Sta mislis da ti seka popusi?

erotske price

Ona trazi njega

S obzirom da sam već mesec dana bio bez devojke, na godišnju proslavu moje firme morao sam da odem sam. To mi nikako nije odgovaralo i nisam znao šta da radim, jer su svi zaposleni uglavnom dolazili sa lepšim polovinama. Zvao sam par prijateljica da krenu sa mnom ali, na moju žalost, sve su bile zauzete.

Pored svega, pre nego što sam krenuo, morao sam da svratim i do sestre jer joj muž nije kući i neće se vratiti još desetak dana, a sa nekim mora da se posavetuje u vezi ni sam ne znam čega.

Sestra se udala prošle godine za jednog bogatog tipa koji je više vremena provodio po službenim putevima nego kod kuće, tako da je ona dosta često bila sama, ali joj je priuštio sve što je poželela: od raskošne gajbe, dobrih kolica do raznoraznih firmiranih krpica. Bila je samo godinu dana starija od mene i oduvek smo bili prilično bliski i otvoreno razgovarali o svemu, pa i prelazeći granicu bratsko-sestrinskog odnosa, razgovarajući i o seksu.

Govorila mi je o tome kakav joj je muž u krevetu i šta sve rade kada se on vrati s puta i uželi svoje slatke ženice. Volela je da zna sve i o mom seksualnom životu i ja sam joj sve govorio: koju sam, kada i na koji način povalio.

Licni oglasi

Sestra je izgledala stvarno strava i verujem da nije bilo muškarca koji je ne bi poželeo. Duga talasasta kosa, lepo lice i usne, strava noge, struk, bokovi i guza, grudi čvrste, četvorka, kako mi je ona govorila. Ma jednom rečju – strava pička.

Često sam joj u šali govorio kada bih odvojio samo jedno tako dobro parče kao što je ona, da bih se posle toga smirio i oženio. Ona se na to samo smeškala a ja sam nastavljao: „Uvek su sve super pičke zauzete i nedostižne”. Odgovarala mi je ljubeći me u obraz: „Brate, možda se ne trudiš dovoljno, ni jedna nije nedostižna ako si uporan”.

No, da se vratim na temu. To popodne sam, pre nego što sam otišao na zabavu, svratio kod nje. Ona mi se nešto žalila tipa kako joj je stalno dosadno, kako je onaj njen stalno na putu, kako nigde ne izlazi i u tom trenutku meni pade na pamet jedna ideja i ja joj predložih da pođe sa mnom na zabavu i da se možemo lepo provesti i ona sa oduševljenjem prihvati.

„Brzo ću se spremiti”, reče i ulete u drugu sobu. Ja sam gledao u sat i bio zadovoljan što ću imati društvo na zabavi, i to kakvo društvo! Svi će mi zavideti na ovakvom komadu, bez obzira što mi je sestra, a mozda ću i par koleginica koje su mi se sviđale učiniti ljubomornim. U tom svom razmišljanju sam ustao i počeo da šetam po sobi. Vrata od sobe u kojoj se sestra spremala bila su otvorena i ja mahinalno pogledah. 

Sestra je bila samo u tangicama i gore je imala brus koji je upravo nameravala skinuti. Baš si zloćast, ne viri.” „Ne stidiš se valjda od brata”, rekoh bezveze. „Naravno da se ne stidim, ispred tebe mogu i gola da šetam, pa ja sam ti sestra, ne bi se valjda naložio na mene?” „Ma samo požuri, zakasnićemo, a pokazaćeš mi se gola kasnije kada se vratimo.” „Važi”, reče, „a sada se okreni ako misliš da stignemo na vreme”.

Ona trazi njega

Okrenuo sam se, ali ove njene reči kao da mi upališe neku lampicu u glavi i počeh u sebi da se divim njenoj figuri pogotovu kada je posle par minuta bila spremna i stala ispred mene. Blago sam zviznuo kada sam je ugledao u ovom izdanju. Uska pripijena mini haljinica bez rukava koja je jasno isticala sve njene atribute. „Stvarno izgledaš seksi u tom izdanju.” „Hvala, a bilo je i krajnje vreme da negde izvedeš sestru, pa maker to bila i zabava u tvojoj firmi.” „Kako izgledaš, plašim se da mi to ne postane navika”, rekoh u šali. Uhvati me pod ruku i krenusmo.

Besplatan sajt za upoznavanje

Zabava je bila sasvim ok. Puno hrane i pica, dobra muzika i dosta plesa. Gotovo sve kolege su blenule u moju sestru i mene i dobacivale mi u šali da ovakav komad ne treba da ispustam, blago meni i slične gluposti. Plesao sam sa sestrom celo vreme nekako sav ponosan i pun sebe. U jednom trenutku mi priđe jedan kolega i već vidno pripit mi reče: „Pazite se vas dvoje, znaš onu staru izreku: ‘brat sestri najbolje smesti‘.” Na moju sreću, niko ga nije čuo. Kada sam nakon toga ponovo zaplesao, sada već neki teški sentiš sa sestrom, ona me upita šta mi je kolega rekao. „Ma ništa, bezveze.” „Čula sam ga, da znaš.” „Ma pusti, vidiš da je pijan.” Iznenadi me kada mi reče: „Nisi se valjda ti nešto hvalisao u vezi mene?” „Ma daj, šta pričaš”, rekoh.

U tom trenutku svetla se prigušiše i sada su svi plesali pripijeni jedno uz drugo. I sestra priđe skroz uz mene i zagrli me oko vrata prislanjajući svoj obraz uz moj vrat i obraz. U trenutku mi posta nelagodno jer sam jasno osetio njene čvrste sise na sebi, ali ta nelagodnost brzo prođe i posta mi prilično prijatno. Kao da sam se za trenutak zaneo i počeh da šaram rukama po njenim leđima. Ona potom odvoji samo glavu od mog vrata dok su nam tela i dalje bila prilepljena i pogleda me u oči. U tom trenutku sam umirio svoje ruke i nekoliko trenutaka smo se gledali u oči.

Ona mi onda ponovo priđe i reče na uvo: „Baš mi je drago što si me pozvao, ovako se nisam odavno provodila”. „Dobro ili loše?”, rekoh. „Dobro, naravno”, reče i nasmeja se. „Drago mi je da ti se sviđa.” Sada sam nekako počeo ozbiljno da govorim. „Hoćeš da mi obećaš nesto?” „Naravno sestrice”, rekoh. „Znaš da sam često sama i da ne izlazim, da mi obečaš da ćeš od sada malo češće da me izvodiš.” „Obećavam sestrice, znaš da si mi ti najvažnija od sve rodbine.”

Sada smo nekako počeli da bivamo sve ozbiljniji, sve iskreniji i opušteniji. „I najlepša, naravno”, rekoh posle kraćeg oklevanja. „Ne misliš valjda da sam samo najlepša?” Nisam znao šta bi htela još da čuje i posle kraćeg razmišljanja rekoh: „I najzgodnija, naravno”. „Ma daj, reci iskreno što mislis, da sam dobra pička, pa mi bar oduvek pričamo otvoreno.” Na trenutak sam je pogledao u oči, klimnuo glavom i rekao: „Sestrice, ne da si dobra, nego si najbolja pička koju znam”. „Hej pa ti si to počeo da se ložiš na mene!” „Pa ja, jesam ti brat, ali sam i živo biće.” Ona me nežno poljubi u vrat pa potom u obraz i nasloni ponovo glavu na moj vrat, sada me gotovo mazeći rukama po vratu i kosi.

I ja sam ponovo počeo da šaram rukama po njenim leđima i počeo da osećam neverovatno uzbuđenje prema svojoj sestri. Kurac mi se tako ukrutio da ga je sestra mogla osetiti na sebi. Sva sreća da se muzika ubrzo utišala ali se, ponovo, na moju sreću, svetla nisu pojačavala, tako da smo se razdvojili jedno od drugog. Sestra me je primila za ruku i krenusmo do šanka. Pokušavao sam da se setim kada smo se zadnji put držali za ruke.

Za šankom smo popili još par pića i maksimalno se opustili. Bio sam siguran da nas više niko i ne primećuje i polako sam počeo da dodirujem sestru po ruci, golom ramenu, štipkajući je po obrazu i vratu, sklanjajući joj kosu iza uva. Pričali smo, zezali se i smejali i ona je tom prilikom naslanjala ruke na moje grudi i na trenutke me sasvim otvoreno mazila po obrazu i vratu i spuštala svoju šaku preko moje.

Uzbuđenje u meni je raslo iz trenutka u trenutak sve više i počeo sam da je ne gledam samo kao sestru. Hvatao sam je oko struka i naslanjao na sebe jasno osećajuci njene grudi i ljubeći je u obraz. I piće nas je malo uhvatilo, tako da ona u jednom trenutku reče: „Stvarno nismo normalni; ako nastavimo ovako još ćemo se i pojebati”. Smejao sam se i rekao joj: „Pa znaš da ja znam sve što voliš da ti radi onaj tvoj, kad je kući naravno. Stvarno nije normalan kada ostavlja ovakvo meso samo. Joj, da ja imam ovakvu žensku šta bih joj radio… A i ti znaš sve ono što ja volim.”

Ona trazi njega

 U tom trenutku se svetla pojačaše i nesumnjivo je bilo da je vreme za fajront. Posle izvesnog vremena kolege počeše polako da se razilaze. I mi slegnusmo ramenima, sestra me uhvati pod ruku i krenusmo ka izlazu.

Na putu do njenog stana smo razmenjivali samo kratke poglede i pevušili neke lagane melodije od malopre. Kada smo ušli kod nje u stan ona predloži da naspem još po jedno piće, što ja rado prihvatih. Nazdravismo i srknusmo gledajući se u oči, kad ona reče: „Idem da se presvučem, ali ovog puta nemoj da budeš zloćast i da viriš”. Pa zar nisi danas rekla da se ne stidiš ispred brata i da bi mogla i gola da šetaš ispred mene?” „Da ali mislila sam da ne možeš da se naložiš na sestru, ali si večeras bio zloća.” „Hoćeš da kažeš da sam se naložio?” „Pa… mmmm.” „Pa ako ćemo tako, i ti si se na mene primila.”  „Pa ne bih baš rekla to tim rečima…” „Nego kojim?”, rekoh. „Pa jeste mi bilo lepo u tvojoj blizini i jeste mi prijalo kada si me dodirivao ali…” „Hej, hej, pa nećemo valjda da se foliramo mi, mi koji smo otvoreni oduvek. Nego znas šta sestrice?” „Reci bato.” „Da mi testiramo jedno drugo, da vidimo koja je to granica paljenja kod nas.” „A šta ako budemo poželeli da se pojebemo?”, reče i okrenu se.

Prišao sam joj od pozadi i položio ruku na njen struk. Pogledala me je preko ramena. Mozda će to da bude vrhunac naše bliskosti. I dalje me je gledala u oči i ja priđoh skroz uz nju.

Rukom sam počeo da je mazim po struku i da je pomeram naviše prema njenim grudima. „Naložio si se?”, upita me. Potvrdno sam klimnuo glavom i prišao joj još bliže polažući šaku na njenu levu sisu dok smo se i dalje gledali u oči. „Možda ne bi bilo ništa strašno da se poljubimo”, rekoh dok sam i drugu ruku stavio na njenu drugu sisu i polako počeo da ih stiskam. „Zar ti nije dovoljno što diraš sestri grudi?” „Znam da to voliš”, rekoh dok sam usnama krenuo prema njenim i lagano ih spustio na njene usne.

U tom trenutku mi se učinilo da ću se raspući od uzbuđenja. Usne su nam se za trenutak razdvojile i ona me uhvati rukom preko njenog ramena za glavu i usne nam se ponovo spojiše, ali ovaj put njen jezik završi u mojim ustima. Ni moj jezik nije gubio vreme i nastavismo da se ljubimo dugo i sočno, dok sam joj ja sve vreme stiskao grudi a ona me mazila po vratu i kosi.

Okrenuo sam je prema sebi i nastavismo da se ljubimo. Sada sam šarao rukama po njenim leđima i spustio ih na njenu guzu i počeo da je stiskam, a ona me je i dalje mazila po vratu i kosi. Onda ona razdvoji svoje usne od mojih i ponovo se pogledasmo u oči. Teško smo disali od uzbuđenja.

„Možda ne bi bilo ništa strašno da se skinemo?”, upitah je. „Zar ti nije dovoljno što se ljubimo i što sestri stiskaš grudi i guzu?” „Ali znam šta bi moja sestrica sada volela…” „Pa reci mi šta bi tvoja sestrica sada volela.” Ponovo smo se poljubili.

Moja sestrica bi sada volela da joj brat skine ovu haljinicu.” Onda sam joj polako povukao haljinicu naniže i njene predivne sise mi se ukazaše. Polozio sam dlanove na njih i odmah počeo da joj ližem bradavice, dok sam joj haljinicu spustio skroz do poda i ona osta samo u tangama.

I ona je bila napaljena maksimalno tako da mi reče šta bi sada volela. „Sada bi ti volela da ti se brat svuče”, i dok sam govorio svlačio sam se i ostao samo u boksericama, dok je kurac pretio da ih pocepa, „i da te uzme u naručje”. Uzeo sam je u naručje i ponovo smo počeli da se ljubimo dok sam je nosio ka ležaju. Položio sam je na ležaj, legao preko nje i nastavio da je ljubim i sada usne spuštao preko vrata i njenih grudi sve niže. „Sada bi volela da ti brat pocepa gačice i da poliže sestrici pičkicu.

Ubrzo je od njenih tangica ostala samo pocepana krpica. Pička joj je bila sva obrijana i iz nje je gotovo curilo koliko je bila vlažna. Kada sam sjurio svoje usne na nju, ništa nije moglo više da me odvoji od sestrine pičkice. Dahtala je kao luda dok sam ja koristio sve svoje znanje da bi joj bilo što žešće.

Kada je počela da svršava, zaurlala je i stisnula mi glavu među njeno međunožje tako da, i da sam hteo, ne bih mogao da se odvojim od nje. Kada se malo umirila polizao sam joj pičkicu još par puta i podigao se ponovo na nju ljubeći je u usta.

Ljubila me je toliko halapljivo i ja kao da sam počeo da ostajem bez daha. „Ti baš znaš šta ti sestra voli, a zloćo?” „Naravno da znam seko, a i ti znas šta tvoj bata voli.” „Naravno zloćo, sada bi voleo da ti ga seka popuši.”

Okrenuo sam je na sebe i nastavismo da se ljubimo, a onda ona polako poče da se spušta niže. Pomogao sam joj da mi skine bokserice i moj piton iskoči kao strela. Iskolačila je oči kada ga je ugledala i odmah ga primila u ruku i počela drkati.

„Jao bato, kada si mi rekao da ti je veliki mislila sam da se samo hvališ”, priča mi dok me gleda u oči. „Uzmi ga seko, uzmi ga sestrice.”

Tada ga ona stavlja u usta i počinje da mi ga puši nadrkavajući ga istovremeno. Gledamo se u oči i ja kao da gubim razum. Hvatam je za glavu i navlačim na kurac.

Pokrećemo se i ja i ona što brže, meni se uzbuđenje udvostručilo time što gledam kako mi kurac nestaje u sestrinim ustima. Blizu sam, gotov sam i ona to oseća, ali se ne smiruje i ne vadi ga iz usta. Počinjem da svršavam trzajući se i urlajući kao nenormalan dok štrcam spermu u njena usta i po njenom licu. „Aaahhhh seko, sestrice…tooo…”, urlam.

Licni oglasi

Podižem je i ljubim u usta osećajući ukus svoje sperme na njima, ali to mi ni najmanje ne smeta.

Podbočeni smo i okrenuti jedno prema drugom i nastavljamo da se ljubimo, sada sasvim lagano. Mazim je po licu i kosi a ona mene po grudima. „Ništa nije strašno što smo zadovoljili jedno drugo?”, pita me. „Jel’ ti bilo lepo sestrice?” „Mhmm”, reče i poljubi me. „Znas da sam ponekad razmišljala o ovome…” „O čemu?” „Pa o nama dvoma, na ovaj način.

Bio sam iznenađen, i rekoh: „Znaš i sama, kada je nešto zabranjeno, da je najslađe”. Klimnuo sam glavom, poljubio je i ponovo počeo da je mazim. „Jesu li tvoja razmišljanja išla samo do ovde ili si išla i dalje u razmišljanjima?” rekoh, i nasmejah se ponovo je ljubeći. „Stvarno si zloća…”

Ponovo smo počeli da se uzbuđujemo. „Hoćeš li mi reći jesu li tvoja razmišljanja išla i dalje?” Trenutak je oklevala a onda reče: „Pa naravno da su išla i dalje.” Počeli smo sve žešće da se mazimo i ponovo počeli duboko da dišemo. „Kada sam se mazila i zamišljala kako me brat jebe, svršavala sam kao nikada. Čak i kada me onaj moj ponekad tuca zamišljala sam kako mi ti to radiš.”

Mazim joj grudi i pitam: „Pa zašto mi to nisi rekla?” „Pa zašto da ti i kažem, ni sada ne bi ništa preduzeo da te ja nisam navela na to?” „Jaoj sestrice, sestrice, pa valjda znaš kakve sam ti komplimente uvek delio i kakvo mišljenje imam o tebi.”

Uzbuđujem se još više i ponovo je ljubim. „Hoćeš da ti obećam nešto?”, stiskam joj sise i guzu, „hoćeš da ti obećam nešto sestrice?” Klima glavom i hvata me za kurac i počinje da mi drka.

Kurac mi je već čvrst kao kamen obećavam ti sestrice da ću ti sve nadoknaditi”, izdižem se i okrećem prema njenoj pičkici i ponovo počinjem da joj je ljubim hvatajuci je za guzu i šireći joj noge dok ona počinje još žešće da mi drka.

Okrecem je na sebe i sada smo u pozi 69. Pičkica joj je tačno ispred mog lica, jednom rukom je hvatam oko struka a drugom joj širim guzove i zabijam jezik u već vlažnu pičkicu.

Isecam kako kurac stavlja u usta i počinje da puši. Ponovo neopisiv osećaj uzbuđenja i nastavljamo tako da se zadovoljavamo nekoliko minuta. Onda ona ustaje sa mene i okreće se. Opkoračuje me i gleda u oči dok mi je kurac prilepljen uz njenu guzu od pozadi. Spušta se na mene i ljubi me dok je ja jednom rukom držim za guzu a drugom za sisu.

Ponovo podiže glavu i gleda me oči, dok lagano podiže guzu sa mene. Mahinalno uzimam kurac u ruku i mazim je po pičkici. Usta su nam poluotvorena dok se i dalje gledamo. „Šta mislis bato?”, govori. „Šta misliš…?” „Sedi sestrice, opusti se i uživajmo oboje.” Kurac joj je već nacentriran. Nisam ni čekao njenu reakciju, već sam je lagano nabio i uterao kurac do kraja, na šta ona duboko izdahnu.

Širom iskolačenih očiju me je gledala. „Obećao sam ti sestrice da ću ti sve nadoknaditi”, i počeo sam da se pokrećem u njoj.

Samo je za trenutak bila u čudu, a onda reče: „Onda me jebi bato, jebi me, jebi me!”, dok je počela sve žešće da se nabija na kurac. Jebemo se tako sigurno desetak minuta i onda se okrećemo tako da sam sada ja na njoj.

Zabijam joj ga žestoko, stiskam joj sise, stavljam prste u usta, ližem i ljubim. Sve vreme mi govori: „To bato, to, jebi me, jebi svoju sestru, jebi svoju sestricu… tako je, to…”

U seksu imam prilično iskustva ali ovakvu jebačinu još nisam imao. Gotovo smo mokri od znoja i ja i ona, i osećam da sam blizu, da ne mogu još dugo… Još malo, još malo – ubeđujem sebe, dok ona govori: „Znaš da imam spiralu, znaš…”

Ovo kao da mi pali dodatnu lampicu i pokrećem se još žešće i ona počinje da svršava gotovo urlajući.

Ne moram više ništa da čekam, ne moram više ni ja da se suzdržavam; jebem sestru, jebem svoju sestricu, i sperma mi kreće iz malog mozga. Gotovo da cičim od uzbuđenja i punim joj pičku. Svršavam u svojoj sestrici kao nikada pre…

Od ovakvog orgazma kao da gubim razum, trzajući se u njoj dok su nam usta spojena, i čini se nerazdvojiva…

Kada smo se umirili ona reče: „Znaš, onaj tvoj kolega je bio u pravu…

Sajt za upoznavanje

0 comments

No comments yet