Jebao sam tetku i sestričnu

Ova priča se sastoji od 2 incesta. Tetku i sestričnu sam jebao. Pa da počnem imao sam 18 godina. Visok, plav, velik kurac. Volio sam preko ljeta dolazit na more kod tetke koja je živjela sama sa kćerkom, mojom sestričnom. Tako i ovo ljeto kad je završila škola zaputio sam se kod tetke.

Živjela je u predivnoj velikoj kući što njima dvjema tolika nije trebala, ali zato sam ja tu da je ispunjavam ljeti. Kad sam došao to se odmah išlo na more na kupanje. Kupanju nisam mogao odoliti prvo zbog mora, a drugo zbog njih dvije. Znam da su mi rod, ali tu se ne može ništa kad su obje pičke i pol. Tetka visoka žena malo punašnija i dobre građe. Ima sise petica, guzu veću i dobre građe. Sestrična sise trojka, mršavija, a guza obla i jebeno seksi.

Prvi dan otišli na more i igrali picigina. Skakale su one, a i njihove sise. Sva sreća da sam bio u dubljem pa se nije vidio moj nabrekli kurac od same napaljenosti na njih dvije. Došli smo kući oko nekih 7 sati, tada je sestrična otišla sa svojim društvom negdje van, a ja sam ostao sa svojom seksi tetkom. Budući da tetka i ja smo u odnosu da si možemo svašta reć, osim toga da je želim jebat, pričali smo tako o svemu u životu dok ja nisam spomenuo: “kako ti tetka izdržiš bez muškarca?”. Na to je odgovorila: “razmišljam o muškarcima i oprosti na izražaju o njihovim kurcima”. Mene je to automatski napalilo i dalo beko samopouzdanje da ju pitam za seks. Reko sam joj i pitao je: “tetka ako razmišljaš o kurcima, ja sam tu jer ja razmišljam o tebi stalno. Mogli bi se mi i pojebat?” Reakcija je bila skroz smirena. Nije ništa odgovorila na to nego potvrdno klimnula glavom i prišla. Tu sam znao da će da se jebemo.

Poljubila me i nastavila me ljubit. Uhvatio sam je za guzu koju sam toliko htio imat i napokon mi se ostvarila želja. Ona je mene za kurac uhvatila i bio je tvrd ko kamen. Skinula me cijeloga sagnula se i počela mi ga je pušit. Koliko god da mi je pušila on je bio sve tvrđi i tvrđi. Digao sam je i skinuo. Uzeo sam njezine sise u usta i stavio prste u pičku. Prstenjačio sam je zvijerski, oblizivao njezine tvrde bradavice. Ali tu nas je prekinulo zvono od vrata. Bila je to sestrična, nisam se ni oblačio jer sam htio i nju jebat. Tetka je navukla na sebe spavačicu i otvorila vrata i za sestričnom i zaključala. Pričale su u hodniku. Načuo sam di tetka govori da je taman krenula u jebačinu sa mnom, da se ne začudi što sam gol. Rekla je da bi volila vidjet kako se ona jebe i da bi volila da mama i kćer budu u seksu. Začudilo me, ali i jako napalilo.
Ona trazi njega
Došle su u sobu i tetka je počela ljubit svoju kćer i polako skidat, ja sam se vratio na prstenjačenje tetke. Na kraju sam lega ispod tetke i počeo joj lizat mokru pičku, a ona je sa sestričnom meni počela kurac navlačit i stavljat ga u sestričnina usta. Tetka je stenjala na sav glas i vrištala koliko je uživala u mojem lizanju. Vidio sam da jedva čeka da joj ga stavim. Digao sam tetku sa svoje glave i digao sam se. Stavio joj sam kurac u pičku i poče vražije nabijat. Sestrična se legla pored nas i dirala se. Nakon par sekundi tetka ju je povukla. I počela joj lizat pičku. Nabijao sam tetku tako desetak minuta i tada izvadio kurac uzeo sestričnu u dogy style i stavio kurac. Normalno zamijenile su se uloge sada nabijam sestričnu a ona tetki liže pičku. Sestričnu sam jače nabijao jer trebalo je da uđem u ritam. Izvadio sam kurac iz sestrične i kreno ga stavljat u guzu. Išao sam polako ona je stenjala sve jače i jače. I kad sam ga gurnuo 2-3 puta sve je bilo oke. Počeo sam je nabijat u guzu. Tetka je došla do mene izvadila mi kurac iz sestričnine guze i stavila sebi u usta, pa ga opet vratila u guzu. I tako par puta dok nije i ona stala u dogy style i ja se izmjenjivao nad njima dvjema, ali zato sam ih obe nabijao koda mi je zadnji sex. Sestričnu sam okrenuo i stavio joj kurac u usta. Pušila mi ga je, lizala, navlačila. Pa sam opet stavio teti u guzu. Nisam dugo izdržao izvadio sam kurac okrenuo ih obje i počeo svršavat po njihovim facama. Stavile su ga još par puta u usta i legle.

Legao sam u sredinu i zaspao. Seks sa njih dvije je trajao cijelo ljeto dok se nisam morao vratiti.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet