Jebao sam punicu

erotske price

Ona trazi njega

Zabava je bila u punom jeku, kako u sali tako i oko nje. Bio sam sa ženom i punicom. Nisu puno sličile jedna drugoj. Žena je bila vitka, s dugom tamnom kosom punim, čvrstim grudima. Figura iz snova . Punica je imala nešto manje grudi, ali zato široku zdjelicu. Ima 55 godina, srednje duga plava kosa, naravno dodatno ofarbana, što ona neće priznati, nosi naočale, koje joj daju pomačlo seksi izgled. Sve u svemu nije neatraktivna, blago rečeno. Nismo imali loš odnos, samo malo više na distanci. Znate onaj vic o punici i suncu? Koja je tazlika između punice i sunca ? Nikakva, ni u jedno ni u drugo ne možeš dugo gledat!

Došla je večer, uredno se lokalo. Ja sam se pomalo suzdržavao jer nisam patio za glavoboljom od previše pića. Žena je bila s prijateljicama, dok sam ja stajao za šankom i razgledavao se uokolo. Slučajno sam vidio i svoju punicu, sjedila je pored nekoliko muškaraca iz susjedstva. Na prvi se pogled vidjelo da je popila malo previše. Preglasno se smijala i kad bi se nagnula prema naprijed, podigla bi joj se majca sa šljokicama i otkrila donji dio leđa. Liko do nje s lijeva ju je dirao po leđima iznad ruba hlača, dok je lik s desne strane držao ruku na njenom bedru. To ju očito nije puno smetalo, smijala se i zezala. Otišao sam do žene i rekao joj da mi se čini da ću morati njenu mater izvući iz društva i odvući kući.

Upoznavanje dijaspora

Ona je malo pogledala prema njoj i nakon par trenutraka je rekla: „ to ti je dobra ideja, hvala ti. Ja bih još malo ostala tu s curama. “
Okrenuo sam se tražeći pogledom punicu, ali je tamo nije bilo. Ugledao sam ju kako tetura prema zahodu. Pohitao sam k njoj i prihvatio ju pod ruke da ne padne. “Ajde vodim te doma“ rekao sam joj. „Hvala ti zete, baš ljubazno od tebe“ odgovorila je. Krenuli smo prema izlazu i uskoro je buka iz sale ostala iza nas. Dok smo hodali dražala se za mene lagano se ljuljajući u hodu ili ju je, kako bi mi to rekli, bacalo na stranu. Išli smo jednim dijelom po glavnoj ulici da bi onda skrenuli u sporednu. Bilo je tiho i prazno, ta svi su još ostali na zabavi.

Pridržavao sam je za bok, osjetio njenu kožu na ruci ispod majce, ad bih je nako nekoliko metara primio za guzu. Pogledala me i nasmiješila se.

Poljubio sam je, samo je rekla “hej” i nastavila s teturanjem. Ubrzo nakon toga rekla je: “Moram piškiti. ” Na trenutak sam pomislio kako je to predaleko od njezina doma. “Mogla si to reći ranije”, požalio sam se. Odgovorila je: “Bila sam na putu prema zahodu kad si me odveo. ” Razmislio sam na trenutak, a zatim rekao: ” pišaj ovdje na cesti, ionako nema žive duše , a i predaleko smo od tvoga doma. ”

Na trenutak se zamislila, složila se i pokušala svući hlače, ali nije joj baš uspijevalo. Stao sam iza nje, raskopča joj hlače, svukao ih skupa s gaćicama. Usput sam rukom prešao sam preko njezine široke stražnjice, oskjetio sam od toga trnce u jajima i pimpeku, i rekao zapovjednim tonom “Sjedi”.

Predala svojoj sudbini i čučnula. Čučnuo sam iza nje pridržavajući ju za bokove. Tada sam čuo kako je počela žuboriti. Ne znam zašto, ali malo sam ju povukao i ona je na trenutak izgubila ravnotežu i uspjela se pritom zapišati po gaćicama i hlaćama. Zadržao sam ju da ne padne, ali jw „šteta“ već bila učinjena. Ustala je i ja sam joj povukao mokre gaćice i hlače preko guzice i zakopčao ju.

“Oh, sve je mokro”, promumlala je, “uskoro smo kući”, tješio sam sebe i nju, uhvativši je za lijevu dojku. Nakon još nekih desetak minuta stigli smo i zaključao sam ulazna vrata njezine kuće.

Ona trazi njega

U hodniku je svukla cipele s nogu i bacilo ju je prema zidu. U posljednjem trenutku nekako se uhvatila za zid kako ne bi pala. Prišao sam joj i raskopčao joj hlače. Pokušala je protestirati, no rekao sam joj da mora skinuti sve zapišano i mokro. Predala se i svukao sam joj i hlače i gaćice. Sad sam ju mogao u miru pogledati. Međunožje joj je bilo potpuno izbrijano, kao i noge. “Vrlo uredno“ promrmljao sam i lagano prešao rukom preko njenih stidnih usana. Zurila je iznenađeno u mene. Lagano sam jednim prsto razmaknuo usmine i pogladio ju po klitorisu. Uzdahnula je, a ja sam ju počeo ljubiti i jezikom istraživati njenu usnu šuljinu. Isprva je bila pomalo kruta, ali je uskoro popustila i odgovorila na moj poljubac i naši su se jezici počeli šamarati i isprepletati.

Gurnuo sam prst dublje u njenu mačkicu, moj je kurac već dobrano štrčao u mojim hlačama. Na kratko sam prekinuo našu igru i odveo ju u dnevni boravak i posjeo na debeli vuneni tepih. Svukao sam joj majcu sa šljokicama, raskopčao grudnjak iz kojega su pred mene iskočile njene grudi, lagano viseće, ali još uvije zamamne i lijepe. Lagano sam ih masirao svojom slobodnom rukom, dok je ona počela uzdisati. Malo se pomaknula prema meni pokušavši me poljubiti. Pomogao sam joj i usput ju polegao ravno na pod. Ponovo sam joj gurnuo prst u pičku, lagano je ušao jer je već bila dobrano ovlažena Izvukkao sam ga van i odmah potom gurnu dva prsta u nju, masirajući ju sve brže i brže, počela je glasno jecati i uzdisati, grčiti se i tresti dok je svršavala.

Upoznavanje

Dok je još drhtala izvukao sam svoja dva masna i vlažna prsta iz njene pičke i gurnuo ih joj u usta. Uživala je ližući ih. Sad već ja nisam mogao izdržati, svukao sam se u trenu, raširio, mojoj na pola već spavajućoj punici noge, i gurnuo glavić svog nabreklog kurca u njenu toplu, vlažu pičku. Odmah zati počeo sam guslati po njoj, gurajući ga duboko, jako i sve brže u nju dok junisam napunio svojom spermom. Ona se je micala koliko je mogla i imao sam utisak da je ponovo svršila.

Ustao sam i promatrao njeno golo tijelo, kako leži na tepihu, raširenih bedara i moju spermu kako lagano curi iz njene pičkice. Mislio sam, na neki način na sutra i htio sam se nekao „osigurati“ pa sam uzeo mobitel i uslikao tu scenu.

Onda sam prošao u kuhinju i uzeo maslac. Vratio sam se u sobu, ona je već skoro zaspala. Prebacio sam mobitel na video i snimao kako joj masiram grudi i stišćem bradavice. Ponovo je postala malo budnija. Gurnuo sam ponovo, svoj opet dignuti i tvrdi kurac u nju i snimao kako ju jebem i kako ona tiho stenje i uzdiše. Konačno sam ju okrenuo na trbuh, razmaknuo joj guzove i promatrao njezin šupak. Uzeo sam na prst komadić putra i namazao ga oko i po šupku, moj prst je skoro bez otpora ušau u njenu guzu. Ostatak putra razmazao sam po svom glaviću.

Postavio sam glavić na sami šupak i lagano ga gurnuo i uskoro je moj kurac nestao u njenoj guzim i s užitkom sam ju guzio. Jebao sam ju dugo, nikamo mi se nije žurilo, nitko nas nije mogao prekinuti. Nakon što sam konačno svršio, s velikom strašću i užitkom, okrenuo sam ju na leđa, stavio joj jastuk pod glavu i pokrio ju dekom. Obukao sam se i otišao. Žena je već bila doma i spavala je.<

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet