Mamine gacice me pale – Najbolje erotske priče

O bože, nisam navikao na ovo… Bilo je tek nešto iza 6 ujutro, utorak. Glasan zvuk koraka koji se spuštaju niz stepenice bio je dovoljan da me razbudi. Sinoć nisam dobro spavao, tako da sam se nastavio vrpoljiti po krevetu, hvatajući položaj malo s lijeve, malo s desne strane. No, iako mi je glava pucala dovoljno sam se poznavao da znam kako nakon buđenja, pogotovo uz svu tu buku, nikako neću uspijet ponovno zaspati. E da, nisam se predstavio… Zovem se Danijel, imam 23 godine, i prije koji dan sam nakon višesatne vožnje vlakom ponovno bio kod kuće.

Incest price

Odselio sam se od doma zbog faksa, ali i želje za životom u većoj sredini tako da sam se navikao sam brinuti o sebi. Raditi stvari kako i kada mi ih se radi. Sada se činilo sve po starom – ja, mama i mlađa sestra Mia. Razlog zbog kojega sam opet tu uskršnji su praznici koje sam želio provesti sa obitelji, što mi se u prvom času učinilo kao odlična ideja, no ovako umoran i iziritiran počeo sam se pitati ne bi li mi ipak bilo bolje da sam ostao u svojoj studentskoj garsonjeri.

Mama i Mia nisu se uopće trudile biti obazrive, paziti na buku i te stvari; očito su predugo živjele solo. Fenirale bi kosu a da se nisu potrudile ni zatvoriti vrata, očito nesvjesne koliko muškarci imaju malo razumijevanja za takve zvukove. Zabio sam glavu u jastuk i jebao im sve po spisku kako bi se oslobodio nakupljenog bijesa, no ovo je ipak njihov dom, i tako su se sasvim sigurno ponašale svakog jutra. Moja stara soba pretvorena je u sestrinu radnu, čak sam i krevet odselio sa sobom, pa sam kod njih spavao u nekoj maloj, gostinjskoj sobici.

Da budem iskren, ni ležaj nije bio najudobniji… to je krevet na kome je Mia prije spavala, a još prije nje moja starija sestra. Pičke su ga skroz izgazile. Vidjevši da od spavanja ništa, dohvatio sam majicu sa stolice, navukao je preko glave i par puta prošao rukom kroz kosu. Uz nezaobilazno zijevanje odšepao sam do kuhinje gdje je za malim stolom sjedila Mia, već ful sređena i s podjebavalačkim pogledom uperenim u moj pospani look.

«O već si se probudio? », kujica je bila sarkastična. «Dobro ti jutro Mia», rekao sam prokašljavajući grlo. «Gdje je mama? » «U kupaoni, sprema se za posao. » Prije no što sam se odselio od kuće živio sam tu, samo s njih dvije, 10 godina.

Mia je 5 godina mlađa od mene, prije par dana navršila je 18 godina ali smo joj ročkas uvijek slavili isto kad i Uskrs. Starci su se razveli kada sam imao 10 godina i doslovno raspolovili porodicu. Starija sestra otišla je tati, a Mia i ja prpali smo se sa starom. Na sreću, sve to skupa išlo je prilično civilizirano, njih dvoje čak su se povremeno i viđali, nije bilo nikakvih sranja, barem ne ako se radilo o kraćim susretima.

Rođendani, praznici i sl bili su ti dani kada bi se svi ponovno okupili. Tek sam kasnije skužio koliko su zapravo bili fer, jer su to sigurno radili zbog nas, obzirom da smo još bili klinci a oni se nisu odlučili razvesti bez razloga. Malo se zakompliciralo jedino kada je stari našao novu žesnku, Silvu, koju je i oženio. No, i ona se postepeno uklopila i normalno dolazi skupa s njim.

