Sa Mužem U Kolima – Erotske Priče

Vozio je pažljivo, bez obzira što je malo popio.

U putu nas je uhvatilo nevreme, pljusak je bio jak, i baš u trenutku kada je grad počeo da pada prolazili smo ispod mosta. Stao je u mestu i ja sam se baš trgla i uplašila, jebala sam mu sve po spisku.

Ipak, objasnio mi je da je stao ispod mosta kako bi izbegli grad, i da je najbolje da baš tu u kolima ispod mosta sačekamo da prođe oluja.

Brzo sam počela da se nerviram što stojimo u mestu, a on je odjednom zatražio da mu popušim, tu u kolima.

Odbijala sam ga uz reči da nije normalan, da može neko da nas vidi, ali on je bio uporan. Prihvatila sam da mi se ne bi popeo na glavu.

Otkopčala sam mu šlic i izvukla ga, uzela sam ga u usta i pušila ne tako slasno.

Ali kada je počeo da mi raste u ustima primila sam se. Odjednom sam osetila želju da se dobro izjebem u kolima. Dok sam mu pušila, mazila sam se prstima i gurala prstić u pičkicu. Nisam imala kud, skinula sam gaćice, zadigla suknju i sela na njega. Nabadala sam se dok sam se držala za volan, a on mi je otkopčao košulju i izvukao sise i mazio ih. Smetao mi je volan , pa smo prešli pozadi.

Bilo je mnogo bolje, gurnuli smo sedišta skroz napred pa smo imali više mesta za noge. Sedeo je na zadnjem sedištu sa skupljenim nogama, a ja sam se navlačila na kurac sva vesela.

Nagnula sam se napred što sam više mogla, a moje dupe je samo išlo gore dole dok je moja ribica proždirala njegov kurac.

Okrenula sam se ka njemu i ponovo se navukla odozgo. Leđa sam naslonila na naslon prednjeg sedišta a nogama sam se odupirala o naslon zadnjeg sedišta, sa savijenim kolenima.

Išla sam napred nazad i jebala sam ga žestoko.

Sve vreme su njegove ruke šarale pohotno po mom telu. I dok sam se tako nabadala na muževu tvrdu kurčinu u kolima ispod mosta, ja sam svršila sa velikim uzbuđenjem, stenjala sam i jecala od užitka, ali tu nije bio kraj.

Legla sam na leđa i stavila jednu nogu na naslon zadnjeg sedišta, a drugu na prednje. On je bio na meni i saterao ga je kao da mu ova prilika u kolima za spas života, jebao me žestoko kako sam i htela. Držala sam ga za guzu koja se pela gore dole, volela sam da držim njegovo dlakavo dupe dok me jebe. Stezala sam mu guzove a on ga je stavljao sve brže i žešće dok sam uzdisala i stenjala glasno bez suzdržavanja.

Njegove usne su bile na mojim grudima dok mi je lizao bradavice. Ljubio mi je i vrat i ramena a ja sam se zanosila sve više.

Poželela sam ga otpozadi, pa sam stala kolenima na sedište a ruke stavila na naslon. Raširila sam noge i napravila mu mesta. Pre nego što mi ga je stvavio u picu, zadirkivao me tako što je glavićem šarao po ulazu u moju pičkicu. Viknula sam da ga stavi, i gurnuo ga je silno. Kola su se tresla od našeg divljanja.

Guzio me je u kolima a ja sam pohotno mešala guzom i stiskala mišiće moje pičkice, tako da je on poludeo.

Seks je bio fantastičan iako je bio u kolima. Ponovo sam svršila dok me je tako guzio samo je ovaj put bilo još bolje, jer je svršavao samnom u isto vreme. Osetila sam njegovu toplu spermu kako me ispunjava, pa sam svršavala jos slađe nego prvi put.

Dok sam se oblačila, primetila sam da nam se u međuvremenu pridružilo još automobila koja su se tu krila od nevremena, isto kao i mi. Svi su gledali ka našem autu, a meni je to sve bilo smešno, toliko sam se bila zanela od uzbuđenja da ih nisam ni primetila. Moj muž možda jeste ali mu to nije smetalo da uživa jer je ovaj seks u kolima bio jedan od boljih koji smo imali.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet