Mama u kuhinji

Odma posle seksa,mama se uozbiljila”Jasno ti je da za ovo ne sme nikad,niko da zna.Znas kakve su posledice”.Zabrinuto me je pogledala.
“Znam,ne brini,bilo bi strasno za oboje”.Posle toga istusirao sam se I izasao napolje da se izluftiram.Celi dan sam mislio samo na jutro u kuhinji I prezivljavao svaki trenutak.
Zatim je dosla radna nedelja,tata,kod kuce I nista se nije desilo,pretvarali smo se kao da nije bilo nista. Jas sam svako vece drkao I u mojim mislima fantazirao o novim trenutcima.
I onda opet subota.Ovaj put mama u sasvim pristojnoj haljini servira dorucak.Kako je prilazila udario me dobro poznati miris.Crna raspustena kosa,mesa kukovima I nosi dorucak.Kad je prisla srce mi je tuklo kao ludo.Prislonio sam lagano ruku na dupe.”Znas mislim da je najbolje da zaboravimo epizodu iz prosle nedelje”,rekla mi e ali nije napustila sto.”Da to bi bilo najbolje”,odgovorio sam ozbiljnim glasom.Samo sam spustio ruku pod haljinu na unutrasnji deo butine.Nije rekla nista, aIi nije se pomaknula ni za milimetar.Lagano sam mazio unutrasnost butine I dizao ruku polako prema picki.”Mislim da je dovoljno” rekla je drhtavim glasom.Nisam nista odgovorio.Pri samom vrhu vec sam osetio sluz od pickinih sokova koji su poceli sve obilnije da cure.Kad sam dosao do gacice vec su bile mokre I dobro zalepjene za picu.Kratke kovrdzave vlasi vec dobro podmazane od pickinih sokova palili su me jos vise.Kurac mi je pulsirao,ali sad sam se nekako kontrolirao da ne svrsim.Spustila je grudi I telo na sto.Podigao sam haljinu I spustio gace na pod.Pred mene se opet pojavio fantastican prizor.Visoke vajane noge,divni listovi,socne butine,socna guza I crna vlazna pica.Vise se nije opirala.Samo je tiho stenjala.Rasirio sam guzu rukama I poceo da lizem picku.Lizao sam I gurao jezik unutra.Kako je samo uzivala.Stid I zadovoljstvo pomesani u sladostrasnom grcu.”Uuuhh,sta mi radis,poludecu”,jecala je I dahatala sve dublje.Zatim je ona preuzela komandu.
Okrenula se prema meni,sela na sto I rasirila noge.Dok sam sisao lakirane prste,lizao stopala,listove I unutrasnost butine,rukama sam otkpcao haljinu.Pred mene se ukazao fantastican prizor. Krupne cvrste sise nabreklih bradavica lepo su stajale na cvrsto telo bez sala.
Rukama sam mesao stomak a zatim mesio sise I gnjecio bradavice..Jedna ruka je mesala grudi,sa drugom sam mazio picku,gurao prst u vreli crni vulkan koji je obilno izlivao sluz, lizao sam jezikom naimenicno I srkao sokove.Uzela je ruku iz grudi I pocela da sisa moje prsti da stisa jecaj, dok sam ja dole gurao dva prsta u socnu picketinu I skupljao jezikom sok sa siroko rascepljenih krupnih butina.
Sada je ona vodila situaciju.Ispravila se klekla na kolena I svukla mi bokserice . Hlapljivo je strpala kurac u usta.Kako je samo pusilaJezikom je sarala po glavicu,gutala kurac koliko je mogla,rukom strezala jaja.Sokovi sa usne slivale su se niz tvrdog kurca,lizala sve to do jaja I vracala se na vrh kurca,sisala samo nabrekli glavic.Poceo sam da svrsavam u talasima.Gutala je I lizala vrucu spermu,sa kurca,jaja,noge.”Sad hocu sve”,ustala je.
Sad sam ja lezio na pod.Stajala je iznad mene raskosna ppopaljena zenka zeljna jebanja.Pohotno je gledala u rumenog 20 cm trvdog kurca.Nasadila se celom tezinom na njega I mesala kukovima.Podizala se na cvrstim listovima I ponovo sadila I mesala naizmenicno.Bio je to velicanstven prizor.To nije vise bila moja mama nego kobila zeljna kurca,sto veceg to boljeg.
“Ahh,too,jace,dublje” jecala je i mesala, Kako je samo nabijala vrucu crnu socnu picku.
“Zelis jos?” palio sam I sebe I nju.”Daa,jebi me,hocu jos,uuhh”U stvari ona je sve radial dok sam ja lezio.Okrenula mi je zatim ledza I nabadala na kurac dok sam je gledao odpozadi kako mesa guzovima.Ustali smo,,uhvatila se za sudoper I podigla jednu nogu.Zjapila je u mene picketina.Jebao sam je odpozadi svom snagom.nabijao sam kurac I mesao kukovima.
Usledio je zatim orgazam, poznati grc na licu,drhtanje tela.
“Uuf sinko o ovom nikom ni reci”-opet ista fraza.
“Ne brini mama,niko nece znati ,ovo ce biti nasa tajna”.
Tog leta svakog vikenda jebao sam je u svim mogucim pozama na svim mestima kod kuce.
UUjutru bi se ponekad uvukla kod mene u krevet sama trazeci kurac,,nekad ja,nekad ona bi se uvukli jedno drugom pod tus,mazili se samponom zatim bih je na rukama sadio na kurac,uvece kad bi tata prespavao na vikendici, kad sam se vracao sa izlaska u sitne sate,,budio je I jebao do zore.
Zatim sam uhvatio devojku.To leto mi je bila odlicna skola.Vise se nismo taknuli I nikad nismo pricali o tome,kaoda se nikad nije ni dogodilo.Ostala je nasa tajna.

0 comments

No comments yet