Pusenje u autu

Bilo to je ljeto 2019.

Bio sam kod sestre u Ulcinj dje je ona za to vrijeme radila i ja sam svoje dane provodio na plazi, po gradu ili na gej mrezama.

Jedno vece javio mi se momak i tako smo se neko vrijeme dopisivali i pitao me da iskocim da se “zabavimo”. Posto je bilo dosta kasno nije mi se islo, i bilo me je strah da se sestra ne probudi i vidi da me nema.

Nakon 10-15 minuta njegovog moljenja da mu popusim pristao sam. Nisam pusio kurac odavno a jako mi je trebao jedan jer volim da pusim.

Poslao sam mu lokaciju i rekao je da dolazi brzo. Pitao sam da posalje njegovu lokaciju, sto je i uradio, i vidio sam da je jednu ulicu udaljen.

Tad je vec pocela da me hvata panika jer idem sa potpunim strancem, ali sam ipak odlucio da ostanem.

Kada je stigao,usao sam u njegova kola, i predstavio se. On se nije predstavio, verovatno je bio jako diskretan al mene nije zanimalo njegovo ime, zanimao me je kurac.

Krenuo je da vozi nekim ulicama nemam pojma dje i onda me je uhvatio za butinu i poceo da vata, isto sam i ja uradio i njemu. Sekund kasnije izvadio je kurac i bio je poprilicno veliki, srednje debljine al sve u svemu fin kurac. Poceo sam da ga drkam i rekao mu da nikad ovo nisam radio u kolima. On se samo nasmijao i rekao “Ol da sisas”. Odma sam se spustio i poceo da ga obradjujem. Posto nismo imali dje da stanemo presli smo na glavni put i krenuli prema plazama.

Dosli smo do jedne plaze dje je on stao, poljubili smo se i ja sam nastavio da mu ga socno pusim. Dva minuta kasnije cuvari plaze su uperili svetlo prema nama i mi smo bili primorani da odemo. Nisu nas vidjeli naravno. On je krenuo da vozi, a zatim i ja da se uzdignem, kada mi je on odjednom rekao “Nastavi da sisas nema veze sto vozim”. I jesam, bilo je fenomenalno pusiti kitu dok neko vozi, sama pomisao na to danas me napali.

Ubrzo smo nasli neku zabacenu ulicu i stali, ja sam mu i dalje pusio, isao do jaja, lizao muda i uzivao u svakom trenutku.

Nakon desetak minuta mi je svrsio u usta, nije bilo obilno al sasvim dovoljno. Progutao sam, volim spermu.

Onda smo zapalili cigaru, i krenuli da me ostavi ispred kuce.

Bilo je fenomenalno, obozavam da zadovoljavam oralnim putem.

San mi je da nadjem nekog starijeg sa dobrim kurcem koji je vrlo dominantan da mi jebe grlo redovno.

0 comments

No comments yet