Dakle, Tata i Silva trebaju se pojaviti u petak na sestrinom rođendanu, i stara je polako počela šiziti. To se događalo svaki put. Kuća nikada nije dovoljno čista, hrana dovoljnjo ukusna… Kao da je pokušavala impresionirati starog, ili možda još više njegovu novu ženu. Od kada je Mia postala punoljetna i ona brije o tome da se preseli, ali kako je pala jedan razred, to će moći tek kad završi srednju.

Roditelji bi trebali znati da će im jednog dana djeca otići, no našu mamu je to posebno brinulo. Ostati će sama u kući. Odjednom se pojavila u kuhinji. «Mili, pa ti si se digao!? », i ona je zvučala zlobnjikavo.

Mama mi se nasmiješila i krenula si natočiti kavu. Izvrsno je izgledala, morao sam to zapaziti. Za svojih 47 godina komad boli glava. Dobro, nije bila baš materijal za duplericu, ali nije se ni rasturila.

Najupečatljivija stvar bila je njena koža, glatka kao kod tinejdžerki i lagano iskvarcana tijekom cijele godine. Kosu je nosila obojanu u tamno blond, a plave oči naglašavala jako namazanim trepavicama. Tog je jutra nosila seksi poslovni kostimić; crni sako sa pripadajućom suknjom, crne svilene najlonke i bijelu košulju. Kosu je počešljala u punđu a naočale su samo naglašavale izgled inteligentne, sofisticirane žene.

Nisam siguran što mi se to dešavalo dok sam gledao vlastitu majku, ali radilo se o reakciji na koju sam već zaboravio. Kao i svi normalni dečko, često sam kao klinac drkao na mamu. Sve je počelo negdje oko moje 17te kada sam kod tate pronašao stari foto album i vidio njihove slike iz vremena kada su tek počeli izlaziti. U hrpi raznoraznih snimaka sa ljetovanja, nekakvih poslovnih događaja i porodičnih okupljanja, uvukla se i jedna na kojoj je mama kao dvadesetogodišnjakinja pozirala na krevetu odjevena samo u bijele pamučne gaćice.

Do dana današnjeg sjećam se svakog detalja na toj slici. Ona je okrenuta na boku, glavu pridržava jednom rukom dok joj je druga na bedru… a očima poziva fotografa, tatu, da joj se pridruži. Od kada sam nabasao na tu fotku mamu vidim u sasvim drugom svjetlu. Nije više bila samo moja majka, već i jebozovna, seksi pička, zrela žena vrlo uzbudljive prošlosti.

Ni sam ne znam koliko sam puta u svojoj glavi drkao na tu sliku sve više bildajući incestuoznu fantaziju o rasturanju, jebačini do bola sa mamom, mojom mamom. Bez daljnjeg da me zbog toga pekla savijest ali s vremenom sam se toliko navikao na to da je posatalo prirodno. Zbog mame sam počeo spavati gol, kako bi si cijelu noć mogao trljati kurac u jastuk i zamišljao kako je to njeno rasno tijelo, žvalio sam ga i tucao da se cijela soba tresla… a na kraju bi ga zagrlio i tako zaspao zamišljajući kako sam umijesto jastuka prigrlio mamu, svježe poševljenu. Jedva sam čekao odlaske na spavanje zbog tog jebanja posteljine – mame, a onda je sve to skupa polako izbljedilo kada sam počeo ozbiljnije izlaziti sa curama, i jastuke zamijenio mesnatim rupama.

Erotske price

No ovog jutra, sve se vratilo. Mama u svom super kostimiću – kontrast crne i bijele, naočale, punđa – i sjetio sam se opet one slike. Opet sam je vidio kao ženku, senzualnu i prelijepu. Da me sestra u tom času nije trgnula iz fantaziranja sigurno bi svršio u gaće.

«Sretno, mama. Nadam se da će sve proći dobro. » Nisam, naravno, imao pojma o čemu priča. «Sretno s čime? », pitao sam se trpajući cornflakes u pohotna usta.

«Rekla sam ti jučer», mama je odgovorila. «Imam sastanak sa jako važnim klijentom, sjećaš se? » «Fakat… sori. » Mama je radila u marketinškoj agenciji i rekla mi je sinoć da je njen tim uključenu neki važan projekt. Bila je dobra na poslu, no iz nekog razloga mi se činilo da nije tamo najsretnija.

