Redaljka na konobarici

Ona trazi njega

Imam 26 godina a već sam 7 godina u braku sa čovekom starijim 11 godina od mene. Kada sam se udala, možda je malo čudno, ali bila sam nevina. Iako sam imala dosta iskustva u oralnom i ručnom zadovoljavanju muškaraca nekako sam uspela da sačuvam ono glavno nedirnutim, i to je kasnije i presudilo da se relativno dobro udam i pored svih glasina o mojim pušenjima kurčeva… Ali već posle godinu dana braka shvatila sam da nije sve samo u udaji i da ima još dosta toga što želim probati, kao što je, na primer, redaljka.

Radila sam u jednoj kafani u mom mestu i to mi je davalo oduška, stalno flertovanje sa gostima davalo mi je osećaj neke slobode, a bo’me i dobar bakšiš.

Mnoge žene se prave da im pipkanje i dobacivanje smeta ali tvrdim da nema lepšeg osećaja za jednu ženu od toga kad vidi da privlači mnogo muškaraca, tako da možda zvuči nerealno, ali mene je taj posao ispunjavao. A plus što sam imala tu sreću da mi muž nije bio kafanski čovek, tako da sam na svom radnom mestu bila totalno bezbrižna, sve do jedne večeri i seksa koji ću pamtiti zauvek.

Balkan chat

ila je subota veče, kao i uvek uživo muzika, ali te večeri nešto manje ljudi nego obično, tako da sam celo veče presedela za stolom sa komšijom sa kojim sam ranije bila u vezi i sa njegova 4 drugara koja sam znala samo iz viđenja. Bila sam, kao i uvek, izazovno obučena, na sebi sam imala belu bluzu sa povećim dekolteom, crnu kratku mini-suknju i crne najlon hulahopke koje su se jako sijale, i naravno, visoke štikle… Celo veče su svi gledali u mene ali niko nije pipao, alkohol im je bio važniji.

Srđan i društvo su celo veče pili i čašćavali i mene i sve koji su bili prisutni i to me je malo fasciniralo, jer su dosta para trošili, a i moj bakšiš je bio poveliki. Negde posle 2 sata uveče ostali smo unutra samo ja i oni. Pošto je i muzika završila ustala sam i zamolila ih da naplatim i ostatak ako može pa da zatvaram polako, na šta me je Srđan polako uhvatio za ruku i rekao:
– Čekaj komšinice, sedi još malo kod mene – i postavio me kod njega u krilo i odmah stavio svoju ruku na moje koleno uz komentar: – Auu komšinice ala su ti se oznojile čarapice. – Bila sam malo zbunjena ali se nisam bunila, sve dok nije rekao ostalima: – Ovo je moja komšinica i ujedno najbolja pušačica kurca u okrugu. – Brecnula sam se, skočila i rekla:
– Šta pričaš to, Srđane?! – On se samo nasmejao i odgovorio:
– Pa istinu, komšinice draga…

Upoznavanje

Iako sam znala da priča istinu pravila sam se da sam ljuta i otišla iza šanka. Oni su ustali i krenuli ka izlazu a Srđan je prišao i rekao mi:
– Dobro, izvini komšinice, nisam hteo da te uvredim, ’ajde da te odbacimo do kuće. – Pogledala sam ga onako ispod obrva i rekla:
– Ajde, ali nemoj da se to ponovi komšija…

Kada smo došli do kola tek sam onda videla da su oni svi sa jednim kolima i odmah sam upitala:
– Pa kako mislite da svi stanemo unutra? – na šta je Srđan rekao:
– Ma ne brini se komšinice, veliki je auto. – Ušli su svi unutra i na kraju Srđan me je uhvatio za ruku i ponovo stavio na zadnje sedište kod njega u krilo.

Sela sam i krenuli smo. Gotovo da nismo pošli kako treba, osetila sam kako ispod mene Srđan raste, neprijatnost je bila veća samim tim što sam bila u mini-suknjici i osećala sam kako bukvalno Srđanov kurac stoji između mojih butina. Pokušavala sam da se migoljim ali njega kao da je to još više dražilo, da bi u jednom trenutku malkice me podigao i zavukao ruku ispod.

Osećala sam kako pokušava da otkopča šlic, i svi moji pokušaji da ga sprečim su bili uzaludni. Odjednom, osetila sam kako je njegov kurac izleteo kao iz katapulta među moje butine. Bilo mi je jako neprijatno, osećala sam da crvenim, stiskala sam noge što sam više mogla kako drugi ne bi videli Srđanov kurac između mojih nogu.

Ona trazi njega

Ali, nije bilo potrebe da ga vide, očigledno da je to bilo dogovoreno, redaljka je bila planirana, odjednom, momak do mene je zavukao lagano ruku među moje noge i krenuo da me lagano masira. Nisam znala šta da kažem, ćutala sam i pomalo se migoljila, ali spasa nije bilo, momak do mene je izvadio svoj kurac i lagano mi stavio moju ruku na njega, i rekao tiho:
– Drkaj ga, srećo.

Ne znajući šta da radim uhvatila sam ga lagano i krenula da mu prevlačim kožicu. Bio je baš vlažan, kožica je išla kao podmazana. Drkala sam mu i samo čekala kad ćemo doći do moje kuće. Ostala trojica su se pravila da ništa ne vide, a Srđan je bio sve agresivniji. Mazio mi je ribicu preko čarapa i s vremena na vreme bi udario svojim kurcem od moje butine.

Posle par minuta igre konačno stižemo u moju i Srđanovu ulicu. Stali su ispred Srđanove kuće koja je odmah do moje. Čim smo stali, ja sam izašla k’o ošurena, nigde nije bilo nikoga, svi su spavali, za mnom iz kola je izleteo Srđan i rekao:
– Gde si ti pošla kurvo, dobila si brdo bakšiša i napalila si nas a sad bi da ideš? – Za njim su izašla i ostala četvorica.

Pokušala sam da objasnim Srđanu kako to ne volim i kako će me videti muž ali njega to nije interesovalo, uhvatio me je za ruku i ubacio nazad u auto da sednem tako da su mi noge bile napolju. Odmah je prišao i stavio mi svoj kurac ispred nosa i rekao:
– Ajd’ sad kurvo da opravdaš bakšiš.

Bila sam jako uplašena, i prihvatila sam njegov kurac u ruke

Počela sam lagano da mu dudlam, kurac mu nije bio veliki, ali je bio zaista uredan i čist. Uvlačila sam ga u sebe što sam lepše mogla misleći da ću posle toga biti slobodna. On nije više ništa pričao, zabacio je glavu unazad i počeo lagano da stenje. Ostala četvorica su povadila svoje kurčeve i krenuli da ih drkaju. Pokušavala sam da na to ne obraćam pažnju i u glavi mi je bilo samo da zadovoljim Srđana pa da idem kući da legnem pored svog muža, ali očigledno da to nije bio i njihov plan.

Čim je Srđan svršio, i napunio mi usta svojom spermom, prišao je drugi momak, pružio mi maramicu da obrišem sa brade Srđanovu spermu. Čim sa obrisala spermu od Srđana odmah ga je zabio u moja usta. On nije želeo da ga ja zadovoljim, uhvatio me je čvrsto za glavu i nabijao ga je gotovo dokle je mogao.

Njegov kurac je bio dosta veći od Srđanovog, i krenule su mi suze na oči, što zbog kurca koji se nabijao u moje grlo, što zbog poniženja koje trpim gotovo na pragu mog porodičnog doma, ali to njih nije interesovalo.

Odjednom me je zaslepela svetlost; pogledala sam i videla Srđana kako mobilinim snima ceo čin. Bila sam zaista ponižena dok sam sedela na zadnjem sedištu i čekala da priđe sledeći, svršavali su u moja usta i po mom licu jedan za drugim.

Dopisivanje i chat

Kada su završili krug jebanja mojih usta opet mi je prišao Srđan, dao je mobilni momku iza njega, i gurnuo me pozadi. Pala sam na leđa a on je uhvatio moje noge i jednu postavio na prednje sedište, a drugu na zadnje. To je već bilo i za mene previše; počela sam plakati i moliti ga da me pusti, ali nije vredelo. Zadigao mi je guzu i svukao malo najlonke, jedino što sam uspela da kazem je:
– Srđane nisam zaštićena, ne svršavaj u mene

Odgovorio je kratko:
– Pa nisam lud – i bez ikakve suvišne priče se sjurio u mene. Počeo je od samog starta brzo i žestoko da me trpa. Odjednom su se otvorila i druga vrata iznad moje glave, i jedan od ostalih u redu je prišao i lupio me svojim kurcem preko čela, i rekao:
– Zini kurvo, kad uzimaš pare ne praviš se fina.

Otvorila sam usta a on se još jednom sjurio u njih. On i Srđan su se žestoko zabadali, jedan u usta durgi u picu. Srđan je bio totalno van sebe, jebao me je i skičao od zadovoljstva, non-stop mi je govorio kako će od sad da me jebe stalno, i da od tog trenutka postajem njegova kurva…

Srđan me je trpao veoma kratko, a onda ono što nikako nisam zelela; počeo je da se grči i trza, počela sam vrištati:
– Srđane vadi ga brzo – ali nije vredelo. Svršio je do poslednje kapi sperme u mene, osetila sam topli mlaz kako prolazi kroz mene, počela sam ga udarati po grudima vičući: – Srđane, Stoko! – ali njega to nije mnogo potreslo. Izvadio ga je i obrisao o moje hulahopke, okrenuo se prema ostalima i rekao:
– Jbg, napunio sam kurvu, svršite i vi u nju, pokrijte me da ne može sutra da tuži za svoje kopile.

Ostali nisu bili baš srećni, jedan je prišao i pljunuo me uz reči:
– Kurvetino prljava, ja ovu kurvu da jebem neću – i seo je na prednje sedište kao da sam ja bila kriva za nešto. Plakala sam ali nisam smela da se podižem. Čekala sam da vidim ko je sledeći.

Posle kraće rasprave Srđan je ubedio još dvojicu da se izređaju. Čim je prišao sledeći i nabio kurac u moju picu punu Srđanove sperme počeo je da se prema meni ponaša kao neprijatelj. Imao je podeblji kurac, nabijao ga je najjače što može, psovao me je zbog toga što mu je bilo neprijatno u Srđanovoj spermi

Iako me je razvaljivao ja sam sve vreme pokušavala da objasnim kako nisam ja kriva, ali nije vredelo, držao me je čvrsto za stomak i nabijao ga sve brže i jače. Opet iznad glave mi je prišao momak jedan i nabio ga jako u moja usta. Trpali su me uz gomilu uvreda, redaljka je postala iscrpljujuća, Srđan je sve to snimao, a ja sam plakala i krajičkom oka pokušavala da vidim da mi se muž slučajno ne pojavi.

Ona trazi njega

Moram da priznam da mi je ova redaljka ipak prijala…

>Kroz glavu mi je prolazilo stotine misli, i kao da sam mogla videti samu sebe kako bespomoćno ležim dok se ređaju na mom telu. Noge su me strašno bolele, jer me je Srđan postavio u nezgodan položaj, i rešila sam koliko-toliko da ih ubrzam. Počela sam stenjati i polako se prepuštati, izvadila sam kurac iz usta i počela da motivišem momka koji me je trpao:
– Mmm srećo, najbolji si od svih, razvali me srećo moja lepa – drugog momka sam uhvatila za kurac i privukla ga tako da mi njegova jaja budu iznad usta, lagano sam mu drkala i oblizivala jaja, pričajući sve vreme kako želim da ih isprazni u mene.

>Krenuli su gotovo istovremeno da svršavaju, jedan u mene drugi po mojim grudima, tačnije po mojoj bluzi. Iako ponižena, taj osećaj mi je bio lep. Otresli su ih, momak iznad moje glave ga je stavio u moja usta uz reči:
– Očisti! – Sisala sam spermu sa njegovog kurca, dok se drugi, kao i Srđan, obrisao o moje najlonke.

Ostala sam u tom položaju čekajući da vidim ko je sledeći ali sledećeg nije bilo. Ljuti momak sa prednjeg sedišta je ustao i grubo me podigao, i bukvalno izbacio na travnjak ne dajući mi šansu ni da se obučem. Ustala sam i ponovo počela da plačem. Uplakana i umazana od sperme počela sam da se brišem i oblačim.

Kad sam se obukla osećala sam kako su mi gaćice i čarape pune sperme. Osećaj je bio grozan ali srećom bila sam blizu kuće. Srđan se pozdravio sa četvoricom u kolima, dok meni nisu rekli ni zdravo, samo su svirnuli sirenom dugim tonom i dali gas.

Odjednom se upalilo svetlo na mojoj kući, i ja sam se sledila. Srđan je otišao ka svojoj kući, a ja sam ostala sleđena na sred ulice ne znajući kako da uđem u kuću. Na vratima me je sačekao muž, ja sam samo besno prošla pored njega, pravdajući se kako mi je bilo užasno teško veče. Da l’ što je bio sanjiv ili ko zna šta, ali izgleda nije baš bio zainteresovan, na moju sreću, ko me je to dovezao. Vratio se u krevet, a ja sam u kupatilu dugo prala veš i sebe od sperme i razmišljala kako će moj život teći posle ovoga…

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet