Kod Strike I Strine Na Selu

Erotske price

1.DOLAZAK NA SELO

Vožnja autobusom je trajala čitavih 5 sati od našeg stana u centru grada do strikine kuće u sred ničega. Izašla sam iz tada već praznog busa i sačekala vozača da iznese moja velika četiri kofera puna stvari koje sam ponela za tih deset dana koliko je trebalo da ostanem.

Miris domaćih životinja i njihovih ekskremenata su me naglo udarile zajedno sa toplim, letnjim povetarcem. Naježila sam se na taj krajnje neprijatan miris i brzo sam na svoj vrat prsnula još malo svog omiljenog – Notorius Ralf Lauren parfema koji je uvek bio uz mene u mojoj beloj krokodilskoj Gadino torbici.

Bila sam okružena njivama a u sred atara se nalazila jedna skromna kućica sa izraženo crvenim krovom i sivom fasadom. Sa obe njene strane su bile štale i obori, nekoliko plasta sena i veliki broj raznih životinja. Oko kuće su šetkale kokoške, kerići, mačke… čak i neka druga sitna živina koju nisam ni prepoznala.

Retko sam pre tog dana i dolazila kod strike i strine na farmu.

Češće se to dešavalo kad sam bila devojčica i moram priznati da su mi blede uspomene iz tog vremena ipak spadale u kategoriju srećnih sećanja. Kako sam odrasla viđali smo se uglavnom na slavama, ponekim rođendanima i drugim svečanim prilikama, tako da ja zapravo i nisam baš najbolje poznavala očevog brata i njegovu ženu.

Stajala sam tako par minuta i iznenada primetila strinu kako izlazi iz jedne od štala. Ugledala me je iz udaljenosti od nekih pedesetak metara koliko je bilo od ceste do kuće, i počela je da mi maše.

Strina: “Lepoticee… heeeej… evo sad ću po striku da ti pomogne sa torbama.” – vikala je i usled jezive tišine koja nas je okruživala jasno sam je sve razumela.

Sela sam na kofer i čekala ih da dođu do mene. Kakva vukojebina – pomislila sam kad sam videla da na mobilnom telefonu imam tek jedva jednu crticu signala, a internet je naravno bio nepoznanica za taj deo sveta. Bilo je očigledno da narednih deset dana neću moći da koristim svoje veoma posećene društvene mreže od kojih sam u tom periodu sa svojih tek napunjenih dvadeset godina bila praktično zavisna.

Ne znam da li se može reći da sam bila bogata razmaženica (uostalom ko bi ikada i priznao da je razmažen), ali roditelji su mi bili veoma uspešni u svom poslu tako da sam imala sve što sam poželela. Ipak, bili su i striktni i nisu imali poverenja u mene zbog ranijih ispada koje sam pravila pa tako nisam smela sama da vozim kola, a nije mi ni dozvoljeno da ostanem 10 dana sama u našem luksuznom stanu, tako da sam morala na selo dok oni ne reše svoje bračne probleme na naravno nekom prelepom tropskom ostrvu.

Striko: “Ohohooj… ma jel to moja omiljena bratanica, miša mu jebem?”

-grubi glas mog strica me je prekinuo u razmišljanju.

Bratanica: “Zdravo striko, zdravo strina.” – pozdravila sam veseli par koji mi se približavao.

Prilazeći mi zagledala sam se u njih i počela da ih odmeravam, nešto što sam refleksno radila sa svima.

Moj stric je bio tip osobe koji bi mogao da spada u kategoriju – mršav ali žilav. Poslovi oko njive i životinja su ga učinili preplanulog i mišićavog. Imao je valjda oko pedesetak godina, proseda kratka kosa, gusti sivi brkovi i tamne oči. Na prvu se moglo zaključiti da su on i tata bili rođena braća pre svega po licu, ali je tata bio dobrih 15ak kilograma teži.

Strina je pak bila žena krupnije građe sa širokim kukovima, velikim dupetom i grudima. Osmeh širok sa ponekom sitnom crnom dlačicom iznad gornje usne, oči svetlo plave a kosa duga, farbana u plavo i potpuno kovrdžava. Bila je par godine mlađa od strike ali ništa manje vedra i vickasta, sa sve rumenim obrazima.

Strina: “Jaoj dođi da te strina zagrli.” – prišla mi je i čvrsto me stegla svojim jakim rukama.

Mirisala je na sveže kravlje mleko i suvo seno.

Striko: “Auh kako si porasla bre. Čime te hrane tamo u varoši?”

Strina: “Jeste vala. Porasla kao dunja ranka. Ajde dragi pri’vati se ovih većih kofera a ja ću ovaj manji. Dođi dušo u kuću da se raskomotiš, spremili smo ti sobu pa da poslažeš ove tvoje stvari.” – koračali smo polako ka kući.

Striko: “I šta ovi tvoji matorci, opet neke zavrzlame sa njima?”

Bratanica: “Znaš njih striko. Malo po malo pa se posvađaju.”

Strina: “Svašta baš. Tako uspešni ljudi a tako nervozni. To je tako kad ne znaš da ceniš ono što imaš. Ali ništa ti ne brini srce, biće ti lepo kod nas. Ovde je mirno i tiho, priroda, životinjice…”

Striko: “Došla si baš kad treba pošto je danas pripust. Biće opasno bogami.”

Bratanica: “Pripust?”

Striko: “Da da… Nazimice su spremne pa će budu oplođene.”

Strina: “Dragi! Lakše malo s’ oplođavanje. Dete je tek stiglo a ti već o tome.”

Striko: “Au ženo, pa nek’ se uči devojče.”

Bratanica: “U redu je strina, zvuči čak pomalo zanimljivo.” – nisam odmah povezala šta je nazimica i tek kada smo prošli pored obora sa svinjama sam shvatila o čemu se radi pošto je na drvenim vratima crvenim markerom pisalo – nazimad.

Dobro je što će bar neko da jebe u ovoj zabiti – pomislila sam i nastavila da koračam.

Ušli smo u kuću koja je bila starinskog izgleda sa debelim tapacirom, starinskim nameštajem, televizorom i velikim drvenim ormarima.

Uneli smo kofere u moju malu sobicu koja je bila odmah pored njihove spavaće sobe i par metara dalje od kupatila. Na kraju hodnika se ulazilo u veliku prostranu primaću sobu koja je bila odvojena od kuhinje i trpezarije sa niskim improvizovanim šankom.

Strina: “Obuci neke stare stvari i kada budeš spremna izađi napolje ako hoćeš da vidiš kako naš nerast naskače. Posle mogu malo da te provedem da vidiš sve živuljke koje imamo. Zeke smo tek nabavili i preslatki su.” – zatvorila je vrata od sobe i ostala sam sama.

Presložila sam osnovne stvari i donji veš u veliki dupli ormar a neke svečanije sam ostavila u koferima. Naravno da nisam imala nikakve stare stvari pa sam obukla neku običnu trenerku dole, a gore tanku rozu majicu sa kratkim rukavima jer je bilo pretoplo tih dana. U samoj kući je bilo veoma prijatno iako nigde nisam videla klimu koja bi je činila tako hladnijom od spoljašnje temperature.

Vezala sam svoju dugu riđu kosu u rep i stavila sam svoje omiljene mačkaste Rej Ban naočare. Stala sam na ogledalo pre nego sam izašla, i ogledala se. Bože, toliko sam imala malo šminke na sebi da nisam mogla da verujem.

Bila sam zadovoljna svojim izgledom i svojim, rekla bih, vitkim telom.

Bila sam niske građe sa slatkim licem koje me je činilo nešto mlađom. Oči su mi bile tamno smeđe, usne punije i svetlo roze. Grudi bih volela da su mi bile nešto veće ali se niko nije žalio, ni devojke ni muškarci. Bile su onako taman kako treba. Guza je sa druge strane bila nešto veća i mesnatija. Nisam volela da vežbam ali sam čučnjeve ipak ponekad radila kako je ne bih zapostavila i kako se ne bi previše opustila.

Strina: “Evo je naša Ena. Dušo, trebala si neke otrpane stvari navući.”

Bratanica: “Neka strina, ove i onako nosim samo po kući.”

Strina: “Dobro ali te patikice skidaj. Vidi koliko govana je okolo. Evo, uzmi ove gumene čizme, imamo ih koliko hoćeš.” – donela mi je duboke čizme i oprezno sam ih obula osećajući kako me slama bocka po tabanima.

Striko: “Vide ga. Spreman je kao puška.” – veliki krmak je počeo da trčkara po dvorištu i da njuška nekoliko nazimica koje su se takođe pojavile na otvorenom dvorištu.

Ustremio se na jednu koja je očigledno bila željna i naskočio prednjim nogama na njena leđa. Odmah sam primetila njegova ogromna muda koja su ličila na dva nojeva jaja. Strina je tada lagano prišla i rukama počela da namešta nerasta.

Prišla sam malo bliže i tada ugledala njegov penis u obliku spiralne burgije kako bocka po zadnjem delu napaljene nazimice. Strina je tada uhvatila tu mokru alatku i namestila je pred ulaz pomagajući tako nerastu da ubode. Počeo je kratkim pokretima da je tuca a strina se udaljila i otresla ruku par puta kako bi koliko toliko skinunula tečnost koja joj se našla na njoj nakon čina nameštanja.

