Jebao sam rodicu

erotske price

Ona trazi njega

Uvijek sam volio porodicna okupljanja,pilo se jelo i šalilo.Bilo smo svi svoji što bi se reklo.Pošto smo bili raštrkani na dosta strana na selu kad smo se okupljali uvijek smo tu prespavali noć ili dvije.Provod je uvijek bio skoro zagarantovan ako ništa uvijek si se mogao dobro napiti ili najesti.<

Moja rodjakinja Andrea i ja zivjeli smo u drugoj drzavi nedaleko jedno od drugog.

Nismo se tako cesto vidjali ali uvijek smo bili prisniji od svih ostalih.Izlazili ponekad i pili,gledali filmove i sretali se uglavnom na tim porodicnim okupljanjima.

Kako je uvijek padalo okupljanje za vikend gledao sam da sto prije sturnem sa posla i ranije krenem da sto prije stignem u selo da se pije isti dan.Dva dana nisam drkao što je za mene baš dug period,skočio bi u gaćama i na najobičniju babu.

Erotske price

To veče na selu se pilo i nije nam trebalo dugo da se napijemo pa se ranije i krenulo u krevet a ostali smo samo Andrea i ja još malo da pijuckamo i pričamo.Ona je malo popila pa je nešto malo pričala o svojim momcima i naslonula se meni na rame i njene sise su došle taman pred moji oči.

Kurac mi se počeo dizati ali ja sam pokušavao da se koncentrišem na nešto drugo ali bezuspješno.Nedugo zatim krenuli smo i mi na spavanje.Kako su svi već ranije prije nas krenuli na spavanje nama je preostalo da se popnemo na sprat vikendice i legnemo u jedini preostali krevet.

Dopisivanje

Soba nije bila prazna,bile su ti i tetke i neko od ostale rodbine,nije se vidjelo u mraku.I tako malo pripit nisam mogao odma da zaspim a njene sise su mi se motale po glavi,zamišljao sam kako trljam i guram svoju kurčinu kroz Andreine sisei svršavam.Ona je već bila legla i pokrila se neki slabim ćebetom što nam je preostalo,ja sam ostao na drugoj strani u gaćama i gledao kako joj svijetlo smedja kosa pada preko ramena i špage od brushaltera.Mjesečina ju je činila nikad jebozovnijom!

Probudila me buka od pranja sudja,pokoja pošalica na račun nekog od rodjaka i galame komšijama preko vode.

Malo sam se meškoljio po krevetu i protrljao oči,okrenuo glavu i vidio da smo samo ja i Andrea ostali na spratu,ona je još uvijek spavala.Kurac je kao po običaju ujutru a pogotovo kad sam mamuran bio ko svijeća,opet mi je kroz glavu letila misao o njenim sisama.Dok sam tako ležao stiskao sam glavić kroz gaće dok je ona ležala kraj mene.Nisam mogao da se odlučim da li da ga drkam ili da idem da pišam,a onda je presudilo.Andrea se u snu vrtila po krevetu i jedan dio jorgana spao je i otkrio dobar dio guze koja je bila samo u tangama crvenim.Zaobljena i velika guza moje rodjake dovodila me je do još većeg ludila.Bilo je to dupe kakvo se vidja po bazenima : čisto,mesnato i čvrsto.Ponovo sam pogledao oko sebe da se uvjerim da nikog nema oko nas i povukao jorgan još malo dole tako da joj je skoro čitavo dupe virilo vani taman da vidim malo šupčine koja joj je virila ispod gaćica.

Ponovo sam počeo stiskati kurac i onda aam ga izvadio skoz nabreklog i vlažnog,počeo sam ga polako drkati da se ne bi previše tresao krevet,želio sam joj začepiti usta na brzinu i zavaliti joj ga dok je spavala.Nisam više mogao da izdržim,navukao sam gaće da ne prsne ave okolo i svršio obilno u njih.Sperma je probijala na drugu stranu kao voda,sive gaće postal su crne.

Zabio sam glavu u jastuk i samo pustio ostatak da isteče i da se kurac smiri.Ustao sam pazeći da je ne probudim i otišao u wc,gaće sam poslije bacio u vodu.

Ona trazi njega

Sledeće okupljanje

Opet ista priča sa okupljanjem,okreće se janje i prase,možda nam je manje ili više,uglavnom nije ni bitno.Svi smo bili od onih koji vole popiti.Andrea i ja smo naravno opet bili tu,ali ovaj put došla je s momkom što sam sasvim normalno prihvatio jer niti sam nešto zaljubljen u nju niti bilo šta slično,nisam o onoj večeri ni razmišljao,sve je bilo potpuno normalno.Tokom dana pilo se i pjevalo,upadalo se u vodu toko pokušaja prelaska na drugu stranu sela preko vode,klasične stvari.

Bilo ne negdje oko četiri sata popodne,trideset i pet stepeni celzijusa,iako smo bili kraj vode za rakiju je bilo prevruće ali većini to nije smetalo.Otišao sam malo da prošetam poslije jela,ja i još par rodica,kad smo se vratili vidjeli smo da nešto nije baš najbolje proteklo ali ništa bitno.Andrea se posvadjala sa momkom,bilo je tu nekih šamara i koječega.Rakija nikom dobro nije donijela.

Andrea se tu okolo vrzmala snuždene face oko auta jer uglavnom joj se više nije dalo da bude u krugu pijanih a i malo junje sramota.Darko,njen momak onako sulud i pijan odpičio je u jednom pravcu kao muva bez glave i legao na travu ko mrtvac.Uglavnom sve se onda nastavilo odvijati kao i prije toga do predveče.

Darko je malo došao sebi i odlučio da ode kući sam,ispratili smo ga i otišao do Andreje,sjedila je na nekom kamenčiću onako neraspoložena i sjeo sam do nje.

“Imaš li cigaru” pitala je

Izvadio sam joj kutiju i rekao evo puši.

Malo smo pričali o tom šta se desilo i vratili se medju ostale.Otišli smo na sprat jer je ona malo neraspoložena željela da leži.Skoknuo sam nakon par rečenica po pivo i vratio se.Ležala je u krevetu pokrivena a šorc joj je bio na podu.

Upoznavanje dijaspora

Počela je da priča kako sam joj omiljeni rodjak i da me voli puno,nekako sam joj uvijek tu kad joj je najteže.Spustio sam pivo i legao sam kraj nje.Tu smo počeli da se mazimo onako prijateljski kao brat sestru.Onda je postajalo sve intimnije i počelo je da mi leti kroz glavu kako ništa loše ne bi bilo da ju pojebem tu u krevetu dok su ostali odmah tu par metara.

Počela je da priča i postajala malo uznemirena pa.je mahinalno rukom bubnula jorgan,sjevnula je njena velika obla guzica,crne tangice pravile su samo jednu crtu,počeo sam da ludim i stisnuo je razdvajalo nas je samo 5 centimetara.

Počeli smo opet da se meškoljimo i odlučio sam da krenem.

Znao sam.da takve stvari funkcionišu samo u pornićima pa nisam imao izbora nego da je malo prisilim.Približio sam joj se do kraja i osjetila je moj kurac kako se trlja od njen guz. Krenula je da izgovori : Siniša šta to radiš ali moja ruka je bila brža.

Ona trazi njega

Začepio sam joj usta jako,lijevom rukom koja je prolazila ispod njenog vrata i pribio je bliže,počela je da se cima ali sam bio duplo jači.Lijevim ramenom i tijelom pribio sam joj glavu u jastuk i naglo potrgao tangice,na trenutak sam samo pogledao prema stepenicama da ne bi neko naišao.Skinuo sam gaće i izletila je velika bijela kurčina.

Probala je nogama da se odbrani ali moja težina ju je pribila skroz uz krevet.Stenjala je nečujno i nijekala.Uhvatio sam kurac u desnu ruku i namjestio na pičku.Začuo se nijemi plač i osjetio sam suzu na kažiprstu lijeve ruke.Rekao sam joj ” šuti, ubacio glavić u pizdu i naglo zavalio kurčinu,kompletnim tijelom sam se naslonio na nju i naglo nabijao kurac u pizdu.Zabijao sam ga krvnički u želji da što prije svršim,ona se tresla i nijemo u sebi plakala a ja sam jebao kao da mi je zadnje u životu,malo sam odigao dupe i počeo opet peglati.Bilo je uzbudljivije nego bilo koji seks prije.Osjetio sam da neću dugo izdržati a ona se već bila prepustila sudbini,nije više ni pokušavala da se otme,kurac njenog rodjaka već je bio u njoj.Skinuo sam naglo majicu sa nje a ona je krenula opet da plače,uhvatio sam je za sise u grudnjacima i to.je bilo to.Nisam više mogao da izdržim,izvadio sam kurac i nosio ga prema njenim ustima,u suzama i razjapljenih usta otimala se i mlatila glavom lijevo desno ali sam je stegnuo za kosu i nabio čitav kurac u usta.

Zavalio sam se skroz u njenu glavu i naslonuo se,glava joj se od jastuka nije vidjela,nogama je udarala od krevetali ni glasa nije pustila.Jow par puta jebao sam je u usta i onda je krenulo.Sperma iz kurčine krenula je nekontrolisanoniz njeno grlo.Strah da bi neko mogao naići svakog trenutka me nenormalno uzbudjivao.Nije mi bilo dobro koliko mi je bilo dobro,ispraznio sam sam svoja jaja u njena usta i.polako ustao,ona se samo.tiho jecajući okrenula na drugu stranu i zaburila glavu u krevet,ja sam otišao u wc pa na pivo.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet