Kcerka i mama prave drolje

erotske price

Ona trazi njega

Kažu da je na moru najlakše doći do seksa. Ljeto, provodi, golotinja, sve to utječe na muške i ženske glave, na njihove misli i maštarije koje su sve samo ne sramežljive. Ovo ipak nije tipična priča s plaže. Mjesto radnje je jedan hrvatski otok. Teta tamo ima apartman. U ulici pored nje, to je ljeto prodana kuća. Kad sam došao tamo, shvatio sam da ja znam te kupce. Inače, došao sam sam. Znam tamo dosta ljudi, pa mi netko u apartmanu 0-24 nije potreban. Tjedan dana mira. Da se vratim na novopečene susjede. Bila je to moja frendica iz osnovne škole, Ana, s kojom sam bio u jako dobrim odnosima tijekom škole. Sada imamo po 21 godinu, a u zadnje dvije godine skoro nismo kontaktirali. Nismo bili u svađi, jednostavno više obaveza, manje vremena.

Ona je kroz to vrijeme bila u ozbiljnoj vezi, što mi je malo bilo čudno s obzirom na njenu vatrenu narav. A tu vatrenu narav naslijedila je od mame, koja je bila ovdje s njom.

Marija, već duže vremena razvedena žena, tek zagazila u četrdesete. Plavuša lijepog lica, nosi naočale, četvorka grudi koje je uvijek voljena isticati i lijepom guzom, malo širokim bokovima. Ana je sličnog izgleda, samo je crnka bez naočala i mislim da ima veće grudi od Marije, nisam bio siguran jer Marijine nikad nisam vidio bez majice. Između njih dvije nije baš cvjetalo kad je ljubav u pitanju, Ana je staroj zamjerala brzi oporavak od rastave s njezinim ocem i česte izlaske s drugim muškarcima.

Ona trazi njega

Bilo mi je čudno kad sam ih vidio zajedno na plaži, u razgovoru i nasmiješene. Naravno da sam prišao, pozdravio. Upustili smo se u priču, o mjestu, kak to da su tu kupile, otkud ja tu itd. Teško se skoncentrirati na priču kad ti dva para predivnih sisa stoje na pola metra. I sad sam se uvjerio, Ana ima malo veće od mame. Imale su neke male probleme s prijavom nekih papira, a kako se ja u to kužim, ponudio sam im pomoć. Pristale su, tako da smo skoro cijeli sljedeći dan proveli zajedno to riješavajući. Saznao sam da Ana više nije u vezi, prekinula prije mjesec dana.

ije djelovala posebno tužno zbog toga. Inače, Ana i ja imamo i malu povijest. Na jednom smo tulumu, u drugom srednje, završili zajedno u kupaoni slavljenice. U kratkom minjaku, majici s dekolteom se i jako isticala među vršnjakinja. Jako se dobro ljubila, ja sam rukama švrljao gdje sam god mogao, preko sisa, guze, stiskao guzu. Uvijek je nosila tange. Malo sam ih pomaknuo i ušao prstom i nju. Godilo joj je, uzdisala je i sve jače stiskala moj kurac preko hlača. Nismo imali kondome, u seks se nismo upustili.

Otkopčala mi je hlače, i lagano ga drkala. Prstom sam još uvijek kružio po pički. Želiš mi napuniti usta? Znaš da mi ih još nitko nije- rekla je. To me još jače napalilo. Kurac mi je bio tvrd ko kamen. Kleknula je, prvo je stavila jaje po jaje u usta, zaslinila ih, a onda oblizala glavić. Pušila je s guštom, nije mi trebalo dugo da je napunim usta, nije uspjela sve zadržati, nakon drugog šprica izvadila ga je i izdrkala po faci. Počistila je kitu kao profesionalka. Nismo više pričali o toj noći. Da bi mi se zahvalila za pomoć kod papira, Marija je rekla da večeras idemo nas troje zajedno na večeru. Kad sam došao do njihove kuće, Marija je izašla i rekla da idemo samo ona i ja, jer Ana leži u krevetu, boli je glava.

Malo mi je to bilo sumnjivo. Ana je znala da joj se palim na staru i sad da nas je samo tako pustila da odemo na večeru. Znao sam da Ana ima tu neku svoju računicu. Da i sebe opišem. Visok 186, 75kg, crna kosa, plave oči, lijepo tijelo. Ne mogu se požaliti na tretman kod žena. Obdaren nisam, ali mojih 14cm mi do sada nikad nije bilo problem. Mariji je odgovaralo da smo sami, htjela je saznati od mene neke stvari o Ani. Nije joj baš uspjelo, ja jesam pričljiv, ali je neke stvari iz mene teško izvući. Tako da smo brzo završili, naporan nam je bio dan i krenuli smo prema njihovoj kući. Kad smo došli bliže kući, primjetili smo auto u njihovom dvorištu. Što je već sad smislila, nevolja mala?!- reče Marija. Parkirala je na slobodno mjesto uz pločnik. Mislio sam ju pozdraviti, ali je rekla da idem s njom jer su mi ranije naočale ostale u kuhinji. Vidjeli smo svjetlo u dnevnom, ali su rolete bile spuštene. Marija je uzela ključeve i rekla da idemo na zadnja vrata. Zadnja vrata su već bila otključana.

Dopisivanje

Ajde, samo tiho, sigurno je s nekim muškim.

Na zadnja se vrata ulazi u kuhinju i imaš odličan pogled u dnevni kroz polustaklena vrata.

A tamo ŠOK! Ana je bila nabodena na kurac nekog frajera, leđima okrenuta prema vratima, s drugim kurcem u ustima! Kurva mala, reče Marija, onak iznenađeno i tiho. Meni se kita digla u sekundi, predivan prizor. Stvarno si je zadala jeben tempo, jako se nabijala, ovaj drugi ju je lagano jebao u usta. Znao sam da mu je predobro, kad se samo sjetim kako je meni pušila, a sad je još iskusnija i sigurno puno napaljenija. Marija je nagužena gledala ispred mene, i nju je sigurno napalilo, bez obzira na to što joj je to kćer, ja sam bio uvjeren da je ljubav prema kurcu naslijedila od nje. Kroz dosta tanku ljetnu haljinu ocrtavale su se tange. Okrenula se, pitala: šta ti tu gledaš? O pa vidim, napalila te ova moja mala kuja. Nemoguće nas je bilo čuti ili vidjeti. Oni su već zamijenili pozu i mjesta. Sad ju je jedan jebao od iza, žestoko nabijao, drugi je sjedio ispred glave, njemu je pušila. Sise su joj letjele od jačine nabijanja, svako malo je netko od ove dvojice stisnuo sisu i gnječio ju.

Meni je kita htjela iskočiti iz hlača. Kako bi ga sada izdrkao, pomislim. Marija se tada počela dirati ispod haljine, uživila se totalno. Ja sam ulovio priliku i stavio joj ruku na guzicu, šlatao ju lagano. Slobodno ga izvadi i izdrkaj, eksplodirat će ti. Kad je to rekla, za sekundu je bio vani. Nećeš jebat, ne nadaj se, samo uživaj u predstavi, rekla mi je i nastavila sa svojom igrom. Ana je i dalje bila jebana u istoj pozi, samo su zamijenili mjesta. Uživala je, vidjelo se po licu, ova dvojica su stvarno bili u dobroj formi, navlačili su ju na kurčine k’o da je smal svijeta, što i je način na koji se takve pičke zadovoljavaju. Ja sam prišao Mariji s desne strane, gdje nisam imao pogled na događanja u kuhinji i primio je lijevom rukom za sisu. Nije se bunila, već je dobro bila u ekstazi, a i ja sam bio blizu svršetku. Kad je ona svršila, uzela je kurac u ruku, drkala ga jako da sam za minutu isprskao zid u kuhinji spermom.

Ana je na koljenima pušila ovoj dvojici, bližili su se i oni kraju. Prvi joj je svršio po sisama. Dok sam ja to gledao, Marija je pobrisala moju spermu i izašli smo iz kuće. Ni riječi o ovome, kao da se ništa nije dogodilo- rekla je. Ja sam otišao kući, a ona je rekla da ide na kavu do kafića.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet