Gledala sam kako mi se mama jebe i trljala pickicu

Ona trazi njega

Imam 22 godine, živim sa roditeljima. Tata je u Nemačkoj a ja i mama smo same kući. Mama ima 46 godina, malo krupnija ali lepa žena.

Još kao mala sam primetila da vara oca i da ima ljubavnike. Ne zameram joj, u najboljim je godinama a redovnog sexa nema.

Imala sam sedam-osam godina kad su me probudili neartikulisani zvuci iz mamine sobe. Pošto su nam sobe bile povezane terasom, izašla sam i kroz balkonska vrata videla kako mamu jebe neki tip. To mi je bio prvi put da se u životu sretnem uživo sa sexom. Bila sam pomalo zbunjena ali i radoznala.

Od tada pa svaki naredni put sam špijunirala mamu dok se jebala, a radila je to dosta često. Kasnije sam se i ja mazila gledajući i slušajući kako je jebu.

Jedva sam čekala noć i kada će neko da dođe da je jebe da bi se i ja mazila. A to je prestajalo samo kad otac dolazi kući. Par puta sam i njih posmatrala ali mi se nije dopalo jer je izgledalo da žele samo da to obave onako radi reda.

Erotske price

Imala sam 16 godina kada je jednom otac došao kao i obično iz Nemačke i kad sam ja žalila za prizorima sexa. Otac je kao i obično izašao malo sa društvom u kafanu, a mama se pripremila da sa njim provede veče. Obukla je neku providnu i kratku spavaćicu i nestrpljivo ga čekala. Videla sam da se unervozila kako se primicala ponoć, a oca nije bilo. Čak je i mene ljutito oterala na spavanje.

Nisam zaspala, očekivala sam ishod i šta će biti kad otac dođe.

I negde dosta kasno sam čula na vratima da dolazi. Išunjala sam se na terasu i posmatrala sve šta se događa. Oca su dosta pijanog dovela dva njegova prijatelja. Jednog od njih sam poznavala od ranije jer je dolazio često kod mame.

Uveli su ga u kuhinju i onako pijanog smestili na kauč a mama je galamila na njega i bila dosta besna. Čim su ga spustili na kauč odmah je zaspao a jedan od njih, taj što ga znam, je prišao mami i rekao joj da se smiri.

– Nemoj da histerišeš, znam ja šta tebi fali! – prišao joj je sa leđa i sa rukama je uhvatio za sise.
– Nemoj, probudiće se. – rekla je samo a videlo se da želi da joj to radi.
– Neće. Ne brini.

Zadigao joj je spavaćicu, svukao pantalone i povio ju je preko naslona od troseda i počeo da je jebe.

Ona trazi njega

Onaj drugi je sedeo pored oca i pazio da se ne probudi.

– Ne brini, ja ću da pazim. – rekao je, sve vreme gledajući u njih dvoje dok se jebu.
– Ništa tebi bez mene. – nasmejao se ovaj dok je jebao a ona je samo glasno stenjala i povremeno gledala u pravcu oca.

Meni je sve to bilo dosta krivo; zašto baš da se jebe dok je tata tu, ali u isto vreme sam se uzbudila i počela da se mazim. Pogotovo sam se uzbudila kad sam čula da je rekao: – Kad ćeš dati da malu jebem? Dosta je porasla i vreme joj je.

Ja sam se skamenila. A mama je počela da psuje.

– Nemoj da si je pipnuo, odgrišću ti kurac.
– Bolje ja da je jebem i naučim je svemu nego da je neki balavac mrcvari.
– Ne prilazi joj.

U tom trenutku joj je prišao i onaj drugi i već potpuno go sa dignutim kurcem i strpao joj ga u usta.

Ja sam trljala svoju pičku i u talasima se tresla i svršavala po ko zna koji put, kao nikad do tad.

Prvo je svršio onaj u usta što ju je jebao, sve je progutala, a ovaj drugi je uz njene krike izvadio kurac iz nje i svršio na trpezarijski sto.

Posle sam danima lizala to mesto, mada ujutro nisam našla nikakve tragove. A i sutradan je sve bilo normalno kao i obično. Mama nije galamila na tatu a i ja sam se pomirila sa tim.

Seks upoznavanje

0 comments

No comments yet