Matorci jebu mladu droljicu

erotske price

Ona trazi njega

Ja sam ološ. Ne, stvarno. Beskorpulozni gad koji je spreman da gazi preko mrtvih da bi došao do cilja. Ipak, ono što mi niko ne može osporiti je da sam sposoban da napravim lovu i namirišem, zbarim i strpam u krevet dobru ribicu.

Neki bi rekli da lova i seks idu jedno sa drugim i…bili su u upravu. Na svu sreću, shvatio sam to na vreme i vrlo rano krenuo da u svojim hotelskim sobama organizujem orgijanja za poslovne partnere i lokalne moćnike, i time sebi osiguram mesto na mapi krupnih kapitalista. Ništa bolje nego kad se novi poslovni kontakt i masan ugovor podmaže vrelom pičetinom. Na žalost, godine čine svoje i kada zgazite duboko u sedmu deceniju života, ni viagra ne pomaže uvek.

– Gospodine Stanisavljeviću, stigao je gospodin Žarković

– Neka uđe Milice. Hvala

Momir Žarković je bio moj dugogodišnji prijatelj kako privatni tako i poslovni. Ista generacija, isti pogledi na život, ista strast prema ženama. Od starta smo se skapirali i izgradili jedno pouzdano partnerstvo.

– Gde si matori jebaču? Šta si ga ufitiljio? Ajde glavu gore. Došao sam da rešimo onu parcelu. Organizuj sutra poslovnu večeru, sredi apartman za kasnije, dovodim sa sobom novu sekretaricu, pička ipo, oduševićeš se kad je budeš video.

– Ma daj bre čoveče, ima godina kako mi se nije digo, gotovo je sa time više.

Nisi ti upoznao Nenu, veruj mi otkako sam je zaposlio izdrkam ga bar dva puta dnevno. Znaš da te nikada nisam zajebao kad su ribe u pitanju.

– Ajd nek ti bude. Sutra u 7.

– Pozovi zamenika gradonačelnika i inspektora Mišu, nek se još jednom kod nas omrsi pred penziju. Trebaće nam da nam osiguraju posao.

– Dogovoreno.

I zaista, Nena je bila prava seks bomba. Atraktivna crnka u ranim četrdesetim, vitka, negovana. Uska haljina uz telo i dubok dekolte „prekriven“ zlatniim lancem.

Ona trazi njega

Momir već krenuo da je obrađuje skupim poklonoma, pomislih u sebi. I zaista, ta matora drtina je nepogrešivo poznavala žensku psihologiju, tačno je znao kako da im priđe i pružao ono što su želele. Naravno, zauzvrat su mu ispunjavale sve njegove seksualne prohteve. Ni sekund nisam sumnjao da će i Nena večeras da nam pruži mnoga zadovoljstva svojim telom i vrelim usnama. Bio sam spreman na to, u potpunosti.

Opuštena atmosfera u apartmanu 209, sa svakom novom čašom crnog vina bivala je sve zagrejanija, a pogledi uprti u Nenu sve vreliji i požudniji.

Svesna pažnje koju privlači, Nena je vrhunski odigrala ulogu zavodnice, smešeći se stalno svojim jebozovnim osmehom, znajući da iz ovih ponznastva sa uticajnim ljudima može da ima višestruke koristi. Kasnije se ispostavilo da itekako, zauzvrat, može, mnogo toga i da ponudi.

– Nisi nam rekao gde si našao tako zgodnu sekretaricu? Reših da malo „ubrzam“ stvar.

– Ona je našla mene, javile se na oglas, i čim se pojavila znao sam da je to ono što tražim. I nisam se pokajao, vrhunski profesionalac. Ne kupujem ja zlatne lančiće baš svakom, reče Momir i pruži ruku ka njenom dekolteu u želji da nam, jelte, pokaže lanče.

Upoznavanje dijaspora

– Ma mani ti to, nego jesi joj dao povišicu, upitah namignuvši mu.

– Povišicu će tek morati da zasluži, odgovori Momir sa njegovim pokvareno perveznim osmehom, stavivši joj ruku na koleno povlačeći je preko butina do njene kratke haljine.

Trenuci neugodne tišine i njeno jedva nečujno „Nemojte gospodine, neprijatno mi je“ prekinuo je oštar glas.

– Ne seri bre, neprijatno ti, a? A prija ti se vlažiš i oblizuješ dok gledajući kako mi kita raste u pantalonama? Na kolena!

Dok se bespogovorno spuštala na kolena Momir je jednom rukom zgrabio za kosu, drugom otkopčao šlic, izvadio nabreklu kurčinu i nabio joj ga celog u usta stavivši joj jasno do znanja šta je večeras sve čeka.

Par minuta smo gotovo nemo posmatrali ples Neninih usana po Momirovoj tvrdoj kiti a onda smo poskidali sve sa sebe i rešili da se pridružimo i prepustimo se ovoj čarobnoj bezobraznoj igri.

Bilo je lepo, posle dužeg vremena ponovo osetiti taj erotski naboj, i videti moj ponos kako čvrsto stoji spreman da se ponovo zarije u to meko vlažno parče zadovoljstva.

Okružena čvrstim kurčevima, već potpuno opuštena i prepuštena, Nena ih je naizmenično, gotovo halapljivo, pušila trudeći se da se ni jedan ne oseti zapostavljenim.

Ona trazi njega

Povremeno bi zastala, prostrelila ih pogledom kao da želi da se uveri da ne sanja, i nastavila da ih obrađuje usnama i jezikom nesmanjenom žestinom. Davno izgubljen osećaj vreline strujao je mojim telom, dok sam se borio za dah svaki put kada bi osetio njene usne na mojoj kiti, njen jezik koji je lagano klizio preko mojih jaja sve do glavića i nazad dok me je perverzno gledala u oči.

Osetivši da sam blizu vrhuncu, stisla ga je rukom jače i prislonila glavić na usne. Glasan krik i moja sperma je punila njena usta. Par trenutaka koji su za mene trajala kao večnost, dok sam se svim silama trudio da se ne srušim na patos. Kao po komandi, ostali su počeli da svršavaju po njenom licu. Ogromna količina sperme se slivala niz njene obraze, dok smo svi, gotovo unezvereno, borili da dođemo do daha.

Erotske price

– Sram vas bilo momci, sve ste me izmazali. Ne priliči da se tako ponašate prema jednoj dami, odoh pod tuš da se sredim.

Nemoj da je neko virio kroz ključaonicu, namignu nam Nena i sa velikim osmehom se uputila do kupatilal ostavivši nas da se malo prisaberemo.
Nakon par minuta, izašla je iz kupatila, čini mi se još gracioznija, sela na trosed, zabacila glavu pozadi i ispila gutljuaj crnog vina. Nemo sam je posmatrao pitajući sebe kako je jedna jebena sekretarica postala trenutno najpoželjnija žena na svetu. Lovina je postala lovac, a mi njenji džukci spremni da glođemo koske koje nam baca.

Vreme je neumitno teklo, peta ispijena flaša Cabernet Sauvignon je označavala vreme kada valja pozdraviti društvo i otići na spavanje.

Dopisivanje

– Kud si krenuo? Upita me Nena kada sam saopštio svoju nameru. Šta sad? Dobili ste pušenje i to je to? A ja? Ne idete dok mi ne pružite orgazam.

Došla je do mene, klekla i ponovo počela da mi puši, još energičnije i divlje želeći da ga pošto – poto digne.

Nije joj dugo trebalo, zaskočila me i počela da ga jaše kao da joj je zadnje u životu. Upijao sam zvuke njenih uzdaha, dok sam je obema rukama, stisnuvši joj čvrsto guzove, nabijao na kurac.

Jebi te me, popunite mi svaku rupu, šta čekate? zavapi Nena i u istom trenutku, kao po naređenju, iza nje se stvori Miša, zarivši joj batinu u dupe.<

Aaaaaaahhhh, rasturite me, ne dajte da ostanem nejebana večeraaaa… nije stigla da završi rečenicu jer joj je Momir zapušio usta svojim kurcem, dok joj je zamenik gradonačelnika stiskao njene grudi i grizo bradavice. Brutalno razvaljivanje mlade kučke je trajao je dugo. Obliven znojem, sedeo sam gotovo nepomično prepuštajući se ritmu njenih kukova dok su se ostala trojca menjali, trudeći se, kao da se takmiče, ko će jače da joj ga nabije u anus. Jedan po jedan su svršavali i pridružival i se, mrtvi umorni, svojim čašama vina. Ostali smo samo ja i ona, 1 na1, u borbi koju sam morao da dobijem, da dokažem sebi da sam još uvek živ! Čvrsto sam je povukao za kosu, drugom rukom sam stegnu za vrat, pogledao u oči, pljunuo u lice i opalio šamarčinu.

– Kurvooooo!!!

– Aaaaaaaaaahhh, jesaaaammmm, zajeca dok su orgazmični sokovi iz njene pičkice počeli da cure svuda po meni. Mešavina mirisa podivljalih hormona i znoja razlili su se svuda po apartmanu Pod naletima orgazma drhtala je toliko jako da sam morao čvrsto da je zagrlim ne bi li sprečio da povredi i sebe i mene.

– Dajte joj gutljaj vina, rekoh ostalima kada se malo smirila

– Dobila si povišicu.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet