Gledao sam i fotografirao prijatelja dok mi je jebao mamu – Tata jebe mamu

Erotske price

Poprilično pijan s bocom vina u ruci stajao sam na vratima sobe i promatrao Žarka kako nabreklog kurca, koji je opasno prijetio da probije kroz gaćice, nasrće na moju mamu koja je bez košulje i samo u grudnjaku sjedila na stolici i nije se baš previše opirala njegovim nasrtajima.  Veselo se hihotala i hinila kao da se brani a već u idućem trenutku Žarko joj je ugurao svoj jezik u usta što je ona bez problema prihvatila.

A kako je uopće moja mama završila u Žarkovom stanu?

Mama i ja živimo u jednom malom mjestu udaljenom od grada oko 25 kilometara. Nakon rastave otac, koji je radio, i još radi, na brodu preselio se u Rijeku gdje je zasnovao novu obitelj. No, uredno šalje svakog mjeseca novac za mene. Mama je u ovim kriznim vremenima ostala bez posla. Mizerija od novca koju je primala sa zavoda za zapošljavanje i novac koji nam je slao otac nije nam bio baš dostatan za neki lagodan život ali nekako smo preživljavali. Druge nije bilo pa je mama krenula čistiti i spremati stanove. Otac je imao razumijevanja za nastalu situaciju pa je podebljao svotu novca koju je slao za mene. Ja studiram i svakog dana morao sam putovati do grada i nazad. Ponekad bi koristio mamin polovni Golf, ali i njega treba točiti gorivom a sad kad je mama krenula čistiti i spremati stanove auto je i ona koristila.

Seks chat

Ja sam se još u srednjoj školi aktivno bavio fotografijom u školskoj foto sekciji ali kada sam krenuo na fakultet zapostavio sam taj hobi. No slučaj je htio da na faksu upoznam kolegu koji je također bio zaljubljenik u fotografiju. Pozvao me da posjetim izložbu fotografija u foto-kino klubu čiji je on član bio. Nisam imao baš neke želje gubiti vrijeme na nekakvu amatersku foto izložbu ali ipak sam otišao a to je u konačnici turbulentno utjecalo na nastavak mog života iako takvo što nisam ni slutio.

U foto-kino klubu upoznao sam Žarka. Žarko je bio voditelj foto sekcije u tom foto-kino klubu. Ušli smo u priču pa sam mu spomenuo kako sam se i sam bavio fotografijom. Nagovorio me da donesem fotografije pa ako ima zanimljivih uključit će ih za izložbu koja se uskoro organizira na nivou grada. Nisam baš gajio neke nade da bi neke moje fotke bile uvrštene za izložbu ali ipak sam ih donio.

Žarku se većina fotki svidjela i na moje iznenađenje izabrao je desetak koje će poslati na izložbu. Tako smo se Žarko i ja počeli intezivnije družiti. Žarko je nešto stariji od mene i prilično je živahan i vrckav tip. U jednom razgovoru spomenuo sam mu kako mi je malo problematično više se angažirati u radu foto sekcije jer osim obveza na faksu moram svakodnevno putovati.

Iznenadio me kada je kao iz topa ispalio i predložio da se doselim k njemu. On je živio sam u stanu od pedesetak kvadrata. Ima jednu malu praznu sobu pa ako želim mogu se u nju useliti. Objasnio sam mu kako mi financijske prilike baš ne dopuštaju mogućnost podstanarstva. Rekao je kako to nije neki problem jer jedino što očekuje od mene je da participiram u dijelu režijskih troškova a to me neće koštati više nego troškovi putovanja do kuće. Bio je u pravu. Isprva mi je bilo čudno što mi tako velikodušno nudi mogućnost stanovanja kod njega. Pomislio sam da je možda homoseksualac ali vrlo brzo sam se uvjerio da nije.

Razgovarao sam s mamom i ona baš nije bila oduševljena tom idejom. Naravno, i njoj je bilo čudno da mi netko samo tako nudi jeftino stanovanje. Uvjerio sam je da je Žarko u redu a ja ću ionako svaki vikend provoditi kod kuće a ponekad ću doći i u tjednu.

Tako sam se preselio kod Žarka i naravno da smo se još više zbližili. Pričao sam mu o svojoj situaciji i o tome kako mama dva-tri puta tjedno dolazi u grad i sprema tuđe stanove kako bi namaknula nešto novca. Žarko me pozorno slušao i onda predložio da mama jednom tjedno dođe u njegov stan kako bi ga sredila i očistila. On će joj uredno platiti, čak i više nego joj plaćaju drugi.
Znao sam da Žarko ima novca. Nikada nisam shvatio što točno radi i odakle mu novac. No od nekih zajedničkih poznanika saznao sam da su njegovi roditelji dobrostojeći i imućni ljudi. Osim toga on i sestra namaknuli su lijepi novac od prodaje nekih naslijeđenih nekretnina. Sestra i njen muž su vodili teretanu i kafić u sklopu te teretane a on, Žarko, je u svemu tome imao svoj udio jer je finacijski sudjelovao u pokretanju tog biznisa.

I tako sam mami predložio da jednom tjedno navrati u Žarkov stan kako bi ga počistila i pospremila. Mama je to rado prihvatila. Žarko joj je uistinu platio više nego je mama naplaćivala od drugih. No, nije Žarko samo uredno i obilno plaćao mamine usluge.

Već pri prvom susretu otvoreno joj je dijelio komplimente. Žarko je bio vrlo elokventan i šarmantan tip. Mami su se svidjeli njegovi komplimenti ali ja još tada nisam mislio da bi to flertovanje moglo otići tako daleko kako je otišlo.
Kada bi došao kući mama me uredno ispitivala o Žarku. Shvatio sam da joj se Žarko sviđa ali mislio sam da je sve to na razini obostranih simpatija i ništa više. No, Žarko mi je u jednom od razgovora ispričao kako njega jako pale zrele žene. Tada mi se upalilo malo zvono na uzbunu i to s razlogom, pokazalo se kasnije. Bio sam u pravu jer vrlo brzo Žarko je rekao kako ne bi želio da ga krivo shvatim ali moja mama mu je jako privlačna. Na tome je razgovor završio a ja nisam dalje ništa pitao no slutio sam da mu je cilj zavesti mamu no ipak sam mislio da možda i griješim.

Znalo se desiti da Žarka ne bude u stanu po dva-tri dana. Nisam ga ništa želio pitati jer to i nije bila moja briga no on sam mi je, nakon nekog vremena, objasnio zašto ga nema po nekoliko dana. Svojevremeno je kupio veliko imanje i kuću izvan grada. Intezivno se radilo na uređenju te kuće pa je to bio razlog njegovog izbivanja. U blizini tog imanja nalazila se također jedna farma na kojoj su uzgajali i timarili konje. Žarko je bio zaljubljenik u konje pa je odlučio i na svom imanju, u skoroj budućnosti, napraviti nešto slično. Također je želio uzgajati zdravo voće i povrće pa je već uvelike radio na ostvarenju tih planova.

Bio je petak i navečer sam sa Žarkom otišao do obližnjeg kafića na pivo. Rekao sam mu kako sutra ujutro idem kući. Mami je rođendan pa svakako moram doći na obilan ručak i čestitati joj rođendan. Kupio sam joj parfem i to onaj malo skuplji. Žarku su oči zaiskrile. Trenutak je šutio a onda me pitao bi li on mogao sa mnom posjetiti mamu. Naime, on će me odvesti svojim autom. Poslije ručka vratit će se u grad a ja ću ostati doma pa se vidimo u ponedjeljak. Nisam znao što mu odgovoriti. Rekao sam kako moram nazvati mamu. Učinio sam tako. Nazvao sam je mobitelom i objasnio joj kako i Žarko ima želju doći na ručak i čestitati joj rođendan. Mama je s oduševljenjem pristala. U glasu joj se osjetilo da ju je ta vijest obradovala.

Krenuli smu ujutro. Žarko je stao kod jedne cvećarnice i kupio raskošan buket cvijeća. Kupio je i skupu butelju vrlo kvalitetnog vina. Mama nas je dočekla sa širokim osmijehom i dobro raspoložena. Bila je oduševljena buketom. Ručak je bio fenomenalan. Žarko je bio u elementu. Hvalio je mamin ručak pa potom njezin izgled a mama je cvala i koketno se smiješila. Žarko je rekao kako su mama i on rođeni u istom horoskopskom znaku. I njemu je rođendan ali za pet dana. To je bio četvratak. Stoga je predložio da iduću subotu mama dođe kod nas a on će nas oboje počastiti ručkom ali u nekom od boljih restorana. Mama je odmah i bez problema prihvatila Žarkov poziv.

Uglavnom dobro smo se zabavili a mama što je više pila sve otvorenije je koketirala i flertovala sa Žarkom. Moje prisustvo ju nije baš nešto sputavalo. Moram naglasiti da mama nije bila alkoholičarka, što bi netko mogao zaključiti, ali vrlo rado je popila n
ekoliko čaša u određenim prigodama. Na kraju je Žarko krenuo u grad a ja sam naravno ostao i rano u ponedjeljak krenuo na fakultet. Sve u svemu mama je čitav drugi dan, tj. u nedjelju, bila izuzetno dobro raspoložena a svako malo je spominjala Žarka. Ja još nisam bio svjestan u što će se sve to izroditi.

Žarka gotovo čitav tjedan nije bilo u stanu. Vrijeme je provodio na imanju. Pojavio se tek u petak kasno poslije podne rekavši kako se radovi na uređenju kuće bliže kraju. U subotu se mama pojavila u stanu kako je bilo i dogovoreno. Bila je dobro raspoložena. Žarko ju je odmah počeo obasipati komplimentima. Kako bi se zagrijali za ručak pili smo Martini. Mami je piće godilo i nije se libila popiti svaku čašu koju bi joj Žarko natočio.

Žarko je pozvao taksi a na moj upit zar nećemo ići njegovim autom odgovorio je kako je već malo popio a obzirom da slavi rođendan još će popiti pa je bolje da idemo taksijem. Sve u svemu bio je u pravu. Najprije nas je odveo u jedan fino uređen lokal gdje smo opet pili Martini. Nakon toga otišli smo do restorana koji se mislim zove Lobby ili tako nekako. U svakom slučaju odmah mi je bilo jasno da je to vrlo skup restoran a i mjesta je trebalo rezervirati unaprijed. Ugodna atmosfera, vrhunska posluga, izvanredna jela i pića djelovali su na nas svo troje da se osjećamo dobro i opušteno.

No kada sam vido račun za jela i pića koja smo konzumirali pao mi je mrak na oči. Žarko je istovario, za moje pojmove, pravo malo bogatstvo i još je ostavio bakšiš konobaru. Bio je vrlo galantan i definitvno je znao kolika je cijena tog ručka te je bez ikakvih problema izbrojio novac. Mama je također širom otvorenih očiju promatrala novac koji je Žarko ostavio. Dok smo čekali taksi mama ga je diskretno upitala nije li se malo previše bacio u trošak no Žarko se samo nasmijao rekavši kako nikada ne škrtari a pogotovo ne kad su u pitanju lijepe žene. Osim toga rođendan mu je.

Svi troje smo bili čisto fino opijeni alkoholom i zabrinuto sam pitao mamu kako ona sad takva misli voziti kući? Žarko je odmah reagirao rekavši kako nema potrebe da vozi kući jer može prenoćiti kod nas. Sjedio sam naprijed a mama i on odostraga. Malo sam okrenuo glavu unazad i primjetio da je izgovorivši to Žarko prebacio ruku preko maminog ramena. Mama ga je pogledala i samo se nasmijala ne rekavši ništa ali nije reagirala ni na njegovu ruku prebačenu preko njezina ramena.

Izašli smo iz taksija i krenuli prema ulazu u zgradu. Na prvoj stepenici mama se opasno zaljuljala i posrnula. Žako je odmah priskočio i primio je oko struka. Bilo joj je neugodno zbog tog posrtanja ali to je nastojala prikriti smijehom. Ušli smo u stan a svo vrijeme Žarko je mamu držao oko struka. Nikakvom gestom mama nije pokazala da joj to smeta.

Žarko se ponudio da on skuha kavu. Dok je kuhao kavu sjetio se da nemamo vina. Rekoh mu kako je tako i bolje jer smo ionako previše popili. No Žarko je inzistirao da odem dolje do kafića i donesem bocu vina. Sad smo ionako doma pa nema razloga da još ne popijemo po čašu vina. Pogledao sam mamu a ona je samo slegnula ramenima. Žarko mi je pružio novac i sad mi nije preostalo drugo nego da odem po vino.

Na putu od kafića do stana boca mi je kliznula iz ruke i sva sreća da je pala na travu ne razbivši se. Lift je bio zauzet pa sam se do trećeg kata odlučio popeti stepenicama a i nisam baš bio raspoložen da me, oni koji su u liftu, vide ovakovog polupijanog s bocom vina u ruci. Otključavši vrata došao sam do sobe dnevnog boravka koja je inače bila povezana s kuhinjom i tada sam vidio onaj prizor s početka priče.

Žarko je bio nagnut nad mamu i sad su se strasno ljubili. Uopće nisu shvatili da ja stojim na vratima i promatram ih. Žarko ju je šlatao po sisama a u trenutku kada je zavukao ruku između njenih nogu uočio me. Moje prisustvo ga se baš i nije dojmilo. Tek je mama mlako reagirala uhvativši ga za ruku i blago se zacrvenjela u licu što je mogao biti znak da joj je neugodno. Žarko nije uopće bio zbunjen. Prišao mi je i uzeo bocu iz ruku. Odmah ju je otvorio i natočio čaše. Kucnuli smo se čašama i otpili. Ja i Žarko smo stajali a mama je i dalje sjedila. Situacija je bila pomalo bizarna. Žarko samo u gaćama a mama u suknji, bez košulje i u grudnjaku. Tek tada sam uočio da se iza stolice na kojoj je mama sjedila nalaze njene gaćice. Znači Žarko joj je već svukao gaćice i sad, koliko god da sam bio pijan, shvatio sam da je ova igra otišla opasno daleko.

Nakon ispijeog vina Žarko se odjednom sjetio kako se uopće nismo fotografirali a on slavi rođendan. Poslao me u svoju sobu da donesem fotografski aparat i fotografiram ga zajedno s mamom. Vratio sam se u sobu s foto aparatom a mama se grohotom smijala držeći ruku na ustima. Žarko je naime već bio gol. Svukao je gaćice i s poludignutim kurcem stajao ispred mame. Prišao joj je skroz blizu i nagnuo se prema njoj u tolikoj mjeri da joj je kurcem gotovo dodirivao sise. Mama je glavu okrenula u stranu i rukama ga nastojala gurnuti dalje od sebe. Zbunjeno sam gledao ne vjerujući da se ovo događa a Žarko mi je glasno dobacivao neka slikam.

Radio je bio upaljen i Žarko je podigao mamu na noge tražeći od nje da zapleše s njim. Mama je uz smijeh glumila da se opire ali on je bez problema i bez velikog napora skinuo njezin grudnjak. Jednom ukom čvsto ju je privukao k sebi a u drugoj je držao čašu s vinom i nastojao joj je vino uliti u usta. Mama se nekako istrgla iz njegova stiska i kako ne bi pala sjela je na stolicu ali nogu široko razmaknutih tako da sam posve jasno mogao vidjeti njenu obrijanu pičku. Vidio je to i Žarko pa je kleknuo ispred nje i rukama joj još više raširio noge dovikujući mi da to slikam. Mama je popustila njegovim nasrtajima pa je sama raširila noge. Ubrzo joj je svukao i suknju. Mama je sad bila posve gola. Smješeći se gledala je prema meni očekujući valjda moju reakciju a Žarko ju  je privijao k sebi ljubeći je po vratu. Bio sam zbunjen ali i uzbuđen onim što vidim. Kako nisam reagirao to je mamu opustilo i trenutak kasnije rukom je lagano drkala Žarkov kurac.

Žarko joj je ruke stavio na ramena i pritisnuo ju prema dolje. Mama se trenutak opirala shvačajući što Žarko želi ali je ipak popustila i čučnula… Gledala je prema meni ali rukom je i dalje drkala njegov kurac. Žarko je stavio ruku na njenu glavu i okrenuo je prema svom kurcu. U idućem trenutku ugurao joj je kurac u usta.

Mama je pušila Žarkov kurac i svo vrijeme pogledavla prema meni kao da mi

pogledom želi reći; -A što mogu? Vidiš da nemam izbora… Nemoj se ljutiti na mene.

I nisam se ljutio. Bio sam uzbuđen i narajcan a kurac mi se digao. Žarko me upitao zašto se i ja ne skinem kad su njih dvoje već goli? Toliko sam bio narajcan da mi Žarko to nije trebao ponoviti. Svukao sam košulju, hlače, gaće i vrlo brzo ostao posve gol. Tek tada sam pogledao prema mami i Žarku i shvatio da je Žarko svršio jer niz mamina usta i po bradi cijedila njegova sperma. Totalno sam se raspametio i onako nabrijan s uzdignutim kurcem prišao do njih.

Mama je bez problema rukom zgrabila moj dignuti kurac i počela ga drkati. Žarkov kurac kao da se nije spuštao. Mama je drugom rukom drkala njegov kurac a onda bez problema jezikom počela obrađivati moj. Uskoro sam joj čitav kurac ugurao u usta ne mareći za to što je iskolačila suzne oči. Svršavao sam dugo i obilno. Nemam pojma koliko joj je sperma završilo u ustima a koliko po licu i sisama. Uopće me tog trenutka to nije bilo briga.

Ispražnjen i iscrpljen oteturao sam do fotelje i uval
io se u nju sklopivši oči. Imao sam osjećaj da se čitava soba vrti i za trenutak sam pomislio da ću povraćati. A onda sam valjda i zadrijemao opijen vinom ali i događanjem. Glasan krik moje mame trgnuo me iz tog polusna. Otvorio sam oči i zbunjeno kroz izmaglicu nastojao vidjeti što se događa. Kad mi se pogled razbistrio shvatio sam zašto je mama glasno vrisnula. Žarko je sjedio na stolici držeći golu mamu za bokove i nabijao ju je na svoj dignuti kurac. Uzeo sam fotografski aparat i fotografirao ih. Možda bi i ustao ali jednostavno nisam imao snage. Rukom sam drkao svoj kurac gledajući kako Žarko nabija moju mamu na svoj kurac i jedino što sam osjećao bilo je novo uzbuđenje koje me prožimalo.

No bio sam previše umoran, i pijan, i uzbuđen, i vjerojatno prožet dojmovima pa sam naslonio glavu na naslon fotelje i zaspao sam. Probudio sam se jer mi je ruka utrnula. Sada sam se osjećao koliko toliko bolje ali još uvijek sam bio mamuran. Gledao sam oko sebe po sobi ali mame i Žarka nije bilo. Ustao sam i nesigurnim korakom doteturao sam do Žarkove sobe. Vrata su bila odškrinuta i jasno sam čuo glasne uzdahe. Gurnuo sam rukom vrata i ugledao mamu kako jaši na Žarku nabijena na njegov kurac.

Nemam pojma koliko dugo sam ih promatrao prije nego sam se odvukao do svoje sobe. Mamino golo dupe koje se njiše i ziba naprijed-nazad još mi je bilo pred očima. Onako gol strovalio sam se na krevet i zaspao. Probudio sam se s gorkim okusom u ustima i mučninom u želucu. Roleta na prozoru bila je spuštena i nisam imao pojma koje je doba dana. Ležao sam širom otvorenih očiju uperenih u plafon. Polako su mi se vraćale slike od prethodne večeri. Za trenutak sam pomislio da je sve to bio samo san. Osjećao sam silnu nelagodu. Sjećao sam se kako mi je mama pušila kurac i usprkos nelagodi koju sam osjećao opet sam se uzbudio. Napokon sam ustao s ciljem da dođem do kupaonice i istuširam se. Oprezno i tiho sam otvorio vrata svoje sobe i provirio u hodnik. Ništa se nije čulo i nikoga nisam vidio. Ogrnuo sam se plahtom i došao do dnevnog boravka. Polako sam obišao čitav stan pa zavirio i u Žarkovu sobu. No mame a ni Žarka nije bilo. Na Žarkovom krevetu nalazile su se zgužvane plahte umrljane spermom i sokovima mamine pičke. Izašao sam na balkon i pogledao na parkiralište. Vidio sam da nema mamnog Golfa i zaključio kako je otišla kući. Istuširao sam se i skuhao si kavu. Polako sam dolazio k sebi.

Ostatak dana proveo sam u stanu razmišljajući o svemu što se zbivalo.

Nekoliko puta sam uzeo mobitel u ruku želeći nazvati mamu kako bi se uvjerio da je dobro ali jednostavno nisam zbog prisutne nelagode mogao stisnuti njezin broj. Žarka nije bilo. Već je debelo pala noć kada je moj mobitel zazvonio. Pretrnuo sam vidjevši da zove mama. Javio sam se. Mama je sekundu-dvije šutjela a onda tihim i nekako opreznim glasom pitala kako sam. Rekoh joj da sam dobro i pitao je kako je ona. Opet je malo šutjela a onda odgovorila kako je dobro ali osjeća se posramljeno i nelagodno. Odmah me pitala da li se ljutim na nju. Sad je meni djelomično laknulo pa sam brže-bolje rekao kako se ne ljutim i kako joj ništa ne zamjeram te mi je drago da je ona dobro. Takav razgovor oboje nas je malo opustio pa smo nastavili razgovor u ležernijoj atmosferi. Rekoh joj kako smo svi malo previše popili i kako se baš ne osjećam najbolje pa sutra najvjerojatnije neću ni ići na predavanja. Mama je predložila da onda dođem kući na ručak i ja sam pristao. Bilo mi je znatno lakše nakon ovog razgovora ali ipak sam se pitao, sjeća li se ona da mi je jučer pušila kurac?

Približavajući se kući osjećao sam sve jači grč u želucu. Prekjučer je mama odigrala ulogu pijane drolje. Popušila mi je kurac i predamnom se jebala s mojim prijateljem. Gledao sam njenu obrijanu pičku i Žarkov kurac zabijen u nju. Vidio sam je poprskanu spermom… Nije mi baš bilo svejedno.
Mama me dočekla s osmijehom na licu ali i vidno prisutnom nelagodom koja joj se ocrtavala na licu. Nije imala snage pogledati me u oči i stalno je skretala pogled u stranu. No ni ja se nisam osjećao mnogo bolje. Servirala je jelo na stol a ja nisam mogao ne gledati njene lijepe noge u crnim čarapama i dupe koje se izazovno njihalo u usko stegnutoj suknji tim više što sam se sjećao njenog pušenja moga kurca. Još uvijek sam se pitao sjeća li se ona toga?

Nakon ručka, koji je prošao u tišini, skupila je snage da započne priču. Pogleda spuštena o plohu stola pitala me smeta li meni to što se njoj sviđa Žarko i što se zbog toga dogodilo ono što se dogodilo. Odgovorio sam joj kako mi ne smeta i kako poštujem njenu volju. Tek tada pogledala me u oči. Smiješila se ali ipak joj se na licu vidjelo crvenilo uzrokovano i dalje prisutnom nelagodom. Tog trenutka izgledala je tako plaho i ranjivo ali istovremneo jebozovno. Sada sam znao da se ona svega sjeća pa i pušenja mog kurca. Ustala je i prišla mi. Sagnula se i zagrlila me naslonivši glavu na moje rame. Dodir njenih sisa na mom ramenu uzbudio me. Rukom sam lagano zadigao njenu košulju i dlanom ruke klizio sam po njenim golim leđima. Nije reagirala pa me je to ohrabrilo. Ruku sam spustio na njeno dupe. Poljubila me u obraz zahvalivši mi na razumijevanju. Rukom sam klizio po njenoj guzi pa prema gore do ispod košulje po leđima, sve do one gumice koja je držala njezin grudnjak. Kurac mi je već pulsirao kao lud.

Mama je držala ruke oko mog vrata i gledala me u oči. Govorila mi je kako mi je valjda jasno da o svemu što se dogodilo nikome ne smijem reći ni riječ a pogotovu ne ocu. Naravno da mi takvo što nije padalo na pamet i to sam joj rekao. Ruke sam stavio na njene noge odmah iznad koljena. Lagano sam joj zadizao suknju prema gore ponavljajući kako se nema čega bojati jer ni na kraj pameti mi nije bilo kome išta govoriti. Ruke su mi već dodirivale rubove njenih samostojećih čarapa i ta spoznaja da mama na sebi ima samostojeće čarape još me više napalila. Sagnula se ponovo ovaj put me poljubivši u usta. Trenutak kasnije shvatio sam da na sebi nema gaćica i dlanovima ruku čvrsto sam stezao njeno golo dupe. Ponovo se sagnula i poljubila me u usta ali ovaj put čvršće i strasnije. Ruku sam zavukao između njenih nogu i napipao vlažnu pičku. Pička joj je bila obrijana koji dan prije ali sad su se već netom iznikle crne kratke dlaćice prijeteći zabijale u moje prste. Uzbuđeno je vrtjela bokovima dok su moji prsti istraživali unutrašnjost njene vlažne pičke.

Nisam više mogao odoljeti… Rukama sam je čvrsto zgrabio za guzove i privukao k sebi. Sagnuo sam glavu i jezikom klizio po, od dlaćica, hrapavoj pički dodirujući njezin klitoris. Uzdisala je sve glasnije, rukama mrseći moju kosu. U jednom trenutku, vidno uzbuđena i crvena u licu, spustila se na koljena i raskopčala je dugmad na mojim hlačama. Izvukla je moj nabrekli kurac i halapljivo ga strpala u usta. Nastojao sam joj nekako raskopčati košulju da bi dopro do njenih sisa i u tome sam dobrim dijelom uspio.  No trenutak kasnije moj kurac već je rigao spermu koja je dobrim dijelom završila na njenim sisama još uvijek spremljenim u grudnjak.

No mama se tek tada napalila. Oči su joj se sjaile od uzbuđenosti. Ustala je i svukla grudnjak. Popravila je samostojeće čarape i uzela me za ruku. Bukvalno me odvukla u svoju spavaću sobu. Bacila se na mene poput gladne zvijeri. Rukom je drkala moj slinavi kurac strasno me ljubeći u usta. Toliko sam bio narajcan da mi nije trebalo dugo a da kurac opet bude tvrd i spreman za akciju. Mama je raskopčala dugmad na svojoj suknji i svukla se bacajući suknju pored kreveta. Opkoračila me i rukom uzela moj kurac namješatajući ga
na otvor svoje vlažne pičke. Kurac je bez problema kliznuo u toplu i vlažnu pičku a mama je divlje vrtjela bokovima, glave zabačene unazad i glasno stenjala. Tog dana sve do večeri nismo izlazili iz kreveta. Od silnog svršavanja već su me boljela jaja. Spavali smo zagrljeni do jutra. Ujutro sam se probudio prije nje. Mama se promeškoljila i okrenula se na bok. Rukom sam napipao njeno golo dupe a kada su mi prsti kliznuli do otvora njene pičke natopljene sokovima i mojom spermom opet sam osjetio uzbuđenje.  Smiješila se i meškoljila lagano vrteći guzom dok je moj kurac prodirao u nju.

Svršio sam ali znatno manje nego dan prije. Na brzinu sam ustao i odjurio u kupaonicu. Istuširao sam se i odjenuo. Mama je i dalje ležala na boku sklopljenih očiju. Nježno sam je poljubiou usta i rekao kako moram krenuti. Znao sam da ću kasniti na predavanje ali to mi sad ionako nije bilo važno.
Sada znam da je tom jebačinom mama kupila mene i moje povjerenje a sve u svhu njenog ljubovanja sa Žarkom. Ne smeta mi to. Redovito se viđa sa Žarkom. Ne sastaju se u stanu već odlaze u njegovu kuću. Žarko je pažljiv prema njoj i znam da joj jebačina s njim pruža zadovoljstvo. Pustio sam ih neka se izgušataju. S mamom se zadnje vrijeme čujem samo telefonom ili mobitelom ali znam da ću i ja dobiti svoj dio kolača. Danas, dok ovo pišem, je srijeda a s mamom sam se dogovorio da, napokon, vikend provedem kod kuće. Ne sumnjam da će opet biti žestoko i vruće.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet