ten izrazito bijel (nježan dečkić). Moj komšija, kuća do kuće, koji inače živi i radi u Švici, 54 godine, 189/94, snažan muškarac, dlakav po rukama, nogama i prsima. Inače, ostao je udovac prije tri godine.

Erotske price

Moj stari je pazio na njegovu kuću dok je tamo i održavao dvorište, ustvari više ja. Da kažem nešto o sebi. Kao i svi klinci, stalno sam ga drkao na razne porniće. Izgledo sam baš kao cura, tako da su me vršnjaci uvjek zezali, a imao sam baš mali kurac, svega 9 cm u punoj erekciji, u odnosu po priči mojih vršnjaka, svi su imali puno veće. Kad bih gledao porniće, uvjek sam se palio na velike kurčeve.

Gledao sam crossdresser filmove i uvjek maštao da sam cura i da me neko jebe i ne sluteći da će mi se maštanja ostvariti. Često bih sebi stavljao prst u guzu i uvjek bih svršavao kao lud.

Kao i svakog ljeta, i tog je komšija Damir došao na odmor sa svojim BMW-om. Odmah je došao kod nas na kafu, plati starom a i meni je dao extra 100 franaka. „Kako si porasto, sad si pravi momčić”, govorio je

Prošla su dva dana, onda je došao kad nas i rekao da ako hoću mogu sa njim na more 7 dana. Sa oduševljenjem sam rekao da hoću a i moji nisu imali ništa protiv. „Kad krećemo?” „Večeras, počni se spremati. Nije bilo glave na meni. Spakovo sam se i čekao da dođe po mene. Sjeli smo u BMW i krenuli oko 10.

Tokom vožnje me je ispitivao oko cura i tako, a često bi svoju ruku stavio na moju nogu. Zaspao sam i probudio se, a već smo stigli. Plaža je bila nekih 100 m od apartmana kojeg je iznajmio. Raspremili smo se i odma’ na kupanje. Posle, kad smo se vratili, ja sam otišao u sobu, a on je ostao u boravku. Pošao sam da se tuširam, vrata su bila otvorena, Damir se tuširao i tad sam vidjeo njegov kurac poludignut koji je bio ogroman. Ostao sam kao skamenjen, a on je rekao: „Hajde pod tuš”. Zamucao sam: „Neka, ja ću posle”. „Hajde, ne stidi se, pa muškarci smo.” „Neka, neka posle ću” i pobjegao sam u sobu.

Kad je se pomolio na vratima potpuno go i pitao „Zašto se stdiš?”, pocrvenio sam: „Pa… pa…”, počeo sam mucati. „Nemaš se čega stidjeti, reci slobodno.” Nisam znao šta da kažem: „Pa ja imam, znaš ovaj… mali.” Nasmijao se: „Šta ima veze, dođi.”

Uzeo me je za ruku i poveo u kupatilo, išao sam za njim kao opčinjen. Kad smo došli do kupatila svukao mi je kupaći i uveo me pod tuš. „Eto vidiš, nije ništa strašno.”

Počeli smo se skupa tuširati

Meni se baš sviđa što imas mali, baš si sexy, izgledaš mi kao neka curica.” Samo sam crvenio, nisam znao šta da kažem. „Jesi li maštao da budeš curica?” Kao da mi je čitao misli. Htio sam da kažem da, ali nisam. „Imaš stvarno sexy guzu.” Onda sam osjetio da me nešto toplo dira po leđima, okrenuo sam se i imao sam šta i da vidim: njemu se potpuno digao. Posle sam saznao: 21. 5, a kako je samo bio debeo… „Uzmi ga slobodno tom svojom ručicom, neće pojesti.”

Ni sad ne znam kako, ali kao po komandi se sam ga uzeo u ruku. „Sviđal’ ti se? Slobodno ga drkaj malo.” Počeo sam ga drkati, a u međuvremenu se i moj ukrutio. Onda me je uzeo za glavu i strasno me počeo ljubiti. Uzeo je i moj, malo ga prodrkao i već sam svršio. „To nije fer, ti si svršio, hoću i ja”, rekao je. „OK”, rekao sam.

Uzeo me je za ruku, posušili smo se malo peškirima, i poveo me u spavaću. Roletne su bile spuštene. Znao sam da više nema povratka i znao sam da hoće da me jebe. Hvatao me je strah od pomisli na njegov kurac. Onda je iz svoje torbe izvadio crni brus, tangice i crne nailonke, samostojeće. Posle mi je rekao da se za ovaj trnutak pripremao, da je znao da sam pičkica i da se on ludo pali na te stvari. „Obuci ovo, tatina pičkice.” (Od sad ću pisati u ženskom rodu.)

Bez riječi sam se obukla. „Mmmmm, kako si dobra i sexy, kao prava si curica.” U sobi je bilo i ogledalo. Ogledala sam se i stvarno sam izgledala kao prava cura samo još perika, to sam mu rekla. „Nabaviću ti zlato sve.” A kurac mu je sve vrijeme bio dignut, u ruci je držao krmu. „Dođi sad, lezi na krevet potrbuške.” Pod stomak mi je poturio jastuk, tako da mu je guza došla kao na tanjiru. „Znam dušo da će da te boli, uzmi jedan jastuk i zaroni glavu u njega da možeš da vrištiš, a da nas drugi ne čuju.”

Onda je stao iza mene i počeo da mi maže šupčić kremom i da mi gura prst, a međuvremenu je namazo i svoj ogromni kurac. „Bit ću nježan koliko je to moguće.” „OK”, rekla sam. Ležala sam potrbuške a on me je opkoračio, tangice pomjerio samo u stanu, tako da je sjeo na moje butane.

Erotske price

Uze je u ruku svoju grdosiju i prislonio na moj šupčić. Moj kurčić je opet bio dignut, tako da sam se trljala pomalo o krevet. Osjetila sam njegov ogromni glavić na ulazu moje guze. Počeo je polako da ga nabija, a moj šupčić polako da popušta. „Ne boj se dušo, posle ćeš uživati”, govorio je.

Malo po malo, i ugurao mi je glavić, ja sam vrištala, jecala u jastuk. Bol je bila ogromna, imala sam osjećaj da me raspara. Onda se tako primirio: „Ostaću ovako da ti se guza privikne dušo, znam da boli.” A meni su same suze na oči navirale od boli. Vidio je da plačem od boli: „Mmm, kako si dobra pičkice tatina.” To ga je još više palilo.

Počeo je polako da ga nabija sve više i više, mislila sam da će da mi izađe na usta. Nasuo je po mojoj guzi još kreme i počeo da se pomjera napred-nazad, počeo je da me jebe. Ispočetka polako, onda sve brže. Guza je malo popustila i bol je malo uminuo, uhvatio me čudan osjećaj jeze, tako da sam opet svršila na posteljinu. Onda je čitavom svojom težinom legao preko mene i počeo da me kara žestoko.

Osjećala sam se bespomoćno pod njim. „Napuniću ti guzu srećo tatina, mmmm.” I onda se ukoči tako u meni. Osjetila sam kako šprica u moju guzu. Koliko sperme! Nikad da stane da svršava.

Okrenuo mi je glavu i strasno smo se ljubili, Ostao je tako u meni bar 5 minuta, a onda ga je počeo izvlačiti iz moje guze. Kad ga je izvadio, osjetila sam prazninu u guzi. Ostala sam tako da ležim, nisam mogla da se pomjerim.

Bolio me je stomak, guza, sve. Tako sam i zaspala. Ali to je bio tek prvi dan tog mog najljepšeg ljetovanja.

Erotske price

1 comments

  • Sexbg

    Nov 2, 2020 at 1:29 pm

    Beograd,pasivan,sms na 0655831871

    Reply