Kako sam gledao ženu da se jebe

Erotske price

Moju ženu sam upoznao kada sam imao 25 god, ona je imala 20, zgodna crnka, srednje visine i naravno dobrog tijela, ali pored lepote više me zavelo kod nje zato što je bila bas mirna i sramezljiva osoba, a malo i naivna, prije mene je imala 2 dečka sa kojima ništa više od ispijanje kafe nije imala. Tako da sam se bas pomucio, gotovo dvije godine, dok sam ušao između njenih nogu, da i to se desilo pošto je bila sigurna da smo stvarno ozbiljni u vezi.

Pošto sam studirao malo dalje od kuće, posle studija ostao sam radit u tom gradu, samacki život mi se bas i nije dopao pa sam se ubrzo oženio i doveo je u gradu dje radim. Pošto sam samo ja radio, bilo je dosta naporno, stan računi, odeća, izlasci, jer je bas volela izlaske, tražili smo posao svuda u njenoj struci ali nikakvog pomaka nije bilo. I tako jednog dana dok smo sedeli ispred kuće, u poseti je bio Nenad, moj jedini drug iz tog grada gde sam studirao, dok smo prepričava muke o poslu, on od jednom kaže a što ne bi probali kod mene u firmi, znam da nije njena struka, ali mozda bi mogli iskonbinovati nešto, mogla bi biti u početku moja sekretarica dok ne savlada pa onda moze mi bit pomoćnica u poslu, jer moja pomoćnica ona je već stara i dugo je u poslu, njoj će da daju unapređenje u samostalno radnika.

Seks upoznavanje

Posle par dana zove nas Nenad na piće u gradu i da potpišemo ugovor, sve je bilo perfekt, oboje smo bili srećni, izgura joj je dobru platu, čak kao da ima radno iskustvo. I tako žena je počela raditi i posle jednu mesec dana počela mi je biti sumnjiva, nikad nije dolazila više u isto vrijeme sa posla, ugradila je spiralu, sve se više i više atraktivnije oblacila, čak šta više svlacila, i ranije se razgolicavala ali samo kada bi izlazili u provod. Svoje tijelo je dovelo do savršenstva svako veče je trenirala svoju guzu i noge, želela je što veću guzu, sex je postao puno bolji, sve se u sexu promijenio, apetit za sex je bio ogroman, non stop me je napadala I vazda je mogla više, počeo sam je proveravati ali nikad ništa nisam mogao naći u tel. Nisam mogao ništa skontati o čemu se radi, telefon je bio skroz prazan, sve do jednog jutra kada je zaboravila da izbriše poruku, ustao sam prvi i vidim da lampica svitka na njenom tel, otvorio sam vidim poruka od Nenada: „Ej danas smo sigurno sami, danas nećemo ništa radit, samo će mo uživati ?“. Na prvi pogled nista strasno ne piše ali me zainteresovani, jer Nenad mi je bio bas dobar drug, ali i on se u zadnje vrijeme promijenio, češće je dolazio, zvao, ali nikad se ne bi duže od 10 min zadržavao kod nas. Rekao sam sebi, e danas neću ići na posao ali cu malo propratili situaciju, spremio sam se kao za posao, seo u auto i parkirao se u prvu ulicicu, ona je u jutru išla stalno sa „taxiom“, vidim Nenadovo auto prolazi i ubrzo se vraćaju njih dvoje u autu, poslao sam poruku da vidim sta ce mi reci, rekla je da je u tači, odmah sam vidio da nije nesto OK, pošto sam znao kada je velika pauza za ručak odvezao sam do njene firme, naravno rekla mi je da ide sa koleginicom nešto kupit, sve što sam vidio je Nenad kako nosi dvije pizze. I to veče je kasnila, čak 2 sata, kao puno posla, ja sam isto rekao da ću kasniti, a bio sam pored njene firme, na parkingu nikog nije imalo osim auta od Nenada, kada su izašli, pričali su nešto i smejali se, meni je naravno rekla da mora zvati taxi jer je kasno. Kada je dovezao blizu kuće, naravno ostavio je ulicu prije, malo su se zadržali u autu, bio je mrak, a ja dosta udaljen nisam mogao ništa videti, kada sam ušao posle nje u stan već je bila u kupaoni, po izlasku odmah me spopala, vratila u kupaonu gde smo imali strastveni sex.

Erotske price

Par dana sam razmišljao o čemu se tu radi, i kako bi mogao šta saznati više, čak sam sebi govorio da umisljam, a onda skujem plan kako bi više bio sa Nenadom I mojom ženom u nekoj opuštenoj atmosferi i tako pokušao da skuzim ima li čega medju njima ili umisljam. Dogovorio sam izlazak da malo popijemo, I pošto kao imao sam razlog za pijanku, malo sam više popio ali se i pravio da sam se olesio, žena naravno, pošto je jun mesec, baš se sredila, stiklice, gole noge premazane body uljem, uska haljinica koja je prekrila jedva guzu, bez brusa samo selikonske navlake da joj se ne ucrtavaju gole sise na uskoj haljinici, pošto sam se ponašao kao da sam koma, morali su mi do auta pomoći da hodam. Kada su me stavili na zadnje sedište oni su ostali vani da Nenad zapali cigaretu, brzo su sjeli, Nenad je vozio, a ja sam vec ležao pozadi i pravio se da spavam, do kuće smo imali nekih 20 min. Po izlasku iz grada i manjka rasvete, primijetio sam da je Nenadova ruka često išla na strani ka mojoj ženi, a onda se počeo tu zadržavati. U jednom trenutku sam primijetio da se moja žena počela nametati, naslonila se na vrata dok je jedna noga bila ka Nenadu, vidio sam da se počela uvijati I u jednom trenutku čak joj je uzdah izleti, Nenad se trznuo pogledao me i kroz smijeh joj rekao pssstt, brzo su prestali. Htio sam videti šta ide dalje, pravio sam se mrtav nepomičan. Stigli smo kući, faktički me unijeli u kuću i ostavili u spavaću sobu.

Seks oglasi

Žena me je raskomotila I ostavila dok je on već bio u dnevnoj sobi, žena je polako izašla ja sam ustao i odmah krenuo na vrh prstiju za njom, lagano sam otvorio vrata vidio sam da su u dnevnoj sobi, dopuzao sam do ulaza u dnevnoj sobi, inače ne postoje vrata u dnevnoj sobi, kuhinja je lijevo a ogromna dnevna soba lijevo. Žena je već išla ka njemu sa flašom vina i rekla mogli bi još koju popit, svetlost od tv-a je bila dovoljna da mogu sve videti, dok je on sedeo stojala je ispred njega sa flašom vina, uzeo joj je vino iz ruku i čaše, i odjednom zario ruke na njenu guzu ljube i joj butine. Ubrzo mu je glava bila između njenih nogu, ruke su mu završile ispod haljinice, ubrzo joj je se nula guza i crne tange, koje je polako spušta, ustao je i brzo sebe odkopcava, spale su mu pantole, pribio se uz nju ljubio je po vratu, prelazeći prstima kroz kosu dok je drugom rukom stiskao i nabijao na sebe, a onda je okrenuo na njegov ogromni kurac se mogao videti.
Bila je to ogromna kurcina, nikad do tada nisam vidio nešto toliko, već je bio na maksimum, spustio se na kolena i počeo joj ljubiti i lizati guzu, a onda je seo, a ona se spustila na kolena i počela mu ga pušiti, lizala je tu ogromnu kurcinu od vrha do dna, dok je on drži za glavu, htio sam skočiti i izmlatiti oboje, ali osjećaj mi je drugačije govorio. Kurac mi je bio u najvećoj erekciji, pulsira je kao da se sva krv slila u njega od napaljenosti, stomak mi se grčko od napaljenosti. A onda je ustala i obkoracila ga, dok se on zarivao u njene sise, drugom rukom je pripremala njegovu kurcinu da se nabije na njega, bila je tako sexi, njena preplanuli guza iz solarijuma, još namazana uljem, uska haljinica, jedva sam čekao da vidim koliko joj treba da udje ta velika kurcina u njenu usku pickicu, počela se nabijati, treći put kada se na bila već je bio do kraja u njoj. Počela se lagano nabijati a uzdahe je gutala u sebe, pokušavala se suzdrzavati da ne vrisne od te ogromne kurcine koja ulazi u nju. Nekad bi joj izašao piskavi uzdah, znoj me oblila od napaljenosti, kurac mi je pucao od priliva krvi. Počela se uvijati na njemu tako očaravajuće sa njenom dugom crnom kosom se uvijala oko njegovog vrata, a onda je stisnuo tako jako za guzu, mislio sam da će joj pocijepati guzu, piskavi je vrisnula, a onda je počeo tako žestoko nabijati, totalno su zaboravili da bi mene mogli probuditi, čula se njena vlažna pickica kako se nabija, nabijao je tako jako, kao da je želi poderati. Vrisnula je tako jako da je morao stati, stavio joj je ruku na usta i rekao psstt malo budi tisa znaš da ga možemo probuditi. Onako zadihano i napaljeno mu je rekla jebi me molim te, ne prestaj, glas joj je drhtao.

Erotske priče

Počeo je opet lagano nabijati drhtavi uzdasi su izlazili iz nje. Okrenuo je i spustio na ledja, jednu nogu joj je digao, a drugu sklonio na stranu, kurac mu je bio tako krut da nije morao da ga pridržava ulazio je i izlazio iz nje, dok ga ona nije uhvatila za košulju povukla na sebe i rekla drhtavim glasom jebi me jače, jebi me svrsicu. Počeo je tako jako nabijati se u nju, njene noge su bile oko njega. Od jednom je počela da se izbija i da cvili, stavio joj je ruku na usta i počeo još jače i brze da je jebe, kroz njegovu ruku su se čili priguseni vrisci. Kad se prestala tresti ustao je i naguzio preko jastuka i naslanjaca, njena guza je bila tako dobar prizor u toj pozi, zabio ga je i nastavio je jako jebati. Zabila je glavu u jastuk i cvilela, a njegov kurac je tako dobro razvaljivao tu usku pickicu, bio je ogroman, a onda je opet počela se tresti i svrsavati, sjeo je, a ona se vratila na njega i počela sama žestoko nabijati. Počeo je i on uzdisati, tad je ona počela ubrzavati I vrteti njenom okruglom guzom na njemu, počeo se uvijati, od jednom je stisnuo sa obje ruke za guzu i nabio ga do kraja. Uzdah je tako bio dug i dubok, znao sam da je počeo da svrsava u njenu pickicu, a onda je nastavio da se trza i svakim trzajem je jače i jače navlači na kurac, a u tom trenutku je meni krenula rijeka sperme. Jednostavno ja sam počeo svrsavati od napaljenosti, a onda je nastala tišina.

Cuckold price

Sedela je tako nepomična na njemu, dok je kurac bio u njoj. Posle par minuta odpunhla je i rekla uu ovo je bilo najbolje do sada, sela je pored njega, vratila sise u haljinice i pokrila koliko je mogla. Gledali su se jedno vrijeme dok je mazio po nogama, onda je počeo i on, joj Laro tako se dobro jebes, noćas je bilo savršeno, a tako si me palila svo veče, dobro je što se napio inače bih pukao od napaljenosti. Aa Laro jel istina da je i Igor ušao u moj posed, to je rekao kroz blagi smijeh. Odgovorila je, aha a kao da ga ti nisi poslao, znam da si mu ti rekao da me spopadne. Jesam morao sam, kad sam vidio koliko se pali na tebe, svaku tvoju sliku sa Instagrama je skinuo na telefonu. Mazio je dok su pričali i drkao svoj kurac, a onda se ona savila i opet mu počela pusit kurac, zalegao je i namestio dok je uvlacila njegov kurac preliven sokovima koje su oboje izlucili, počeo je skidati košulju, a kurec mu je počeo opet rasti. Ustala je, skinula je i haljinicu i sad su oboje bili goli. Opet se nabila na njega i rekla znaš kad se do sad nije probudio neće ni od sad, mogli bi sad malo jače. Njena guza je udarala u njegova jaja i butina, lupalo je tako jako. Mmm Laro tako si dobra kurvica, do sada nisam imao bolju jebacicu, joj Nenade ti si jedini kojeg sam imala osim mojeg muža, nasmijao se i rekao a Igor, pa da Igor i on sada, ali ti si nesto drugo.

Dok su pričali nabijala se lagano, priča je usporavala, a onda je rekao… znaš, u ponedeljak ima da te ja i Igor zajedno jebemo, idemo negde u hotel, kurac mi se opet ukrutio, iz nje je izašlo dug uzdisaj mmmm to će biti dobar sex, jedva čekam, a onda počela ga strasno ljubiti i nabijati se. Priča je prestala, samo se čula vlažna pickica, opet je počela se tresti na njemu, a onda je pala i legla na njega. Tako su ostali jednu 5-6 min, a onda je on rekao znaš mogao bi ići, a i tel mi je 100 puta vibrirao sigurno ona moja, moram joj pisati. Ja sam se brzo pokupio i otišao u sobu, još jednu 10-min je prošlo dok vrata nisam čuo, a onda dugo tuširanje i eto je, ulazi gola u sobu, lagano me otkriva, počinje me ljubiti i buditi. Počeo sam se kao buditi, već je bila na meni, osjetila je da mi je vec tvrd, lagano je prelazila pickicom preko njega, a kroz glavu mi je prolazilo kako se nabijala na ogromnu kurcinu od Nenada. Izvadio sam ga i odmah ubacio, bila je tako vrela i vlažna, bila je puna sperme, osetio sam gustu masu od Nenada, još više me napalilo, počeo sam mu mlati mmm kako ti je vrela i vlažna, bila je čak natecena unutra. Mmm zašto ti je vrela ovako, puna nečega, ćutala je i uzdisala, počeo sam je jako nabijati, mmm joj kakva ti je kao da je neko vec dobro pojebao. Jeli te ovo Nenad izjebao, samo je ćutala i jače uzdisala, osjetio sam da joj puls na 200, aa sperma od Nenada je počela izlaziti sa njenim sokovima, mmmm znaš noćas sam sve vidio I tako si me napalilo kada sam video kako se jebe sa njim. Počela me ljubiti tako strasno po vratu i nabijati se, rekla je mmm joj ne smeta ti, mmm ne jer se tako dobro jebete…
Mmm znaš od kada me je jebao ne mogu bez sexa… Mmm kako ti je dobro napunio spremom. Mmmm joj jebi me.. Aa onda sam počeo da je nabijam, počela je vristati a ja sam joj stavio ruku i rekao ovako ti je on zapusavao usta. Više mi se sviđa tvoj priguseni glasic, počela se je mumlati joj svrsicu mmm svrsicu napuni me i ti, aa onda smo počeli oboje svrsavati. Legla je na mene i gledala me tim sjajnim ogromnim očima i uzdisala, a onda sam rekao moram te pripremiti za ponedeljak, ipak ces morati sa dvojicom. Mmmm neće ti smetati, pitala je. Posle ovoga večeras naravno da ne, želim da vidim kako ces se provesti sa dva kurca, da mi ispričas detalje kako si se zadovoljavala sa dva kurca, narocito sa Nenadovim….

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet