Spijunirao sam zenu dok se jebe s drugim

erotske price

Ona trazi njega

Retko smo susretali mi i jedan bračni par koji nam je pre tri godine pravi društvo na moru. I prošlog leta smo bili zajedno, mi tridesetih, a oni četrdesetih godina. Iako je moja žena znala za moje sklonosti i želje za razmenom partnera, ona me je ljubomorno čuvala od žena, pa i od Milene koju Branko takođe sebično pazi. Tako sam to prihvatio i naše druženje je trajalo bez mojih težnji da se nešto dogodi.

>Na istom ostrvu smo se prošlog leta ponovo družili. I tako, jednom prilikom, Branko, moja žena Ljilja i ja, veslajući polako rukama na malom gumenom čamcu odemo dalje od plaže desetak metara uz obalu. Po saputnicima sam primetio da se nešto događa i da iza mojih leđa ima dodira, tako da odlučih da ih ostavim same. Kada smo bili na pravcu jednog restorana rekoh da idem na pivo jer je čamac premali za troje, na što Ljilja reče da će oni malo veslati oko poluostrvceta, pa će mi se pridružiti.

Ja sam otišao u restoran ali sam odmah izašao i popeo se na uzvišeni greben poluostrvca odakle iza žbunića posmatram čamac udaljen dvadesetak metara od obale. U njemu Branko potrbuške kao rukama vesla, dok moja draga leži na leđima bez gaćica, glavom podišla pod njega i puši.

Bili su sigurni da niko ne može videti jer su plaže i levo i desno udaljene od tog kamenika gde u podne nema pecaroša. On se posle toga okrenu i i on poče da joj liže pičkicu. Gledam kako ona od zadovoljstva podiže guzu i rukama mu pritiska glavu i mrsi kosu.

Upoznavanje

Konačno mu je dala pičke!

Moj kurac je toliko bio moćan da sam pomislio da im se pridružim i da ga nabijem Ljilji usta. Ipak sam ih ostavio na miru jer bi to za njih bilo neprijatno iznenađenje. Posmatram kako se Ljilja izvi na bok, a on joj sa druge strane se užljebi i ona se nabija na njegovu kurčinu sa jedne strane čamca, a on sa druge strane probija u nju, dok liže njeno stopalo. Ta jebačina je trajala desetak minuta.

Erotske price

Branko napuni njenu vrelu ribicu, uđe joj u zagrljaj i zadovoljni otpočeše da razmenjuju strastvene poljupce. Ja sam takođe uživao svršavajući na vreli kamen. Kada su počeli da uzimaju vodu da se peru, ja sam otišao u restoran gde sam pio pivo čekajući njih. Nisu brzo došli jer su im za to trebale psihološke pripreme

Posle tri večeri, mi oko jedanaest legli da spavamo, kad čujem u hodniku svađu između Branka i Milene i da on kaže: „Odoh da se napijem, a kad ti dođem…” Ustade Ljilja i reče da ide kod Milene da pita šta je među njima i možemo li šta da pomognemo.

Upoznavanje dijaspora

Nema Ljilje petnaest minuta, ja ustadoh i oslušnuh da ona nije kod Milene u apartmanu. Setim se da je njihov dogovor sve inscenirao i krenem na plažu, pretpostavljajući da je pravo mesto kod stolova i klupa gde se kupači u hladovini odmaraju

Čim sam prišao stazom blizu, kroz šipražje sam video da se maze pod drvetom pored stola. Koliko uzdaha, nežnosti i strastvenih dodira! A zatim, ona mu skida majicu i šorts, kao i on njoj. Maše ona guzom da bi uske pantalonice mogle sići sa zgodnih kukova.

Liže on sise na mesečini blago zatamnjenoj drvećem, dok ja prikriven sa sedam do deset metara gledam. Branko ima neku čudnu tehniku uvrtanja sise, da se ona uspaljena topi sa velikim izlivom srasti. Grabi mu kurac i pohlepno stavlja u usta gušeći se od zadovoljstva.

Zatim je on povali na sto, izliza joj pičkicu i poče da joj nabija pripremljen kurac. Ljilja vrišti od zadovoljstva uz reči: „Branko hoću te, želim te još, jebi me”, to je ponavljala kao najveća kurva. „Volim te Branko, nemoj prekidati, volim tvoj lepi kurac”, i slične reči koje su palile i njega i mene.

Prosuo sam spermu gledajući i osluškujući da vidim svaki dodir, čujem svaku reč, gledajući njegovu dobro izvajanu figuru kako se nabija u moju ženu.

Ona trazi njega

Ovog puta ju je baš grubo karao!

Kada je završena prva runda ona ode do česme na obali da se opere dok je on pušio cigaretu. Kada se Ljilja vratila, pričali su desetak minuta o bračnim okovima deleći jedno drugom komplimente.

Posle toga je usledila druga tura, kada se ona naguzila oslanjajući se na sto dok je on od pozati tucao i vrištao od zadovoljstva. Ona se ponekad okretala da mu gleda facu tražeći da joj uvrće bradavice, dok on ne prestaje sa ubodima, već želi da je izjebe za pamćenje.

Ona spermu ne voli na telo, tako da sam čuo dogovor da svrše zajedno i da je napuni što više. Ja sam u tom trenutku zalio borove iglice na zemlji smirujući suvi raspaljeni kurac. Kada se kod njih, uz urlike dogodilo, malo se primiriše, razmeniše poljupce i odoše u more na pranje.

Za desetak minuta sam bio u krevetu dok se ona uvuče za dvadesetak. Dao sam joj do znanja da ne spavam već da je čekam sa puno želje. Izjebali smo se dobro, a njena mokra i masna pička kao da se povratila. Bilo joj je jasno da znam gde je bila.

Upoznavanje dijaspora

0 comments

No comments yet