Napaljeni mladic i moja vlazna pickica

erotske price

Ona trazi njega

Moje ime je Marina, a imam sina Adama koji ima sada 20 godina. Pre par dana smo se preselili u novo mesto i u ovom gradu nikoga ne poznajemo.

Adam je upoznao jednog druga koji se zove Nikola, stariji je od Adama godinu dana, pa ga je doveo kući da ga upoznam i ja. Nikola je izgledao kao dosta lep momak.

Jednog dana Adam je otišao da igra fudbal. Bila sam se tuširala, i nakon nekog vremena čula sam da je neko pokucao na ulazna vrata. Pokušala sam da ignorišem to i da ne izlazim iz kupatila, ali se lupanje nije prekidalo, pa sam pomislila da je neka nevolja u pitanju. Obmotana peškirom sam otrčala do vrata, a kada sam ih otvorila, tamo je stajao Nikola.

Rekla sam mu: „Ćao Nikola, nešto nije u redu?”, a on je je kratko odgovorio: „Ne”. Gledao me je od nogu pa sve do glave. Pitala sam ga šta mu treba, i rekla mu da Adam neće biti kući još neko vreme. On je rekao da zna to već. „Pa šta radiš onda ovde?” „Malo mi je dosadno pa sam hteo da prošetam”, rekao je on.

Dijaspora upoznavanje

Rekla sam mu da idem da se obučem, a on može da dođe posle kada dođe i Adam. Zatvorila sam vrata i otišla u kupatilo da se obučem. Posle par sekundi sam čula da su se ulazna vrata otvorila, pomislila sam da se Adam vratio ranije. Viknula sam: „Adame jesi li to ti?”, a odgovora nije bilo. Krenula sam ka spavaćoj sobi da uzmem još odeće i ugledala tamo Nikolu, koji je rekao: „Bože, kako dobro izgledate!” Odgovorila sam mu na to: „Dođavola Nikola, rekla sam ti da dođeš malo kasnije”, a on će meni: „I jesam došao malo kasnije”.

Rekla sam mu da napusti kuću, da mogu da se obučem. On je to odbio i krenuo ka meni, dok sam se ja povlačila skroz do zida. Pitala sam ga šta želi od mene, a on će na to: „Ništa posebno, samo ovo”, i pri tome je zavukao ruku ispod peškira do moje vagine.

Gurala sam mu ruke od sebe koliko sam mogla. Rekla sam mu: „Nikola ovo nije u redu, ti si jako mlad, šta će ljudi da pomisle?” On se približio još bliže i rekao mi: „Koga briga ko će šta da misli!” Pokušala sam da ga odguram, ali nisam uspala. Uzeo je peškir sa mene i ostala sam tada samo u grudnjaku i gaćicama, a on je neprestano gledao moje telo.

Dopisivanje

Počeo je da mi ljubi vrat i grudi.

Počeo dirati grudi sa obe ruke, pa se preselio do vagine, bila je jako već vlažna… Kada je to video, nasmejao se i rekao: „Uživaš, aa?” Ponovila sam mu opet da je jako mlad. Baš kada sam to rekla, on je zabio jezik u moju vaginu i lizao je jedno 10 minuta. Počelo je da mi prija, a on se nasmejao samo kada je čuo moje stenjanje.

Ustao je odjednom, skinuo pantalone i namestio se u pozu 69. Gurnuo mi je penis u grlo kao divlja životinja. Zatim je krenuo prema vagini da me jebe, ali su se onda čula vrata. Pomislila sam to je Adam, hvala Bogu.<

Nikola se brzo obukao i podsetio me da, ako bilo šta kažem, da ću zažaliti. Otrčao je napolje na zadnja vrata. Adam je vikao: „Mama vratio sam se”. Rekla sam mu da ću odmah sići, samo da se obučem i ponašala sam se kao da se ništa nije desilo

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet