Popušila sam kurac

Moj suprug i ja već izvjesno vrijeme gotovo da i nismo prakticirali seks. U stvari bilo je to vrlo rijetko i sve se svodilo u najobičniju rutinu u kojoj ja uopće nisam osjećala nikakav užitak a moj suprug je to odradio onako na brzaka, potom bi se okrenuo na drugu stranu i zaspao. Jedna stvar mi kod mog muža nije bila nikako jasna a ni sada mi nije.

 

On naprosto nije htio niti mi dozvoljavao da ga oralno zadovoljim, ili da se preciznije izrazim, popušim mu kurac a ni on meni nikada nije polizao pičku.

 

Znam da to mnogima, ili barem većini koji ovo čitate nije baš jasno. No kako rekoh nije ni meni. Njemu, mom suprugu najvažniji je bio posao. Posao mu je bio važniji od bilo čega pa i od samog seksa.  Bližilo se ljeto i jednog dana suprug je došao kući u pratnji mladog i zgodnog muškarca imenom Tvrtko.

 

Upoznao me s njim, predstavio ga kao prijatelja i objasnio mi kako je baš zahvaljujući njemu uspio dogovoriti najam jednog restorana s apartmanima na katu. Radilo se o jednom malom mjestu na moru.

 

Već prvog dana, odnosno  čim smo se Tvrtko i ja upoznali shvatila sam da mu se sviđam. Da, sviđao se i on meni ali što mi je  bilo za činiti. Bilo mi je drago što je Tvrtko vrlo često dolazio kod nas. Ponekad bi popili nekoliko pića a ponekad bi ostao i na večeri. Bila sam zbunjena jer kako je vrijeme odmicalo Tvrtko je sve otvorenije pokazivao interes za mene. Moj suprug to ili nije primjećivao ili se samo pravio da ne primjećuje.

 

 

Jedne večeri dok je moj suprug otišao na toalet Tvrtko mi je posve otvoreno rekao kako sam vrlo lijepa žena, kako mu se sviđam i kako bi više od svega volio da mu ga popušim.

-Molim?- Bilo je jedino što sam izustila ne vjerujući vlastitim ušima. Potom se nagnuo prema meni i pitao me što mi nije jasno.

-Volio bi da mi popušiš kurac ako tako bolje razumiješ.-

Mislila sam da se šali ali on je djelovao vrlo ozbiljno i ja se nisam baš osjećala ugodno.

 

-Znaš, ja gotovo da više od samog seksa volim da gurnem kurac nekoj ženi u usta a tebi bi ga zabio bukvalno do jaja.- Rekao je Tvrtko a tada je prekinuo priču jer za stol se vratio moj suprug. Daljnji razgovor  tekao je u sasvim drugom smjeru ali mene je to što je Tvrtko rekao ozbiljno uznemirilo.

 

Danima sam razmišljala o tome što mi je taj mladi gad rekao i morala sam samoj sebi priznati da u stvari ne bi imala ništa protiv strpati njegov kurac u svoja usta. Pitala sam se da li je on uistinu bio ozbiljan jer ni izdaleka nisam očekivala da bi mogao biti tako izravan i bez ikakvog sustezanja reći to što je rekao.

 

Suprug je bio totalno zaokupljen angažiranjem radne snage za restoran i vođenje apartmana na moru. Gotovo da ga ništa drugo nije zanimalo. Danima bi odlazio rano ujutro i vraćao se kasno navečer.

 

Bila sam sama kod kuće kada je zazvonio kućni telefon i ja sam se javila. S druge strane bio je nitko drugi nego Tvrtko. Rekao mi je kako će sutradan njegov brat i moj suprug otići na more. Odlaze rano ujutro i vratit će se navečer. Pojma o tome nisam imala jer mi moj muž to uopće nije spominjao.

 

-Dakle sutra si sama kod kuće i ja ću navratiti. Ti naravno znaš zašto ću navratiti, zar ne?-

Iako sam znala, ili bolje rečeno pretpostavljala, pravila sam se da pojma nemam. On se glasno nasmijao i jedino što je još rekao da neka budem spremna progutati njegovog macana. Naravno, pod macanom je mislio na svoj kurac. Bila sam nijema i zbunjena načinom na koji mi se obraćao a on je jednostavno prekinuo vezu.

 

Tek kasno navečer kada se suprug vratio kući rekao mi je kako sutra ujutro rano odlazi na more. Naime dolje su već bili angažirani majstori koji su uređivali interijer restorana i apartmana pa se osobno želio uvjeriti kako radovi napreduju. Dok sam još spavala moj muž se probudio, spremio i otišao.

 

Ostala sam sama i bavila se kućnim poslovima a sve vrijeme sam razmišljala o Tvrtku i tome kako gutam njegov nabrekli kurac. Još sam uvijek mislila da se taj bezobrazni i bezobzirni mladi gad samo igra sa mnom. U jednom trenutku oglasio se moj mobitel. Zvao je moj suprug. Ono što je rekao doslovno me osupnulo… Morala sam sjesti.

-Tvrtko je sigurno zainteresiran za to da mu popušiš kurac. Jesam li u pravu? Dobro ja njega znam.-

Pitala sam ga o čemu priča i da li je normalan. Uopće se nije trudio odgovoriti na tu moju opasku već mi je rekao:

-Gle, ako ti se Tvrtko sviđa i ako mu ga želiš popušiti onda učini to. Ja nemam ništa protiv.-

 

Nisam mogla vjerovati da mi to govori vlastiti suprug. Nisam stigla više ništa reći jer sam bila totalno zbunjena a moj dragi muž završio je razgovor na način da kaže kako se vidimo navečer. Sve mi se to činilo kao nekakav san i čekala sam da se probudim. Međutim to uopće nije bio san. U to sam se uvjerila nešto kasnije kada se oglasilo zvono na vratima.

 

Pogađate… Bio je to nitko drugi nego Tvrtko. Sa širokim osmijehom na licu, buketom cvijeća i bocom skupog vina stajao je na vratima i gledao me ravno u oči. Bila sam kao hipnotizirana. Uzela sam cvijeće i bocu s vinom i pozvala ga da uđe. Sjeli smo a ja sam stavila čaše na stol. Tvrtko je natočio vino, nazdravili smo i otpili malo. Dlanom ruke pomilovao me po licu pa se potom ustao, prišao mi i poljubio me u usta.

 

Pitao me gdje se nalazi kupaonica. Objasnila sam mu i on je otišao. Izašla sam u hodnik i čula šum vode. Tuširao se. Nije to dugo trajalo. Vratila sam se kuhinju i moram priznati bila sva ustreptala pitajući se što sada slijedi. Tvrtko je ušao u kuhinju posve gol. Gledala sam njegovo lijepo građeno tijelo. Čitavo tijelo, uključujući kurac, prostor oko kurca i jaja bili su posve obrijani.

 

Podigao me sa stolice i počeo strasno ljubiti usput mi skidajući odjeću.

-Znaš, draga moja nemam puno vremena i bolje da krenemo.-

Stavio mi je ruke na ramena i laganim pritiskom spustio me na koljena. Trenutak kasnije glavić njegovog kurca milovao je moje usne koje su se lagano rastvorile. Da, uistinu sam željela osjetiti taj kurac u svojim ustima. Ugurao mi ga je… Lagano mi ga je gurao do polovice pa ga izvlačio a onda je to postalo znatno žešće. Zabijao je u moja usta tu svoju nabreklu batinu nesmiljenom žestinom. Iz očiju su mi krenule suze i osjetila sam kako mi se maskara razlijeva po licu.

 

Držao me jednom ili čak s dvije ruke za glavu i i doslovno me jebao u usta. Čvrsto me rukom zgrabio za kosu sa stražnje strane i zaboljelo me ali nisam za tu bol uopće marila. Obilje guste sperme krenulo je iz njegovog kurca. Spermom je punio moja usta a dio sperme cijedio se u moje grlo no najveća količina je iz mojih usta završila na podu.

 

Dlanom ruke obrisala sam usta a on se sagnuo i poljubio me. Otišao je do kupaonice i vjerojatno u lavabou oprao svoj kurac. Donio je odjeću i na brzinu se obukao. Ja sam se tresla poput šibe na vjetru. Tvrtko se posve obukao, još me jednom poljubio i rekao:-Draga moja, to bio samo početak. Vidimo se uskoro kada budem imao više vremena.- Okrenuo se i izašao napolje zalupivši vratima.

 

Trebalo mi je pet ili možda čak desetak minuta da se posve priberem. Prvo sam obrisala svu spermu s poda. Svukla sam se i posve gola otišla u kupaonicu. Pustila sam da se kada napuni toplom vodom pa ušla u nju. Topla voda me skroz opustila i ja sam srednjim prstom lagano draškala svoj nabrekli klitoris. Nakon što sam doživjela orgazam morala sam samoj sebi priznati da je ovo što mi se danas dogodilo uistinu bilo fantastično.

 

 

Suprug je kući došao prilično kasno. Primijetila sam da je malo pripit. Za Tvrtka uopće nije pitao niti je spominjao onaj naš razgovor putem mobitela. Legao je na kauč u dnevnoj sobi i uporno pričao o restoranu koji će biti prekrasan kao i apartmani na katu. Da, spomenuo je Tvrtka ali u sasvim drugom kontekstu. Rekao je kako će baš Tvrtko na internetu objaviti oglas s fotografijama na kojima će biti restoran i apartmani. U jednom trenutku prestao je pričati jer je onako odjeven, polupijan i umoran zaspao. Pokrila sam ga dekom i otišla u spavaću sobu.

 

Ujutro je samo kratko spomenuo kako će Tvrtko navratiti tijekom dana jer mora uzeti profesionalni digitalni fotografski aparat kojeg je posjedovao moj suprug za svoje poslove. Za koji dan radovi će biti posve gotovi pa će on, Tvrtko, sve poslikati. Dodao je da ako želim mogu ja otići s Tvrtkom dolje do mora i vidjeti kako to izgleda. Iako sam bila  ozbiljna lica nasmijala sam se u sebi. Naravno da ću otići.

0 comments

No comments yet