Dnevnik moje supruge

Samo sam se nasmejala, okrenula i otisla. Sastanak je trajao do kasno. Pozvala sam Dragana da dodje po mene, ali on je bio zauzet

Dnevnik moje supruge
Posle napornog dana provedenog na poslu vracala sam se kuci. Danas sam imala vazan poslovni sastanak te sam se za tu priliku morala poslovno obuci. Na sebi sam imala kratku prljavo belu haljinicu koju je na stomaku strukirala kaisem iste boje. Najlon carape u tonu sa haljinicom dodatno su davale izgled mojim dugim nogama. I naravno cipele sa visokom stiklom bile su kao slag na torti.

Bila sam svesna svoje jebozovnosti i utiska koji ostavljam na muskarce:rasne zdrebice stvorene samo za parenje. Prijali su mi pogledi kolega i poslovnih partnera koji su se najvise zadrzavali na mojim nogama i guzi. Cak i kad mi je jedan od poslovnih partnera posle sastanka dao kompliment kako mu nijedna zena do tad nije toliko privukla paznju i ponudio mi vikend u hotelu van grada, samo sam se kulturno osmehnula, diskretno zahvalila na ponudi i rekla da imam muza i da sam verna. Tip mi je rekao da sam ga u potrunosti odusevila i sapnuo mi je:uh sta bi ti sve radio.

Samo sam se nasmejala, okrenula i otisla. Sastanak je trajao do kasno. Pozvala sam Dragana da dodje po mene, ali on je bio zauzet

Kako je napolju bilo lepo vreme, odlucila sam prosetati do stana. Dok sam isla ulicom vecina muskaraca me je gutala pogledom. Sto stariji, sto mljadji. Skoro svaki bi se okrenuo zamnom gledajuci moje veliko i rasno dupe, glasno uzdisuci.

Uh, ova kobila je stvorena samo za jahanje, cula sam glasan komentar dok sam prolazila pored jednog gradilista. Okrenula sam se I videla trojicu muskaraca u radnickim odelima koji su me gutali pogledom. Najstariji od njih, imao je nekih 50 godina, a najmljadji 18. Onaj treci je bio otprilike moje godiste.

Mala, obratio mi se onaj najstariji, sto se setas tako jebozovno obucena, mogao bi neko da te uzjase. Ma sigurno ide kod nekog na parenje rece onaj najmljadji. Mozda je kurva, vidi kako se samo doterala, rece treci i poce da gladi kurac preko pantalona koji se vec ukrutio. Meni su smetali ti prosti i vulgarni komentari, posebno ako su upuceni od nekih prostih I smrdljivih gradjevinaca.

Volim kad me muskarci komenterisu, ali samo do granice koja se meri sa prostaklukom. Sva sam se zacrvenela u licu. Htela sam svasta da im kazem, da su olos, stoka, smrdljivci napaljeni, ali sam se uzdrzala od komentara i krenula dalje. Tiho sam prokomentarisala:prostaci, mozete samo da sanjate o meni.

Nisam ni primetila kad su sva trojica napaljenih radnika krenula zamnom. Tek kad me je onaj najstariji uhvatio za ruku bila sam svesna da su me okruzili. Hajde, mala, reci cenu pa da pozurimo, smeskao se perverzno matori. Bila sam bila puna besa.

Na sta vam ja licim rekla sam im. Sigurno ne na casnu sestru rece mi ovaj, vidi kako si rasna i jebozovna, prosto mamis da te svako uzjase. Jos u toj kratkoj kurvanjskoj haljinici, pa sta mislis da smo mi muskarci impotentni, smeskao se matori. Ostala dvojica su me samo gutali pogledom, dok su im se na radnickim pantalonama poznavale vec velike izbocine.

Kakva kobila tiho je komentarisao najmljadji, kako bih je samo jahao, galopirala bi mi na kurcu samo tako. Nisam kurva, prosaputala sam uplaseno. Sam osecaj da se nalazim okruzena trojicom napaljenih muskaraca, koji zele samo jedno, stvarao je mali strah kod mene. Strah pomesan sa pozudom.

Koliko god da mi je ova situacija bila neprijatna, osecala sam kako sam mokra izmedju nogu. Instinkt zrele zenke stvorene za parenje naterao me je da mi gacice budu mokre. Iskusnom oku matorog gradjevinca nije promakla pozuda u mojim ocima i on mi bez pardona gunu ruku pod haljinicu i uhvati me za picku. Uh ala je ova zdrebica mokra i napaljena, rece glasno.

Otkopca pantalone ispod kojih se ukaza impozantan kurac prosaran venama. Mala, rece mi, ti si mokra a nama su tvrdi, hajde da ti pokazemo nasu kancelariju. Ipak nisam bila obicna siparica da se okrenem i odem. Moja mokra i napaljena picka nije mogla da kaze ne.

Samo sam krenula za njim. Ova dvojica su isla iza mene diveci se mom rasnom telu koje ce uskoro da imaju Usli su u neku baraku.

Na kraju se nalazio neki stari krevet a na sredini sto znala sam da trebam da kazem ne, ali nesto perverno i kurvanjsko se nalazilo u meni i samo sam zatvorila vrata za sobom. Sva trojica su se vec skinula i tvrde kurcine su im pulsirale gledajuci me. Najstariji mi je prisao i pokusao da me poljubi. Samo sam okrenula glavu u stranu.

On me uhvatio za ruku i grubo me savio preko stola. Skinuo mi je kais i podigao haljinicu. Kakvo dupe, napaljeno su komentarisali. Matori me kaisem osinu jednom preko dupeta i ja glasno jauknu.

Moraju kobile malo i da se sibaju, rece matori. Pocepao mi je carape izmedju nogu i pomerio gacice u stranu. Kakva mesnata picka napaljeno rece i sjuri mi svoj kurac. Poceo je da me jebe silovito.

Drzao me je za kukove i grubo se zabijao u mene. Meni je to prijalo. Uzdisala sam, vristala i uzivala u divljem sexu. Matori me je cepao sve jace.

Uh, kobilo sto si dobra, drao se. Kako si samo vrela, kako si zeljna velikog kurca. Zapamtices ovo jahanje dok zi ziva, govorio je matori. Vristala sam dok su njegova jaja udarala po mojoj guzi.

Ah, zdrebice kako si dobra, kako cu te jebati dok mi jaja ne pomodre, govorio je matori pojacavajuci ubode. Poceo je da se grci. Pokusala sam da se izmaknem ali njegove snazne ruke nisu mi dozvoljavale. Svrsavao je u mene.

Punio me je kao pastuv kobilu. Osetila sam kako njegova sperma siba moju matericu. Matori ga je izvadio, dok se niz moje rasne butine slivala njegova sperma. Videvsi taj prizor, onaj najmladji radnik , uhvati me za ruku i odvuce je do kreveta.

Pala sam na stari krevet a ovaj se bacio na mene smestivsi se izmedju mojih rasnih nogu. Onaj treci je prisao i svukao vec izguzvanu haljinicu koju sam imala na sebi. Jooooooooooooooooj, ovakvu picku jos nisam karao, rece najmladji, podize moje noge na ramena i poce da me tuca. Ahhhhhhhh, ahhhhhhhhhhh….

. Vristala sam, dok je mladi pastuv cepao moju unutrasnjost. Uhvatio me je rukama za sise i poceo grubo da ih mesi. Ahhhhhhhhhhhhh kucko, kobilo, jebuljo, znao sam da ovo zelis cim sam te ugledao.

Zabijao mi ga je snazno zeleci da me rasturi kao obicnu drolju. Krevet je skripao i pucao pod njegovim naletima na moje telo. Osecala sam kako mi mladi kurac cepa mesnatu picku. Osecala sam snagu tog mladica koji mi je nanosio bol pomesan sa zadovoljstvom.

Volim osecaj kad me boli pickica od snaznog tucanja. Volim osecaj kada se osecam kao razjebana kucka. Polako , polomicete krevet, hocu i ja malo, rece treci radnik. Onaj klinac vise nije mogao da izdrzi, izvadio je kurac iz moje vrele picke i nabio mi ga u usta.

Sisaj kucko, rece mi. Pocela sam da sisam tu mladu kurcinu osecajuci kako pulsira. Pokusala sam da ga izvadim, ali me klinac uhvati za glavu i poce svoje seme da prazni u moja usta. Aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh….

Vristao je mali, gutaj kucko, drao se. Ja sam gutala svaku kap sperme iz njegovih mladih jaja. Kad ga je izvadio, obrisao je kurac o moju haljinicu, dok je onaj treci tio lezao na krevetu i nadrkavao svoj kurac. Dodji, lutko, sedi mi na kurac.

vec sam izmoreno uzjahala tog gradjevinca i namestila picku na njegov kurac. Nabila sam se do kraja i krenula da mesam guzom. Uh, ala si rasna, govorio mi je tip dok je uzivao u mom nabijanju. Sve jace sam se nabijala na njegov kurac, sva izjebana i razjebana cela pickica mi je bridela od jebacine ali htela sam da svrsim.

Hrela sam da osetim potpuno zadovoljstvo. Pocela sam da mesam kao prava kurva. Osetila sam da mi je vrhunac blizu. Tresla sam glavom urlajuci dok sam svrsavala nabijena na kurac nekog stranca.

Ova kobila je bas priplodna rece momak ispod mene. Uhvati me rukama za guzove i poce snazno da me tuca. Da me cepa kurcinom. Ja sam urlala dok sam svrsavala.

Osetila sam jak samar na mojoj guzi. Onaj matorac mi je prisao od pozadi. Kakvo dupe rekao je napaljeno, pljunuvsi mi na cmaric. Ne, ne , molim te nemoj, govorila sam mu.

Matorca je palilo to jos vise, snazno me uhvati za kukove i poce da mi nabija svoj ukruceni kurac u moje veliko dupe. Aaaaaahhhhhhhhhh …. Mala…

Kakvo dupe imas. Govorio je matorac me je tucao u guzu Obojica su sada bili u meni.

Nasla sam se u sendvicu izmedju dva kurata i snazna muskarca. Guza mi je pucala pod naletima matorca. Vristala sam od bola

Muskarci su pojacavali tempo. Divlje su me rasturali. Moje carape bile su skroz pocepane

Vristala sam u sendvicu izmedju dvojice gradjevinaca. Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh…svrsavam, punim te kobilo, govorio je tip ispod mene Ni matorac vise nije mogao da izdrzi. Poceo je da svrsavaUh, ovo mi ni zena nije dala, cerio se dok mi je svrsavao u guzu. Ustali su, obukli se dok sam ja sva razjebana pala na krevet.

Iz guze i iz picke mi se slivala sperma. Skinula sam pocepane carape, obukla haljinicu i istrcala napolje. Mala, cula sam matorca, svrati sutra na jos jednu turu……. .

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet