Mami Treba Pomoć – Erotske Priče

NAPOMENA AUTORA: Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (incest, mama, sin, anal). Priča zbog tema kojima se bavi NIJE za svakoga!

Incest price

1.TUŽAN POČETAK

Noć, zima, hladnoća. Gusta magla.

Radio šušti. Motor bruji.

Ne prelazim 50 kilometara na čas. Vidljivost nikakva. Maglenke, duga svetla… ne vredi.

Osećaj izolovanosti i samoće. Izdržaću. Još malo i kući sam. Moja topla kućica. Mesto sigurnosti i ljubavi. Mesto slobode… srećno mesto.

Sneg počinje da provejava. Vidljivost je još manja. Pitam sebe da li da stanem, da li da se sklonim pokraj puta dok mećava ne stane?

Ne… blizu sam. Izdržaću.

Hrabrim sebe a strahujem. Rizično je. Šta ako… šta ako…?

Pogled mi skreće sa puta. Ne za sekund – već samo za delić sekunde. Postajem ponovo svesna i vraćam pogled na put. Kasno je. Dva velika svetleća fara se pojavljuju iz mraka. Idu ka meni strahovitom brzinom. Kasno je… kasno je…

BUM!

Mama: “Aaaaaaaaaa….” – vrištala sam budeći se iz sna.

Otvorila sam oči i shvatila da sam u svom krevetu. Potpuno znojava i zadihana gledala sam u plafon. Mesečina je obasjavala moju sobu i nije bilo nikakvog spoljašnjeg zvuka, samo sam mogla da čujem ubrzane otkucaje svoga srca.

KUC, KUC

Sin: “Mama? Jesi dobro?” – ušao je u moju sobu i uplašeno me gledao.

Erotske price

Mama: “Sine molim te, samo čašu vode.” – otrčao je do kupatila i brzo se vratio.

Seo je na krevet pored mene i pomogao mi da se malo izdignem i naslonim na jastuk iza sebe.

Sin: “Opet isti san? Nisi ga sanjala nekoliko dana.”

Mama: “Jooj. Ovaj je bio identičan, ali… ipak drugačiji. Ne mogu da ti objasnim, činio se tako realnim, tako stvarnim. Kao da sam sve ponovo proživljavala.”

Prineo je čašu mojim ustima i ispila sam je.

Pogledala sam ga. Delovao je tužno.

Mama: “Ne brini ništa, dobro sam. Neće ni ovi košmari doveka trajati. Sve to prođe, samo moramo biti strpljivi.” – za trenutak se osmehnuo.

Nakon par minuta kada sam se smirila, poznati svrab je počeo ponovo da me obuzima. Sin je video neprijatnost na mome licu i odmah shvatio o čemu se radi.

Sin: “Hoćeš da probam malo da te počešem? Imamo onaj dugačak obuvač, mogu sa njim.”

Pre nego sam uspela išta da mu kažem, otrčao je u hodnik i brzo se vratio sa obuvačem u ruci. Na jednom kraju je bila klasična “kašika” za obuvanje, a sa druge strane mala plastična otvorena šaka.

Mama: “Sine, ne bi smeli… doktor je rekao da možemo da povredimo ranu ili da oštetimo gips ako ne budemo oprezni. Neka, istrpeću kao što uvek i istrpim.”

Tačno je dve nedelje prošlo od nesreće koja mi se povremeno pojavljivala u snovima. U stravičnom sudaru sa kamionom, polomila sam obe ruke i gips je postajao iz dana u dan sve neprijatniji stvarajući bolan svrab.

Sin jebe mamu

Sin: “Šta je još rekao lekar? Kada ćeš moći da ih skineš?”

Mama: “Nije ni on siguran. Nada se za dve nedelje ali sve zavisi kako rane i kosti zarastu.”

Sin: “A kako se ti osećaš? Mislim, jel te boli?” – moj sin je zaista brinuo za moje stanje.

Mama: “Ne boli me više toliko… ponekad me zaboli kada naglo pomerim rame… i naravno svrab koji postaje sve nesnosniji.”

Sin je tada već ležao pored mene dok smo razgovarali. Zevao je od umora ali nije hteo da ode i da me ostavi samu. Njegova raščupana kosica i crvene polu zatvorene oči su me oraspoložile i potpuno sam zaboravila na grozan san koji me je podsećao na još grozniji događaj koji sam jedva preživela.

Mama: “Sine, idi spavaj… vidim da si umoran. Kasno je. Doktorica će biti tu za neka tri sata. Znaš da sam zbrinuta.”

Svako jutro oko 7 sati nam je jedna starija doktorica dolazila. Ona mi je kuvala, davala terapiju, presvlačila… Odlazila bi oko 19h jer uveče ne bih imala praktično neke posebne potrebe osim leka koji bi mi sin davao.

Sin: “Neka, ne smeta mi da ostanem sa tobom. Lakše ćeš zaspati, a i iskreno baš je udoban ovaj tvoj krevet.” – pomogao mi je da se namestim i pokrio nas je jorganom.

Mama: “Dobro, ako tako želiš… meni svakako ne smetaš. Imaš li kakvih obaveza za sutra?”

Sin: “Ne. U stvari, otići ću možda na utakmicu, igraju naši… ali sem toga ništa.”

Mama: “A posao? Kad se vraćaš?” – uzeo je bolovanje posle moje nesreće jer je želeo da bude uz mene.

Odmah posle srednje škole se zaposlio u struci. Nije želeo da studira i podržala sam ga u tome. Uostalom, imao je dobar zanat pošto se razumeo u računare tako da mu nije bilo teško da se zaposli. Kao mladom dečku od 19 godina značilo mu je da ima svoj dinar i nikada mi nije tražio ni paru.

Incest price

Sin: “Kada ti ozdraviš i kada ojačaš. Rekao sam im to otvoreno pa neka vide šta će. Haahh…” – zevao je, pa nastavio. – “Nego mama, ne bih sad o poslu… više sam za neke lepše teme.”

Protrljao je oči rukama i bilo mi je jasno da je gotov.

Mama: “Vidim da je tebi samo jedna tema u glavi – spavanjac!”

Oboje smo se tiho nasmejali i ubrzo je zavladala tišina.

Bio mi je veoma blizu i mogla sam da osetim njegov prijatan miris.

Trudio se svom snagom da ne dozvoli da primetim strah koji je kod njega bio evidentan nakon moje nesreće i operacija. Još kao malo dete je izgubio jednog roditelja, svoga oca, a sada je malo falilo da izgubi i mene i ostane siroče.

Nismo imali neku brojnu ni preterano blisku rodbinu, tako da nije ni imao na koga da se osloni i da potraži utehu. Bio je uz mene svo vreme, pratio je i pazio da mi ništa ne fali želeći da se osećam što prijatnije.

14 dana u krevetu uz veoma malo kretanja… nije mi bilo lako, ali njegova blizina, pažnja… njegove reči podrške, to me je držalo jakom i pomagalo mi da prebrodim te teške trenutke.

2. MOKRE GAĆICE

Sutradan je sve bilo kao i obično. Doručak, lek, mala fizička terapija kako bi izbegla atrofiju mišića, ručak, a kasnije neka dosadna serija ili film kojim bi bukvalno ubijala vreme.

Kretanje koje mi je bilo dozvoljeno je bilo bukvalno sat vremena dnevno terapije u vidu laganih čučnjeva, rastezanja, blagih vežbi za ramena, i naravno šetnjica po kući. Doktori nisu hteli da rizikuju usled višestrukih lomova, i zabranili su mi bilo kakvu drugu aktivnost. Sve je bilo opasno, čak i najmanji pad i mogla bi ostati bez ruku.

Ležala sam tako veći deo dana i maštala da radim nešto obično, nešto o čemu ni ne razmišljate dok ste potpuno zdravi. Na primer, želela sam samo da šetam parkovima, trčim, vozim biciklu, da kuckam nešto na telefonu, da uskočim u bazen i plivam… toliko toga naizgled nebitnog a zapravo su upravo to te sitnice koje nas ispunjavaju.

Dosta sam razmišljala o životu, počela sam da cenim te male trenutke koje sam do tada uzimala zdravo za gotovo. Svaki put kada bi mi sin ušao u sobu da me obiđe ja sam tražila poljubac i zagrljaj, dok nekada ranije ne bi o tome mnogo razmišljala.

Menjala sam se za to kratko vreme, menjala sam se na bolje.

Ležanje u krevetu zapravo i nije bilo tako lako kao što zvuči. Dosta sam se znojila tako da sam terala doktoricu da mi oblači isključivo lagane, tanke letnje haljine. Bila bi ispod samo u gaćicama i bez grudnjaka.

Incest price

U početku mi je bilo malo neprijatno pred sinom, ali sam se vremenom opustila. Nije bilo moguće da u potpunosti sakrijem svoje grudi pošto su svakako bile velike i često bi se malo pomerile i izvirile iz haljine više nego što treba. Ja naravno nisam bila u stanju da ih namestim i vratim na mesto, pa bi se malo pomerala i mrdala čisto da se ne otkriju skroz.

Primetila sam u par navrata da ih je pogledao ali nisam tome davala previše značaja. Bože moj, mlad dečko, nema curu… kako da mu zamerim. A pored toga bio je i veoma diskretan. Poštovao me je kao svoju majku i nikada nije neprikladno buljio. Ipak, slagala bi da kažem da nisam bila pomalo ganuta njegovim pogledima.

Bilo mi je pretoplo to popodne i znoj je počeo da lepi haljinu i gaćice za moje telo. Tražila sam od doktorice da me presvuče što pre kako bi se osećala udobnije. Prvo je uvek presvlačila moje gaćice kako ni u jednom trenutku ne bi bila potpuno gola, pa tek onda bi presvukla moju haljinu.

Ležeći tako bez gaćica sa blago raširenim nogama čekala sam dok doktorica nađe čist par među vešom koji se sušio na terasi.

I tada je usledio momenat koji me je zatekao potpuno nespremnu.

Sin: “Mam…” – stajao je na ulazu u sobu i gledao direktno u moje međunožje.

Mislila sam da je na utakmici pa nisam ni proveravala da li su vrata zatvorena, u suprotnom bi sigurno prvo kucao i ja bih imala vremena da skupim noge.

Njegov pogled se nije zadržao duže od par sekundi, ali nije to bio običan pogled. Ne, ja poznajem taj pogled. Pogled koji ima mladi napaljeni momak kada prvi put vidi zrelu, blago dlakavu, svetlucavu pičku.

Ne znam zašto ali… nisam skupila noge. Nešto je u meni kvrcnulo i prosto sam se skamenila u mestu.

Čim se vratio u realnost, izašao je i brzim korakom otišao u svoju sobu.

Ponovo me je obuzela toplota ali ovaj put ne od spoljašnje vrućine.

Kao osoba koja je volela da masturbira veoma često, naravno da sam tih dana bila napaljena pošto dugo nisam mogla da se zadovoljim. Moj omiljeni ljubičasti vibrator koji me je godinama usrećivao je bio sam i “suv” u fioci. Mislila sam na njega… mislila sam na svog ljubavnika koji mi nikada nije rekao – ne.

Želela sam ga u sebi… Želela sam ga duboko i jako, ali znala sam da su to, u tom trenutku, bili samo pusti snovi.

Pokušavala sam svašta nešto tokom prethodnih noći, nameštala jastuk među noge, trljala se o koje kakve uglove nameštaja… ali sve je to bilo neugodno za moje povređeno telo pa bi me ruke ubrzo zabolele i morala bi da se vratim u krevet frustrirana i napaljena.

Nisam videla sina taj dan sve do kasno uveče kada je bilo vreme da mi da lek. Pokucao je na vrata i praktično nečujno ušao u moju sobu. Izbegavao je direktan pogled ka meni dok su mu se obrazi i uši crveneli.

Mama: “Nema te satima da me obiđeš. Jesi nešto ljut na mene?” – morala sam nekako da počnem konverzaciju.

Sin: “Ljut? Ne. Samo sam nešto umoran i… glava me malo boli.” – činilo mi se da nije bio iskren.

Mama: “Ceo dan si bio u sobi?”

Sin: “Da. Kažem ti, ne osećam se baš najbolje.”

Mama: “Pa dobro… razumem ali… šta si radio u sobi čitav dan?”

Pogledao me je samo na trenutak i ponovo skrenuo pogled. Crvenilo na njegovom licu je postajalo sve izraženije… nema sumnje da mu je bilo veoma neprijatno.

Erotske price

Snimala sam njegove pokrete. Ruke spuštene u krilu, pogled uperen ka podu, noge koje su bose visile sa mog kreveta. Sedeo je skučeno i delovao je još manji nego što je i bio. Ne mnogo razvijen sa veoma malo dlaka na telu, brada skoro da nije ni postojala već samo retki crni brčići. Nije bio nikakav “mačo men” ali je zračio muškošću na neki drugačiji, prefinjeniji način.

Pre svega zahvaljujući njegovim krupnim tamnim očima i prelepim licem. Potpuno je fizički povukao na oca. Od mene je nasledio tu toplinu i umiljatost… ali fizički ne mnogo.

Ja sam bila svetle puti, smeđa, duga, kovrdžava kosa sa crvenkastim sjajem, plave svetle oči i krupnija građa. Istaknute obline, butine… prosto, bila sam jaka, stamena žena u svojim četrdesetima.

Sin: “Ništa specijalno. Bio sam u krevetu, neki film sam gledao… i tako.”

Morala sam dalje da guram razgovor u opasnijem smeru, ne razmišljajući mnogo gde će me to dovesti.

Mama: “Budi sada potpuno iskren prema meni – jel to tvoje odsustvo danas, i izbegavanje mene, jel to ima veze sa onim… što si video?”

Sada se već okrenuo ka meni i podigao obrve u čuđenju.

Sin: “Šta? …sam video? Ništa nisam…”

Mama: “Znaš na šta mislim. Kada si ušao i video me… bez…?” – navodila sam ga iako sam bila sigurna da se veoma dobro seća.

Sin: “Nisam… nisam ništa video… haljina je pokrila… nije se videlo mama, kunem se.” – govorio je panično i ubrzano… ali opet neiskreno.

Mama: “Sine, nisam ljuta. Samo želim da budeš iskren prema meni.” – sada sam se ja pravila pametna jer, iako me je video nisam tada preduzela ništa da skupim noge i opomenem ga.

Bila sam kriva čak i više od njega ali sam zahtevala da mi ne laže.

Dugo je trajala pauza tokom kojeg sam ga gledala direktno u oči.

Sin: “Dobro. Nema laži. Dakle da, video sam. Ali samo na kratko i… nisam hteo mama. Bila su otvorena vrata i nisam mogao da znam.”

Mama: “Nisam razmišljala, mislila sam da si na utakmici. Moraću da pazim malo više ubuduće. Ali znači to nije bio razlog tvog odsustva?”

Sin: “Ne.”

Bolelo me je što je i dalje terao svoju priču. Nisam ni jednog trenutka pomislila da nije upravo TO bio razlog i morala sam da isteram sve na čistac. Ako sam imala neku manu to je svakako bila tvrdoglavost.

Mama: “Dobro sine, ako je tako onda neće biti problem da nešto učiniš za mene, zar ne?”

Sin: “Naravno… samo reci.”

Koliko god glumila mirnoću i samouverenost, bila sam i više nego nervozna dok sam razmišljala o svom malom planu.

Mama: “Vidiš onu tamo fioku?” – pokazala sam mu je prstom. – “Otvori je i donesi mi par čistih belih gaćica.”

Nije znao šta planiram ali je bio radoznao. Ustao je i iz fioke uzeo bele pamučne gaćice. Doneo mi ih je i seo na krevet.

Nervoza mi je rasla ali sam i dalje glumila pribranost.

Mama: “Očekujem da mi presvučeš gaćice i da budeš profesionalan.

Mislim, to neće biti uopšte problem pošto na tebe to što si me video nije ostavilo nikakav utisak, zar ne?”

Progutao je “knedlu” .

Sin: “Naravno da nije.” – slagao je u sekundi. – “Samo, ne razumem… presvukla si ih pre par sati.”

Mama: “Veruj mi… odavno su zrele za pranje.”

Zbunjen ovom mojom rečenicom seo je bliže meni. Skupila sam noge, ispružila ih i pokazala mu da sam spremna.

Zavukao je obe ruke pod moju haljinu, uhvatio lastiž mojih gaćica i počeo da ih povlači na dole. Sve vreme je gledao u moje noge čekajući da se gaćice pojave pred njegovim očima. Ubrzo su se pojavile i povukao ih je do članaka a potom ih svukao do kraja.

Usled cele napetosti toga dana, jasno je bilo i po mirisu i po vlažnosti da su bile natopljene mojim sokovima.

Sin: “Mama… jesi se ti ovo upiškila?” – gledao je mokro mesto tačno tamo gde se nalazila moja pica.

Mama: “Nisam, samo sam… toplo je ovih dana a i… sine, moraš da razumeš da dugo već ležim ovako sama. Tako da, kao što i sam vidiš, trebalo bi prvo da me malo obrišeš. Evo, uzmi ove ubruse.” – ubrzano sam disala dok sam mu pokazivala ka papirima na stolu.

Sin: “Kako misliš… da te obrišem? Tvoju…?”

Mama: “Velik si i pametan dečko, ne moram da ti crtam valjda.” – blago sam raširila noge i haljina mi se podigla toliko da je sada, iako pomalo u senci, moja pica bila vidljiva za mog sina.

Uzeo je dva listića mekanog papira i prišao mi. Željno sam iščekivala njegov dodir. Naslonio je ubrus na donji deo moje pice, tik iznad čmara, i povukao veoma stidljivo na gore, prolazeći na vrhu kroz guste stidne dlačice.

Zatvorila sam oči i naježila se u trenutku.

Mama: “Sine, moraš malo i unutra da obrišeš. Raširi usnice i pokupi koliko možeš.”

Incest price

Nije mogao da se sabere i ruka mu je vidno podrhtavala. Raširio je ipak nekako moje usnice, kao da se plašio da ga moja mokra pička ne ujede. Zagledao se u vlažnu crvenu sluzokožu moje rupice i počeo da je briše.

Mama: “Mmm… tako… bravo.” – trajalo je kratko ali sam uživala u tuđem dodiru, makar bio to i dodir moga rođenoga sina.

Završio je, stavio mokre papire u svoje krilo i obukao mi čiste gaćice. Pre nego ih je povukao do kraja, iskoristio je trenutak da još malo osmotri pičkicu iz koje je izašao 19 godina ranije.

Sin: “Eto. Gotovo! A sad idem… moram do toaleta.” – poljubio me je u obraz.

Mama: “Idi, slobodan si. I izvini što sam mislila da je ovo bio problem koji te je mučio… hvala na diskretnosti i što si reagovao tako zrelo.” – pohvalila sam ga ali naravno da me nije prevario posebno pošto je poneo i natopljene ubruse sa sobom.

3. MALA POMOĆ

Ceo sutrašnji dan je sinovo ponašanje ponovo bilo kao i pre onog incidenta kada me je video. Često me je obilazio, ćaskali smo, donosio mi je vode, hranio me. Smeškali smo se i družili ali sam ovaj put ja bila ta koja je bila nešto drugačija.

Povremeno sam gledala ka njegovim preponama i guzi. Koristila sam svaki mogući trenutak kada mi priđe dovoljno blizu da ga poljubim što je njemu bilo malo čudno pa sam morala da smanjim doživljaje. Svrab sam i dalje osećala, ali ne onaj od gipsa na rukama, već onaj među nogama.

Kada sam to veče ostala sama u sobi, tužno sam gledala ka fioci u kojoj se krio moj dragi, tvrdi jebač. Svakakve perverzije su mi se motale po glavi i morala sam da reagujem.

Sin je taman došao da mi da lek i da mi poželi laku noć, i tada sam odlučila da ga zamolim za jednu malu, ali meni preko potrebnu uslugu.

Mama: “I? Kako provodiš veče?”

Sin: “Igram malo sony, klasika… Što pitaš?”

Mama: “Igraš igrice? Pa to i nije baš interesantno. Zar ne bi trebalo da radiš nešto… uzbudljivije?”

Sin: “Uzbudljivije? Nemam pojma na šta misliš.” – nije razumeo kuda je vodio taj razgovor.

Mama: “Pa mislim, veče je vreme za neke uzbudljivije stvari. Toplije, prisnije, intimnije… znaš na šta mislim, zar ne?” – nisam želela da mu dajem odgovore, samo sam ga navodila.

Sin: “Mama? Zbunjen sam. Kakav je ovo razgovor?”

Mama: “Ajde, sigurno imaš neke načine da se opustiš. Neka cura možda?”

Sin: “Da baš…”

Erotske price

Mama: “Pa dobro, ne mora cura… možeš i sam da se… zadovoljiš. Neki filmić možda? Mislim da sada znaš o čemu pričam.”

Sin: “Ahaa… sada razumem. Mislila si na… čekaj, otkud sad odjednom razgovaramo o tome?”

Pitanje mu je bilo na mestu pošto do tog trenutka nikada nismo imali takve ili slične razgovore. Bilo je krajnje vreme da se i to promeni.

Mama: “Pa video si moje gaćice juče, sećaš se?”

Sin: “Da. I? Kakve to veze ima sa bilo čim?”

Mama: “Jooj sine, pa valjda si razumeo zbog čega su bile onoliko mokre. Nisi valjda stvarno pomislio da sam se upiškila?”

Sin: “Mama, šta želiš uopšte da mi kažeš?”

Mama: “Želim da ti kažem da i ja imam potrebe za zadovoljstvom, isto kao i ti. A, isto kao i ti, ni ja nemam partnera. Jel ti je sada jasnije?”

Sve vreme našeg razgovora mi se činilo da mu je od početka sve bilo jasno ali mu prosto nije bilo prijatno da prizna. Bilo ga je sramota, što je razumljivo… jer, ako ćemo realno, ko još priča sa svojom majkom o tim stvarima, ili makar na ovakav način!?

Sin: “Znam da imaš, nisam dete. Ali, po stoti put – zašto mi to govoriš?”

Mama: “Pa zato što… uhh vidiš sine, i sada sam poprilično vlažna. Ne samo sada nego tokom svih ovih dana tokom kojih sam ležala u ovom dosadnom krevetu. Probaj da ga ne izdrkaš dve nedelje pa ćeš razumeti zašto vodimo ovaj razgovor.”

Odmahivao je glavom.

Sin: “Iskreno, ne bih to ni da pokušavam.”

Počeli smo da se smejemo što je pomoglo da se oboje opustimo i još više shvatimo ovaj razgovor kao neki prirodan tok stvari.

Mama: “E pa vidiš, ja trenutno moram da živim sa tim. I nije mi lako, veruj mi… ali, možda bi ti mogao da mi pomogneš.”

Potpuno se uozbiljio na ove moje reči. Nikada nije ni sanjao da bi mogao da se nađe u takvoj situaciji. Doduše, nisam ni ja, ali sam ja ipak bila starija, iskusnija i znala sam kako da priđem problemu.

Mama: “Ona moja fioka, vidiš ispod tv-a? Otvori je.”

Otvorio je fioku i ugledao mnoštvo mojih gaćica.

Sin: “Opet ti treba čist par?”

Mama: “Uzmi jedne, ali to će mi trebati kasnije. Sada zavuci ruku u dubinu i osetićeš nešto što nisu gaćice.”

Izvukao je fioku koliko je mogao i zavukao ruku. Oči su mu se raskolačile kada je shvatio šta je našao. Izvadio ga je i zagledao se u moj ljubičasti vibrator.

Ništa specijalno, klasičan model, ne toliko dugačak ali nešto širi, jedino mu je glavić bio izraženiji i puniji. Na dnu vibratora se nalazio mali točkić kojim se namešta brzina vibracije. Baterije su se ubacivale takođe u dnu kada se točkić skine.

Mama: “Pre nesreće sam stavila nove baterije tako da je spreman za mene. Samo mi treba neko da… mi ga namesti.”

Došao je do kreveta i seo. Nisam mogla da znam o čemu je razmišljao. Nije pokazivao emocije, samo je sedeo i gledao u moju igračku.

Mama: “Slušaj, znam da ovo nije možda primereno, ali očajna sam. Ti si jedini koji može da mi pomogne. A i da budemo realni, već si me video… i to dva puta. Pa ako me vidiš još jednom neće biti smak sveta, zar ne?”

Osmeh mu se vratio na njegovo prelepo lice.

Sin: “I to što kažeš. Dakle, ako sam te razumeo, hoćeš da ti ga ja…?”

Mama: “Hahaha… da, upravo to. Želim da ga gurneš u mene. Vidiš kako smo se brzo razumeli. E sad, jesi radio to nekada?”

Sin: “Nisam. Zapravo, ovo je prvi put da držim u ruci ovako nešto. I mogu ti reći da… nije baš toliko veliki kao na nekim filmovima i to.”

Mama: “Pa naravno, veličina nije ključna. Ali ono što on radi kada uđe u mene i krene da vibrira… uhhh… Nije mi dobro… Izvini sine ali od ovog razgovora sam… jel bi mogli da počnemo?”

Bila sam nestrpljiva. Želela sam da svršim posle toliko vremena a takođe sam bila veoma radoznala da vidim kako će moj sin odraditi svoj deo.

Sin: “Kako ćemo?” – pitao je pomalo veselim tonom.

Mama: “Prvo mi skini gaćice.”

Poslušao me je i ovaj put mnogo opuštenije mi ih je svukao. Gledao ih je tako mokre i mislim da je želeo da ih omiriše ali se nije usudio.

Namestio me je u sedeći položaj trudeći se da mi ruke budu udobno smeštene na jastucima. Raširila sam noge i posmatrala sina kako ne skida pogled sa moje pičkice.

Mama: “Jesi siguran da moja ribica nema nikakav uticaj na tebe?”

–očigledno je osetio da mu polako raste kurac pa je skupio noge što je više mogao.

Sin: “Siguran sam. Samo… nisam video još… mislim uživo pa… Mislim, video sam naravno samo ne ovakvu.” – nisam razumela njegovo mumljanje, niti da li je samo pokušavao da se izvuče da ne saznam da je moja bila zaista PRVA pička koju je video uživo, ali sam znala da je bio oduševljen.

Mama: “Ahaa… dobro ako ti tako kažeš. Sada ćeš da je malo raširiš, to si već radio juče tako da znaš šta i kako.”

Levim palcem i kažiprstom me je raširio i ponovo se zagledao. Kurac sada više nije mogao da sakrije pošto je pravio popriličnu izbočinu na njegovoj trenerci.

Sin: “Jel ovako?”

Incest price

Mama: “Odlično. Sada ćeš polako da ga gurneš u mene. Nemoj još da ga pališ sve dok ne uđe malo preko pola u moju picu. Tada namesti jastuk iza njega koji će ga pridržavati da ne izađe iz mene. Tek onda ćeš ga uključiti, u redu?”

Slušao je moje “naredbe” i namestio ga pred moj ulaz. Osetila sam kako me vrh dodiruje i polako kreće da ulazi.

Mama: “Stani!”

Sin se trgnuo i stao u mestu kao da je pitanje života ili smrti.

Mama: “Izvini što sam te uplašila ali moramo ga navlažiti prvo. To je veoma važno.”

Gledao me je začuđeno jer nije znao šta da radi.

Mama: “Sine, moja usta su spremna tako da…”

Još jedan u nizu šokova za mog neiskusnog sina. Odlučio je da levu ruku stavi na moj potiljak kako bi me pridržavao, a desnom je krenuo vibratorom u moja usta.

Zinula sam i počeo je polako da ga gura. Ušao je veoma malo u mene, praktično samo glavićem i odmah ga izvadio.

Mama: “Dobro, kao prvo moraš ući mnogo dublje sa njim, a kao drugo nemoj odmah da ga vadiš već ga gurni nekoliko puta da bi ga dobro navlažila.”

Sin: “Mama, ne želim da te povredim ili nešto.”

Mama: “Ne boj se, znam šta radim. Mogu duboko da ga primim u usta, nije mi prvi put.” – crveneo se kao paprika na ove moje reči.

Ponovo je prišao i sada ga mnogo dublje gurnuo u moja usta. Bio je očaran mojom sposobnošću da ga toliko duboko primim. Oči su mi se zacaklile kada je počeo da ga gura i vadi naizmenično. Počela sam obilno da lučim pljuvačku i ubrzo je ljubičasta igračka bila spremna.

Mama: “Uhhh tako. Vidiš, sada je već mnogo bolje.” – malo pljuvačke mi je ostalo na bradi pa je sin uzeo maramicu i obrisao me.

Čak i u tom trenutku seksualne tenzije moj sin je pazio da mi bude udobno.

Napokon je došlo vreme da ga primim. Krenuo je oprezno da ga gura u mene a najveći otpor je bio prilikom prolaska širokog glavića. Nakon njega sve je bilo lakše.

Gledala sam svog sina kako polako gura igračku sve dublje i dublje.

Osećaj ispunjenosti me je dražio i jedva sam čekala da čujem zujanje i osetim vibraciju.

Mama: “Uhhh kako je lepo. Ovo mi je trebalo. Tako, dosta si ušao. Sada podboči jastuk i kada budeš spreman uključi ga.”

Čim ga je uključio trgla sam se od siline uzbuđenja.

Mama: “Aaaahhhh… uuuuu… to je to.”

Sin: “Mama, kada svr… kada završiš samo mi viči.”

Mama: “Uuuuuhh… da dušo… aaaaa… ne brini, brzo ću svršiti.”

Podigao se sa kreveta i videla sam tada koliko mu je bio dignut i tvrd. Dok je izlazio iz sobe gledala sam i u njegovu čvrstu guzu. Koliko sam samo bila napaljena da sam svo vreme dok me je vibrator zadovoljavao zamišljala njegov kurac.

Nisam mogla da se kontrolišem i priznajem – sve moje prljave misli u trenutku svršavanja su bile uperene ka mom dragom sinu.

Mama: “Aaaaaaaahhh…” – svršila sam za par minuta sa tolikim vriskom da nije ni morao da čeka da ga pozovem.

Ušao je u sobu crven i zadihan. Kurac mu nije bio dignut što mi je dalo ideju da ga je verovatno izdrkao na brzinu dok sam ja drhtala sa vibratorom u sebi.

Mama: “Uhhhh molim te, ugasi ga… aaahh…”

Ugasio ga je i napokon sam mogla da dođem do daha. Sklonio je jastuk i polako izvukao vibrator iz mene. Podigao ga je i gledao kako moji sokovi klize i kaplju sa igračke na njegove prste.

Sin: “Pogledaj koliko je mokar mama. Jel je bilo lepo?”

Mama: “Joj… lepo… prelepo… Hvala ti što si me usrećio… Hvala, hvala, hvala… Molim te da me obrišeš i ako ti nije problem da mi opereš igračku, nije dobro da se koristi tako prljava.”

Nešto duže me je brisao što je veoma prijalo mom osetljivom klitorisu, obukao mi je gaćice, oprao vibrator i vratio ga na mesto.

Nisam imala snage ni da mu poželim laku noć već sam veoma brzo zaspala osetivši samo njegov poljubac na svom obrazu.

4. MAMINA STOPALA

Mama: “I šta kažeš, baš večeras je taj sajam?”

Sin: “Pa da, biće sva nova tehnologija… znaš, najnovija generacija računara, grafičkih kartica, softvera…” – nisam razumela ni jednu reč, kao da je pričao španski.

Mama: “Aaa baš šteta, mislila sam da se večaras malo družimo. Neki film ili nešto…”

Sin: “Film? Mama možemo da gledamo filmove svaki dan a izložba je samo večeras.”

Mama: “Dobro, ne moramo film. Možemo da pričamo malo, da se šalimo. Eee znam, naručimo picu i popijemo malo vina?” – bila sam veoma raspoložena taj dan i on je to odmah primetio.

Sin: “Mama kakvo te vino spopalo, piješ ove lekove i još bi i alkohol. Ajde, prestani sada sa ovim i reci mi zaista šta ti je?”

Mama: “Nije mi ništa. Samo želim da provedem veče sa svojim sinom, to je sve.”

Razgovor se smirio i odmah mi je postalo žao. Stalno je bio uz mene i tada kada mu se ukazala prilika da malo izađe i da se druži, ja sam samo mislila na sebe i svoje sebične želje.

Mama: “Izvini… u pravu si. Nemam pravo da te zadržavam. Vidim koliko ti znači taj sajam i želim da ideš i da se lepo provedeš.”

Sin: “Nije do sajma, samo želim da ti sada budeš prema meni iskrena. Nisi se nikada ovako ponašala.”

I zaista nisam, ali ruku na srce do tada nisam imala želju da mi sin gura vibrator u vaginu. Dakle, još jedna velika promena sa kojom, ovaj put, nisam znala kako da se nosim.

Mama: “Razmišljala sam o jučerašnjem… znaš već, događaju.”

Odlučio je da mi se pridruži na krevetu. Zagrlio me je, pazeći na moje ruke, i poljubio me u obraz.

Sin: “Znao sam… kaješ se zbog toga, jel je to problem koji te muči?” – nije mogao biti više u krivu.

Mama: “Kajem? Sine potpuno si me pogrešno razumeo. Jel se ti kaješ?”

Sin: “Nipošto. Mama naučio sam više taj dan o ženskom telu nego za ceo svoj život.”

Mama: “Ali, zar nisi rekao da ti moja nije bila prva koju si video uživo?”

Sin: “Pa zapravo, to i nije bila laž. Video sam i drugu jednu ali… ništa više od toga.”

Mama: “I koja je lepša? Moja ili ta druga koju si video?”

Sin: “Molim? Stvarno me to pitaš???” – bio je zatečen.

Mama: “Hahahaa… šalim se malo sa tobom. Ne moram to ni da te pitam… znam da je moja lepša. Možda ako bi je ponovo video, možda bi ti bilo lakše da odlučiš.”

Gledala sam ga i raširila noge. Spustio je pogled i video da nemam gaćice na sebi. Uspela sam nakon terapije taj dan da ih nekako skinem koprcajući se u krevetu.

Sin: “Mama… nema sumnje da je tvoja mnogo lepša…”

Mama: “Tako sam i mislila. Ajde, donesi onaj moj mali iz fioke. Obradi me sa njim još samo ovaj put i taman stižeš na taj sajam.”

Nije časio ni časa već je kao munja brže bolje uzeo vibrator i ovaj put ga je prvo gurnuo u moja usta, baš kao što sam ga i naučila.

Kad sam ga izlizala izvukao ga je iz mojih usta i spustio ga među moje noge.

Mama: “Sjajno, učiš veoma brzo. Ali danas želim da naučiš i da ga koristiš na meni.”

Držao je mokru igračku i spremao se da mi je gurne.

Sin: “Na šta misliš tačno?”

Mama: “Mislim na to da ga ne ostavljaš samog. Želim da me ovaj put ti izjebeš sa njim.”

Sin: “Uhh… dal ću znati? Ne želim da nešto pogrešim pa da ne svršiš…” – odmah panika, ali dve stvari su me u toj situaciji dovodile do ludila.

Prvo – to je bio moj sin! Postoji li veća sreća za bilo koju mamu na svetu nego da joj sin pomogne na ovaj način? A drugo – ta njegova “čistota” i nevinost… nisam ni znala do tada koliki je to bio afrodizijak za moje napaljeno telo.

Mama: “Zato sam ja tu. Zajedno ćemo. Upali ga na najsporiju brzinu, tek da malo vibrira. Raširi mi pičku i uđi sa njim. Kao i juče.”

Podigao se malo višlje kako bi bio bliži mojoj napaljenoj pički i polako je gurao vibrator do pola dužine.

Mama: “Uhhh… vidiš kako danas već lakše ulazi. Jesi osetio?”

Sin: “Da mama. Kao da si opuštenija.”

Mama: “Tako je… opuštenija i napaljenija. Zato hoću da sada kreneš da me tucaš sa njim. Želim da svako sledeće nabijanje u mene bude za nijansu dublje… tako da na kraju celom dužinom bude u meni.”

Počeo je sporo da me jebe. Prvo samo glavićem a potom sve dublje i dublje. Gledala sam njegov tvrd kurac kako izdiže trenerku, a gledala sam usput i kako pohotno gleda moju pičku koja je sve lakše primala ljubičasti vibrator u sebe.

Mama: “Aaahh… sada ubrzaj ritam sine. Jebi me brže i počni da ga uvrćeš malo dok ga nabijaš.”

Poslušao me je i radio je sjajan posao. Uvrtanje igračke je omogućilo da se osećam ispunjenije a i njega je to još više palilo jer je osećao kako me bolje i efikasnije zadovoljava.

Sve sam bila bliže vrhuncu kada sam primetila još jednu sitnicu. Povremeno je gledao u moja stopala. Pogled mu je sve češće išao ka njima i shvatila sam da mu se sviđaju.

Ja nisam bila preterano visoka i moja stopala su bila relativno mala. Redovno sam ih održavala tako da su bila glatka i nežna. Znala sam da kod mnogih muškaraca stopala predstavljaju čest fetiš pa sam odlučila da se poigram.

Mama: “Sine, sada ga gurni do kraja… uuuhhhh… do kraja i pojačaj vibraciju…” – zabio ga je toliko da su mu prsti ruke dodirivali moju pičku, a kada ga je uključio vrisnula sam i sokovi su počeli da cure iz mene.

Sin: “Uhhh… mama, zar uvek ovako vrisneš kada svršiš? Komšije će svašta pomisliti.”

Mama: “Hahaha… uhhh… ma neka pomisle… baš me briga. Juu kakav osećaj.”

Izvadio ga je iz mene i krenuo u kupatilo da ga opere. Ipak, ovaj put sam imala drugu ideju.

Mama: “Stani sine. Stani sekund. Da te pitam nešto – jel ti se svidelo?”

Sin: “Kakvo glupo pitanje. Ovo je bilo jebe… sjajno. Hvala što si mi dozvolila da te… zadovoljim.”

Mama: “Joj pa možeš valjda nekada i da opsuješ, što si tako uštogljen. A da si me zadovoljio – vala jesi. Mislim da bi čak trebala da uzvratim uslugu. Vidim da si poprilično uzbuđen.”

Erotske price

Shvatio je tek tada da se njegova erekcija jasno ocrtavala. Pokrio se rukama i postideo.

Sin: “Ne brini, evo idem iz sobe…”

Mama: “Slušaš li ti mene napaljenko jedan? Ne želim da odeš. Želim da mi ga pokažeš! Moram da ti pomognem da se otarasiš te erekcije, a za to postoji samo jedan način.”

Sin: “Ne želim da se šališ na taj način. I ovako sam već veoma… blizu.”

Nisam ništa odgovorila već sam se nasmešila i pokušala što ženstvenije da mu namignem. Shvatio je tada da sam bila veoma ozbiljna.

U polu svesnom stanju je spustio svoju trenerku i napokon sam mogla da ga vidim. Pucao je od tvrdoće. Bio je to mlad, savršen kurac… uveliko spreman.

Mama: “Bogami, nisam ni sumnjala da si tako lep, ali… uhhh izvini što buljim, dugo je vremena prošlo od kada sam videla ovako lep komad.”

Uhvatio ga je i navukao kožicu. Glavić mu je bio potpuno mokar i natečen.

Mama: “Sine, ova moja stopala… jel ti se sviđaju? Primetila sam da ih gledaš. Ajde, dodirni ih.”

Dok je jednom rukom držao kurac drugom je uhvatio moje malo stopalo i odmah počeo da ga ljubi. Ljubio je moju petu, tabane, prstiće…

Sin: “Mama… imaš prelepa stopala. Jel sme da ih…?” – izbacio je jezik i celom dužinom tabana počeo da liže.

Nisam do tada ni znala koliko to može biti uzbudljivo i seksi. Lizao ih je, mirisao, ljubio… a ruka mu je stiskala kurac sve jače.

Mama: “Tako je sine, dobro ih natopi… želim da tvoja kurčina fino klizi među njima.”

Bio je van sebe ali nije odbio moju sugestiju. Nakon što je izbalavio i natopio moja stopala, namestio se i sačekao da ih spojim.

Mama: “Lezi sada i opusti se dok ti ga drkam. Misli na nešto lepo, na nešto prljavo, jebozovno…”

Spojila sam stopala i između njih osetila topli sinov kurac. Počela sam da ga drkam. Nisam to ranije radila ali je bilo veoma lako drkati sinov organ kojem je sa vrha curila bezbojna tečnost i pomagala mi u tom nežnom navlačenju.

Sin: “Mama… samo polako molim te… uhhh…” – gledao je malo u stopala a moju u moju picu koja se caklila.

Bila sam dobro naslonjena tako da sam imala odličan položaj. Oblizivala sam jezikom svoje usne i pohotno gledala sina koji je praktično drhtao od uzbuđenja.

Mama: “Znam da sam već rekla ali zaista imaš zadivljujući kurac.

Uhhh kako ćeš obradovati neku malu kurvicu koja ti bude dala.” – namerno sam koristila proste reči jer sam videla da odlično utiču na njega.

Sin: “Misliš… misliš da je dovoljno velik?” – uhvatio je moja stopala i drkao je svoj kurac uz pomoć njih.

Mama: “Savršen… savršeno je velik da ispuni svaku vrelu pičku na ovom svetu.”

Te reči su bile previše za njega.

Sin: “Aaaaahhh… uufff…” – prskao je svojom spermom visoko i ubrzo su moja stopala bila mokra i ulepljena.

Mama: “Sine? Koliko sperme… Zar uvek ovoliko bude?” – divila sam se količini sinove semene tečnosti.

Sin: “Jooj… da… uglavnom…” – ležao je zatvorenih očiju na leđima dok je dolazio sebi.

Mama: “Znaš, ja sam poprilično elastična iako se ne bi reklo na prvi pogled. Uhvati moje stopalo sine i primakni mi ga ustima da ti nešto pokažem.”

Zbunjenog lica se podigao, uhvatio moj članak leve noge i počeo da privlači stopalo mome licu. Ubrzo je moj mokri palac bio pred mojim ustima. Ispružila sam jezik i počela da skidam spermu sa svojih stopala. Lickala sam i gutala predivnu belu sluz dok je sin gledao u neverici.

Kada sam očistila svoju nogu, sin je prosto odlepio i ponovo se srušio na leđa i zatvorio oči.

Mama: “Nemoj sada da mi se uspavaš. Sajam te čeka.”

5. MOGU JA TO SAM

Otvorila sam oči sledeće jutro i zagledala se u mali poslužavnik pored kreveta. Na njemu je bio doručak sa sve voćem i sokom. Na čaši je bila naslonjena ceduljica na kojoj je pisalo – “Nisam hteo da te budim. Kada ustaneš vikni i odmah stižem da te nahranim. Tvoj Dragi Sin”

On me nikada nije hranio za vreme doručka tako da mi je nešto bilo sumnjivo. Pozvala sam ga glasnijim tonom i kao da je jedva čekao, nakon samo par sekundi se pojavio u mojoj sobi.

Sin: “Dobro jutro. Jesi se naspavala? Ovi lekovi te izgleda baš opijaju.” – seo je pored mene, stavio doručak na svoje krilo i krenuo da me hrani.

Mama: “Sine, ovo je zaista lepo od tebe ali zar ne bi trebalo doktorica da…”

Sin: “Kada je došla jutros sve sam joj tražio da mi objasni pa sam joj dao par slobodnih dana. Neka odmori žena malo, ionako je već stara, a ja ću se brinuti o tebi. Nemam nekih obaveza tako da mi nije problem.”

Dok mi je davao hranu na kašikicu gledala sam ga i divila mu se. Bila sam zaista ponosna na njega. Čak su i oči počele da mi se cakle od sreće. Kakva divna osoba, duša od čoveka.

Mama: “Ne znam kada sam ti zadnji put rekla ali… volim te najviše na svetu.”

Sin: “Daaaj, ne moraš to da mi govoriš. Svaki sin bi učinio ovo za svoju majku.”

Znala sam da su za ovo njegovo ponašanje delom zaslužni i naši intimniji momenti proteklih dana ali mislim da je to samo bio okidač za nešto što je već postojalo duboko u nama. Filozofsko je to pitanje – odnos majke i sina. Društvo ga ne prihvata i često osuđuje… ali društvo je tokom istorije često bilo u zabludi.

Nisam ranije razmišljala o tome koliko je zapravo tanka ta linija između “platonske” – duševne ljubavi i one koja uključuje telesni – seksualni odnos, posebno seks propraćen nekim perverznim detaljima kao što je incest.

Grižu savesti nisam osećala i možda je to do mene kao ličnosti, možda sam zaista bila malo “ćaknuta” ili “posađena na krivo”… ali osećala sam seksualnu privlačnost ka sinu, osećala sam je jako, isto toliko koliko sam i osećala ljubavnu vezu i privlačnost kakvu majka i treba da oseti.

Mama: “Hvala ti na svemu. Mada, moram ti reći da si baš izabrao nezgodan dan da preuzmeš odgovornost za mene.”

Sin: “Zašto? Pa realno ništa lakše… evo sve sam zapisao – antibiotik 2 dnevno, kompleks vitamina B jedna tableta, uveče već znam šta ide jer sam ti davao, krema za lice bla bla bla… za vitamin C ide limun sa cimetom. Sutra isto to plus vežbe 45 minuta, šetnja može 15ak minuta… presvlačenje – to je lako…” – samouvereno je čitao.

Mama: “Sve je to lepo ali danas je dan za pranje.”

Sin: “Uhhh baš je to teško, stavim deterdžent, omekšivač, uključim na 50 stepeni… prostrem… mama kažem ti, u dobrim si rukama.”

Mama: “Hahahaha… ma ne to pranje. Mislila sam na mene.”

Gledao je i isčitavao svoje beleške.

Sin: “Nema ništa o tome? Jesi sigurna da je to danas?”

Mama: “Sine ne postoji određen dan za to, svako jutro moram da se osvežim, to je pravilo. Hoćeš da se usmrdim od znoja?” – ućutao se. – “Šta je sad bilo? Jel se ti to meni predomišljaš?”

Sin: “Ne nego, moram da smislim kako ćemo. U kadu ne možeš… hmmm.” – stavio je prst na čelo.

Mama: “Hahaha… jao zlatan si. Moraću i to da te naučim. Pazi me sada dobro, veoma je jednostavno. Prostreš fino peškire, slobodno više njih da ne probije voda, uzmeš onaj mekani sunđer što visi u kupatilu, ruke i gips mi pokriješ specijalnim rukavicama koje su ti isto u kupatilu i prosto me mlakom vodom osvežiš, ništa specijalno.”

Kao neki mali smotani školarac, sin je sve zapisivao. Ja sam se zezala ali je njemu zapravo ovo sve mnogo značilo. Želeo je da pokaže da može sam da se stara o meni.

Sin: “….mlakaa vodaa… evo ga, zapisao. Dobro, sada lek i odmor pola sata pa ćemo te oprati.”

Mama: “Jedva čekam!”

Dok sam ja ležala i varila hranu, polako je počeo da priprema stvari koje sam mu rekla. Bio je vidno uzbuđen… baš kao i ja. Kada je sve pripremio došao je do mene i pomogao mi da ustanem iz kreveta. Zatim je sklonio posteljinu i prekrio krevet sa nekoliko peškira.

Mama: “Tako. Postavi jastuke tu pri vrhu kreveta da budem u polu ležećem položaju. Želim da gledam kako me pereš… znaš, čisto da se uverim da si dovoljno temeljan.”

Sin: “Biću temeljan koliko god želiš. Hoćemo haljinu prvo?”

Mama: “Da. Od nazad se otkopčava.” – otkopčao me je i haljina je završila na podu.

Po prvi put je mogao da vidi moje bujne grudi potpuno gole.

I gledao ih je bogami, gledao ih je sa uživanjem a bradavice su mi se brzo ukrutile usled njegovih pogleda.

Mama: “Skoncentriši se. Vreme je da se namestim na krevet.”

Pomogao mi je da se udobno smestim.

Seo je na krevet tačno ispred mene i počeo da mi svlači gaćice. Za razliku od pređašnjih skidanja, sada nije mogao da se suzdrži i pre nego ih je sklonio u stranu, primakao ih je nosu i na brzinu ih omirisao misleći da neću primetiti.

Mama: “I? Jel fino mirišu?”

Sin: “Šta? Ne znam… otkud bi znao?” – uzeo je sunđer i umočio ga u mlaku vodu koja je bila u lavoru pored kreveta.

Mama: “Znači nisi ih upravo omirisao?”

Sin: “Pa… mislim, eventualno ako sam… Možda malo… slučajno.”

Mama: “Pa dobro, jel ti se svidelo možda malo… slučajno?” – bila sam uporna sedeći tako gola pred njim.

Sin: “Pa… nisam baš mnogo osetio.”

Mama: “Pa ajde, priđi i omiriši na samom izvoru, nemoj da te ja zadržavam.” – raširila sam noge i to je bio dovoljan znak.

Iako sve vreme začuđen, neverovatno kako je sve moje zahteve i predloge brzo prihvatao bez pogovora. To mi je govorilo da iskreno to želi i da se zato i nije bunio.

Spustio je svoju glavu, prišao nosem veoma blizu moje pice i počeo duboko i glasno da udiše. Osećala sam njegov dah kako miluje moje osetljivo mesto.

Sin: “Mmmm… baš fin… onako jak, ženstven miris.”

Mama: “Jeste, jak je pošto sam poprilično vlažna i to još od sinoć. Zato i želim da me dobro opereš… svuda! Možeš da počneš od vrata i grudi.”

Sin: “Od sinoć?” – pitao me je dok mi je stavljao plastične rukavice preko gipsa.

Mama: “Pa da. Imala sam neke malo… vulgarne i vlažne snove, ako me razumeš?”

Sin: “Pa to je lepo čuti. Svakako bolje od onih crnih košmara.” – iscedio je sunđer i počeo da prelazi njime oko mojih sisa.

Mama: “Joj ne podsećaj me. Tako, nežno po grudima, vidiš kako su mi bradavice osetljive. Jesi stavio malo i šampona u vodu?”

Sin: “Jako malo, čisto da ne bude čista voda. Jel ti prija?” – prelazio je preko mojih bradavica, pritiskajući sunđer malo jače.

Mama: “Uuhhh veoma. Dobro ih utrljaj, želim da mi sike budu skroz čiste. Toliko se znojim da mi se kroz ulepe.”

Nekoliko minuta trljanja mojih grudi je bilo dovoljno da ponovo bude u potpunoj erekciji. I nije se više krio. Ponosno je sedeo ispred mene dok mu je kurac, utegnut u trenerci, bio zalepljen za butinu.

Nakon grudi, prešao je na moj stomak. Kao što rekoh, nisam bila neka manekenka ali je mom sinu očigledno odgovarao moj maleni stomačić. Igrao se sa sunđerom po njemu, posebno obraćajući pažnju na moj pupak.

Sin: “Mislim da bi ti pirsing fenomenalno stajao ovde.”

Mama: “Na pupku? Misliš? Ne znam, bojim se da je to za ove mlađe devojke, ove zategnute ribe tvojih godina.”

Sin: “Ja samo kažem da bi ti ekstra stajao na ovom tvom slatkom pupku.” – sklonio je sunđer i mokrim prstom okružio a zatim oprao i unutrašnjost pupka.

Naježila sam se čim sam ga osetila.

Mama: “Uhhh Bože, kako je lep osećaj. Ti baš voliš moj maleni pupak.”

Sin: “Pa, rekla si da budem temeljan.” – krenuo je sunđerom niže i sada je prao moju malu šumicu iznad pice.

Mama: “Pre nego nastaviš, sačekaj da se malo spustim. Želim da imaš bolji pristup.” – spustila sam se niže i savila noge u kolenima.

Sada je mogao lepo da me opere pošto je jasno video obe moje rupice.

Seks upoznavanje

Mama: “Nadam se da znaš koliko je bitno da budem čista dole. Očekujem da mi se detaljno posvetiš.”

Gledao me je tako raskrečenu i morao je samo na trenutak da stisne svoj kurac i da ga malo pomeri u udobniji položaj. Prišao je sunđerom i počeo da me pere. Krenuo je od pičke, zatim prepone i butine, a potom se usmerio na moj čmar.

Kružio je oko njega a ja sam se trudila da ga povremeno stiskam i opuštam kako bi video da mi godi.

Sin: “Huuu…” – obrisao je znoj sa čela. – “Evo ga. Mislim da si sada čista kao suza.”

Mama: “Molim? Pa nisi uradio najvažniju stvar.”

Zbunjeno me je pogledao i počeškao se po glavi. Gledao me je po celom telu tražeći taj neki detalj koji je propustio.

Mama: “Rekla sam da je najvižniji deo taj donji… dakle moja pica i guza. Stavi malo šampona na te tvoje prstiće i uđi. Nemoj da ti opet sve crtam.”

Tek tada je shvatio ozbiljnost cele situacije. Ipak, kao i do tada, prihvatio je sve odmah i bez nećkanja.

Sin: “Da uđem? Dobro… ako kažeš da uđem…” – namazao je prst šamponom i počeo da traži ulaz u moju picu.

Mama: “Tako. Uđi celom dužinom prsta i kruži sa njim unutra. Sve fino da očistiš.”

Gurnuo ga je što je dublje mogao i osetila sam kako kruži i masira moje vaginalne zidove.

Sin: “Uhhh mama… unutra si baš vlažna.” – polako me je tucao prstom.

Mama: “Pa naravno. Rekla sam ti da sam mokra još od sinoć. Ajde sad, posveti se i drugoj rupi, imaš dve ruke, zar ne?”

Sin: “Samo da stavim šampon na prst…” – izašao je iz pice i sada nasapunjao oba svoja kažiprsta.

Jedan je odmah zabio u pičku i to nešto grublje nego ranije. Trgla sam se i osetila kako mi raste uzbuđenje.

Mama: “Uuuhhh… ajde sine, polako u moj čmarić, želim da i njega dobro opereš.”

Ulazio je veoma sporo iako nije bilo previše otpora. Bila sam iskusna i spremna na taj analni momenat.

Sin: “Juu… ovo je… uska si a opet me tako lako primaš. Jel si ga nekada primila u guzu do sad?” – napokon jedno direktno i bezobraznije pitanje.

Mama: “Pretpostavljam da misliš na kurac?”

Potvrdno je klimao glavom gledajući svoj prst kako nestaje u mom anusu.

Mama: “Uhhh… a šta ti misliš? Jooj gurni ga još dublje.”

Gurnuo ga je do kraja i sada je nežno tucao prstima obe moje rupe.

Sin: “Pa po ovome što osećam… mislim mama da si ga primila, i to više nego jednom.”

Mama: “I? Šta misliš o tome? Jel me i dalje voliš… ili misliš da sam obična kurvica?”

Bez upozorenja gurnuo je još jedan prst u moju vrelu pizdu. Probijao me je svojim prstima ne štedeći ni moj čmar koji je goreo u tom trenutku. Počela sam da se tresem od paklenog orgazma koji je ponovo bio propraćen glasnim vriskom.

Sin: “Ne znači da si kurvica ako ga primaš u dupe. Uhh… sada te volim još više!” – dok sam ja dolazila sebi on je gurnuo ruku u svoje gaće i počeo da ga drka.

Mama: “Uff… a ja ću voleti tebe još više ako… ako svršiš na moj mali pupak. Potpuno si me zaintrigirao kad si ga onako nežno prao.”

Pogledao me je i postavio je ogroman osmeh na svoje lice. Spustio je pantalone i drkajući svoj topli organ, spustio je glavu i gledajući me počeo je da licka moj pupak. Kružio je prvo oko njega, a potom je svoj mekani jezik gurnuo u malenu rupicu i počeo kao kuca da liže i da balavi po mom osetljivom pupku.

Pljuvačka je curila iz njegovih usta svuda po mom stomaku dok je mljackao i lickao. Ponovo sam drhtala dok sam gledala tu veoma napaljujuću scenu i svog prenapaljenog sina kako uživa.

Sin: “Želiš da svršim u tvoj jebozovni pupak?”

Mama: “Mhm… želim da ga napuniš sine kao da puniš neku nezasitu pičku.”

Sin: “Uhhh mama, mislim da tvoj lepi pupak neće moći da primi svu moju spermu.”

Gurnuo je glavić koliko je mogao u pupak i počeo da prska. Sperma je naravno odmah počela da se preliva i da klizi iz rupice svuda po mom stomaku.

Mama: “Pogledaj, skroz sam mokra. Isprljao si me spermicom ti bezobrazni dečače. Izgleda da ćeš morati opet da me opereš.” – koristila sam piskaviji glas.

Sin: “Hoću mama, samo mi daj koji minut da dođem sebi.”

6.FIZIČKA TERAPIJA

Sin je postajao sve znatiželjniji za moje telo. Sutradan je koristio svaku moguću priliku da me dodirne, oseti, pipne. Čak dva puta mu je, kao slučajno, ispala hrana iz kašike kada me je hranio, i to baš na moju sisu i na moju butinu. Imao je tada više nego dobro opravdanje da me nežno očisti maramicom, dodirijući me i diveći se mojim ženskim atributima.

Naravno da se nisam bunila, naprotiv, želela sam njegove dodire na sebi. Moje najprljavije fantazije su mi se motale po glavi. Samo da mi glupe ruke nisu bile smetnja… uhhh, pizdela sam što ne mogu da zagrlim sina… da ga privučem, da mu šapnem da sam njegova mamica, da ga volim…

Sin: “Nadam se da si odmorila pošto nas čekaju vežbice.”

Mama: “Pa ne mogu ovako u haljini. Ti fino u šorčiću i majici a ja u haljini, dobro si to smislio. Mora da mi bude udobno dok se rastežem.”

Sin: “Dobro mama, što si tako namćorasta. Dakle skidamo ti haljinu.” – podigao me je na noge i svukao mi haljinu.

Mama: “E sad mi skini i gaćice.” – nije mu bilo ništa jasno.

Sin: “Zašto gaćice mama?”

Mama: “Smetaju mi kod čučnjeva. Ulaze mi u guzu – kad već želiš sve da znaš. Dodaćeš mi one helanke, eto su ti tu u korpi. I onaj top, sivi. Nećemo da mi landaraju sise okolo, zar ne?”

Sin: “Ne znam baš koliko bi to škodilo… ali kako ti tako želiš.”

Mama: “Hahaha… voleo bih da skaču okolo, a? Bezobrazniče jedan.” – isplezila sam mu se i počeli smo da se smejemo.

Nakon što mi je zakopčao sportski top, kleknuo je ispred mene i svukao mi gaćice. Naravno da je gledao u moju picu sve vreme. Zatim sam zakoračila u svoje tanke crne helanke i počeo je da ih podiže. Kada je došao do mojih prepona i on se uspravio i oči su nam se srele. Gledali smo se dok je podizao helanke i pokrivao moju picu.

Mama: “Tako sine.” – razmakla sam malo noge i nastavila. – “A sada ih podigni još malo na gore. Neka se fino nameste… neka mi se malo i useku, tako volim.”

Podigao je materijal skoro do mog pupka i helanke su mi se potpuno urezale. Osetila sam kako srednji kroj dodiruje moj klitoris. Povukao je gore, pa otpustio, zatim opet povukao kako bi me materijal trljao.

Spustio je potom pogled i video dugačko useknuće i moje razmaknute usnice sa strana.

Sin: “Tako voliš? Moram da priznam da ti sjajno stoje. Pitam se kako izgledaš od pozadi?”

Namignula sam mu i okrenula se. Naslonio je dlanove na moj struk i zagledao se u moju guzicu. Ponovo je potom malo povukao helanke na gore kako bi mi se još više usekle među guzove.

Mama: “Izvini što prekidam ovaj tvoj mali šou ali trebala bi da se istegnem. Pridržavaj me tu za stomak a ja ću ostalo.”

Uhvatio me je naravno mnogo višlje, praktično ispod samih sisa koje su mu dodirivale spoljne delove šake. Držao me je tako dok sam se istezala, krenući od vrata, ramena, kukova…

Mama: “Tako. A sada ću da legnem na leđa a ti ćeš mi savijati noge u kolenima.”

Legla sam i on je pažljivo uzeo prvo jednu nogu, savio je u kolenima i pritiskao lagano ka meni. Kolena i butine su dodirivale moje grudi i sin je bio začuđen.

Sin: “Mama, nisam znao da si baš ovoliko fleksibilna za svoje godine.”

Mama: “Čekaj, hoćeš da kažeš da sam matora?”

Sin: “Ne. Nisi matora, samo…”

Mama: “Hahaha… opusti se, zezam te. Jesam, fleksibilna sam… možeš sa mnom kako god hoćeš. Ne postoji poza koju ne mogu da izvedem.” – daleko je to bilo od istine ali mu se ta pomisao veoma svidela.

Sin: “A koja je tvoja omiljena poza mama?”

Mama: “A voleo bi da znaš? Ajde, pomozi mi da ustanem pa ćemo čučnjeve.”

Uhvatio me je ponovo sa leđa i pridržavao dok sam se savijala u kolenima i radila čučnjeve. Zastala bih malo kada bi se spustila i dozvolila mu da još bolje vidi moju guzu tako istaknutu.

Mama: “Pa volim baš ovako – sa guza. Ne znam stručni naziv ali volim da me naguze od pozadi. Sad ću da ti pokažem zašto.”

Podigla sam se ali sam ostala blago nagužena. Prišla sam i pribila se uz sina. Njegov kurac je bio dignut i lepo sam ga osetila kroz njegov šorc kako traži mesto između mojih guzova.

Mama: “Vidiš kako je udobno? A što je najvažnije, onaj ko me jebe, može lako i da se posveti mojoj pičkici.” – prišao je svojom desnom rukom i stavio je među moje noge.

Sin: “Ovako?”

Mama: “Tako je. I onda kada ga primam duboko u dupe, partner uvek može da mi mazi ribicu, da joj gurne prst ili dva… razumeš već na šta mislim.”

Počela sam da se mazim guzom po njegovom tvrdom kurcu a on je mazio moju picu kroz helanke. Okrenula sam glavu i gledala ga preko ramena.

Mama: “Znaš, postoji još jedna stvar koja me pali – pre nego što me pojebu, volim da me poljube.”

Prišao mi je tako sa leđa i po prvi put smo se poljubili. Nikakva nežnost već smo odmah počeli žestoko da balavimo jedno drugom u usta. Sin je za to vreme spustio svoj šorc i mazio se mnogo žešće o moju guzu.

Mama: “Jeli dečko, jesi se ti to upravo razgolitio pred svojom majkom?”

Sin: “Jesam… jel je to problem?”

Mama: “Uhhh nije problem ako budeš dobar sinčić i zabiješ mi ga u dupe. U suprotnom ću morati da te kaznim i oteram u svoju sobu.”

Zbrabio je rukama moje dupe, stisnuo ga, i potom istrgao moje helanke. Pocepao ih je i potpuno otkrio moju guzu.

Sin: “Želim da ti ga zabijem… duboko i jako mama, ali…”

Mama: “Nema ali. Ništa se ti ne brini. Raširi me, uđi u mene i ostalo prepusti mamici.”

Tada je na moje iznenađenje ponovo kleknuo, raširio je moje guzove i pljunuo direktno na moj čmar.

Sin: “Želim da budeš fina i vlažna.” – počeo je da liže moj uski ali iskusni ulaz.

Kao i pupak dan ranije, sin je sjajno obrađivao moj čmarić, koristeći mnogo pljuvačke i kotrljajući svoj jezik na kreativan način. Znala sam da mu se odmah svideo moj ukus pošto je ubrzo počeo da me tuca jezikom, ulazeći u sladak anus koliko god je mogao.

Mama: “Opa… bravo sine, tako treba. Gurni jezik… gurni i prst pre nego gurneš taj tvoj mladi kurac!” – razmazao je prstima pljuvačku i polako ugurao prst u moj zadnji otvor.

Jednom rukom je stiskao i mesio moj guz dok je drugom nabijao prst duboko u moju guzu. Osećala sam pritom kako moju zadnjicu bombarduje sa milion malih poljubaca povremeno propraćenih sa nežnim lickanjem.

Sin: “Jebeno si prelepa i ukusna. Tako me pališ… Ne mogu više da izdržim…”

Ustao je, naglo razdvojio guzove rukama i prislonio svoj kurac na čmar. Primakao se mojim leđima i počeo da ulazi rastežući me.

Mama: “Uhhh…” – mala bol koja nije prestavljala ništa u odnosu na osećaj koji je ubrzo usledio.

Sin: “Jooj mama… kako si dobra…”

Mama: “Sviđa ti se? Sviđa ti se da me jebeš u prljavu guzicu, a?” – palila sam ga dok nije bio potpuno u meni. – “Uhhhh… sada stani. Čvrsto se drži jer ću te izjebati kao prava kurva…” – moje proste reči su ga činile uzbuđenijim i svaku psovku je propratio sa tihim uzdahom – uhhh.

Uhvatio se čvrsto za moj struk, a drugom rukom je ušao u moje helanke od napred i uhvatio moju pičku. Čim sam osetila njegove prste na svom toplom klitu počela sam da se nabijam na njegov kurac.

Profesionalno sam se kretala kukovima i nabijala… bio je oduševljen.

Sin: “Mama? Uhhh… kako si dobra jebačica. Pogledaj te sjajne pokrete! Nisam znao da se tako dobro jebeš… aaahhhh…”

Usisavala sam njegov kurac svojom guzom sve brže se nabijajući i mešajući.

Mama: “Uhhh… jače, jače… uhhh…” – telo je počelo da me boli pa sam morala da zastanem. – “Sada me ti izjebi sine… ne štedi me i udri!”

Stala sam sa pokretima i sin je tada nastavio tucanje, nabijajući se u mene. Jebao me je kao životinja razvaljivajući me od pozadi. Bio je u svom elementu i imala sam osećaj da će da me polomi! Doživljavala sam sjajan analni orgazam okružujući sinov kurac gustom tečnošću iz svoga rektuma.

Mama: “Aaaaa….” – vrisnula sam jače nego ikada.

Sin: “Mama… gde me želiš… gde želiš da ti svršim.”

Izašao je iz moje guze i lagano ga drkao čekajući nestrpljivo moj odgovor. Uspela sam nekako da čučnem i da obližem kurac natopljen mojim sokovima.

Incest price

Mama: “Drži se sine, nećeš mi još svršiti… video si moje oralne sposobnosti. Sada je vreme da ih i lično osetiš.” – zinula sam najviše što sam mogla i počela da gutam njegov kurac sisajući ga veoma iskusno.

Grčio se i uvijao ali je nekako uspevao da izdrži. Vremenom je postao staloženiji i polako se privikavao na moj oralni užitak koji sam mu priređivala. Uhvatio je potom moju glavu i bez ikakvog ustezanja je počeo da me tuca u usta.

Nisam bila potpuno spremna na njegov nabrekao kurac i bilo mi je teško da pratim njegov ritam. Ipak, opijena napaljenošću, trudila sam se da budem što bolja i da ga što dublje primam.

Pljuvačka je svuda počela da kaplje dok se sin nabijao brzim tempom. Nije mi dao da dođem do daha ali sam bila srećna što mogu da mu zadovoljim taj napaljeni mladi, seksualni apetit. Oči su mi se punile suzama dok sam gutala njegove ukusne sokove koji su se mešali sa mojom pljuvačkom.

Sin: “Uhhh mama… molim te…” – jecao je od bola i želje da svrši.

Izašao je iz mene a ja sam se nekako podigla i tako musava ga pogledala.

Mama: “Postoji samo jedno mesto za tvoje vrelu spermu. Od kada sam prvi put videla kako svršavaš, odmah sam je poželela u sebi. Napuni moju pičketinu sine!”

Zabio mi je jezik u usta i izdigao mi jednu nogu. Ušao je veoma lako u moju željnu pičku i svega par puta se nabio u nju pre nego je počeo da jeca i drhti.

Sin: “Uuuufff… mama jel želiš moju spermu?” – nabijao se sporo kako ne bi svršio odmah.

Mama: “Jako! Jako je sine želim… daj mi je!” – tada je ubrzao svoje nabijanje i karao me snažno kao što sam volela i želela.

Naslonio se na mene od uzbuđenja i osetila sam bol u rukama ali nije mi bilo bitno. Jedino je bio bitan taj topao osećaj unutar mene koji me je ispunjavao.

U mlazovima me je punio par sekundi. Njegova topla i bela sluz je šarala u meni i grejala je moju unutrašnjost. Nikada toliko sperme nije bilo u mom napaljenom kanalu.

Sin: “Mama… uhhhh, svršio sam… svršio sam u tebe.”

Mama: “Neka si… neka si sine. Ajde, lezi sada pored mene. Poljubi me… zagrli me.”

Legli smo i smestili se. Bio je srećan i ispunjen a ja sam pored radosti osećala i žal što ne mogu da ga zagrlim. Ipak, bila sam srećna u njegovim rukama.

Obe moje rupe su gorele… osećala sam svoj puls kako vibrira na njima. Bila sam ispunjena i duhovno, i telesno i BUKVALNO. O eventulnim posledicama nismo tada hteli da razmišljamo, samo je bio bitan taj naš zabranjeni trenutak sreće, ta naša zbliženost prouzrokovana mojom saobraćajnom nesrećom.

erotske price

0 comments

No comments yet