Pickicom je platila moj dug

erotske price

Davno sam pozajmio od druga neke pare, i ni on ni ja nismo obraćali pažnju na to. Nije to bila baš neka velika cifra, ali opet sam mu dugovao. U međuvremenu sam pomagao ja njega i on mene, a meni je bilo neki put i neprijatno što mu ne spomenem za to i razdužimo se.Ona trazi njegaDošao je jedno veče kod nas kući, sedeli smo i pili domaće vino i mezili suvo meso. Gledali smo neku utakmicu, a moja žena se šetala tamo-vamo i pila vino sa nama. Bila je u uskim belim helankama i gore u kratkoj majici. Posle dve litre mog domaćeg vina osetili smo da nas polako hvata, ali kako vino kaže: idi, a ja ću te stići, polako je hvatalo i moju ženicu i bila je sve opuštenija. Zezala se sa nama, mešala guzom dok je donosila meso i baš je bila izazovna i jebozovna.Ja sam zakačio čašu vina i prosuo, na šta je ona odmah rekla: „Ne možeš da piješ, pa sad i prosipaš”. Uzela je krpu i došla da počisti moj nered, a dok je krpom trljala tepih, dupe joj je bilo okrenuto prema mom drugu koji nije sklanjao pogled sa njega. Dupe joj je bilo baš lepo utegnuto u te helanke, a pičkica joj se baš ocrtavala u njima. Mogu da zamislim kakav je on prizor imao.

Besplatan sajt za upoznavanje

Nosila je uvek minijaturne tange, tako da joj je sigurno pičkica bila od pozadi baš lepo ocrtana. Uvek joj gaćice upadnu u pičkicu i kad je gledaš od pozadi pičkica se vidi kao da je gola.

Ustala je i krenula prema kuhinji, a on je i dalje pratio i gutao pogledom. On je, za razliku od nas, mnogo bolje podnosio piće i maltene se osećao kao da nije pio.

Posle nekih još sat vremena moju ženu i mene je baš uhvatilo, sedeli smo jedan pored drugog i mazili se, ali sam sve više bio oduzet od alkohola.

Drug je sedeo i dalje pio, ali se sve više šalio na naš račun. Žena je sedela između nas dvoje i navaljena na mene i nogu je prebacila preko mene tako da je njeno dupe bilo okrenuto prema njemu.

Počeli smo da se ljubimo i da se mazimo, ali smo sve više bili spremni da zaspimo. Kako je vreme proticalo, potegnuli smo teme o seksu. Komentarisali jedni druge, pričali o tome kako je dupe moje žene baš zategnuto i kako je pola naselja želi, ali ona je negirala i nikad nije bila zadovoljna sobom. Bila je prezadovoljna našim brakom i, kako je ona objašnjavala, bilo je sve na svom mestu i sve je funkcionisalo. Drug je na to dodao kako se to retko čuje i da je baš srećan zbog nas, drago mu je što čuje da se slažemo lepo i da nam zavidi, kaže da njegova žena stalno nešto gunđa i da im brak nije baš na zavidnom nivou.

Posle par minuta žena mi je utonula u san, a on i ja smo nastavili da pričamo i on nam je nasuo još po jednu. Počeli smo da komentarišemo kako je zgodna i kako ima predivnu liniju.

Dok smo pričali ja sam joj mazio dupe i govorio mu kako je zategnuto i kako najviše volim da je gledam kako spava u tangama ili boksericama i mazim je. On se samo smejao i rekao: „Pa mazi je i ne stidi se od mene, samo lepše bi bilo da joj svučeš helanke da i ja malo vidim te lepote”.

Kako je ležala jednom nogom preko mene nikako ja nisam mogao da joj svučem helanke nego sam zamolio njega. Alkohol me je i dalje hvatao sve više i ni sam nisam mogao da se kontrolisem, a od njega ništa nikad nisam krio i, što se tiše seksa, bili smo uvek maksimalno otvoreni.</p>

<p>On je ustao, klekao pored kreveta i lagano počeo da joj svlači helanke sa kukova. Nije baš išlo, ali sam joj ja malo podigao dupe rukom i one samo skliznuše niz kolena. Ostala je u belim tangama koje su delile njeno sexy dupe na dve prekrasne polutke

Seo je pored mene i gledao dok sam je ja opet mazio i razvlačio joj guzove. Nije mogao da sedi, već je opet kleknuo pored kreveta i dok sam joj ja razvlačio guzove on je rekao da ne može da izdrži, a da joj ne slika telefonom to prekrasno dupe. Red je slikao, a red meni pokazivao kako je ispala na slikama. Bila je stvarno predivna.

U jednom trenutku sam joj uhvatio trakicu tangica i pomerio sa pičkice i njemu se ukazala prekrasna izbrijana ribica. Opet je jednom škljocnuo i pokazao mi je, a ona je bila tako mala i zategnuta, nigde dlačice na sebi

Mene je vino već cepalo i nisam više ni mogao da se kontrolišem šta radim. Dok je on sedeo pored nje i sve to slikao ja sam joj mazio usmine i prstom mazio procep. Mogu da zamislim koliko je to njega palilo, a ja nisam pridavao tome pažnju jer me je vino potpuno obuzelo.

Ona trazi njega

Sad je on kleknuo na kolena i pitao me da li može i on da oseti malo tog predivnog dupeta. Nisam bio u stanju da mu odgovorim, ali sam mu klimnuo glavom i on je znao da je to znak odobrenja. Počeo je da šara rukama po dupetu i da ga mazi. Stiskao ga je i mesio. Ja sam i dalje držao prst na njenoj, sad već mokroj mačkici, ali sam ubrzo osetio i njegove prste pored mojih. Gledao sam ga kako je guta očima i kako je miluje rukama. Čuo sam ga da govori kako je prelepa pičkica i kako je prelepo izdepilirana.

