Kako Sam Jebao Tvoju Ženu – SeksPriče

Erotske price

Primetio sam je na plaži. Zgodna, negovana, preplanula. Ležala je na pesku pored slobodne ležaljke sa suncobranom. Otišao sam tamo i seo na ležaljku, pozvao konobara i poručio brizer. Video sam da je u torbi od vestacke koze imala flasu vode. Papuce pored njenih lepih stopala nisu bile markirane. Pomislih kakav je bednik koji ovakvoj zeni ne može da priušti najbolje?! Onda spazih tebe, bledunjavog, obicnog momka, jeftinog izgleda. Bio si mi smesan, a istovremeno te i sazaljevah.

Dan sam proveo posmatrajući je, uživajući na morskom vazduhu i odbijajući od sebe flertozne ženske poglede. Nisam joj se ni obratio, iako me je krišom gledala. Gledala je mene, moju skupu garderobu, ronilački sat, sunčanice…

Seks upoznavanje

Te večeri izašao sam nešto kasnije. Prošetao sam rivom i seo u najbolji restoran. Poručio sam šanpjer. Bio je izvrstan. Sedeo sam odmah do šetališta u belom lanenom kompletu. Video sam vas kako sedite na klupici pored restorana. Kupio si joj sladoled.

To je valjda tvoj budžet. Platio sam i otišao.
Iduceg dana opet sam uzeo istu ležaljku. Bili ste tamo. Ona u istom kostimu, ponovo u pesku na ispranom peškiru. Zasluživala je mnogo bolje. Ne tebe. Često sam je pogledavao. Pravio si se da ne vidiš, jer nisi smeo da mi se suprotstaviš. Zurio si u horizont dok smo tvoja ljubav i ja razmenjivali slobodne poglede.

Uveče, šetajući pored mora, video sam vas u jeftinoj kantini kako večerate girice. Prišao sam i rekao. “Pošto smo već dva dana praktično komšije, poveo bih vas na jednu lepu večeru. Prijalo bi mi društvo, a vama promena.”
Reč promena, naročito sam naglasio, gledajući je u oči. Tebe sam ignorisao. Oboje ste bili zbunjeni, promucali ste nešto i zgledali se, a ja sam je samo uhvatio za ruku i povukao da ustane. Okrenula se ka tebi, da bi videla kako skrušeno ustaješ i krećeš za nama. Hodao sam polako, između vas i sve vreme pričao samo sa njom. Bila je uzdrhtala. Znala je da radi nešto neobično, u neskladu s građanskim vaspitanjem, ali osećala je da joj to pripada, da sam ja muškarac u čijem društvu treba da bude.

Na putu do restorana, prošli smo pored luksuznog butika. Skrenuh je unutra. ti si dokaskao. Pokazao sam joj predivnu večernju haljinu i sandale na vrtoglavo visoku stiklu. Za onako lep restoran, ovo je jedina prava odeca, rekoh joj ubedljivo. Treba da je kupis.

Ali preskupo je, mi to ne možemo. Bila je tuzna.
Treba da to imas. Probaj. Mahnuo sam devojci i ona je odvela tvoju dragu u kabinu. Pogledao sam u tebe i nasmejao ti se u lice.

Cutao si. Kada je izasla, obojica smo bili rijatno iznenadjeni. Prelepo je izgledala. Platio sam i poveo je pod ruku. isao si iza nas.
Vecera je bila sjajna. Pricali smo i smejali se. Vino iz Toskane ju je opustilo. Ti si jeo i pio nemilice. Znao si. Pri kraju sam ti resko objavio: “Večeras ću jebati tvoju ženu.” Iako si to znao, morao si, usled buđenja ostatka tvoje patetične muškosti, da se malo pobuniš. Ustao si kao da ćeš krenuti na mene, ali sam te čvrsto uhvatio za ruku, stegao je i vratio te na mesto. Nju sam zagrlio oko struka i privukao bliže sebi u separeu.

Prineo sam usne njenom uhu i šapnuo joj :”Idemo!”
Ne znajući šta da radiš, išao si za nama. Ušli smo u moj hotel, i nedugo zatim apartman. Nikada nisi video takav komfor. Nisam želeo da gubim vreme. Uhvatio sam je za kosu na potiljku, poljubio je snažno usta i povukao je nadole da klekne. Nije ti ni pogledala kad je počela da skida moj kaiš i pantalone. Stropoštao sise na fotelju i gledao. Moj kurac je iskočio pred njeno lice.

Žena koju si voleo više od samog života, na čiju si lepotu i čednost bio ponosan, klečala je pred muškarcem mnogo boljim od tebe i gladno otvarala usta željna njegove kurčine. Počeo sam da je jebem u grlo. Naglo ga izvukoh i podigoh je. Krenuli smo u spavacu sobu. plavuša puši mokar kurac

Ti si sedeo na svom mestu.
Slobodno dođi mali, izdao sam ti dopustenje.

Usao si za nama i smestio se na patos. Ona i ja smo bili na krevetu. Haljina je lako spala. Nastavila je da mi puši. Usisavala mi je glavić, pa ceo kurac. Lizala ga je od korena do vrha, sa strane… ljubila ga je nezno, gladno i mazno. Lizala mi je cmar. Tvoja supruga. Uhvatio sam je za glavu i žestoko joj ga gurnuo u ždrelo. Njenom glavom išao sam gore dole,brzo, muški i snažno. Spremno ga je usisavala. Gutala mi kurac. Okrenuoh je na sve cetiri i poceh da je jebem odnazad. Vukao sam je za kosu kao kobili za dizgine. Stenjala je i uvijala se. Cas je lice spustala u posteljinu, cas nekontrolisano tresla glavom i kolutala ocima. Jebao sam ti zenu pred tvojim ocima, a ti si blenuo i kukavicki cutao. Na vasu godisnjicu braka ona je primala moj kurac.

Ona trazi njega

Volis li ovu moju drolju? Upitah te dok sam joj nabijao kitu.
Volim je, jedva si promucao, gubeci dah.
Onda dodji i lizi joj stopala dok je ja jebem, rogonjo!
To je bilo naređenje, znao si da moraš poslušati.

Polegoh je u misionarski i poceh da je tucam, a ti si joj ljubio prstice kroz otvor sandala. Ona te je gledala u oci, nekako izgubljeno i staklasto. Shvatila je da vas zivot nece nikada biti kao pre. Njen muž joj je lizao stikle preskupih sandala dobijenih iste veceri od mužjaka koji ju je jebao tog trena. Izgubila je svako poštovanje prema tebi. Shvatio sam o cemu mislite.
Ne boj se, rekoh ti, necu ti ukrasti ženu. Jebaću je dok ste na moru, a kasnije ti je vraćam. Ja ovakvih imam dosta, brzo će mi dosaditi, a ovo shavtikao poklon dragoj za godišnjicu, jer zaslužuje pravog muškarca.
Ubrzao sma jebanje. Poželeh da svršim, ali sam se predomislio.

Izašao sam iz nje i rekao ti da joj poližeš guzu. Ti si sramežljivo lickao, a ja sam te uhvatio za potiljak i gurnuo te uz naređenje “Jače!”. Dobro si joj ovlažio anus. To sma i želeo. Odgurnuh te i zabih joj prst unutra. Dahtala je. Zatim i drugi. Hoćeš li da te jebem u dupe kurvo? Da, pokorila mi se tvoja ljubljena.

Sex upoznavanje

Stavih ga unutra. Jebao sam je lepo. Bila je uska. Prvi put ga je primila u guzu. Licem su joj nacas prolazile bolne grimase, ali se ubrzo primirila i pocela da uziva. Liži joj picu rogonjo! Poslušao si. Ona je urlala od slasti.
Dosta, viknuh na tebe nakon izvesnog vremena.
Okrenuh je opet cetvoronoske, u moju omiljenu pozu, i zabih joj se nazad u pičkicu. Držao sam je za vrat i divljački jebao. Ti si joj sisao spalu sandalu.

Svršila je vrišteći. Molila me je da je jebem celog života, da je nikad ne odbacujem. Pričala je da će biti moja sluškinja, robinja, stvar koju posedujem samo da bih je jebao i napušavao. Izgubila se, a onda je došaored na mene.

Sex chat

zgrabih je za plavu grivu i povukoh da se zarotira ka meni. Usta je širom otvorila očekujući nagradu. Svršavao sam joj u grlo, po licu i vratu. Dugo i obilno. Gutala je halapljivo.
Obrisao sam joj kurac o kosu i rekao da se obuče i odvede te kući. želeo sam da spavam. Nije mi više bilo stalo do nje.
Bila je ponižena. Osećala se kao iskorišćena kučka.
Otišli ste tiho. Ćutke.

Sutra sam se smilovao i rekao joj damože svake večeri da mi puši. Dovodio si je kodmene do kraja letovanja. Gledao si kako je jebem i svršavam u usta. Jednog dana sam se spakovao rano izjutra i otišao na oavion. Nisam joj se ni javio.
čekala su me druga uzbuđenja, a vas vaš teskobni, obični život u saznanju da ju jebao neko kome nisi ni blizu.

Upoznavanje

0 comments

No comments yet