Prvi Put – Erotske Priče

Za mene je to bila ozbiljna stvar – Gubitak nevinosti. Delovalo je kao bauk, i moram da priznam, to i jeste bilo za mene. Želela sam da prvi put bude posebno. Nisam htela da kao neke svoje drugarice nevinost izgubim na zadnjem sedištu automobila, parku ili još gore – u WC-u.

To predstavlja za svaku zenu, na neki način, ulazak u novi život. I svakako je taj prvi put nešto što se pamti za ceo život. Maštala sam da to bude barem malo romantičnije. I bilo je. Darko je bio divan. Poštovao me je i voleo. Čak i posle šest meseci našeg zabavljanja, nijednom nije spomenuo da hoće seks.

Ali ja znam da je želeo. Pokazivao je to pogledom, užarenim pogledom koji je šetao po mom telu. Pokazivao je onim nabreklim stvorenjem u gaćama. Da se razumemo – nisam ni ja bila imuna. Želela sam i ja. O, Bože koliko sam želela!

Gorela sam iznutra nekim čudnim plamenom, osećala sam da mi celo telo vibrira, naročita ona, moja nejebana pičkica.

A onda su se sve kockice sklopile, kako to obično i biva…

Bilo je toplo tog julskog dana. Odlučili smo da idemo na kupanje. Sunce, reka i čovek mojih snova. Po običaju, otišli smo dalje od obale i ljudi. Sunce mi je golicalo telo, poželela sam da se skinem, ali se ruke nisu micale. Konačno sam skupila snage i skinula kupaći.

– Sta to radiš? – upitao me je iznenađeno, dok su mu oči gorele strašću.

– Nemoj se praviti glup. Znaš šta hoću. Znam da i ti hoćeš. Eto, pogledaj se. – pokazala sam na njegov kurac koji je u svoj svojoj veličini virio iz kupaćeg.

– Želeo bih da vodim ljubav sa tobom ali ne želim da te povredim. Još nije vreme. Rekao je odlučno i uskočio u vodu.

Bila sam iznenađena. Ali borba još nije bila gotova. Skočila sam za njim. Hladno milovanje vode povećalo je moju zelju. Bradavice su mi se skamenile. Doplivala sam do njega i počela da ga ljubim. Uzvraćao mi je poljupce, milujući me po sisama, dupetu, stomaku – idemo napolje – rekao je.

Znala sam da je gotovo. Znala sam da će se desiti, za mene prvi put… Trasla sam se od uzbuđenja…

prvi put

prvi put

Sela sam na prečku od čamca, a on je kleknuo. Pomilovao me je po butinama, nežno ih razdvojio i zagnjurio glavu medju moje noge. Osećala sam kako me njegov jezik golica. Bilo je divno, ali ja.. Ja sam želela njegov kurac.

– Molim te, jebi me!-zavapila sam.

– Polako, polako. Hocu da mi pušiš. Stavi ga u usta i sisaj. Polako…

Radila sam kako je naredio. Zamišljala sam da je najlepša lizalica. Cula sam njegove isprekidane uzdahe koji su me još više palili. Osećala sam kako bubri u mojim ustima i kako mi glavić golica nepce. Držao me je nežno za glavu i diktirao tempo. Polako me je položio na leđa.

Legla sam, a on preko mene. Počeo je da me ljubi, ne bi li otklonio nervozu. Zavukao je prst u moju pičku.

-Tako si tesna. Ti si prva devica koju ću jebati – rekao je srećno.

Osećala sam kako mi pička vlaži pod uticajem njegovih ruku.

– Stavi ga, molim te!

Izvadio je prst i u sledecem trenutku osetila sam oštar bol.

– Boli me! lzvadi ga! – vrisnulaa sam.

Izvadio ga je iz mene i pogledao me zaprepašćeno.

– lzvini.-prošaputao je.

Posle nekoliko sekundi ćutanja, zamolila sam ga da nastavi. Poslušao me je. Nabijao me je polako i bol je postepeno iščezavala. Tada sam počela da osecam neke prijatne vibracije. Zagnjurio je glavu medju moje sise i lizao mi bradavice koje su od silnog uzbuđenja iskočile i očvrsle.

– Hocu da budem odozgo – rekla sam.

-Boleće te, nemoj…

Međutim, popustio je pod mojim molećivim, ali željnim pogledom. Polako je ustao i legao na drugi kraj čamca. Prišla sam mu. Naciljala sam kurac pravo u centar i sela.

Osetila sam bol, koji je divljački širio zidove moje, još uvek tesne pičke, grubo grabeći napred, ali,osetila sam i divnu toplotu koja mi se širila telom.

Njihala sam se na njemu, ispunjavajući svoje telo bolom i ogromnim uživanjem.

Nabijala sam se svom snagom i vrisnula od zadovoljstva kad mi je ugrizao bradavicu.

– Ustani, ustani brzo. – viknuo je. Skočila sam i posle par sekundi videla mlaz koji je šikljao iz njegovog kurca. Brzo sam se sagla i počela da je sisam.

Sperma je bila topla, njen opor ukus me je oduševio. Kada sam isisala i poslednju kap iz njega, podigla sam glavu i srela se sa njegovim pogledom. Bilo je iznenadjen. Prigrlio me je i kroz smeh rekao:

-Još malo prakse i jebaćeš se kao profesionalka, za prvi put ovo je bilo sjajno. Nasmejali smo se, i jos dugo posle toga ležali zagrljeni i goli. Nakon toga, svako sledeće jebanje je bilo poput vatrometa…

0 comments

No comments yet