Često je spominjala kako bi željela raditi nešto drugo, no da je prestara za promjene. Kao da je na neki nastrani način uživala u monotoniji i nezadovoljstvu, a s druge strane, kada Mia ode od kuće sve što će imati u životu biti će joj taj posao. «Ok… gibam», Mia je rekla čisteći suđe sa stola. Praznici joj počinju tek u petak tako da je morala još koji dan ići u školu.

Poljubila je mamu u obraz i krenula prema hodniku dobacivši nam još jedan «bok» prije izlaska. Stara je dovršila kavu, bacila pogled na kuhinju i rekla, «Joj i ja moram ići. Šta ćeš ti danas raditi, Danko? » «Nemam pojma. Nemam neke planove.

» Malo mi je bilo bed što sam prije bio namrgođen pa sam se ponudio, «Mogu ti nekako pomoći u pripremama za petak? «Ne…. », rekla je vrteći nešto po glavi. «mislim da sam sve sredila. » To je bilo tako tipično za nju.

Paničarila je, ali ne bi dozvoljavala nikome da joj uskoći. Sve je morala sama kontrolirati. «Nazvat ću te s posla ako mi nešto padne na pamet, ok? » «Naravno. » Onda me zagrlila i otišla na posao.

Incest price

Čuo se zvuk automobila koji se udaljava a ja sam se vratio za stol i nastavio doručak. Listao sam odsutno novine razmišljajući cijelo vrijeme o njoj. Dobro poznat osjećaj koji me nakon nekoliko godina ponovno obuzeo, i 5 minuta nakon što je zatvorila kučna vrata misli su mi podivljale. Srce mi je tuklo kao ludo dok sam se penjao uz stepenice.

Odlučio sam; napravit ću nešto što već jako dugo nisam… Na drugom katu bila je mamina soba. Lijepo ju je uredila, zidovi su bili nježno žuti, i ukratko sve je bilo nekkao jako veselo. Osim velikog kreveta prostorijom je dominirao ormar pored kojeg je stajala komoda… a u srednjoj ladici… mamine gaćice, moji fetiš. Prizor je bio dobro poznat, samo s novim elementima.

S njenim gaćama sam se počeo baviti još u školi, kada sam naišao u kupaoni na jedan prljavi par sfufljan na podu. Još ih se savršeno dobro sjećam – jednostavne, svjetlo plave, od satena, s malom mašnicom iznad mjesta za pičkicu. Smjesta sam se zaljubio u svilenkasti dodir materijala i onaj miris skorene mrlje na koju sam toliko puta drkao. Dok sam sada kao odrastao čovjek stajao pored ladice s njenim vešom sva su ta uzbudljiva sjećanja opet oživjela.

Erotske price

Srce mi je ubrzavalo dok sam mazio čipku, svilu, saten i pamuk… a usta se sušila od ubrzanog disanja. Konačno sam odabrao posebno jebozovan par; bile su od srebrno bijelog satena s uzorkom sitnih ružičastih ruža. S prednje strane je bio trokut od bijele čipe a dio koji je sjedao na picu bio je rasporen. Pitao sam se što će mami tako jebačke gaće.

Nije s nikim bila od kako se rastala, tako da nitko nije mogao uživati u tim krpicama. No vjerojatno je baš zbog toga što je nedojebana imala potrebu biti seksi zriktana. Ostavio sam ih na krevetu i otišao u kupaoni prekopavati prljavi veš. Nije mi dugo trebalo.

Ulov su bile crne svilene tangice s čipkastim rubom sa svake strane. Brzo sam ih stisnuo uz lice snifajući svježe iscjeđenu majku na međunožju. Mmmmmhhh…

aroma je bila tako poznata. Kurac mi se grčio dok sam se brzo vračao u njenu sobu. Nabrzinu sam pobacao odjeću sa sebe, a kako sam imao samo bokse i majicu za čas sam bio gol. Zgrabio sam bijele satenske i pažljivo ih obukao.

Dok sam ih navlačio preko nogu dodir nježne tkanine na koži još mi je više ukručivao kurac. Utrpao sam poplavljela jaja u njih, primio prljave crne i legao na krevet. Ležeći na leđima stavio sam si ih na lice i nastavio inhalirati a desnicom sam miješao kitu i muda u satenskoj zamci koja mi je postajala sve manja i manja. Više nisam mogao izdržati, mamina pička pucala me ravno u mozak.

Morao sam provuči kurac kroz rupu među nogama i malo mu se ozbiljnije posvetiti. Nadoknađivao sam sve te godine u kojima ga nisam prašio na majku. Totalno nesvjesan sobe, sebe… cijelog svijeta, luđački sam drkao, lizao skorenu pičkinu sluz i buncao o mami, najpoželjnijoj jebačici na svijetu. Iz tog slatkog transa prenula me nečija ruka na bedru.

Seks upoznavanje

Šokirano sam sjeo na krevet, brzinski maknuo gaće s lica i refleksno ih bacio na pod. Osjećao sam kako mi se lice crveni, a mama je samo sjedila na krevetu kraj mene s nekim zagonetnim izrazom na licu. Nespretno sam pokušavao uvuči ogromnu erekciju u te gaćice…. pronaći riječi kojima sam mogao objasniti to u čemu me uhvatila.

«M…mama…Doma si? !» «Sjetila sam se nećega što bi mogao napraviti, a onda sam primjetila da sam ostavila mobitel pa sam se odlučila vratiti. Nije te bilo dolje…. došla sam te potražiti. No nisam znala da ću te naći tu….

takvog…» Bilo mi je tako jebeno neugodno. Što da radim? Što sam mogao napraviti? ! Osim nastavit mucati… «Mama, Ja…. žao mi je…. tako mi je žao… Nisam si mogao pomoći…» «Smiri se, dušo», imala je nevjerojatno smiren glas dok me nježno milovala po nogi.

Incest price

«Svi mi imamo svoje fantazije, i da ti budem iskrena… sumnjala sam na tebe i moje gaćice… No nisam znala da te to još drži. » «Naravno da si mi i dalje bila zanimljiva! Mislim… Nisam zato prestao» O bože! Objašnjavao sam svojoj majci zašto se ne bi trebala bedirati što sam prije par godina prestao nositi njene gaće, štoviše, drkati na njih! Bilo je nevjerojatno. Ipak, uhvatila me totalno nespremnog… a kada je odjednom otkopčala sako i bacila ga na pod bio sam još zbunjeniji. Polako je uzela gačice koje sam mirisao.

Morala se sagnuti kako bi ih podignula, tako da sam lijepo vidio šta se zbiva u njenoj raskopčanoj košuljici. Ostala je u tom položaju tek trenutak duže no što je potrebno dajući mi dovoljno vremena da pasem po njenim visećim sisama koje je grudnjak tek malo uspio obuzdati. Kita mi je opet divljala, morao sam upotrijebiti svu snagu volje da je smirim. Ona je vrtila gaće oko prsta….

Seks upoznavanje

izraz lica sve joj se više mijenjao… onda ih je primaknula licu i duboko udahnula slatkast miris zrele pičke. I dalje ih držeći na nosu bacila je pogled na mene, «Sviđa ti se taj miris, ha? » Morao sam se složiti da mi se itekako sviđa. Kada je sljedeći put progovorila zvučalo je kao da sama sebi priča, «Što je to tako posebno na mom rublju? Ako te gaćice mogu tako napaliti, pitam se što bi rekao da ih vidiš na pravom mjestu…? » Prije no što sam stigao povezati na što mama misli, bacila ih je na krevet i počela otkopčavati bluzu. Samo sam zurio u nju i biserno bijeli grudnjak koji se ubrzo pojavio.

Zatim je rukom krenula prema zatvaraču suknje i pustila je da joj sklizne niz noge. Nosila je samostojeće crne čarape koje su oko bedara imale prekrasnu, gustu čipku. A gaćice… moj bože. Bijele satenske, komplet s grudnjakom, a cijeli prednji dio u čipki s uzorkom cvijeća i malih srčeka.

Jasno se kroz njih vidio pizdin crni trokut… a još niže… tamna vlažna mrlja. Totalno sam izgubio kontrolu nad kurcem. Zijevao sam zureći u mamu kako kruži oko krevetu, kao manekenka za donje rublje… samo za mene. A nakon kratke predstave rekla mi je da legnem.

Nagnula se i primila me za ruke, sise su joj se klatile pred mojim ustima. Jeli to bio neki jebeni san? ? ? Opkoračila me… a onda mi je ruke stavila na svoju zrelu okruglu guzu… Gotovo instinktivno stidljivo sam je počeo hvatati za guzove čim sam pod jagodicama osjetio mekoću satena. Mama se bez riječi počela pomicati, i mijenjati udaljenost među našim tijelima sve dok joj se pičkica nije našla tik do mojih usana. Ja sam joj i dalje mazio guzu, na što je reagirala nježnim pogledom, prošla mi je rukom kroz kosu i rekla, «Šta ćekaš mali, pomiriši ju.

» Došli smo do stupnja kada više uopće nije bilo bitno je li to san ili ne. Sve što sam znalo bilo je da se nikako nisam mogao oduprijeti iskušenju. Lagano sam istegnuo vrat, tek onoliko koliko je bilo potrebno da nosem dotaknem maminu čipkastu pičku. Udahnuo sam punim plućima; miris je bio isti kao na gaćicama u kupaoni, samo mnogo puniji, jači… Osušene mrlje na gaćama imale su svoju draž kada čovjek nema ništa bolje na raspolaganju, no ovo je bila živa zvijer, prava stvar.

Bojao sam se da ne pomisli kako sam nastran pa sam se zadovoljavao samo s njušenjem i pipkanjem guze, a ona je na to reagiral miješanjem. I dalje mi je mrsila kosu. Ipak, nisam se mogao praviti da taj slatkasti miris koji je kuljao iz njene pizde ne budi želju za ševom. Maknula je ruku iz moje kose i posegnula za nečim iza sebe… Jaja su mi se zgrčila kada sam osjetio dodir njene ruke na glaviću koji je još bio prekriven ružičastom tangicom.

Malo me zezala kružeći prstom oko korijena pa do vrha na kome je pokupila kapljicu predsvršotine koja se uspijela probiti kroz nježan materijal. Stavila je bisernu kapljicu na usnu i oblizala je šiljatim vrhom jezika. Okrenula je očima, «Mmmmm, ovo je dobro, Danko. Zašto i ti mene ne bi probao sada? » Nisam joj ni mislio odgovoriti riječima, samo sam desnom rukom maknuo njene gaćice u stranu i oslobodio pičku.

Koji prizor! Očito joj je idalje bilo stalo kako izgleda obzirom da je bila super pažljivo ošišana. Nije brijala pizdu; oko usmina je bila kratko istrimana, a na vrhu, tzv trokut, puštala je da bude prirodno gust, što sam uostalom već dobro vidio kroz bijelu čipku Mačkica joj je već bila poštenski mokra od predhodnog napaljivanja, s usnice je visila velika kap picine sluzi koju sam smjesta pokupio jezikom. Čim je osjetila da je ližem stresla se i duboko udahnula kroz nos. Okus mamine pičke topio mi se u ustima šireći toplinu cijelim tijelom.

Ona trazi njega

To je to, aroma za kojom sam vapuio godinama, esencija pičke koja se nije mogla usporediti ni s jednom drugom rupom. Pičkica moje mame. Kada sam joj počeo lizati klit čvrsto me stisnula za ruke, a kako sam pojačavao lizanje i ljubljenje spremne picice i njen se pritisak pojačavao pokazujući mi koliko joj pašu sinove pusice na pički. Sisao sam joj klit, a onda bi polizao sve naplavljene sokove među usnicama… pa sa skroz vlažnim jezikom natrag.

Totalno smo se prepustili životinjskim nagonima; ona mi se snažno nabijala u lice tražeći sve jaće i jaće ubode jezikom sve dok me naglo nije odgurnula, skliznula na mene i počela me strastveno ljubiti u usta. Okus sredovječne mamine mace pomiješao se s našom slinom. Dlanove je držala na mom licu kao da ga želi uokviriti i sluđena od želje za ševom duboko me ljubila, istraživala svaki kutak usana. Ležala je na meni točno tako da joj je pičkica bila tik do kurčine po kojoj se sve življe trljala.

U tom času postalo mije jasno da će mi se ispuniti najmračnija fantazija. Ljudi, ševit ću svoju majku… Primio sam kurac, usmjeri ga u maminu pičku. Tu je uslijedio moment tihe komunikacije. Čvrsto sam ga držao i zakucao oči na njene tražeći u tom pogledu dozvolu za poljetanje… koju sam i dobio.

Onda je polako pritisnula otvorenu kurvicu prema mom kurcu. Blaženo sam uzdahnuo, zatvorio oči i uživao u svakom milimetru njenog nabadanja, osjećaju kako joj se pica širi preko mog glavića i guta ga… Sada mi je bio skroz u njoj. Zagrlio sam je i počeo pumpati prvo polako, a kako sam pojačavo jebačinu tako se i ona prilagodila i uhvatili smo savršen ritam fuka. Mama se skroz izgubila, počela me grepsti po prsima a onda me primila za ruke i mahnito si ih stavila na sise kako bi mi pokazala da joj treba još jači seks.

I dalje je bila u grudnjaku, no ipak su nekontrolirano poskakivale od njenog snažnog jahanja, a tako sam još bolje mogao osjetiti i koliko su bile teške. Moje ruke teško bi sakupile obilnu masu maminih dojki… ipak sam uvukao ruke pod naramenice grudnjaka i spustio joj ih niz ramena. Bradavice su joj bile tamne i skroz ušiljene kao svakoj parenoj ženki. Na kraju ga je sama otkopčala, pustivši da joj se sisetine razliju po mojem licu, dobro svjesna koliko sam napaljen na njušenje.

Vratio sam ruke na maminu guzu. Sve je glasnije jecala dok sam joj širio guzove sa svakim ubodom, kako bi joj ga zakucao do jaja. Duga plava kosa joj se raspustila od bacakanja, tako da je sada i sa njom lamatala. No, onda se smirila, samo je sjedila na mojim preponama s kitom duboko zabijenom u pički… i nakon par momenata sjašila.

Gledao sam zbunjeno u dignutu kurčinu koja se presijavala od njenih sokova kao da molim za još, na što mi je mama uputila smirujuć pogled. «Opusti se, Danko, još nismo gotovi. Ali…ti si mene probao. Mislim da bi bilo fer da ti to vratim…» Prije no što sam joj stigao odgovoriti nagnula se i zgrabila me za kurac.

Klečela je pored kreveta i nježnoljubila glavić nadražen jebanjem. Vidjelo se da to radi s posebnim entuzijazmom jer je gutala vlastite sokove. Osim oralne obrade nije propustila ni igru pogledima; svoje poluzatvorene oči držala je na mojima a povremeno se i smijala. Ipak je to bila pomalo neobična situacija.

Erotske price

Primio sam je jednom rukom za glavu, a drugom obujmio sisu igrajući joj se s bradavicom. Diktirao sam tempo pušenja gurajući joj glavu prema dolje brzinom kojom sam želio da ga guta u grlo. Lickala ga je tako slatko kao da u ustima ima lizalicu, no nebi li svaka majka morala isto uživati u sinovoj kari? Bila je iskusna, godine čine čuda, tako da se jako rijetko zaustavljala da ulovi dah. Za vrijeme tih pauzi nije ga ostavljala usamljenog; mahnito ga je drkala pljujući po njemu kako bi i dalje imao filing da sam u njenom grlu.

Odlučila je u tu igru uključiti i one crne gaćice koje sam njušio na samom početku. Omotala ih je oko mojih jaja i trljala me njima po kurčini dok ga je sisala dovodeći me do još višljeg stupnja seksualne nirvane. Sigurno je osjetila da sam blizu orgazmu jer je odjednom usporila a zatim i skroz pustila napaljenu batinu. Sišla je s kreveta i prstom mi pokazala da joj se pridružim.

I dalje u njenim satenskim tangicama prišao sam joj i primio je za kukove. Još jednom smo se strastveno poljubili prije no što je stavila ruke na komodu, podigla nogu i omotala me njome oko dupeta. Primio je sam je ispod koljena kako bi joj se pičkica što bolje namjestila i gurno joj kurac vračajući se klasičnom ritmu jebe. Njena ruka našla se na mojoj guzi tražeći čvrsto stisnutu rupicu u koju je uvukla srednjak i lagano mi vračala ubode.

Stisnuti u incestuoznom zagrljaju ljubili smo se o svim dostupnim mjestima ostavljajući na koži sjajne tragove sline. S nekoliko konačnih zaveslaja ušao sam duboko u njeno tijelo i osjetio prve drhtaje orgazma. Dok mi se tresla u rukama morao sam se jako namučiti kako bi je uspio držati u rukama. Ona sama to više nije mogla.

Pukla je. Majka se pretvorila u lutku za jebanje. Bez riječi strovaili smo se natrag na krevet gdje si je ona mahnito trljala klitoris pokušavajući produžiti ekstazu, dizala dupe dok sam joj ja napokon skidao vlažne gaćice. Odjevena samo u naočale i samostojeće čarape mamica je dignula noge u zrak i jako ih raširila.

Incest price

Kleknuo sam ispred mokrog ulaza i primio je za gležnjeve. Centrirao sam kitu na otvorenu rupu, malo ga trljajući po raskvašenom mesu spreman na posljednji ulet. Mama je duboko zastenjala, «Danko, hoću da svršiš skroz po meni. Želim osjetiti tvoju vruću spermu na koži…» Bog zna koliko sam joj bio spreman udovoljiti.

Od kada sam imao 17 sanjao sam o tucanju vlastite mamice, a naravno da je u fantaziju bilo uključeno i kupanje tog zrelog tijela spermom. Držao sam joj noge snažno raširenima i pojačavao skakanje. Kako su mi ubodi postajali snažniji mamine sise su odgovarale istim ritmom skačući na sve strane poput olujnih valova. Pogledao sam moju prelijepu, seksi, kurvastu majku i vidio kako je spremna za još jedan orgazam kao i sperma u mojim mudima na izbacivanje.

S jednom rukom masirao sam joj klitoris, zakucao ga do balčaka još tri puta i onda je prvi mlaz izletio. Ispalio sam ga duboko u nju, izvukao tamno crvenu žilu i zasprejao je ostatkom. Rezanci sperme letjeli su na sve strane, čak su joj i naočale bile bijele od muškog mlijeka, aona je prostačila, psovala, sva izgubljena u svom klimakteričnom orgazmu. Više nisam mogao, srušio sam se na nju.

Ležali smo tako neko vrijeme dok me nije poljubila na usne i rekla, «Danko…hvala ti. Ovo nisam, znaš…već jako dugo…» «Volim te mama, i…hvala TEBI. » Samo se nasmiješila i nježno me pogladila po kosi. Onda je odskočila kao da se trgnula iz sna.

«U kurac! Moja prezentacija! Moram na posao!» Nabrzinu je pokupila odjeću istovrmeeno vračajući kosu u punđu i rekla, «Vidimo se večeras, mili. » U letu je brisala spermu s naočala, poljubila me i stuštila se niz stepenice. Čuo sam kako se vrata zatvaraju i auto brzo odlazi. Ostao sam u krevtu, s rukama iza glave, duboko disao i razmišljao.

«I nije tako loše opet biti kod kuće…» .

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet