Seks sa doktoricom

Erotske price

Bio sam tek završio sredju školu i tog ljeta sam planirao da sa drugarima krenem na more. Pravili smo planove kako će mo na moru da zbarimo ja i moj drug mnogo riba i kako će se naš seksualni život promijeniti iz korjena.

Sve bi to bilo dobro i u redu da mene nije pogodio stomačni virus sa temperaturom. Nisam mogao ni ustati iz kreveta prvih par dana. Moji drugari su otišli na more a ja sam ostao sam kući. Nisam mogao da prežalim što nisam otišao sa njima. Nakon par dana ležanja moja mama mi je predložila da krenem kod doktora da mi da lijekove.

Pošao sam na kraju i došao u čekaonicu. Bilo je negdje popodne oko četiri sata i u čekaonici nije bilo nikoga samo sam ja čekao. Pošto su naišle dvije zgodne medicnske sestre moj kurac se naglo probudio. Moram se pohvaliti da imam jako veliki kurac oko dvadeset i dva centimetra i deset cenitmetara debljine. Znao sam mu tačno dimenzije jer smo mi drugari u društvu stalno mjerili koliko koji ima kurac. Nijedna djevojčica iz razreda nije htjela da ima odnose sa mnom, jer čim bi ga vidila pobjegla bi. Kurac mi se odmah oslikao na šorcu i moram priznati da me je pomalo bilo i sramota jer sam trebao doći na red.

Seks upoznavanje

Pokušao sam rukamam da ga sakrijem. Odjednom iz kabineta je izašla jedna žena oko četrdeset gdoina stara u bijelom mantilu i prozvala moje ime. Ustao sam a ona je odmah primijetila veliku izbočinu na mome šorcu.
Osmjehnula se i rekla mi da uđem. Upitala me je kakve probleme imam a ja sam joj odgovorio da imam virus sa temperaturom već par dana. Rekla mi je da se skinem do pasa što sam i uradio. Preslušala me je slušalicama. Dok me je preslušavala moje oči su bile uperene u njen dekolte jer je stvarno imala jako velike sise koje su prijetile da iskoče iz grudnjaka. Doktorka se zvala Ana nije se udavala, imala je kratku crnu kosu, bila je nižeg rasta i imala ke jako veliko dupe.

I ona je primijetila da ne pomičem pogled sa njenih sisa. Kroz razgovor mi je rekla da sam joj danas poslednji pacijent. Rekla mi je još da moram skinuti i šorc jer želi da mi i stomak pregleda. Bilo me je jako sramota jer se moj kurac još više uzbudio i nije htjeo da spadne. Nekako sam skinuo šorc i legao na krevet u boksericama koje je moj kurac odizao. Ona je prokmonetarisala da nemam se čega stidjeti da je ona vidjela mnogo njih do sada i samo da se opustim i zažmurim. Tako sam i urdio.

U jednom trenutku osjetio sam njenu ruku na mome kurcu kako ga drka. Čim sam otvorio oči vidio sam doktoricu kako sa obadvije ruke drka moj kurac. Rekla mi je da imam jako veliki i debeo kurac a zatim ga počela pušiti. Pošto je imala jako mala usta nije puno mogao da ulazi ali ipak moram priznati da se jako trudila. Pušila mi ga je i lizala jedno pet minuta. Zatim je polako počela da se spušta prema jajima dok je svo vrijeme drkala kurac rukom.

Erotske priče

Počela mi je da liže jedno pa drugo jaje naizmjenično. Ustala je i skinula za tren oka svu odjeću sa sebe. Napokon su njene velike dvije sise i dlakava crna pica ugledale svjetlost dana. Legla je na krevet umjesto mene i rekla mi da ližem njenu picu. Počeo sam je lizati a ona da uzdiše. Jako joj je godilo jer je svojim prstima mrsila moju kosu. Za tren iz njene pice je polako počelo da curi, bila je jako vlažna. Podigla je glavu malo i naredila mi da sada želi da joj zabijem kurac u picu ali da budem nežan i uđem polako jer je jako uska za moju veliku kurčinu. Već na samom ulazu osjetio sam bolne grimase na njenom licu i to me je nekako još više napalilo. Nije ništa rekla nego mi je dala znak da samo nastavim. Počeo sam je jebati malo jače a ona je počela sada stenjati jako.

Mislio sam da će nas neko čuti ali srećom nije nikoga u blizini bilo. Sada već sam ulazio u njenu picu do pola i ubrzao tempo a ona me je svojim nogama zagrlila oko leđa a svoje nokte zabijala na moju guzu tražeći još jače da je jebem. Nije više mogla da izdrži derala se kao da je kolju. Ja sam ubrzao koliko sam god mogao. Osjećao sam kako svojom kurčinom razvaljujem njenu usku pičketinu. Šaptala mi je na uho kako mi je kurac kao u konja i kako poslije moje jebačine neće moći par dana da stane na noge jer sam je već sada razvalio.

Porno price

Predložila mi je sada da legnem a ona je bila na vrhu. Centrirla je vrh mog kurca na ulaz njene pice a zatim se naglim pokretom sjurila na njega. Ostala je jedan tren nepomična na mom kurcu a zatim se počela jako nabijai. Dok se nabijala na moj kurac ja sam rukama mijesio njene ogromne sise koje su se njihale u ritmu naše jebačine. Stalno mi je tokom seksa ponavljala kako sam je razvalio. Nakon deset minuta počela je da vrti glavom i samo se u jednom trenutku stresla. Svršila je tako jako da je moj kurac ispao iz njene pice.
Ja sam je nastavio jebati još jedno deset minuta ovaj put zguza a onda je i meni došlo bilo da svršim.

Upitao sam je gdje želi da svršim a ona mi odgovori da želi da joj napunim usta. Čim sam ga izvadio iz pice ona je čučnula ispred mene i otvorila usta koliko je mogla a ja sam joj napunio usta vrelom spermom. Bilo je jako mnogo pošto ovih dan nisam nikako praznio svoja jaja. Progutala je sve sa smješkom govoreći mi da sam je jebao kao niko nikada u životu. Dok je ustajala i brisala se od sperme dala mi je recept sa stola i rekla mi da mogu doći kada god poželim kod nje ponovo. Na poleđini je bio njen broj telefona. Nije prošlo mnogo vremena a ja sam je pozvao i zakazao ponovno pražnjenje mojih jaja.

0 comments

No comments yet