Mlad i tvrd EROTSKA PRICA

Erotske price

Došli su prilično hladni dani. Nisam neki vozač, a morala sam krenuti na put. Autom bi putovala duplo duže, tako da sam odlučila da krenem busom. Ujutro, dok je mraz bio prilično veliki, stajala sam na autobuskoj i čekala kada će se pojaviti bus. Nakon desetak minuta pojavio se.

Ušla sam i snimila prazno mesto. Bilo mi je bitno da se maknem sa hladnoće, a pored kog ću sedeti uopšte me nije zanimalo. Sela sam pored dečka koji mi je ličio na studenta, pošto je sve vreme puta držao u rukama neke silne papire. Visok krupan dečko, prilično lepuškast.

Tokom puta zadremala sam i nekih dvadesetak minuta pred izlazak osetila sam da me je neko uhvatio za rame i pokušava probuditi. U momentu sam otvorila oči i unezvereno pogledala mladića pored kog sam sedela. Rekao mi je „pa nije valjda da si đavola videla“. Kako sam ga pogledala skoro da je izgledalo da jesam.

Ona trazi njega

Nasmejala sam se i rekla mu „ma ne, zadremala sam i pojma nemam gde sam“. „A da li pojma nemaš i kada u krevetu vidiš nekog“ rekao mi je, ali tako kao da je time hteo da me indirektno pozove u krevet. Pogledala sam ga onako sa sažaljenjem kao da sam htela reći „ma gde si ti za krevet, ti nemaš pojma šta ti je u gaćama derište jedno“. Jako dobro je protumačio moj pogled i nije ni trebalo išta da kažem.

Osmehnuo se, približio lice mom i nabio mi jezik u usta. Ostala sam bez teksta. Kao da je hteo da mi dokaže da sam se prevarila u proceni i da on ipak puno toga zna, samo trba da pristanem i uverim se. Stigli smo na stanicu.

Dok su putnici izlazili spustio je ruku diskretno između mojih nogu i prošaptao „nemam nikog u stnu, hajde da se malo ugreješ“. I dalje sam bila u dilemi i pitala se šta ovo derište hoće, ali sam krenula sa njim. Ušli smo u taksi i za oko pet minuta stigli u njegov stan. Nisam nikada bila sa toliko mlađim tipom jer sAm mislila da je seks za njih leći na ženu izjebati je za deset minuta i kraj.

No kako smo ušli u stan krenuo je da me skida. Usput se i on skinuo i očekivala sam da će biti tih deset minuta na meni i kraj. Spustio me je na krevet i rukama mi raširio obe noge. I dalje sam očekivala isto.

No tip je samo spustio ruku na moju pičkicu, razmazao sve sokiće, jer sam bila već vlazna i tom rukom prešao preko mog tela. Ponovo mi je nabio jezik u usta, što me je još više napalilo i nije prestajao, kao da je hteo da me ostavi bez daha. Pokušala sam da ga dodirnem za kurac, ali nije mi dozvolio. Čvrsto mi je držao ruke dok su nam se jezici preplitali.

Jezik je polako počeo da spusta preko mog vrata do bradavica. Lizao ih je, sisao i lagano grickao dovodeći me polako ali sigurno do ludila. Zatim me je držao za šake ne dajući mi da se maknem i krenuo da mi obrađuje vlažnu pičkicu. Oblizivao je sa toliko uživanja, a onda krenuo da mi nabija vlažni jezik u još vlažniju pičku.

Upoznavanje

U trenutku kada je uzimao dah sa namerom da me dovede do svršavanja rekao mi je „videćeš kako klinac jebe“. Shvatila sam da on jako dobro zna šta radi i da me čeka jako dobra jebačina. Uživao je da mi obrađuje pičku jezikom ali kao da je osetio da bi mi u tom trenutku prijali njegovi prsti. Krenuo je da mi nabija dva prsta u pičku.

Jako ih je nabijao sve berže i brže jer je osetio da ću svršiti. U momentu svršavanja nabio je četiri prsta i idalje nabijao praveći se da nije primetio da sam svršila. Nabijao je sve jače prste i prilikom vađenja širio mi pičku uživajuči u svemu tome. Bila sam totalno van sebe.

Seks upoznavanje

Kada god bi svršila on bi mi oblizao jezikom pičku kupeći svaku kap mojih sokića. Kao da namerno nije hteo da mi nabije kurac i kao da je čekao da ga molim za jebanje. Videla sam da mu se digao kurac i osetilo se to da će i on eksplodirati ako me ne pojebe. Podigla sam glavu sa kreveta i rekla mu „ šta čekaš, zar nećeš da me izjebeš žestoko“.

Osmehnuo se okrenuo me da ležim na stomaku i rekao „naravno da ću te opaliti, sad ćeš osetiti moj kurac kako ti urniše pičku“. Nisam sumnjala u izjavu, izdigla sam guzu i prosto se namestila da me tuca, da mi zaista urniše pičku. Kurac mu je stajao kao strela spreman da gađa pravo u metu. Uhvatio me je za kukove i približio k sebi.

Osetila sam glavić na pički i jedva čekala kada će mi nabiti ceo. Rukom mi je ugurao samo glavić uhvatio me je još čvršće za kukove i odjednom sasuo celu kurčinu u pičku. Jedva sam to čekala. Držao me je prilepljenu za njega dok mi je kurac prilično veliki bio u pički.

Erotske price

Počela sam da mešam, osetila sam to veliko parče kako mi se lomi u pički i kako me zadovoljava. Stenjala sam od zadovoljstva i još žešće mešala tako nabijena. Uspravila sam se okrenula glavu prema njemu i nabila mu jezik u usta, a onda prošaptala „napuni me i nastavi“. Nije mu bilo potrebno puno.

Osetila sam da mi pička skoro gori od tople sperme, ali nije ga vadio. To je bio samo početak. Hteo je da iscedi svaku kap sperme u moju pičku i nakon svršavanje tako me je žestoko navlačio na kurac da je sve šljapkalo od mojih sokića i njegove sperme. Nije mi dozvolio da se sama nabijam iako sam imala želju, već je to on radio i to bez milosti.

Sa jedne strane me je rukama navlačio na kurac a sa druge ga je snažno nabijao u pičku. Uživala sam i stenjala i nisam htela da prestane ni smanji tempo ni jednog minuta. Mlad momak pun snage, videla sam da me može jebati koliko god budem želela i kako god budem želela. Njegov cilj je bio da me zadovolji, što mu je i pošlo za rukom.

Zatim me je okrenuo da lezim na leđima i podigao mi je jednu nogu na njegovo rame. Žestokim tempom je nastavio tamo gde je stao, tucao me je kao da je bioželjan pičke kojoj je malo kurca i koja voli da se puni i razvaljuje. Uhvatio me je rukama za sise dok me je razvaljivao i s vremena na vreme štipkao za bradavice što me je jako palilo. Klinac koji jako dobro zna šta radi, u jednom momentu poželeo je da budem na podu kao kučka.

Stavio je ruke na moju guziu i počeo da je širi. „Jebaću te u dupe kao kučku“ rekao je i to tako perverzno. Ovlažio mi je čmar već vlažnim glavićem i nabio ga bez problema. I zaista me je jebao kako kučkicu, trpajuću ceo kurac u moj čmar.

Videla sam da uživa i čekala momenat kada će mi napuniti guzu. „Kučkice, još ću te ja jebati, malo je ovo za tebe“ rekao mi je i nakon toga mi napunio guzu. Curela mi je sperma iz guze, a on je pričao i krenuo da mi liže guzu rekavši „kučko sviđa li ti se“. Svidelo mi se sve i nism menjala položaj.

Dopisivanje i chat

Videla sam da voli kada me tuca kao kučkicu. Videlo se da želi da nastavi u toj pozi. Jako ga je palila moja guza sada već razrađena tako da nije odoleo a da mi ne nabije ponovo kurac u nju. „Kučko, urnisaću ti obe rupe da zapamtiš šta znači mlada kita“ odmah nakon što je to rekao nabio mi je kurac u pičku i tako me tucao naizmenično u pičku pa u guzu.

Kurac mu je sve vreme bio kao na početku, dignut, kao da može još dva dana da tuca bez prestanka. Postavio me je da ležim na podu. Prišao mi je iza glave i nabio kurac u usta i krenuo da me tuca. U tom položaju moja pička mu je bila pri ruci.

Nabio je četiri prsta i počeo da mi širi vrlo vlažnu pičku. U tom momentu želela sam da mu progutam kurac. Gutala sam ga kao da nikada u životu nisam lepšu stvar imala u ustima, a onda krenula da ga obrađujem, da uživam. Njegovi prsti su sve vreme bili u mojoj pički i osetila sam kako je širi i nabija prste duboko u nju.

Ona trazi njega

Njegov sočan glavić me je raspametio, počela sam da ga sisam i oblizujem. Uživala sam isto koliko i on. Onda sam mu ponovo gutala kurac do jaja. Videla sam da su mu jaja puna sperme i želela sam da i njih oližem i sisam.

Njegova jaja u mojim ustima i to puna sperme, kako je to bio divan osećaj. Podigao me je na fotelju da ležim naopačke, noge su mi bile gore a glava dole. Prišao je sa zadnje strane fotelje i rekao mi „kučkice sada će da ti uđe i ono malo što nije i sada ću te razvaliti“. Brzom brzinom mi je nabio kurac u već razdrndanu pičku.

Gutala ga je skroz, imala sam utisak da će mu moja pička progutati i jaja. Tucao me je ovog puta još žešće. Istim tempom bez prestanka. Videlo se da se zaneo, napunio mi je pičku ponovo spermom ali nije prestajao, tucao me je i dalje kao da je želeo da vidi koliko sperme prima moja pička.

Nabijao je kurac i nabijao nemilosrdno da sam stenjala i vrištala i u tom zanosu jedino izgovarala „razvali me, još i još“. Nije stajo, ovog puta imam utisak da me je tucao više od sat i to istim tempom. Kao da je počeo da dobija neku novu snagu i krenuo je još zešće. Osetila sam kako me razvaljuje njegov kurac i čekala momenat kada ću ponovo biti napunjena spermom.

Zadnjih par puta nabio mi je kurac toliko jako da sam svaki put vrisnula i na kraju osetila toplinu u pički. Bila je to sperma. Odmah je izvadio kurac i gledao kako mi sperma curi iz pičke. Naterao me je da ustanem da me vidi izjebanu sa spermom po butinama koja je uveliko iscurela.

Palilo ga je to, kao da mu je bio fetiš da me gleda tako lepljivu u sluzi sperme. Već je bilo jako kasno i morala sam da krenem. Da nism morala verovatno bi izmenjali još zestokih poza. Uverila sam se da su mlade kite ekstra i da mogu jebati do besvesti.

Porno price

0 comments

No comments yet