kako me je tatica zestoko pojebao incest – Tatina miljenica

Ona trazi njega

Ja se zovem Milena i imam 18 godina… Mogu vam reci da muski lude za mnom i da bi mi svaki s zadovoljstvom zelio gurnuti svoju kurcinu u moju picu. Jebala sam se mnogo puta sa razlicitim kurcinama ali nikad nisam bila potpunu zadovoljena…

Sve do jedne noci Moja mama je hitno morala da poslovno otputuje u split i u kuci smo ostali samo ja i moj tata.

Zvala sam najbolju frendicu da noci kod mene ali mi je ona u posledni tren javila da ne moze da joj je iskrsnuo neki problemcic.

Znala sam da mi je noc upropastena ali… Sisla sam niz stepenice i vidjela svog tatu kako cita novine dok je TV bio upaljen… On je uvijek bio zgodan muskarac i cesto put bih ga vidjela kada izlazi iz kupatila sa samo peskirom preko njegove batine. Uvijek bi me to napaljivalo ali nikad nisam ni sanjala sto se moze desiti.

Bila sam u mini siknjici i malom topicu i bas kad sam se namjerava obuci u spavacicu tata me zovnu Otisla sam do njega i on me pitao ocel mi ko dolazit
Ona trazi njega
iodgovorila sam a on je klimnuo glavom … Jos me zamolio da mu donesem sok, i da donijela sam on mi rece da ga stavim na sto sto je bio nizi i ja sam morala okrenuti svoju guzu prema njemu i sageti se, sto sam i uradila. Onda sam osjetila njegove oci na mojoj guzi NEVJEROVATNO. Rekao mi je da se presvucem i da dodjem kod njega da gledamo tv ja sam to uradila.

Uzela sam svoju najsexypilniju spavacicu koju kad bi obuci kao da sam bila u samo grudnjaku i tangicama sisla sam dolje je sjela blize njemu kada mu se mahinalno duboki uzdah oteo iz usta.

Gledali smo neki bezvezni film kad je on poceo pricu o pubertetu i o tome kako ja imam mnogo momaka. Jer sam jako lijepa i zgodna ja sam se samo smijesila a onda uzela daljinski prebacila na neki drugi film.

bas u tom trenutku su prikazivali scenu kad ona jase na njegovom i ja sam se postidila On mi rece da mi ne treba bit neugodno da je to normalna stvar i onda mi je stavio ruku na moju “golu” nogu i poceo me milovati sto me jako napalilo

Ona trazi njega
Nije dizao pogled s moje pice koja je tad bila jako vlazna da sam odmah htjela skocit na njega i primit njegovu kurcinu do jaja… Ali ne znala sam da to ne smijem. Poneki put bi u tom milovanju “slucajno” zakacio moju picu i imala sam osecaj da je osjetio njenu vlaznost… Ja sam tad pocela lagano da se uvijam u kukovima a on me iznenadjujuce direktno pitao “zelis li to” nisam oklijevala odmah sam pristala.

Poceo me zvaljiti tako jako da sam mislila da ce mi usta popucati.

Silno sam zeljela divlji sex.

Sjela sam na njegovog i osjeetila jako jako veliku tvrdu kurcinu pod sobom. On se polako izdizao a ja sam se nabijala.

Vidio je da imam iskustva u tome pa vise nije htio biti njezan. Uzeo me za guzove i jako poceo nabijati ja sam pucala i derala se zaaabiiiij mi gaaa!!!! Nije se zaustavljao poderao mi je spavacicu iz koje su iskocile moje cvrste oble grudi koje je jako grizao sto me najvise palilo. Onda je prstima skinuo moje crvene tangice i bacio me na kauc.

Svukao je svoju usku majcu i sorc i ostao samo u boksericama.

O da bila sam u pravu imao je ogromnu kurcinu bar 25 cm dugu. rasirio mi je noge i pogledom pomilovao moju vec odavno vlaznu picu svukla sam mu bokserice kurac mu je nabrekao i bio jako tvrd. Zeljela sam ga odmah u pici al je rekao polako.

Nasmijala sam se i uzela ga u ruke. Tako snazno sam ga dudlala da je on ispustao jake uzdahe. Naprosto se derao znala sam da mu godi. Dirao me po sisama a onda me uzeo u narucje i prislonio uza zid.

Sisama sam bila okkrenuta zidom. O da to je bila poza koju sam najvise voljela. Jednom rukom mi je trljao klitoris a drugom jako stiskao sise. Samo je svojim glavicem dirao moju picu nije zelio da svrsi jako me grizao i zvalio u vrat da sam ludila od svega toga dok me jos snazno zabijao uza zid.Ona trazi njega

Rukama sam drzala njegovu glavu ii htela da se nabijem na njegovu kurcinu ali mi nije dozvoljavao.

Onda me okrenuo i jako zazvalio o kako je velik jezik imao onda je njegov kurac poceo malo dublje prodirati dok sam se ja nabijala. Legli smo na pod ja na njemu jasem ga sad vec svom snagom. On zateze glavom nazad stisce me u kukove i da usao je skroz do jaja.

Nije me boljelo naprotiv bilo je nesto najbolje sto mi se desilo. Jako je otvorio usta i dahkao da nisam mogla a da mu se ne priblizm i zazvalim ga.

To je i ocekivao.

Ona trazi njega
Znala sam da ce uskoro svrsit pa sam se nabijala sto sam vise mogla. on je onda najednom izvadio svoju kurcinu i svrsio po mojim sisama. Onda je to polizao legli smo na kauc i dugo se mazili ljubili.

Pitala sam ga cij je picka bolja moja ili mamina on je rekao “tvoja” bila sam jako uzbudjena pitao me je ocemol to nekada ponovit “da naravno” rekla sam … I zajedno smo zaspali jebali smo se jos puno puta i uvijek sam uzivala u toj prelepoj kurcini koja me napravila……

kako me je tatica zestoko pojebao incest

0 comments

No comments yet