Grupni seks na haubi

erotske price

Ona trazi njega

Evo jedna tema koja bi trebalo da malo ublaži tenzije i opusti ljude, jer napokon, svi vole dobru erotsku priču, a oni koji ne vole, lažu…

Maj, prelepi prolećni mesec nad Balkanom, moja dugogodišnja devojka Dijana otišla je u posetu svojima koji žive u jednom malom gradiću nedaleko od Beograda. Mene su sprečavale obaveze oko posla tako da nisam mogao da joj se pridružim, iako sam voleo da odem tamo. Nekako je sve opuštenije i mirnije, i ne živi se brzo kao u Beogradu, ljudi su opušteniji, a to nam je oboma prijalo.

U subotu ujutro me je pozvala telefonom i rekla mi da je srela drugaricu koju nije videla još od škole, da su dva sata sedele u kafiću i i pričale i da im nije bilo dosta, jer nekad su se stalno viđale. Tanja, kako se drugarica zvala, se odmah posle srednje škole udala za starijeg tipa i otišla se njim preko. Vratila se pre nekog vremena, razvedena, u kuću svojih roditelja. Našla je dečka u Beogradu. Rekla mi je da danas ide za Beograd da se vidi sa dečkom i da ako hoću, možemo svo četvoro da izađemo negde. I rekao sam da nemam ništa protiv. Ona će me dovesti svojim kolima tamo, a ja da budem spreman oko 8.

Oko 19. 30, Dijana me je pozvala sa mobilnog da mi javi da su njih dve tu za 15 min, ok ja sam spreman možemo odmah krenuti dalje. Uskoro su došle, upoznao sam se sa Tanjom, bila je lepa brineta, kratke kose i smedjih očiju.

Seli smo u dnevni boravak da sačekamo da se Dijana sredi. Sela je na krevet i prekrstila noge, bila je jako zgodna, vitka sa lepom guzom i grudima srednje veličine i kao vajanim nogama. Bila je u crnoj bodi majici sa dubokim v izrezom, koja je isticala njene grudi, toliko da sam mislio ispašće, jako kratkoj crnoj suknjici uz koju su njene savršene noge delovale još lepše i naravno cipelama na štiklu koje su celom izgledu dale još više erotskog naboja. Razmenili smo par reči uz osmeh, dok smo čekali Dijanu.

Upoznavanje

Uskoro je i Dijana izašla sređena, u crvenoj majici, dubokog dekoltea, bez brusa, jako vrućoj crnoj mini suknji, kao i njenim, a i mojim, omiljenim štiklicama sa kaišićem oko zgloba. „Možemo da krenemo”, rekla je. „Ok, samo vas dve tako izgledate da vam ja i ne trebam”, rekao sam uz osmeh. „Ne zezaj, idemo po Mikija, Tanjinog dečka, čeka nas”.

Tanja je ostavila svoj auto i krenuli smo našim, Tanja se čula sa Mikijem i ubrzo smo se našli, iznenadio sam se, Miki je bio mladić od možda dvadesetak godina, lepog izgleda, niži od nje upadljivo, tako da je delovalo kao da mu je mama. Dok smo se vozili ka splavu, njih dvoje su se ljubili na zadnjem sedištu, razmenjivali reči i nežnosti, očigledno željni jedno drugog.

Na splavu je bila tiha muzika, opuštena atmosfera, seli smo u separe naručili vino. Njih dve naravno nisu mogle da se ispričaju, dok smo ja i Miki razmenili po koju reč i gledali okolo po splavu. Par puta sam mu uhvatio pogled na Dijaninim grudima, pomislih – mali bi da malo sisa izgleda. Nisam mu ostao dužan, snimao sam Tanju, bila je sex bomba.

Posle nekog vremena i prilično popijenog vina njih dve su počele da se zezaju i prepričavaju svoje ljubavne doživljaje iz mladosti. Krenule su zajedno do toaleta. Kada su se vratile, Dijana je sedajući pored mene lagano prekrstila noge, Mikijev pogled je poleteo ka njenom međunožju, to je i htela videlo se, bradavice joj štrče ispod majice, napaljena je, zavodi ga.

A Tanja mi je, provlačeći se do svog mesta, omogućila prelep pogled na njenu guzu, uz jedno izvini sa sexy osmehom i tokom priče sa Dijanom dizala pogled ka meni. Konobar je doneo još jednu flašu vina, sipao nam je svima, dok smo se kucali Tanja i Dijana su nas obojicu jako bezobrazno pogledale u oči, popile su i kočnice su počele da popuštaju. „Za naše sexy momke”, rekle su smejući se. Miki je i dalje svaki čas gledao u Dijanine natekle bradavice, a ona mu se iskusno nameštala da može što bolje da ih vidi, dok je Tanja, prekrštala noge tako lagano, da ja mogu da vidim sve, a da se ne naprežem suviše.

Ona trazi njega

Gledao sam je a kurac mi je bio sve tvrđi. Dijana je pozvala Mikija da igraju, kada je ustajao primetio sam izbočinu na njegovim pantalonama. Tanja je prešla do mene i kao slučajno mi stavila ruku na koleno. Imao sam želju da je uhvatim za kosu i gurnem ispod stola da joj strpam kurac u usta. „Ova tanga mi je do grla došla”, prokomentarisala je smejući se, i spuštajući ruku u moje međunožje ispod stola. Milovala mi je jaja preko pantalona, kurac mi je bio na ivici eksplozije, pogledao sam Dijanu, igrala je sa Mikijem, pribivši se uz njega i trljajući svoju ribicu o njegovu butinu, zabacivši glavu nazad.

On je jednu ruku držao na njenom ramenu dok je drugu spustio na guzu vukavši je ka sebi. „Dođite da igramo”, zvala nas je Dijana, krenuli smo ka njima. Tanja je preuzela Mikija, a Dijana je isto onako jebozovno igrala sa mnom. „Hoćeš da mi kresneš drugaricu ha?”, rekla je. „Ma daj, ti mi kažeš, ložiš klinca celo veče, dobro mu nisi sisu u usta stavila”. „Znam da te to pali da se neko loži na mene, zar ne, ali šta ćemo sa drugaricom? Što, jel’ bi je tucao?”, pitala me pogledavši me u oči. „Ne reci ništa, znam šta misliš, hajdemo negde odavde, hoću da me tucaš”, rekla je, „odmah, ne mogu da izdržim više”.

A onda je krenulo grupno tucanje

Obavestili smo Tanju i Mikija i dogovorili se da krenemo kući. Dok smo se vozili Tanja i Miki su se pohotno ljubili na zadnjem sedištu, ona mu je milovala kurac preko pantalona, a on je njoj zavukao ruku pod suknju, uskoro se čulo i njeno uzdisanje. Dijana je sela na suvozačko mesto raširila noge i uzela moju ruku i stavila među noge, dok mi je svojom rukom otkopčavala šlic, gurajući ruku u gaće i mazeći me nežno. „Ne mogu da izdržim do kuće potucaj me sad, stani negde”, rekla je poluglasno.

Tanja se sagla, izvadila Mikijev kurac i počela da ga sisa. Tako je to iskusno činila, dok je klinac zbunjeno gledao šta se dešava.

„Stani negde molim te”. Sišao sam sa auto puta, ušao u šumu. Čim sam ugasio motor, Dijana je izvukla moj kurac iz pantalona i počela da ga sisa mazeći se drugom rukom. Ni Tanja nije posustajala gutala je Mikijev @poveliki kurac.

Ona trazi njega

Miki je otvorio vrata od kola, izašao napolje, dovukao Tanju na ivicu sedišta i počeo da joj liže ribicu, kleknuvši na put. Dijana me uhvatila za kurac, izvela iz kola, zadigla suknju, legla na haubu i rekla „Jebi me”. Malo sam je liznuo, ali me je povukla za glavu i rekla: „Dođi gore i jebi me više”.

Zadigao sam joj noge i ušao u nju, duboko je uzdahnula. Tucao sam je sve brže, dok se rukama i kukovima odbijala od haubu kola uz duboke uzdisaje. Tanja je izašla iz kola, došla do gepeka i tu se naguzila, Miki je uhvatio za kukove i nabio na kurac, ječala je od zadovoljstva.

Dijana je počela sve brže da diše, da bi posle samo par momenata ispustila krik svršavajući uz ludovanje kukova, i glasno uživanje. Spustila je noge na put raširila ih i naguzila se oslanjajući ruke na haubu. Pičkica joj je prelepo izgledala u tom položaju, uhvatio sam je za kukove i nabio joj kurac do kraja, izvukao sam joj sise iz majice i grubo ih mesio, bradavice su bile kao kamen.

Tanja i Miki su došli do nas, Tanja je legla na haubu, Miki joj zadigao noge i gurnuo kurac, uz dubok uzdah, počeo je da je jebe grubo, vukući je ka sebi, dok se ona držala za gornji deo haube. Uskoro je počela da uzdiše i svršila je skoro jecajući, odmah zatim i Miki je ispustio krik izvadivši kurac iz njene ribice i prskavši po njoj i kolima.

Ja sam sve grublje nabijao Dijanu dok se ona odbijala rukama od auto, mešajući kao luda, osetio sam da je gotovo. Zaurlao sam, izvadio ga i isprskao joj leđa, kosu kao i haubu auta. Ušli smo u auto svo četvoro smejući se ludo, vino nas je baš uhvatilo. Tanja i Dijana u sele pozadi a Miki do mene napred…

Upoznavanje

0 comments

No comments yet