Gledao sam kako mi razvaljuju mamu

Ona trazi njega

Ovaj dogadjaj se dogodio pre oko godinu dana. Moja mama Ceca izgleda prejebozovno na sebi je uvek nosila neke uske helanke ili uske haljinice. Ima 38 godina a kao da ima 25 tako izgleda. Imala je stvarno velike sise 5 svako bi to mesio pa cak I ja. A ovek je nosila neke providne tange cipkaste crne ili crvene. Noge duge bila je fino popunjena taman koliko treba. Da se vratim na dogadjaj.

Sedimo mi tako svi u dnevnoj sobi kad zazvoni telefon. Cale se javio bila je to moja tetka rekla je da je umro njen muz tj moj tetak svi su bili u soku. Pozvala je na sahranu. Medjutim cale je tog dana zajedno sa bratom morao da ide na neki seminar a sestra je isla na fax tako da samo ja I keva smo bili slobodni. Medjutim keva nije imala polozeno ni ja pa smo morali naci prevoz. I tu stupa nas komsija spasoje koji je tog dana vozio svoje sinove na utakmicu. Mi smo pristali da idemo sa njima. Ja sam obukao neke crne trenerke a majka je obukla neke crne uske helanke koje su toliko upadale u njeno ogromno dupe. Gore je imala crnu majicu sa ogromnim dekolteom. Komsija je dosao u kombi. Majka je rekla da ce sesti pozadi jer joj smeta sunce kao. Ja sam seo napred. Posto je put bio veoma los dosta se truckalo prometio sam kako komsoja stalno gleda u njene sise. Pao je mrak I vreme je prolazilo cuo sam da se nesto desava pozadi ali sam se pravio da spavam. A to sto se desavalo pozadi je upravo bilo njegovi sinovi su vatali za sisi moju mamu gnjecili su je kao da su je htele da otkinu.

Dopisivanje

Ujutre rano dolazimo do nekog sumarka meni se islo do vc. Medjutim nigde nije bilo vc pa je komso staoored neke sumice. Ja sam izasao oni su ostali. Posto sam zasao dublje u sumu da bih pisao trebalo mi je negde oko pola sata da se vratim. A u kombiju je bilo bas hot. Njih trojica su jebavali moju keva. Komso je presao na zadnje sediste.ljubili su je govorili da je kurva I da ce je otkinuti od kurca. Trljali su kurcinama po njenom licu. cepali su je za sise I lizali su joj bradavice ona je stenjala.skinuli su joj helanke na sebi je imala neke crne tangice providne sto je njih jos vise napalilo, pocepali su gacice moje droljaste mame. Komso je odmah stavio dva prsta u picku dok su joj ova dvojica trpala naizemnicno kurcine u usta. Posle su joj podigli nogu a ona se nagela na sediste. Ja sam prisao kombiju kad sam video da se trese I da glava moje mame ide stalno gore dole prisao sam da vudim sta se desava kroz mali prozercic sam video kako moja mama sedi na kurcu komse a njegov sin stariji jos ubacuje u cmar dok komso jebe u picku a mladjem je pusila. Ona je pocela da vristi od zadovoljstva bila je bas glasna ja sam izvadio svoj kurac I poceo da drkam.posle nekog vremena svi su svrsili pa cak I ja sin stariji u picku komso u cmar a onaj mladji u usta I po sisama posle su se obrisali I obukli ja sam se pomerio komso je izasao I opet seo za volan kad sam ja dosao I seo u kombi ponasali su se kao da se nista nije dogodilo.

Ona trazi njega

2 comments

 • seky

  Dec 31, 2019 at 6:23 pm

  Ovako sam gledao letos kako mi bugarski kamiondžija tuca mamu.
  Radimo već par godina sa kineskom robom i često idemo za Beograd da nabavljamo istu. Tako smo se vraćali letos mama, tata i ja iz BGa i stopirali smo za našu varoš jer su bili slabi prevozi. U početku niko nije hteo da stane, a zatim je mama predložila da stopiramo odvojeno. Ona je prva stala da stopira i odma je stao jedan kamiondžija. Mama ga je pitala da li možemo i mi sa njom, a on je govorio kako nema mesta i da je samo njoj stao. Tata je govorio da nema šanse da ide samo ona i da moram makar i ja da pođem sa njom. Kamiondžija je nevoljno pristao. Mamu je posadio do sebe a mene pored vrata. Mama ima 37 godina, rasna plavuša, vitka i visoka, svetlih plavozelenih očiju, sise 5ice, sa dugim nogama i jakim istrćenim dupetom od fitnesa, tata je 41 godinu, lep i prosečno građen, a ja 15 godina. Kamiondžija je Bugarin od nekih 50+ godina, oniži, korpulentan tip, kratkonog. Mama je bila u uskim ružičastim helankama i crnoj body dekoltiranoj majici, a oko grudi je imala teksas topić. Njih dvoje su razgovarali o bezveznim stvarima. On je govorio bugarski ona srpski i sasvim lepo su se razumeli. On je sve vreme požudno gledao u nju. Znao sam da hoće da se isprazni u nju. Duga vožnja bez seksa, pomišljao sam. Pravio sam se da spavam. On se osokolio. Počeo je da je hvata za koleno i butinu leve noge. Ona mu je sklanjala ruku ali je ostala mirna. On je rekao da će stati na prvoj benzinskoj pumpi da natoči gorivo i da pojede nešto. Mami se to nije svidelo, ali nije imala kud. Rekla je da ide do WCa i uzela torbicu. Otišla je u glavnu pumpnu zgradu i tamo su joj rekli da WC ne radi i da ide iza zgrade u stari WC. Ona je otišla a ubrzo za njom i on. Sačekao sam malo i zatim krenuo. Video sam njega kako piša pored ulaza u WC a zatim ulazi unutra i zatvara vrata. Brzo sam otišao okolo i video jedno bure postavljeno ispod prozora koji je bio prefarban u belo ali razbijen na pojedinim mestima. Popeo sam se brzo na bure i pogledao kroz rupu na staklu. Video sam da je on stavio rezu na glavna vrata. WC kabine su bile desno od prozora, a suprotno je bio zid sa belim pločicama. On je zatim krenuo da šakom gura vrata od kabina kojih je bilo četiri.

  Reply
 • Mark

  Jul 17, 2020 at 3:22 pm

  Ufff

  Reply