Strina: “E tako. Prcaj sada pa idemo dalje.” – gledala sam kako nerast naskače na sve jednu nazimicu i posle nekoliko minuta je bilo gotovo.

Striko: “Bravo junačino naša. Će da nam doneseš mnogo slatkih prasića. Hoćeš hoćeš, nego šta.” – mazio je krmka po velikim ušima i hvalio ga.

Sve ove scene su bile potpuna novina za mene ali sam se trudila da ostanem hladna koliko sam mogla. Uostalom seks je seks i ništa nema čudno u tome pa čak i kada je između smrdljivih svinjica.

Strina: “Dođi mila da ti pokažem šta sve imamo na našoj farmi.”

Striko: “Idi sa strinom a ja ću da spremim koje pilence za laganu večericu.” – udaljio se od nas.

Strina: “Evo, ovde su naše kravice. Imamo tri muzne krave i muzemo ih ručno. Pre ih je bilo više ali je mlekara prestala da dolazi pa sada imamo uglavnom za naše potrebe. Probaćeš moj kajmak i sir da vidiš kako strina ima zlatne ruke.” – mazili smo lepe krave koje su bile napolju u oborima i brstile su razbacano seno.

Bratanica: “A šta je ovde strina?” – pokazala sam na najveći zatvoreni objekat koji je i izgledao najnovije.

Strina: “A to je ljubav tvoga strike – konjići.” – ušle smo i zatekle tri prelepa smeđa konja.

Zaista su bili elegantni i prelepi. Kao mala sam jednom prilikom jahala ponije ali nikada pravog, odraslog konja.

Bratanica: “Misliš da bi striko dozvolio da ih jašem?” – hrabro sam pitala.

Strina: “Naravno princezice, reći ćemo mu za večerom da imaš želju i sigurno će biti presrećan kada čuje da i ti voliš konje. Ajmo, idemo dalje.”

Bratanica: “Hahaha… gledaj što se ne stide našeg prisustva.” – ušli smo kod zečeva kojih je bilo na desetine i svi su maltene uživali u brzom i kratkom seksu.

Strina: “Ihh, samo se jebedu. Znaš onaj izraz – jebu se k’o zečevi. E to je živa istina.” – strina je opušteno psovala preda mnom ali mi nije smetalo.

Ja pre svega zbog svog bogatog pedigrea nisam često psovala (osim u krevetu naravno). Tu sam bila poprilično rečita i vešta. Znala sam koliko su proste reči napaljive za moje partnere i koristila sam to maksimalno.

Nakon što smo obišli presmešne ovce i koze, uputili smo se ka kući. Pre nego smo ušli primetila sam striku koji je bio 20ak metara udaljen i pod nekim buretom. Iz bureta je šikljala voda a on je potpuno golišav stajao ispod i prao se.

Strina: “Uuu bre dragi, zar moraš sada kad imamo bratanicu u kući? Treba dete da se traumira od tvoje zadnjice.” – drala se na striku dok sam se ja smejala i gledala u njegovu čvrstu i blago dlakavu guzu.

Striko: “Znaš da volim leti da se napolju tušnem. Izvini lepotice, neće se ponoviti.” – nije se okretao već se derao i izvinjavao se i dalje okrenut leđima.

Strina: “Znaš, naša princeza je htela da proba da jaše tvoje konje.” – sedeli smo to veče napolju i večerali.

Striko: “Jel tako?” – mljackao je i kidao zubima meso sa kostiju.

Bratanica: “Pa volela bih. Ali, malo se bojim pošto nisam nikada…”

Strina: “Ma ne brini ništa, biće striko sa tobom.”

Striko: “Ma jašta… Pripremiću sedlo za sutra, fino ćemo te smestiti i ima za deset dana da budeš prava kaubojka.” – smejali smo se i uživali u dobroj hrani.

Nakon dve flaše vina, strina i striko su počeli da brljave i bilo je vreme da se udaljim i odem u svoju sobu. Ceo dan je bio mnogo bolji nego što sam se mogla i nadati. Navikavala sam brzo na mirise i na celu seosku atmosferu. Odlučila sam da uživam iako su mi određene “gradske” stvari i više nego nedostajale.

2.PRIJATNO IZNENAĐENJE

Presvukla sam se u spavaćicu, oprala zube i namazala se svojim kremicama ali sve sam obavljala sporo, jedva uspevajući da ne zaspem. Put je bio dug i naporan a dan ispunjen, tako da sam jedva čekala da legnem u krevet.

Sajt za seks upoznavanje

Zatvorila sa se u sobu i ugasila svetlo. Ušuškala sam se u starinski krevet koji je stalno nešto šuškao ali je za divno čudo bio veoma udoban. Zatvorila sam oči i osetila blagu tugu što zbog mamine i tatine svađe, što zbog nedostatka svih onih čuda interneta preko kojih bi se oglasila i mojim virtuelnim prijateljima opisala svoj seoski dan, poželevši im pritom laku noć.

Skoncentrisala sam se na disanje i polako tonula u san. Taman kada sam bila na ivici sna počeli su da dopiru razni zvuci iz sobe pored. U početku je to bilo samo neko šuškanje i lupkanje, ali se sve više pojačavalo i sve sam češće mogla da čujem i glasove.

Strina: “Uhhh… gde baš noćas, mala će nas čuti.” – govorila je tiho ali sam sve jasno čula i razumela.

Striko: “Ajde ajde, spava ona. Budi moja nazimica, želim te ženče, baš si mi nešto seksi večeras.”

Nasmejala sam se na tu rečenicu ali sam usput postajala sve nervoznija. Umor me je savladavao ali usled njihove predigre nisam mogla da mu se prepustim. Bilo mi je i pomalo čudno da i u tim godinama i dalje imaju želju za seksom. Ne kažem da su bili baš toliko stari ali prosto ih nisam zamišljala kao seksualno aktivne ljude. Ipak odlučili su to veče da me demantuju.

Strina: “Uhh, polako… zagrcnuću se…” – zvuci sisanja i pušenja su veoma nežno dopirali do mene.

Striko: “Uhh lele kako ga fino dudlaš…” – uzdasi su postajali glasniji.

Morala sam da pokrijem uši jastukom ali nije vredelo. Bili smo sami u sred seoskog atara i nije bilo ničega da prikrije njihove zvukove.

Strina: “Ju ju, jebi me… Samo tiše… uhhh.” – krevet se jasno pomerao u ritmu strikinog nabijanja.

Striko: “Obožavam ovu tvoju pizdu, uh kako je fina.”

Strina: “Alo, pssst! Čuće nas. Tako… jebi me i ćuti.”

Čekala sam da prestanu ali pošto i posle 15ak minuta nisu stali odlučila sam da ih prekinem. Izgleda da sam zaista bila pomalo razmažena, ali bila sam preumorna i nisam videla drugi izlaz.

KUC, KUC

Strina: “Stani! Jesi čuo?”

Striko: “Jesam. Ko je to?”

Bratanica: “Striko ja sam. Jel mogu ući?”

Strina: “Joooj, rekla sam ti da nismo trebali. Khm, khm… samo sekundu dušo. Ajde, pokrij tog tvog dlakavka ovim peškirom.”

Bratanica: “Mogu sada?”

Strina: “Uđi srećo.”

Ušla sam u njihovu zagušljivu i toplu sobu i zatekla strinu očigledno golu kako pokrivena plahtom sedi na krevetu. Striko se kretao ka meni samo sa peškirom oko struka a njegov organ je pravio blagu izbočinu.

Striko: “Dušo, idem do kupatila a ti sedi sa strinom. Izvini ako smo bili malo glasniji.” – izašao je iz sobe.

Strina: “Preterali smo, znam. Nemam pojma šta ga je snašlo baš večeras.” – sela sam pored nje.

Bratanica: “U redu je strina, nemam ništa protiv samo… danas sam baš umorna i želim da se naspavam. Nadam se da se ne ljutiš što sam vas prekinula?” – strina mi je prišla bliže i pokrivač joj je spao do stomaka. Zagledala sam se u njene ogromne sise sa tamnijim bradavicama koje su bile veoma ukrućene. Strina je verovatno shvatila šta se desilo ali se nije ponovo pokrila.

Strina: “Ma kakva ljutnja zaboga. Mi treba tebi da se izvinimo sunce naše. Ima da idemo u štalu sledeći put, tamo nam je i onako udobnije.”

Bratanica: “U štali? Nisam nikada čula da neko voli tamo.”

Strina: “Uhh tamo je najlepše. Mekano seno pa te bocka i upada u kosu. Ti si naša princeza iz grada pa ne znaš ali veruj mi da je štala sjajno mesto za seks.” – češkala je svoje nabrekle grudi kao da je sama u sobi a ne pred bratanicom.

Bratanica: “Svašta ću ja naučiti tu na selu. A strina, izvini ali… imaš tu nešto…” – pokazala sam na njen obraz gde sam primetila nešto što je ličilo na krupnu kap bele sluzi.

Strina je pokupila tu sluz prstom, zagledala se u nju i naprasno je unela u usta. Oblizala je prst dok sam ja u čuđenju sedela ne verujući kako je sve to radila nonšalantno i opušteno.

Bratanica: “Izvini… jel je to bila strikina… i ti si je…?” – zbunjeno sam govorila.

Strina: “Ma voli tako da mi prsne u usta, a ja je onda…” – tada je zastala i shvatila šta se zapravo dešava i šta mi govori. – “Joj Bože, pa ja nisam normalna. Tu pred tobom tako ne iskvarenom da lickam… Izvini dušo… Strina ti je takva ponekada, svojeglava. Kaže lepo moj dragi da mi je jezik brži od pameti.”

Bratanica: “Ma strina ne brini. Samo sam malo iznenađena, to je sve. Nisam mislila da ste… toliko baš aktivni. Ali sve u svemu znam ja i više nego što misliš. Daleko sam ja od ne iskvarene devojke kakvom me smatraš.” – lice joj se opustilo i blago nasmešilo.

Strina: “Joj dobro je, ja mislila da sam preterala. Ju, još mi i sise tu na izvol’te.” – podigla je pokrivač i pokrila grudi.

Bratanica: “Ma opušteno strina. Ako smem da primetim – baš su ti lepe.” – zbunjeno me je pogledala.

Strina: “Ma ogromne su… nikada mi ih nije neka ženska pohvalila.”

Bratanica: “Pa ja volim ženske grudi i tvoje su jedne od lepših koje sam videla. A veruj mi videla sam ih podosta.” – bilo je vreme da se i ja malo opustim i da budem direktna.

Strina: “Voliš ženske sisurdače? Kao lezbača?”

Bratanica: “Hahahah… da strina, ja sam biseksualna.” – opet je postala zbunjena.

Strina: “Biseksu… kako misliš? To je kad…? Ne znam te gradske izraze.”

Bratanica: “Ne znaš? Pa to je kad voliš i muške i ženske.”

Strina: “Hmmm… eto ti šta je grad. Ali ženske nemaju pišu.” – zanemela sam na njeno potpuno nepoznavanje osnovnih termina ljudske seksualnosti.

Nisam bila sigurna da li se šali sa mnom ali sam po njenom izrazu lica ipak bila uverena da je iskrena.

Bratanica: “Pa one se vole na malo drugačiji način. Znaš, ližu se dole na primer…”

Strina: “Eee, da mi je takva jedna. Ovaj moj neće ni da me licne tamo. Ja njemu stalno dudlam, a on…”

Striko: “Vas dve još čavrljate? Hoćemo u krpe polako? Kasno je.” – ušao je u sobu u svojim čistim belim gaćama i potkošulji.

Bratanica: “Hoćemo striko. I strina, ono što sam ti rekla… neka ostane naša tajna, važi?” – namignula mi je i izašla sam iz sobe.

Legla sam u krevet ali nisam mogla zaspati. Koliko god bila umorna te velike strinine sise, njeno lickanje strikine sperme kao i njegova prelepa izbočina… sve to me je činilo budnom i pomalo napaljenom.

Sklonila sam pokrivač, izdigla spavaćicu i pomerila gaćice u stranu. Pogledala sam ka svojoj pičkici koju sam obožavala. Ne što je bila moja, ali bila je preslatka. Negovala sam je i uredno je čuvala.

Bila je uvek potpuno glatko obrijana i svako veče i jutro sam je mazala skupim organskim kremicama koje su joj davale nežnost, mekoću i sjaj. Usnice simetrične i blago razdvojene, crvenkasti ispupčeni klitoris, a rupica veoma uska i topla, blago crvena.

Pomazila sam je nežno i odmah zadrhtala. Ušla sam duboko svojim prstom u nju a drugom rukom sam mazila osetljivi klit. Zamišljala sam striku kako se nabija u strinu i kako svršava u njena usta. Bila sam obuzeta željom da ih još malo slušam dok se tucaju ali tada je bilo kasno jer su očigledno bili legli zbog prekida koji sam im priredila.

Ipak, uspela sam da svršim natapajući prste svojim gustim sokićima. Oblizala sam ih tako mokre i sa osmehom zaspala istog časa kada je orgazam utihnuo.

3.NEZGODNA NEZGODA

Strina: “Lepotice, jesi li budna?” – polako sam otvarala oči i videla strinu na vratima.

Bratanica: “Mhm… jesam… mislim, ustajem strina.” – zevala sam i trljala umorne oči.

Strina: “Izvini što te budim ali sprema se nevreme izgleda, letnja oluja, pa bi bilo dobro da se što pre spremiš ako hoćeš danas da jašeš. Striko je već spremio sve kod ergele tako da…”

Bratanica: “U redu, dajte mi samo par minuta da se obučem i dolazim.” – ustala sam lagano iz kreveta i nakon umivanja i pranja zuba, skinula sam spavaćicu i krenula da tražim šta da obučem.

Otvorila sam prozor i osetila da iako je bilo oblačno, bilo je veoma toplo i sparno. Znojenje sam mrzela tako da sam stavila dosta dezedoransa i odlučila sam da ispod trenerke ne obučem gaćice, nešto što sam često praktikovala i kući kada bi bilo tako pretoplo.

Striko: “Ohoj, jel je to naša uspavana kaubojka?” – stric je stajao u sred ograđenog prostora pored štale i četkom je timario konja.

Bratanica: “Dobro jutro striko. Joj jedva čekam da ga zajašem.” – veselo sam rekla i tapšala dlanovima od sreće.

Striko: “Jel voliš da jašeš? Mislio sam da nemaš baš iskustva?”

Bratanica: “Uhh striko, volim kada onako baš dobro zajašem… ne podcenjuj me, velika sam ja devojka.” – namignula sam mu i počela da mazim talasastu tamnu grivu.

Striko: “Jesi bogami veliko devojče, baš si porasla. Prava ždrebica za jahanje.” – način na koji je to rekao je bilo veoma u njegovom stilu kao ono veče u krevetu sa strinom.

Gledao me je i smejao se. Nema sumnje da je to bio taj neki seljački flert ali nisam marila. Sama sam ga izazvala i prijala mi je uvek pažnja od svih ljudi, pa makar i od rođenog strica.

Bratanica: “A kako ću se popeti? Vidi kako je visok.” – gledala sam na gore u sedlo.

Striko: “Ako mi dozvoliš?” – prišao je i uhvatio me za struk.

Čvršće me je stisnuo i u jednom laganom pokretu me je podigao. Opkoračila sam konja u vazduhu i nešto jače zadnjicom nasela na sedlo.

Bratanica: “Auč…” – sedlo je bilo jako tvrdo a ja na sebi nisam imala ništa osim tanke trenerke.

Odmah sam shvatila da je to bila loša odluka ali nisam želela da ponovo idem u kuću i da se presvlačim u nešto deblje. Striko je stajao pored konja, držao ga je za uzde dok sam se ja držala za rukohvat na sedlu.

Striko: “Tako, čvrsto se drži i krećemo. Đihaaa…” – viknuo je i konj je počeo da se polako kreće.

Striko je upravljao i šetao pored nas a ja sam se toliko klatila levo desno da sam mislila da ću ispasti. Nakon dva lagana kruga opustila sam se i počela da uživam. Jedino što je bio problem jeste bilo sedlo koje je sve više lupkalo o moje prepone.

Bratanica: “Baš je lepo. Moraću da kažem tati da mi kupi jednog. Samo ovo sedlo mi je malo…” – nisam stigla ni da završim a striko je pljesnuo konja koji je odjednom ubrzao.

Striko je trčao pored nas dok je konj u polu trkaćem tempu sve više poskakivao tako da sam se svakim korakom sve više nabijala svojim preponama na tvrdo sedlo.

Bratanica: “Ah ah… striko molim te uspori, boli… ahh…” – trudila sam se da budem što glasnija ali on me izgleda nije čuo.

Trajalo je to još nekoliko krugova a ja sam osećala veoma nezgodnu bol i počela sam praktično da vrištim kako bi se zaustavio.

Strina: “Ludače!!! Uspori grom te spalio, vidiš da dete viče!” – napokon smo stali kada se strina pojavila.

Striko: “Viče? Ko viče?” – podigao je pogled ka meni.

Pravila sam bolne grimase na licu i odmah se uspaničio.

Strina: “Nisi stavio nikakav sunđer na sedlo? E stvarno si… pa znaš koliko je tvrdo.” – striko me je uhvatio i nežno me skinuo sa konja.

Striko: “Izvini dušo, ja sam se zaneo i…”

Bratanica: “U redu je striko ali volela bih da odemo sada u kuću. Da sednem na nešto mekano.”

Napolju je počeo da duva jak vetar kada smo se sklonili i ušli u kuću. Oprezno sam sela u fotelju i osmehnula se osećajući olakšicu.

Strina: “Jel te jako boli dušo? E sad ćeš vala da doneseš onu zelenu konjsku mast i lepo da je izmasiraš, sram da te bude.” – dva puta ga je pljesnula po ramenu na šta sam se grohoto nasmejala.

Bratanica: “U redu je strina, bilo je zanimljivo i lepo iskustvo. Samo, da sam znala da je tako tvrdo obukla bi deblji donji deo.” – striko se posramljenog lica vratio i kleknuo ispred mene.

Striko: “Vidiš lepotice, ovo je prava stvar. Ja kad se ušinem ili kada me krava opiči, mene tvoja strina namaže sa ovom mašću i sve bude dobro. Izvini srećo još jednom… E sada, moraćeš da mi pokažeš gde te tačno boli.”

Gledajući striku, polako sam počela da širim noge.

Zanemeo je kada sam ih raširila pošto nisam imala gaćice i moja pičkica se jasno ocrtavala na tankoj tkanini. Progutao je pljuvačku i još se više zacrveneo kada sam namestila dlanove na prepone, praktično tik pored svoje pice.

Bratanica: “Ovde striko, uhh ovde baš boli.” – govorila sam piskavim glasom praveći se kao da je ozbiljno, iako realno nije bilo nikakve naročite boli.

Striko: “Jojj… malo je nezgodno… preblizu je tvojoj… A da skineš te helanke pa da. Mislim, možeš ti i sama da se namažeš samo, bolje je kad drugi.” – klimnula sam glavom, lagano spojila noge i počela da svlačim trenerku.

Zašto sam odlučila tada da se pokažem pred njima – ni dan danas mi nije jasno. Osim svoje vickaste prirode i želje da me gledaju, ne verujem da sam imala ikakav drugi plan… sve sam radila nekako spontano a opet kao da sam sve vreme želela da se to desi.

Kada sam ih svukla, stavila sam ruku preko pice i raširila noge. Na taj prizor i strina je kleknula pored strike i buljila u moju malenu šaku koja je delimično skrivala ribicu.

Strina: “Ti si golišava… nemaš gaćice.”

Bratanica: “Izbegavam ih kada je jako toplo.” – tada sam sklonila ruku i izraz njihovih lica mi je sve govorio.

Bili su oduševljeni prizorom moje gole pice!

Bratanica: “Boli striko, namaži me molim te.” – pogledao je strinu i kada mu je potvrdila glavom zahvatio je malo masti prstima i počeo nežno da me maže, par centimetara od moje prelepe pičkice.

Strina: “A ti uvek svoju… mislim, izvini sad što pitam nego, ćelava ti je…”

Striko: “Jes vala. Tvoja je ženo sva dlakava a njena je glatka kao staklo… i mladolika.” – hladna mast je veoma prijala mojim toplim preponama.

Strina: “Vidi ga sad. Zar ti je moja odjednom matora i dlakava, a? Mamlaze jedan…” – tiho su se prepirali ali ni jednog sekunda nisu skidali pogled sa mog međunožja.

Bratanica: “Ja volim da je uvek držim potpuno obrijanu i premazanu svojim kremicama. Vidite kako je mekana i sjajna. Jel vam se sviđa?” – prešla sam prstima preko pice opipavajući svaki njen deo laganim pokretima.

Striko: “Meni se jako sviđa. Možda ako bi mogao i ja da osetim, mislim… čisto da se uverim.”

Strina: “Alo bre!” – laktom ga je udarila u rame.

Bratanica: “Hahaha… ne svađajte se. Možeš striko naravno, neće da škodi. I ti strina, slobodno je osetite.” – počela sam da vlažim čim su im ruke krenule ka meni.

Striko: “U jebote!” – mazili su mi pičkicu a ruke su im drhtale od uzbuđenja.

Stric je počeo da raste u gaćama a strina se oblizivala.

Verovatno da je žena prvi put gledala u tako mladu pičku i shvatila sam da je bila uzbuđena iako do juče nije ni znala šta je to biseksualna osoba. Privlačila ju je moja pica, bila sam sigurna u to.

Bratanica: “A unutra je pomalo crvenkasta. Raširi je striko da vidite.” – razdvojio je moje unutrašnje usnice sa dva prsta i sokići su počeli da curkaju iz prelepe crvene unutrašnjosti.

Striko: “Mmm… miris je sjajan. Osećaš li ženče?” – strina je malo primakla glavu i udisala moju divnu aromu.

Strina: “Bože kakav miris! K’o ona šećerna vuna na vašar.”

Bratanica: “I slatka je isto tako, da znaš.” – pokupila sam malo svog nektara i prstom unela u usta. – “Mmmm…” – bila je to kap koja je prelila čašu.

Striko je uhvatio strinu za ruku, podigao ju je i rekao mi da moraju nešto hitno u sobi da obave.

Bratanica: “Ne! Stanite!” – zastali su i okrenuli se ka meni. – “Slušajte, usamljena sam ovde i… želim samo da vas gledam. Molim vas, nemate internet pa ne mogu ni filmiće da gledam kako bi se opustila. Dozvolite da budem sa vama u sobi.”

Pogledali su se i razmišljali par trenutaka.

Strina: “Bratanice naša, ne smeš reći mami i tati za ovo. Ubili bi nas ljudi na mestu!”

Bratanica: “Od mene neće niko saznati!” – namignula sam im i otišli smo u njihovu sobu.

Sela sam na fotelju pored kreveta, raširila noge i počela da se mazim gledajući ih kako skidaju sve sa sebe. Stricu je kurac bio potpuno beo za razliku od ostatka osunčanog tela, bio je dignut i prošaran plavičastim venama. Glavić mu je bio tamno crven i caklio se od uzbuđenja.

Strinine sise su ponovo bile nabreknutih bradavica a pizda joj je bila najdlakavija koju sam ikada videla. Potpuno prekrivena gustim crnim dlakama od kojih se njene usnice nisu ni videle.

Striko: “Uhh, ženče… malo mi ga samo.” – spustila se i bez imalo muke ugurala ceo strikin organ u usta.

Bratanica: “Ufff… to strina. Striko, kako ga strina puši?” – morala sam da se uključim makar verbalno, i dalje snažno trljajući svoj rozi klitoris.

Striko: “Joj, dudla ga kao prava.” – držao ju je za kosu dok je gutala i sisala predivan kurac.

Stric me je gledao i tada sam odlučila da obližem svoj srednji prst, i polako sam ga uvukla u usku pičkicu. Čim je to video morao je da izvadi penis iz njenih usta jer bi verovatno odmah svršio.

Striko: “Jooj…”

Bratanica: “Ajde striko, pojebi je… želim da gledam kako ulaziš u strinu.” – legla je na leđa i striko je u jednom potezu uleteo u strininu zrelu pizdu.

Strina: “Joooj… jebi jebi… uhhhh!” – vrištala je a striko je nije štedeo.

Ustala sam i prišla im. Spustila sa glavu i iz neposredne blizine gledala kako striko razbija strininu pizdu. Oboje su jecali i grčili se, a po izrazu strininog lica bilo je jasno da svršava.

Bratanica: “Uhh kako ste napaljeni. Napuni je striko! Napuni joj pizdu za mene.”

Striko: “Ide ćerkice naša lepa, ide…” – počeo je da svršava i da je puni.

Tada sam i ja klonula. Svršavala sam na svoje prste gledajući kako sperma klizi iz strinine razvaljene pičke. Bio je to božanstveni prizor i trenutak uz koji sam uživala.

Bratanica: “Hvala vam, trebalo mi je ovo. Idem sada da se operem i neka bude ovo naša mala tajna.” – poljubila sam ih oboje u obraz i izašla iz sobe.

Legla sam u krevet i zatvorila oči sa sve osmehom na licu.

Ćerkica? Jel me je to striko nazvao ćerkicom? Iscrpljena, brzo sam zaspala.

4.GRADSKA EMANCIPACIJA

Ustala sam ranije sledeće jutro i sedela ispred velikog ogledala. Bila sam u svojoj letnjoj haljinici sa cvetićima i češljala svoju dugu kosu pevušeći neku meni dragu melodiju. Kiša je lupkala po prozorima i nisam ni čula kada je strina ušla u sobu. Ipak, ubrzo se pojavila iza mene i videla sam je na ogledalu. Činila mi se tužnom iako je imala blagi osmeh na licu.

Strina: “Kako si samo lepa. Jel mogu malko da te ja očešljam.” – sela je iza mene i dala sam joj četku.

Bratanica: “Strina, jel je sve u redu? Deluješ mi nekako…”

Ona trazi njega

Strina: “Ma… dobro sam dušo. Sami smo tu i baš mi je drago što si došla i donela nam malo radosti. Ponekada poželim da se odselimo i mi u varoš ali… nije to za nas seljake. Ne bi se mi tamo snašli.” – nežno me je češljala.

Bratanica: “A ti i striko? Jel je sve u redu između vas?”

Strina: “Videla si juče. On je dobar čovek, ma duša od čoveka… ali, on voli da se ja njemu potpuno posvetim a on da uživa. Treba mi više nežnosti. Nije me ni poljubio a kamoli da me licne kao što smo pričale onaj dan.” – okrenula sam se ka njoj i pomazila joj grubo ali lepo lice.

Bratanica: “Strina, izvini što pitam ali, juče me je u jednom trenutku nazvao ćerkicom.“

Strina: “Jeste dete, čula sam. Znaš, nikada nismo mogli da dobijemo bebu i on je zapravo veoma srećan što si tu iako možda ne zna baš to da pokaže. On te zaista voli kao rođenu ćerku, ne zameri mu.“

Bratanica: “Naravno da mu ne zameram. I ja sam vas oduvek volela, ali za ovih par dana ste mi još više prirasli srcu. Nego, strina, jel bi želela da te on više primeti? Da shvati kakvu lavicu od žene zaista ima uz sebe?” – klimala je glavom i osmehivala se. – “Onda sve prepusti meni.”

Ustala sam i otvorila svoj najbitniji kofer. Tu mi je bila šminka, razni kozmetički preparati i aparati, i naravno najskuplje seksi rublje koje sam imala.

Strina: “Dušo, koliko stvarčica. Bože, to k’o frizerski salon. A ovo? Šta je ovo?“ – uzela je moju širu staklenu igračku.

Bratanica: “To je strina za moju guzu. Zar nisi nikada dala da te u guzu…?“

Strina: “U guzu? Ne vala, nikada nisam dala da me striko u prdaru…“

Bratanica: „Hahaha… prdaru. Sve sam čula ali taj izraz još nisam. Veruj mi strina, osećaj je prelep. Trebala bi jednom da probaš.“ – namignula sam joj i nastavila da spremam stvarčice.

Bratanica: “Strina, ti sada idi fino da se otuširaš i koristi ove šampončiće. Vidiš, ovaj je za kosu, ovaj je za telo, a ovaj je za guzu i tvoju dlakavicu dole.” – nasmejale smo se i brzim korakom je otrčala u kupatilo.

Nakon par minuta ja sam spremila sve stvarčice a strina se vratila u sobu. Kosa joj je bila mokra a telo joj je bilo ogrnuto u dugačak peškir.

Strina: “Kako prelepo mirišu ovi tvoji šamponi. Pogledaj kožu kako mi je mekana.” – bila je uzbuđena.

Bratanica: “Tek smo počeli strina. Sedi ovde i opusti se.” – sela je pred ogledalo i prvo sam joj fenirala kosu.

Odmah je počela da se kovrdža i uz moja posebna ulja zasijala je kao nikada. Nakon kose, sredila sam joj nokte. Nalakirala sam ih i isturpijala. Stavila sam joj potom malo crne maskare oko očiju i rozikasti sjaj na usne. Pincetom sam skinula male crne dlačice iznad njene gornje usne i sa njene brade. Gledala se u ogledalo i nije mogla a da ne poskoči u mestu od lepote koju je videla.

I zaista, strina je bila prelepa žena. Ipak, moj posao nije još bio završen.

Bratanica: “Strina, sada moramo da te obrijemo.” – zbunjeno me je pogledala.

Strina: “Obrijemo?”

Bratanica: “Da. Striko će se lakše odlučiti da te licne ako si fino glatka dole, jel se slažeš?”

Strina: “Paa… nisam razmišljala o tome. Znam da mu se tvoja glatka veoma svidela.”

Bratanica: “Veruj mi, nemaš šta da izgubiš, zar ne?” – prihvatila je predlog pa sam joj prvo obrijala pazuhe a potom i noge, koristeći specijalan gel i posebno napravljen brijač.

Strina: “Vidi mi noge? Nikada nisu bile ovako glatke.”

Bratanica: “Ajde sada strina, skini taj peškir i raširi svoje nogice za mene.” – uz malu zadršku, ipak je sklonila peškir i sedeći potpuno gola raširila je noge.

Stidne dlake su joj bile dugačke pa sam morala da ih prvo podšišam makazicama. Strina je sve vreme ćutala i gledala me, imala sam osećaj da praktično ne diše. Završila sam sa makazicama i napokon se njena pizda mogla bolje videti.

Bratanica: “Lepa ti je zaista. Ali biće još lepša. Ovo je moj specijalni gel, malo je hladan ali ćeš se brzo navići.”

Strina: “Mhm.” – počela sam da nanosim gel na njenu pičku.

Uživala je u hladnoći a ja sam uživala u mekanom osećaju. Koristeći mlaku vodu koju sam sipala u posudicu, brijala sam je i povremeno prala brijač. Svakim pokretom sam sve više otkrivala belu prelepu kožu i nakon svega par minuta bila je potpuno glatka.

Pizda joj je bila veoma široka i duga sa velikim i razdvojenim usnicama i ispupčenim tamno crvenim klitorisom. Bila je vlažna kada sam počela da je brišem od ostataka gela i primetila sam tada da je strina zatvorila oči i blago otvorila usta.

Bratanica: “Kako ti je velika i zrela pica. Vidi se da je baš iskusna. Jel bi mi dozvolila da je samo malo poljubim?” – strina je otvorila oči i uplašeno me je pogledala.

Strina: “Stvarno misliš da je toliko lepa?” – spustila sam usne i poljubila je po sredini pičke.

Erotske price

Trgla se i odmah sam osetila njene slatke sokiće na usnama. Poljubila sam je nekoliko puta gledajući strinu u pohotne oči.

Bratanica: “Striko nema pojma šta propušta. Ovo je jebeno najukusnija pička koju sam ikada okusila.” – ispružila sam jezik i zabila ga u strinin opušteni otvor.

Strina: “Aaaah…” – ruku je postavila na moju glavu i mazila me je dok sam je jebala jezikom.

Lickala sam joj unutrašnjost pizde dok sam prstima gnjavila njen klit. Nije jadnica znala šta ju je snašlo i prvi put je svršila već nakon svega par minuta. Halapljivo sam gutala njene guste izlučevine ne želeći da ikada presuši taj slatki izvor.

Bratanica: “Ne brini strina, ja nisam sebična. Želim da podelim tvoje sokove sa tobom.” – podigla sam se i zabila joj jezik u usta.

Žvalile smo se veoma glasno i prljavo. Skinula sam usput i svoje gaćice a strina je svukla moju haljinu preko moje glave pa smo nastavile da se ljubimo. Sve vreme sam joj mazila pizdu i polako počela da ulazim prvo jednim, pa sa dva, pa sa tri prsta.

Strina: “Bože dete, šta mi radiš… ponovo ću eksplodirati.”

Bratanica: “Ne još strinice, čekaj dok uđem dublje.” – izvadila sam prste iz nje, spojila svih pet u jednu tačku i počela da ih guram unutra.

Strina: “Uhhh… sve ćeš ih… aaa…” – uspela sam bez velikog napora da zavučem svoju šaku u njenu elastičnu pizdu.

Jebala sam je celom šakom i primetila perifernim vidom kako striko stoji pred polu otvorenim vratima i drka svoj kurac. Svršavala je snažno na moju ruku i grčila se glasno uzdišući.

Bratanica: “Uhhh kako si vlažna. Moram ponovo da te očistim.” – opkoračila sam kolenima njenu glavu i spustila pičku na njena usta.

Svoju sam glavu spustila na njenu mokru i raširenu pizdu i u sjajnoj pozi 69 smo počele da se ližemo, grickamo, mljackamo… Strina je bila početnik ali se to uopšte nije primećivalo. Imala je sjajan osećaj gde treba da liže i nije mi puno trebalo da svršim i da joj napunim usta svojom toplom tečnošću, svojim slatkim ejakulatom.

Strina: “Mmmm… preukusna si dete, preslatka…” – lizala je bez prestanka.

Još neko vreme smo se lickale dok nisam više mogla da izdržim napade njenog jezika. Ustala sam tada, legla uz nju i počela da je ljubim. Bile smo potpuno musave i iscrpljene ali to nije bio kraj.

Bratanica: “A jel želiš još nešto u svojim ustima? Možda nešto malo drugačije ali isto tako slatko?” – gledala me je ne znajući na šta mislim. – “Uđi striko, nemoj više da se skrivaš.”

Ušao je u sobu i drkao kurac gledajući nas zagrljene i mokre. Pokazala sam mu prstom da priđe na krevet. Popeo se i klečeći na kolenima još je brže masturbirao.

Bratanica: “Žedne smo striko, veoma smo žedne, jel tako strina?”

Strina: “O daa… daj nam dragi tvoje slatke vodice.” – nije mogao da izdrži ove naše napaljive reči i počeo je da se uvija.

Strina i ja smo otvorile usta pred njim i počeo je da svršava i prska malo u moja a malo u njena.

Striko: “Uffff…” – mlazovi vrele sperme su nas davile ali smo sve gutale uživajući u oporom i slankastom ukusu bele sluzi.

Kada je završio pogledala sam u strinu koja je bila musava kao i ja. Očistila sam je jezikom a zatim je i ona mene.

Strina: “Joj lepotice, mislim da sam sada potpuno sita.”

Bratanica: “I ja sam strina. Hvala tebi, a naravno i tebi striko. Hvala što si nas napojio.”

5.STRIKO, NE BUDI SEBIČAN!

Ležala sam u krevetu sa slušalicama u ušima i slušala muzikicu sa telefona. Bila sam veoma vesela i raspoložena imajući u vidu sve što se desilo tog prepodneva. Osetila sam tada nečije ruke na svojim leđima. Okrenula sam se i ugledala striku koji je seo pored mene.

Bratanica: “Zdravo striko. Kako si?” – poljubila sam ga u obraz.

Striko: “Zdravo lepa. Evo dobro sam nego, treba mi mala pomoć ako si zainteresovana?”

Bratanica: “Pa sad… zavisi o čemu se radi. Mada, ja sam uvek spremna da pomognem svom striki.”

Striko: “Jel jesi? Znaš, iscrpela si strinu jutros i kada sam malo pre ušao u sobu hrkala je kao hrčak. Nisam hteo da je budim ali ne bi smeli da propustimo večernju mužu. To je uglavnom njen posao pa sam mislio ako bi želela da je zameniš samo večeras?”

Bratanica: “Nisam nikada muzla striko. Hoćeš mi prvo ti pokazati?”

Striko: “Naravno srećo. Sve će tebe tvoj striko naučiti. Ajde, imaš one gumene čizme ispred kuće pa ćemo u štalu.”

Obula sam čizme i nakon par koraka smo bili u štali. Krave su mirno stajale jedna pored druge i na zvuk metalne kante koje su zveckale u strikinim rukama, mleko je počelo da curka iz njihovih sisa. Vimena su im bila velika i prošarana širokim venama.

Striko: “Evo, imaš ovu malu drvenu stoličicu. Ti sedi na nju a ja ću čučnuti pored da te uputim.” – sela sam i prvo malo pomazila toplo vime.

Bratanica: “Bože, izgledaju kao da su prepune mleka.”

Striko: “Ihh naravno da su pune. Naše krave davaju mnogo mleka jer su dobro i zdravo hranjene. Ajde sad, uzmi ovako sisu u šaku, pritisneš ovako prstima i opala.” – mleko je počelo da prska u kantu.

Bratanica: “A pa to deluje lako striko. Znači uhvatim, stisnem…” – hrabro sam krenula da muzem i išlo mi je sjajno.

Miris toplog, svežeg mleka me je opustio još više i krenula sam da muzem i drugu sisu sa svojom slobodnom rukom. Uhvatila sam tempo i striko je bio prezadovoljan.

Striko: “Bogami lepotice, pravi si talenat. Imaš sjajan ručni rad.”

Bratanica: “Pa naravno striko. Moje ruke su veoma iskusne.”

Striko: “Stvarno? Mislio sam da nikada nisi muzla.”

Bratanica: “Pa nisam muzla krave… ali nešto drugo veoma često i rado muzem.” – zamenila sam kante i nastavila da muzem gledajući u strica.

Striko: “Hmmm… pitam se šta bi to drugo moglo biti?” – kurac mu je počeo pomerati flekavu trenerku koju je imao na sebi.

Bratanica: “Pa, to je nešto malo tvrđe od ove sike. Slični su po toploti a sličnost je i u tome što obe stvari prskaju belu tečnost kada se dovoljno stimulišu. Doduše, nisam sigurna da li više volim da pijem TU tečnost koja je nešto lepljivija i gušća, ili mleko.”

Striko: “A ta druga stvar koja prska tu lepljiviju tečnost, jel voliš možda i da je malo sisaš ili je samo muzeš?” – počeo je da stiska svoj kurac preko trenerke.

Bratanica: “Ufff, kako si me lako provalio. Da, obožavam da sisam tu drugu stvar. Volim da je ližem, da je pušim…”

Striko: “Uhh, ja eto imam baš tu jednu stvar koja bi volela da prođe taj tvoj tretman.” – spustio je trenerku i njegov tvrdi kurac se pojavio tačno u nivou moga lica.

Bratanica: “Jao vidi, pa to je baš stvar na koju sam mislila. A na koji tretman si mislio – na mužu ili na sisanje?” – uhvatila sam mu vreo penis koji je počeo snažno da pulsira u mojoj ruci.

Striko: “Zapravo, voleo bih ceo paket.” – počela sam da mu drkam i podigla sam se iz stolice.

Tada sam na njegovo iznenađenje zabila svoj jezik u njegova usta i čvrsto mu stisnula alatku.

Striko: “Uhhh… polomićeš ga.” – cvilio je.

Bratanica: “Slušaj striko, popušiću ovaj tvoj prelepi kurac. Želim to…

jebeno sam mokra na samu pomisao da će za par trenutaka biti u mojim ustima. Ali slušaj me sada pažljivo – nema više sebičnosti! Imaš sjajnu, prelepu ženu pored sebe i želim da joj se maksimalno posvetiš. Ona želi da je ljubiš, da je maziš, da je ližeš i da je hvališ, da budeš malo kreativnije prost dok je tucaš a ne samo da je nazivaš nazimicom…

Pokaži joj koliko ti znači pokaži joj da ne želiš samo da ti popuši, da je izjebeš i da odeš. Jel jasno?” – opustila sam stisak i nastavila da mu ga drkam.

Striko: “Uhh, znam… sebičan sam ali promeniću se… obećavam.” – poljubila sam ga ponovo.

Bratanica: “Takvog te volim. I malo se podšišaj, skrati brkove, obuci neko odelce i izvedi je ponekada. Jesmo se dogovorili? A sada me izvini, moram nešto pod hitno da popušim.” – spustila sam se kolenima na prostirku od slame i počela da mu ližem kurac masirajući mu pritom nabrekle testise.

Pljunula sam mu na već mokar glavić i povukla kožicu na dole koliko sam mogla.

seks sa stricomseks sa stricom

Bratanica: “I ako želiš, možeš me zvati ćerkicom dok ti ga pušim… tatice.” – pogledala sam ga u oči počela da guram njegov penis duboko koliko sam mogla u svoja usta.

Dodirnuo je svojim vrhom moje grlo i oči su mi se zacaklile od napora. Pljuvačka se slivala niz moju bradu dok sam jezikom obilazila oko užarenog organa. Sklonila sam ruke i tada me je nežno uhvatio za glavu.

Striko: “Ufff, ćerkice moja. Dozvoli da te tatica izjebe u ta predivna usta.” – počeo je da pomera kukove i da me jebe.

Bio je dovoljno pažljiv i jebao me je sa osećajem dok sam ja mazila pičkicu gurajući ruku u gaćice. Ukus njegovog kurca je bio veoma jak, njegove stidne dlake koje su me često dodirivale po usnama i nosu su takođe imale specifičnu, opojnu aromu. Osećala sam se kao prava seoska kurva dok sam gutala strikinu karu pred očima raznih domaćih životinja oko nas.

Bratanica: “Uhhh…” – izvadila sam ga iz usta i strahovito počela da mu drkam mokar kurac. – “Gde želiš da me isprskaš… reci mi tatice, gde želiš?” – nije ni mogao da govori, samo je kratko izustio – na sike.

Odgovor me je malo iznenadio ali nisam htela da mu uskratim tu želju. Zgrabila sam majicu najbrže što sam mogla i zajedno sa brusom sam ih prebacila preko glave. Drkao je gledajući kako stiskam svoje skromne sisice i pribijam ih jednu uz drugu.

Striko: “Lele kako su divne. Tako slatke i čvrste.” – spustio se i ne prestajući da drka sisao je moje male bradavice.

Bratanica: “Uhh, nisam znala da ih toliko voliš. Sigurno će biti prelepe kada budu prekrivene tvojom vrelom spermom.” – nakon kraćeg lizanja mojih sisa, podigao se i usmerio kurac ka njima.

Striko: “Dozvoli mi ćerkice da te gledam u oči dok se praznim po tebi.” – podigla sam glavu držeći svoje sise i gledala sam u njegove mirne oči.

Pomazio mi je lice i počeo uz tiho uzdisanje da prska po meni. Gledali smo se sve vreme dok su mlazovi tečnosti završavali svuda po mojim malecnim grudima. Toplota koju sam osetila je grejala moje grudi… Spustio se i još me jednom nežno poljubio.

Striko: “Znaš, ako si nešto povukla na svoju strinu onda je to taj lepi pogled… ali i naravno sjajno umeće sa ustima.” – nasmejali smo se i tek tada sam pogledala ka sisama koje su bile skroz umazane.

Razmazivala sam spermu po sebi i oblizivala svoje mokre prste. Gutala sam deo po deo strikine moćne sperme i musava mu se smejala. Bio je van sebe. Nije ni pomišljao da sam toliko perverzna i prljava.

Bratanica: “Nadam se da nisi zaboravio na obećanje koje si mi dao?”

Striko: “Nisam. Tebe nikada ne bih preveslao. Posvetiću joj se. Zaslužila je to i bio sam kreten što to nisam ranije shvatio. Hvala ti što si mi otvorila oči.”

Bratanica: “Zato sam tu… tatice. A sada mi dozvoli da se obrišem i da završimo mužu, kravice postaju poprilično nervozne.”

6.PRAVA SEOSKA IDILA

Narednih nekoliko dana je proteklo u veoma pozitivnoj atmosferi i u mojoj nadgradnji znanja vezanog za seoske poslove. Da mi je neko pričao da ću okopavati baštu, učiti da vozim traktor, da ću intra muskularno (jedan od novih izraza koje sam naučila) davati prasićima vitamine, da ću timariti konje, da ću pomagati nerastu pri oplodnji pohotnih nazimica, da ću izđubravati obore ovaca i musti krave… ne da ne bih verovala nego bi se tada kladila u sve što imam da nikada tako nešto neću raditi!

Ipak, radila sam sve to… radila sam sa uživanjem. Naučila sam da cenim svako kokošje jaje koje bacim u tiganj, svaki komad sira koji stavim na toplu lepinju, svaki krastavac i paradajz koji bi se našli u mom tanjiru.

Striko i strina su takođe postali prisniji. Striko ju je mnogo više ljubio i mazio, davao joj je često komplimente. Uveče bismo napolju uz vino ćaskali o nekim ne važnim temama i gledali u zvezde iznad nas. Čak sam zavolela i taj miris stajskog đubriva koji sam mrzela kada sam svega par dana pre toga došla u tu nedođiju koja mi je odjednom prirasla srcu.

Da, gradska bogatašica sumnjivog morala je veoma brzo postala prava seoska domaćica.

Dva dana pre povratka u onu betonsku džunglu među milione zombiranih građana, ustala sam rano kako bi iskoristila maksimalno još jedan dan. Obukla sam se u neku staru strininu trenerku i navukla gumene čizme. Pošla sam da pokupim jaja iz kokošinjca i tek posle nekoliko minuta sam zapravo shvatila da nema nikoga na farmi.

Životinje su bile namirene i krave pomužene, ali strica i strine nije bilo nigde. Odnela sam jaja u kuću kako bi ih složila u frižider i tada sam videla poruku na vratima frižidera: – “Ženče, ja sam sredio rano jutros životinje i odoh do centra sela da nešto obavim. Ti uživaj sa bratanicom i očekuj me oko 14h, imam iznenađenje za tebe. I molim te da obučeš ono što sam ostavio za tebe na stolu. Volim te!”

Strina: “On nije normalan. Koliko ovo košta da mi je znati.” – čula sam strinu iza sebe i okrenula sam se.

Bila je obučena u prelepu, letnju crvenu haljinu. Imala je ne previše dubok ali ipak izražen dekolte, bila je nešto uža i završavala je tik iznad njenih kolena. Bratele su bile malo šire a leđa gola. Na nogama je imala sjajne kožne štikle a oko vrata bisernu ogrlicu.

Bratanica: “Strina! Uvau… prelepo ti stoji. Jel je to ono što ti je striko ostavio na stolu?” – prišla sam joj i još je bolje osmotrila.

Strina: “Jeste. Nisam mogla da verujem kad sam videla. Nikada mi ovako nešto nije kupio.” – suze su joj navirale na oči.

Bratanica: “Strina znaš da si zaslužila sve ovo. Ti si sjajna… ma najbolja strina na svetu!” – zagrlila sam je i poljubila.

Strina: “Hvala dušo. Šta misliš, jel bi htela da me onako seksi isfeniraš i našminkaš da budem još lepša?” – stidljivo i tiho je pitala.

Bratanica: “Ma to se podrazumeva! Ajde, idemo kod mene u sobu.”

Satima sam je sređivala pazeći na svaki deo njenog tela. Dala sam joj i seksi crveni donji veš sa prozirnom tangicom i brusom bez zadnje kopče kako joj se ne bi primećivao na golim leđima. Podigla sam joj malo kosu i stavila joj svoje biserne minđuše kako bi joj išle uz ogrlicu. Delovala je prelepo a mirisala je sjajno pošto sam je naprskala svojim skupim parfemom.

Striko: “Zdravo ste vas dve lepotice.” – okrenule smo se ka vratima sobe i tamo je bio striko u potpuno novom svetlu.

Imao je na sebi nove crne cipele, teget plave pantalone i sako sa sve svetlom košuljom i malenom fensi mašnom. Fruzura sveže podšišana a brkovi uređeni trimerom. Delovao je 10 godina mlađi i lepši. U rukama je imao dve bordo crvene ruže.

Striko: “Izvol’te mlade dame. Jedna je za moju ženicu a jedna je za moju bratanicu… nećeš mi zameriti ako kažem – moju ćerkicu. Jer toliko te volimo strina i ja.” – ustale smo praktično zanemele od ne očekivanog gesta i prišle po svoje ruže.

Bratanica: “Naravno da neću tatice.” – poljubile smo ga svaka u jedan obraz.

Strina: “Dragi, gde me vodiš?”

Striko: “Idemo prvo na jedno specijalno i otmeno mesto, jedan restoran uz reku. A posle ćemo na ples i muziku u centru varoši.”

Strina: “Jaoj, biće nam prelepo.” – gledala sam ih tako zagrljene i srećne.

Bratanica: “Ajde golupčići, krećite.” – gurala sam ih napolje želeći da što pre počnu da uživaju.

Striko: “Lepojko, jel ti neće biti problem da… ja sam sve spremio samo konjima da baciš i…” – odmah sam ga prekinula.

Bratanica: “Ma dosta više priče, sve znam šta i kako. Želim da uživate i da zaboravite na sve narednih par sati. Opustite se, popite koju i ne razmišljajte o farmi. U sigurnim je rukama.” – pozdravili smo se i otišli su.

Ceo dan sam se igrala sa životinjama i slikala telefonom što sam više slika mogla kako bi imala uspomene na tih nekoliko divnih dana. Uspela sam čak sama da ispečem i pogaču i da spremim koku onako kako je strina to radila sa dosta povrća i moče. Ručala sam okružena životinjama i bacala im ostatke mesa i kostiju koje su rado prihvatale i jele.

Odlučila sam nešto ranije nego obično da namirim stoku i da pomuzem krave kako bi dala sebi vremena da uskočim u toplu kadu i da se opustim. Bila sam kod ovaca u štali i bacala seno po oboru kada sam čula automobil.

Pogledala sam na sat i pomislila kako je prerano za striku i strinu da se već vrate.

Krenula sam da izađem iz štale kada su se upravo oni pojavili na ulazu.

Držali su se za ruke i prilazili mi veoma sporo sa nasmejanim licima.

Bratanica: “Ej zar vas dvoje ne biste trebali da uživate tamo negde na reci?”

Strina: “Lepoto naša slatka. Svo vreme dok smo sedeli tamo… pričali smo samo o tebi. Jel tako dragi?”

Striko: “Baš tako. Najveća je greška bila što nismo i tebe poveli. Toliko smo se vezali da… eto ne možemo ni jedno usrano popodne provesti bez tebe.” – prišli su mi i oboje me poljubili u usne.

Seks upoznavanje

Zadrhtala sam na njihov nežan poljubac. Pogledala sam ih i odmah shvatila da me žele. Pročitala sam to jasno na njihovim licima i nisam više htela da krijem svoje fantazije od njih.

Bratanica: “Ne želim ovaj put samo da vas gledam. Želim da budem deo vašeg intimnog trenutka. Danima gorim od želje da me izjebete…”

Strina: “Izgleda da delimo iste želje.” – haljina i donji veš su joj u par pokreta završili na podu štale.

Striko: “O da, želimo te zajedno… maštamo o tome stalno.” – otkopčao je odelo i svukao se takođe veoma brzo.

Strina: “Ajmo u kuću.”

Bratanica: “Ne. Rekla si mi jednom da je u štali najlepše, jel tako bilo? Striko, namesti seno i pokrij ga nečim da nam bude udobno. Ja idem do sobe da nešto uzmem. Ne brinite, odmah se vraćam.” – poljubila sam ih oboje sočno u usta i istrčala iz štale.

Skinula sam se gola, stavila sam par zanimljivih stvarčica u torbu i vratila se u štalu. Striko je pokrio seno velikom belom plahtom i stajali su pored toga. Gledali su me i mazili svoje organe. Strina svoju glatku i sočnu pizdu, a striko svoj tvrdi napaljeni kurac.

Bratanica: “Priđite mi oboje.” – došli su ispred mene i pokazala sam strini da klekne sa mnom.

Izvadila sam iz torbe flašu strininog omiljenog vina i veliku vinsku čašu.

Bratanica: “Znaš tatice, ako mama nešto voli to je taj tvoj lepi kurac i ovo slatkasto crno vino. Ja ipak mislim da joj treba dati oba zajedno, jel se slažeš?” – sipala sam punu čašu i namestila je pred strica.

Striko: “Uhh, slažem se ćerkice lepa. Taman da se napijete od mog kurca.” – umočio je organ u vino i odmah smo počele da ga ližemo.

Strina: “Mmm… bila si u pravu srećo, ovako je mnogo finije. Umoči ga još.” – umakali smo ga u vino i lizali ga kao lizalicu.

Nakon još par umakanja ostavila sam strinu da ga sama sisa a ja sam ustala i počela da se ljubim sa strikom.

Bratanica: “Znaš šta želim? Želim da ližeš maminu pičku! Ona o tome dugo mašta a ti si je izbegavao. Sada želim da je jebeno izližeš sve dok ti ne svrši u usta.”

Striko: “Uhh, kako si samo perverzna. A ti? Zar ne želiš da ližem i tvoju malenu pičkicu?”

Bratanica: “Naravno da želim… tatice moj napaljeni.” – ponovo sam se spustila i počela da mu ližem jaja dok se strina i dalje gušila u njegovom tvrdom kurcu.

Striko: “Ja… uhhh…” – počeo je da puni strinina usta koja me se odmah setila i čim je završio prenela je deo sperme u moja željna usta.

Žvalavile smo se i gutale predivnu sluz. Tada smo ustale i tako musave otišle do kamare sena. Legle smo na leđa, raširile noge i nastavile da se ljubimo čekajući strica da krene sa obradom naših mokrih pičkica.

Striko: “Jooj kako ste lepe tako. Ljubite se, ljubite se dok vas ližem.” – kleknuo je pred nama i prvo počeo da liže strininu pizdu dok je moju masirao prstima.

Strina: “To to…”

Bratanica: “Jel ti je lepo mamice? Samo uživaj…” – spustila sam glavu niže i počela da sisam njene grudi.

Strina je u talasima svršavala u strikina usta, tačno onaj osećaj koji je toliko želela. Striko je zatim nastavio da gura prste u strininu pizdu i usmerio jezik na moju.

Striko: “A joj ćerkice, tako si uska. Ne mogu ni ući jezikom.” – lizao me je i grickao moj klitić.

Bratanica: “Uhhh, ne brini ništa tatice, elastična je ona i primiće te veoma brzo.” – ubrzo je uspeo da uđe do pola svog jezika i jebao me je sa njim dok sam ja i dalje sisala strinine bradavice.

Uzdasi su sustizali jedan drugog i štala je odzvanjala od naših senzualnih zvukova.

Bratanica: “Uhhh… zaustavi se striko. Stani jebote, izgoreću.” – prekinuo je lizanje i primetila sam da je ponovo postao tvrd.

Legla sam stomakom na strinu i namestila svoju picu na njenu.

Bratanica: “Mamice, sada neka se tata malo vežba na mojoj guzi a posle mu daj svoju. Veruj mi na reč, uživaćeš u svakom žestokom pokretu.” – pogledala sam u strica preko ramena i ubacila dva prsta u svoju iskusnu zadnju rupicu.

Striko: “Uff, zar u prkno ćeri moja? Želiš da te izjebem u dupe?” – drkao je kurac i mazio je njime moje guzove.

Bratanica: “Još pitaš tatice… izjebi me dobro, bila sam veoma nevaljala i zaslužila sam da ga primim u dupe!” – poljubila sam mamu osetivši kako oprezno ulazi u moj anus.

Striko: “Uhhh… kako si samo jebeno uska. Sad ću da…”

Bratanica: “Aaahhh…” – vrisnula sam kada se nabio do kraja u mene.

Strina: “Jebi je dragi… izjebi je pa ćeš posle i mene… želim te u guzi…”

– nastavile smo se žvaliti dok je stric ubrzavao tempo i razbijao moj čmar.

Bila sam sjajno nameštena tako da je povremeno izlazio iz mog čmara i nabijao se u moju picu. Jebao me je tako naizmenično i veoma grubo, kako sam i volela. Zaboravila sam i da brojim koliko sam puta svršila na njegov iskusan kurac.

Bratanica: “Ufff, na tebe je red mamice.” – ustala sam i nekako čučnula ispred maminih raširenih nogu. – “Mora da bude dobro podmazana.” – pljunula sam joj na čmar i počela da ga ližem.

Sve se više opuštala pod udarima moga jezika. Bila je preukusna.

Striko: “Prljavice jedna, ližeš mamin čmar! Uhhh, jedva čekam da me poljubiš tim jezikom.” – ustala sam i gurnula mu jezik u usta.

Sisao ga je dok sam mu ja kurac nameštala pred strininu rupicu.

Bratanica: “Ajde sad. Budi nežan tatice.” – udaljila sam se sa strane i mazile se gledajući kako polako ulazi u nju.

Strina: “Joooj… kako je lepo… Ufff, jebi me, jebi me kao što si i našu ćerkicu.” – zabio se do kraja i polako je počeo da je tuca.

Bio je to predivan momenat ispunjen iskrenom strašću i ljubavlju. Gledali su se u oči dok je razrađivao njen ne iskusni čmar. Bolelo ju je malo ali samo na početku. Brzo se opustila i tražila da bude sve jači i grublji.

Striko: “Ženče… volim tvoj čmar… tvoju pizdu… sve tvoje volim…” – jebao ju je sve brže.

Svakim upadom u njeno dupe je širio sve više njen tamni čmarić. Rupica je vremenom postala sve otvorenija i šira tako da je mogao mnogo jače i dublje da ulazi. Tucao ju je sjajnim i čvrstim pokretima, gledao je u oči i mesio premekane grudi. Voleo je da oseti i da pipne svaki deo njenog tela dok ju je žestoko jebao u guzu koja se tresla i drhtala.

Po njegovom izrazu sam videla da nije bio daleko od vrhunca i morala sam da reagujem. Ustala sam sa sena i iz torbe izvukla strap-on dildo. Bio je poprilično velik pošto je strina mogla dobrano da primi usled iskusne i velike pizde. Dobro sam ga zamazala svojom pljuvačkom i nežno sela na strinin stomak.

Bratanica: “Ne staj tatice, jebi je i dalje samo što ćeš sada imati pomoć. Jesi spremna mamice da te oboje izjebemo?” – nije bila ni svesna svega sve dok se nisam namestila ispred tate, izdigla malo guzu i zabila gumeni kurac u strininu pizdu.

Strina: “Aaaaaahhh…” – iako je odmah počela da svršava ja i striko nismo stali.

Počeli smo žestoko da je jebemo u obe rupe i nije se bunila. Naprotiv, pomerala se kukovima kao da želi da budemo još grublji. I bili smo. Razbijali smo je dok nas je gledala i svršavala praktično bez prestanka. Moj mali plan je upalio i striko je ubrzo počeo da puni njen čmar.

Striko: “Uuhhh…” – svršavao je duboko u njen anus držeći se za moje mesnate guzove.

Izašla sam iz strine i sklonila strica kako bih mogla da poližem svaku kap sperme koja je iskapala iz razvaljenog čmara. Gutala sam i uživala u osećaju koji me je ispunjavao.

Strina: “Ovo je bilo nešto najlepše što mi se ikada desilo.”

Striko: “Slažem se ženče. Ova mala nevaljalica nas je potpuno promenila… potpuno usrećila.” – poljubili su me oboje i zagrlili me čvrsto.

Mrtvi od svega, sklupčali smo se na sred sena i zagrljeni ležali do duboko u noć.

Probudila sam se tužna i gola u svom krevetu. Znala sam da je to bio poslednji dan na selu i da ću uskoro morati da se vratim tamo gde ne želim. Nisam ni htela da se oblačim već sam tako golišava izašla u dnevnu sobu i zatekla strinu i striku za stolom. Pili su kaficu i tužno me gledali.

Bratanica: “Dobro jutro. Šta je bilo?” – sela sam za sto.

Striko: “Zvao je tvoj tata jutros i…” – glasno je udahnuo.

Bratanica: “Šta je bilo striko, šta se desilo?”

Strina: “Razvode se. Zapravo, oni nisu ni bili na putovanju. Rešavali su sve papire za razvod. Sutra ideš na sud da se odlučiš kod koga ostaješ. Izvini dušo, strašno nam je žao.”

Bila sam samo u prvom momentu tužna. Volela sam svoje roditelje ali me ni blizu ta vest nije pogodila kao što je striku i strinu. Čak sam bila delimično i srećna kada sam čula tu vest.

Bratanica: “Heej, što ste takvi sada? Pa oni su se stalno svađali, samo su na pare mislili pare, pare, pare… I ja sam nekada bila takva ali… nisam više. Želim da budem sa vama. Vas biram kao roditelje!” – poskočili su sa stolice.

Striko: “Nas? Ali… mislim, kako ćemo…”

Strina: “Joj dušo, mi bismo to želeli ali… mi ti ne možemo pružiti ni deo toga što su…”

Bratanica: “Ma strina… mama ne brini o tome. Na samo par kilometara od mog grada ima predivnih velikih rančeva. Moj lični račun je prepun, možemo kupiti pet farmi! Molim vas, želim da budem sa vama… želim da budem vaša mala, nevaljala ćerkica.” – ustala sam i sela kod strike a noge sam ispružila preko strininog krila.

Počeli su da se smeju i da maze moje golišavo telo.

Striko: “Dobro… ti si dovoljno odrasla da možeš sama sebi da biraš roditelje. Šta kažeš ženče, jel je usvajamo?”

Strina: “Usvajamo je!”

Bratanica: “Ali znate, ima jedna začkoljica?”

Striko: “Stvarno?”

Strina: “A koja je to začkoljica, ćerkice naša gologuza.”

Bratanica: “Moraćete da me delite… jer ako vidim da se igrate odnosno tucate bez mene, biću jaaako ljubomorna.” – napravila sam tužan izraz lica.

Striko: “Mislim da to neće biti problem.”

Strina: “Slažem se. Rado ćemo se igrati sa tobom, odnosno rado ćemo te tucati!”

Incest price

0 comments

No comments yet