Gledao sam majku i oca kako se strastveno jebu, I dio

Bilo je to u ljeto, poslije završenog prvog razreda poljoprivredne škole. Ljetne dane sam koristio radeći u obližnjem kombinatu, gdje mi je i majka radila kao spremačica.

Bila je lijepa žena, plavih očiju i lijepe prirodne kose. Grudi su joj bile poveće, pune, lijepo oblikovane i nisu joj padale kao u žena njenih godina. Kad god je žurila, presvlačila se predamnom i viđao sam joj prelijepe sise sa velikim krugovima oko bradavica.

Incest price

Smetalo mi je to sve do petog razreda, a onda sam počeo uživati i priželjkivati takve situacije. Pička joj je bila prava čupavica, izrazito crna, bujna. Znala je biti bez gaćica, neoprezno je sjedala, pogotovo kada je radila kućanske poslove, pa je zaboravljala da joj je čupavica slobodna. Moje prvo drkanje bilo je na pomisao na njenu čupavicu.

U kući je živjelo nas petoro: ja, mlađi brat i sestra. Te godine smo napravili novu kuću. Postepeno smo je opremali, roditelji su mnogo radili da bismo pristigli ostale boljestojeće komšije. Opremili su kuhinju i sobu u koju se ulazilo baš iz kuhinje. Sestru i brata majka bi polegla u kuhinji, gdje je još gorjela vatra u šporetu. Ja sam spavao na malom kauču, oni na starom ležaju nasuprot mene.

Čekali su da zaspimo. Šaputali su. Uvijek sam predosjećao kad žele da vode ljubav, a vodili su je često. Otac bi rekao:
– Provjeri jesu li pokriveni i spavaju li.

Ustajala je i odlazila u kuhinju, a potom se vraćala do moga kreveta. Rekla bi samo:
– Možemo.

I spuštali su se dole na pod. Majka bi po podu raširila jorgan i na uzglavlje stavila jastuke. Sa nestrpljenjem sam čekao prelijepe scene. Dovoljno se vidjelo: mjesečina, oči su se navikle na tamu, prozor bez roletni. Prvo su nešto šaputali, što obično nisam razumio. Onda su se prepuštali jedno drugom i bivali sve glasniji. Otac je govorio kako su joj sise lijepe i kako se rado igra sa njima. Majka mu je rekla:
– Neki dan kad si bio pijan bio si malo grublji, ujeo si me za bradavicu.

Mazili su se, a meni se moj debeli, ali još uvijek nedovoljno dugački kurac već digao. Ruka mi je već bila u gaćama, ali nisam smio drkati, niti sam želio da svršim, jer sam ovako, gledajući, više uživao.

– Pička ti je već mokra – rekao je otac.
– Da, dugo čekamo da djeca zaspe. Znaš da volim da ga primim. To mi je sve u životu, osim djece, što me razonodi.
– Jebaću te večeras dva puta – rekao je otac.
– Tvoja sam, evo kurac ti je već spreman. Moram se malo poigrati sa njim – rekla je majka i počela mu mljackati veliki glavić.

Gledao sam majku kako ocu sisa kurčinu

Priznajem da me je to iznenadilo. Nije bilo interneta, nije bilo čak ni televizora u našoj kući, godina ‘74. Lizala ga je i rekla:
– Sad je silan, ali uskoro ću ga smanjiti – kazala je. Otac joj je rekao da se raširi da joj omiriše pičku. Zaronio je svoje lice u njeno međunožje, a ona je jeknula:
– Jebi me Ljubo, drhtim sva dole. Jebi me jako, ne boj se, djeca spavaju.

Otac je krenuo jebati jeu misionarskoj pozi, a onda joj je noge podigao na svoja ramena. Čuo sam šljaptanje mokre pičke. Majka je tiho stenjala i sve češće nekontrolisano ispuštala uzdahe. Govorila je „uspori”, ili „ostavi ga tako duboko”, „ljubi mi vrat”, „diraj mi guzove”… Otac je pojačavao tempo, tukao je sve jače, osjetio sam kako majka sve krupnije diše, kao da vri.

– Joj Ljubane moj, evo svršavam, sad bih vrisnula od miline – rekla je i počela da viče – jooooojjjj!

Otac je bio još u naponu, taktizirao je. Rekao joj je, kad se malo smirila:
– Hajde Koviljka četvoronoške da te jebem zguza. Hoću da i ja jako svršim.

Okretala se i pritom ga pomilovala po kurcu i jajima, rekavši:
– Moja dobra kurčina. Najbolje me jebeš kad si mamuran, samo da nisi tako zanovjetan dok popiješ.

Majka se okrenula, četvoronoške. Tu je, na dohvat ruke od mene. Ležao sam na lijevom boku i škiljio. Velike sise su se lagano klatile.

Otac je kleknuo iz nje i utjerao joj ga je tako jako da je jauknula. Rekla je da ju je malo zaboljelo, ali da ne popušta:
– Rasturi svoju pičketinu!

Stari ju je nabijao sve jače i jače, dahtali su i krivili se. Pamtim njene riječi: „kako te osjetim duboko”, „diraj mi sise”, „samo gruvaj”. A onda je uslijedilo nešto čemu sam uvijek kasnije težio: njihovo zajedničko svršavanje. Izgubili su kontrolu. Majka je rekla:
– Istresi sve u mene, znaš da sam skoro imala. – Nisam znao o čemu se zapravo radi. – Zabij ga do jaja i ostavi ga tako.

Svršavali su strasno i poluglasno, uživali su, dahtali su. Onda su pali po krevetu. Stari je rekao:
– Moram se malo odmoriti. odoh obrisati kurac i pišati, a ti nemoj zaspati.

Majka je legla na leđa i igrala se sa čupavicom. Otac se vratio, šaputali su i mazili se. Savladao me je san.

Ujutro, kad sam ustao, gaće su mi bile ulijepljene mladom rijetkom spermom. Majka je to primjetila kada je spremala veš za pranuje. Znala je da sam bio budan. Prepao sam se, ali sam sa nestrpljenjem iščekivao narednu noć.

Nastavak: Gledao sam majku i oca kako se strastveno jebu, II dio

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet