Probao sam spermu jebaca moje zene

Ona trazi njega

„U meni je!”, saopštila mi je moja žena. Nisam bio preterano iznenađen. Nas troje samo što smo se nekako bili smestili na malom kauču u hotelskoj sobi, koju je on rezervisao.

Moja je ideja bila da se, pre nego što se upustimo u igrarije, nađemo na laganoj večeri u restoranu, i to su oboje sa oduševljenjem prihvatili. Sedela je u njegovom krilu, okrenuta prema njemu, sa mini-suknjom zarozanom oko pojasa. Moja voljena ženica nikada ne nosi gaćice kada oblači suknje i haljine, tako da kada sam krenuo rukom da proverim šta se dešavalo između njih dvoje, prvo sam napipao njeno golo dupe, a zatim malo niže i njegov debeli kurac do pola nabijen u mokru pičku moje ženice.

Prstima sam pokupio njene sokove koji su se slivali niz njegovu kitu, i njima podmazivao njenu guzu. Drugom rukom sam izvadio iz pantalona moj, još odavno nabrekli kurac.

Dopisivanje

Svetlana se nagla prema meni i ljubila me, dok je rukom pokušavala da mi drka.

Želela je dve kite

Odvojio sam svoje usne od njenih samo da bih joj rekao kako volim da je gledam dok se nabija na nabreklu karinu našeg partnera u požudi.

Skinuo sam joj brus, i njene ogromne sise su se nalazile njenom jebaču ispred face. Naravno, ovaj je samo par trenutaka kasnije najavio da će svršiti. Moja ženica je odmah prestala da mu se nabija, samo da bi smo se svo troje dogovorili gde će Marko da svrši. On je predložio da joj napuni pičkicu, pa ja to poližem, dok budem jezikom dovodio moju ženicu do orgazma.

Ali, ona je bila neumoljiva u želji da joj Marko svrši u usta, pa da mi ona njegovu spermu ispljune u usta dok je budem jebao.

vi smo se složili, i ona je ubrzala ritam, a malo zatim i sišla sa njegove kite samo da bi je dočekala u ustima i istrćila dupe ka meni. Marku nije trebalo dugo da počne da puni usta mojoj Ceci, pogotovo uz moje oduševljeno navijanje.

Ona trazi njega

Dok sam ja nabijao prste u Cecinu pičku, Marko je počeo da svršava. Zabacio je glavu unazad, sav se tresao, kao da je priključen na struju, i ispuštao zvukove zadovoljstva. Mislim da se sperma iz njegovih jaja cedila mojoj ženi u usta još punih pet minuta, ali ona i dalje nije želela da odvoji glavu od njegove kare.

Na kraju se se Svetlanine usne odvojile od njegove, sad već poluspuštene kite. Sad je zajahala moj, od nabreklosti već modar kurac. Samo što se nasadila, ja sam već bio na ivici da svršim.

Primetila je to i prestala da se pomera

Gledala me je pravo u oči, usta punih Markove sperme.

Njena usta su krenula ka mojima, zinuo sam i spremno dočekao sadržaj koji su mi moja žena i njen jebač namenili.

Blago otvorivši usta, Ceca je dozvolila da mešavina njene pljuvačke i Markove sperme pređe iz njenih usta u moja. Zaprepastila me je količina, žena mi je kasnije potvrdila da joj je Marko baš dugo punio usta spermom. Usta su mi bila prepuna, ali mi se ukus sviđao.

Upoznavanje

Ceca je počela da skače po meni i ja sam počeo da svršavam puneći joj pičkicu. U trenutku svršavanja progutao sam sve što mi se nalazilo u ustima iz tri gutljaja.

Kada sam se malo povratio od orazma, pohvalio sam ukus Markove sperma, a moja žena se složila i dodala da je to sigurno jedna od najukusnijih koje je probala, sa napomenom da je moja ipak najukusnija. A zatim je rekla Marku da je sada vreme da on proba moju spermu, tako što će je isisavati i lizati iz njene mačkice, sve dok Ceca ne bude svršila.

Odmah zatim je Markova glava bila u međunožju moje voljene.

1 comments

  • Didi

    Apr 16, 2019 at 7:24 pm

    Odlična priča, volio bih probati. Ako želite, javite se apartman na Krku čeka na Vas.

    Reply