Ona to ništa nije osećala jer je popila koliko i ja, a mene je toliko oduzelo da ne mogu ni reč da progovorim, a zamisli tek nju.

Osetio sam pored moji prstiju da prolaze njegovi i da mi pomera ruku na njeno dupe. Znao sam da je ušao sad prstima u nju i da joj rovari po pičkici, ali sam bio nemoćan da bilo šta uradim. Prokomentarisao je kako je uska i da odavno nije osetio ovako usku pičkicu. U stvari, u tom trenutku je to sve i mene palilo.

Vreme je prolazilo, a mene je počela da hvata dremka. Trznuo sam se i činilo mi se kao da sam malo i odspavao, nisam ni znao koliko je vremena prošlo, pogledao sam ga, a on je rukama svlačio šorts na dole i ukazala se velika kita, skoro za trećinu duža od moje i duplo deblja od moje.

Nije to bio kurac, to je bila pravažilava kurčina. Ustao je, uzeo je iz mog zagrljaja i položio na krevet pored mene, a ovu nogu što je bila na meni još više podigao i savio joj je u kolenu tako da sam joj ja sad bio od pozadi i lepo video tu prekrasnu pičkicu.

Ona je sad bila na stomaku, opružena, sa jednom nogom savijenom u kolenu, a on je zajahao i počeo tom  da joj prelazi preko procepa pičkice.

Rukom je još malo pomerio tange u stranu i kako sam ja od pozadi mogao da vidim, rukom je nacentrirao kurac u rupicu i polako počeo glavićem da joj masira usmine i pravi prolaz za njega.

Šamarao joj je usmine levo-desno i razmazivao sluzavu tečnost iz njegovog kurca po pičkici. Ja sam sedeo i gledao u njegovo čupavo dupe i taj debeo kurac kako priprema tu usku pičkicu da ga primi.

Polako je počeo da pritiska, ali je bila preuska za njega. Pritiskao je, ali nije hteo da uđe. Odmakao se, pljunuo na prste i podmazao pičkicu uzduž kroz usmine i prislonio opet glavić na pičkicu.

Počeo je da vrši pritisak na tu moju malenu rupicu i glavić je samo nestao u njoj. Ona nije mrdala. Kad je počeo dalje da gura, počela je malo da se meškolji, ali ga je izvadio do kraja i opet počeo da je podmazuje i da joj masira uzmine.

Uhvatio ga je za koren, namestio na rupicu i sad opet počeo da ulazi u nju. Ovog puta je išlo mnogo lakše i sad je odjednom ušao do pola. Pičkica je bila tako zategnuta i videlo se da ga jedva obuhvata. Ona je počela da podiže dupe i to mu je bio znak da nastavi dalje. Malo ga je izvadio i odjednom ga je zabio do kraja, a ona je samo jauknula i počela jako da gura dupe na gore ne bi li ga primila još malo.

Nisam mogao da verujem koliko se rastegla. Lepo sam video kako ga je obuhvatila usminama i na njemu su sve vene iskočile koliko ga je stezala. Počeo je da je jebe, da ga vadi i opet gura do kreja, a ona je svaki put pri njegovom ulasku podizala dupe na gore kako bi ga primila što dublje.

Punio joj je pičkicu samo tako.  Pumpao je jakim ubodima i sve je više širio svojim debelim kurcem. Onda ga je izvadio celog, a pičkica joj je ostala otvorena, jednostavo se videla rupa koju je napravio taj debeli kurac.

Opet ga je nacentrirao i gurnuo do kraja, ali ga je sad mnogo lakše primila. Sada je već počela da upreda dupe i da ga prima do jaja. Svaki put kad bi joj ga zabio do kraja njegova jaja bi lupkala o njenu pičkicu. Sve se više i jače zabijao u nju, a ona je sve više podizala dupe na gore i primala ga sve dublje i dublje. Sad je se njena pickica već razradila i oblikovala prema njegovom kurcu i počelo je opasno da joj prija i da joj odgovara. Toliko je bila pijana da se nije budila, ali je osećala da joj je u pičkici veliki komad kurca koji ne želi napolje.

Licni oglasi

On je počeo da ubrzava ritam i znao sam da je pri kraju. Jebao je baš brzim ritmom i takoreći, razjebavao je, baš kao neku kurvetinu. Punio je moju usku pičkicu tim debelim kurcem i nije je žalio Onda je počeo jako da se zakucava u nju i znao sam da joj puni pičkicu spermom i odjednom je počelo sa strane da joj curi. Svaki put kad bi joj ga gurnuo do kraja iz nje bi sa strane procurelo još malo sperme.

Onda ga je izvadio i ustao sa kreveta, a ona je ležala i dalje nepomična, a pička vise nije bila pičkica, već pravo razjebana pizdurina. Bila je i dalje otvorena. Videla se lepo velika rupa puna sperme koja je curila još po malo i prelivala. Baš ju je napunio do kraja.

Navlačio je svoje odelo i gledao čas u mene, čas u nju. Ja i dalje nisam mogao od alkohola da progovorim ni reč, ali se on meni obratio i rekao: „Žena ti je predobra pička. Ima tako usku pičku da odavno nisam ovoliko svršio… i da znaš, onaj dug nek bude prebijen. Mislim da se ne ljutiš i sada smo kvit. Ne duguješ mi više ništa, a za ovo ne brini. Sve što se ovde desilo ostaje samo naša tajna. Sam si nas doveo do ovoga, prvi si počeo temu o sexu i sam si počeo da joj svlačiš helanke. U svakom slučaju ti hvala i odavno nisam imao lepši sex.

Okrenuo se i otišao.

0 comments

No comments yet