Mama na mom kurcu – incestoidni

Incest price

Od malena svađao samse sa starcima…. nikad nije bilo po mom, al bome nije ni po njihovom… I tako se to godinama događalo….
Al priča počinje sa mojih 19 godina.
Dolazim iz Osijeka sav frustriran novim spoznajama o faksu i nabrijan jer napokon sam bio slobodan i nesputan od staraca…
Dočekuje me mama na vratima sa svim silnim pitanjima o faxu i životu u Osijeku… kao da joj već nisam sve odgovorio kad me zvala 3-put na dan!
Taj petak dogodilo se još nešto… nešto posebno što ću pamtiti cijeli život… i ne nije bilo neugodno kao što većina takvih stvari je….
Stari je bio na službenom putu već 4 dana i mama mi se činila malo nervoznom kad sam došao doma. Prvo sam otišao u svoju sobu i presvukao se u trenerku koja je bila puno udobnija od rifli u kojima sam putovao. Mama mi je servirala ručak i nako tjedan dana studentske prehrane to je bilo nešto fantastično!
Nakon ručka otišao sam u svoju sobu i ubrzo zaspao nakon obilnog ručka. Spavao sam gotovo 3 sata i onda me probudio mobitel, bio je Marko pitao kad ćemo u grad. Dogovorio sam da se nađemo na starom mjestu oko pola 10… tako da sam imao dosta vremena za večeru i tuširanje.

Erotske price

Mama mi nikad nije pripremala večeru tako da sam se sam poslužio iz frižidera sa suhomesnatim proizvodima. Dok sam ja večerao mama se tuširala. Stol u dnevnom boravku imjesto na kojem sam sjedio gledao je na vrata od kupatila, i taman kad sam uzeo zadnji komad kobasice otvorila su se vrata kupatila a mama je izlazila i oblačila kućnu haljinu, ali dovoljno je vremena prošlo da ju vidim golu… Mama je bila mlada i imala tek 36 godina, sise četvorke su prkosile gravitaciji, njene noge su bile savršeno oblikovane, a među njima je bila prekrasna smeđa dlakava pička!
Ubro mama se zagrnula i sjela pred tv dok sam ja završavao večeru. Ali nešto mi nije dalo mira… pogled na to tijeloi tu dlakavu pičku koja me toliko palila nisu mi dali mira… Prije grada izdrkao sam i malo se smirio… Izašao sam u grad i našao se s Markom i ostatkom ekipe. Cugali smo na starom mjestu iza škole i nakon sat dva svi smo već bili opušteni uz malo cuge, dečki i cure… Marko se pokupio s Danijelom…. prekrasnom plavušom, a ja sam zabavljao ostatak društva svojim scenskim nastupom… Otišli smo malo do grada ali petkom je koma tako da se nismo dugo zadržali. Otpratio sam Kristinu doma iako mi nije bilo usput i ona se odužila fenomenalnim pušenjem u nedovršenoj zgradi blizu njene kuće. Nakon svršavanja u njena usta ona je progutala svu moju spermu do zadnje kapi, ja sam je još jednom poljubio i zaputio se doma.

Seks chat
Nakon nekih 25 minuta napokon sam stigao doma… pijan iscrpljen i pospan upalio sam satelitsku i uvalio se na trosjed gledajući sexy reklame. Tete su bile prekrasne pa sam izvadio kurac i drkao ga, ali umor je bio jačii ubrzo sam zaspao!
Mama je taj dan bila slobodna i probudila se oko pola 9… ušla u dnevni boravak i vidjela sina kako spava sa kurcem u ruci! Shvativši što se dogodilo vratila se nazad i glasno zalupila vratima kako bi me probudila i izvukla iz neugodne situacije! Ali mama taj dan nije skidala kućnu haljinu i na svakom koraku mi je pokazivala svoje noge i njeno prekrasno dlakavo međunožje…
Poslije ručka malosam se opustio pred tv-om a mamaj e bila blizu mene… ubrzo sam vidio kako se guzi i pokazuje mi svoju pičku i nije prošlo dugo a njena ruka se našla u mojim gaćama i mojkurac u njenim ustima… Mmmm to smo oboje htjeli… baš dobro što starog nema… ona je pušila moj kurac a ja samse bacio na njenu prekrasnu dlakavu pičku! Jebali smose cijelu subotu, nedjelju i ponedjeljak jer nisam imao obaveznih predavanja… Kristinu sam sreo u utorak putem do kolodvora, imala je puno pitanja na koje nisam mogao odgovoriti, ali imao sam jedan odgovor za nju… moj kurac u kolodvorskom Wc-u… Ćao Kiki do sljedećeg vikenda… i Ćao mama….

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet