Probao sam komsijin ogroman kurac

gay price

Ona trazi njega

Kao mali sam volio posmatrati druge. Pa i danas često uzmem dvogled sakrijem se negdje i posmatram okolinu i prozore ne bi li vidio nešto zanimljivo. Volio sam gledati jednu komšinicu dok kopa cvijeće. Onako sagnuta i sise gotovo ispale, ili kada je u suknji sa pokušajem doprijeti do gaćica i tako to.

Imao sam na nišanu i prozor kupatila koji je tačno gledao u tuš kabinu pa sam i tu vidio nekih scena ali ne baš sasvim jasno jer me zezalo ono staklo od kabine. Tako sam jednog dana gledao i komšiju koji ima 38 godina i ležao je u ležaljci iza kuće. Bio je ljetni dan, tako da je bio samo u šortsu. Živjeo je s roditeljima. Vidio sam kako mazi kurac onako preko šortsa dok je posmatrao neke djevojčice u susjednom dvorištu. Tako da sam tu i zadržao pogled.

>Nije dugo trajalo jer se pokupio i otišao u kuću. Onda vidim da je otvorio prozor u kupatilo. Prepostavljam da je otišao se tuširati. Nisam htio gubiti vrijeme i uputio sam se tamo s izgovorom za neku pc igru da mi posudi. Došao sam na vrata koja su bila otvorena i kada sam ušao, čuo sam tuš. Pozvao sam ga. Rekao mi je da će brzo izaći. Otišao sam i sjeo u njegovu sobu.

Skinuo se go i pokazao mi je tu kurčinu

Nije prošlo par minuta, dolazi u ogrtaču i pita šta sam trebao, ja mu govorim, utom se okreće i ispred ormara skida ogrtač i trazi nešto da obuče. Našalio sam se s njim i kažem mu ako ostane tako biće jeban. On se nasmija i okrenu i onda sam vidio tu veliku kitu. Koji prizor! Bio je obrijan, tako je izgledala još veće. Ostao mi je pogled na tom kurcu.

Utom on se poče smijati i pita me jesam li do sada vidio neki kurac. Kažem mu da osim svog nisam vidio niti jedan. I on priđe i kaže mi evo ti probaj ga, uzmi ga.

Onako zbunjen pružio sam ruku i onda mi je sjeo na dlan. Ali, nije bilo dovoljno, morao sam i drugu ruku staviti. Ali, opet, ima ga još. Kako mi je bio tako blizu, osjetio sam kako miriše na neki losion. Pa mu dodijelih još jedan kompliment. A on doda da je i lijepog okusa.

Pogledao sam u njega a on reče samo: „Hajde, probaj ga. Sami smo, nemaš se čega stiditi”. Krenuo sam i poljubio sam ga u glavić onako u strahu, i osjetio njegovu ruku u mojoj kosi i kako lagano me vuče, tako da sam opet ga poljubio. Ovaj put sam se malo sočnije i malo duže se zadržao. Pa još par puta, a onda se on odmaknu i leže na krevet i kaže mi: „Dođi igraj se malo s njim”.

Nisam znao ništa reci nego sam krenuo i sjeo kraj njega, a on mi stavi ruku na glavu i spusti me dole. Legao sam na njegov stomak gledao u taj veliki kurac i onako u strahu jednom rukom ga milovao dužinom po jajima. Nakon malo vremena sam se opustio i počeo sam lagano da mu drkam. Opet sam ga lagano ljubio dužinom i sa glavićem stavljao usta. Nisam mogao više i glavić mi je bio previše. Onda sam se pomakao između njegovih nogu i ljubio ga po jajima, igrao se jezikom dok mu je kurac ogroman i tvrd (mislim da je bio neke tri šake plus glavić, imao je velika jaja). ve uredno čisto miriše na neki losion koji opija.

Digao je noge da imam bolji pristup jajima jer je uživao u tim mojim pokretima. Međutim, dok sam sisao glavić i rukom mazio jaja, osjetio sam i anus pod prstima tako da sam često i preko njega prelazio. Sad sam opet krenuo sisati jaja i spuštam se ispod do anusa, i on je mirisao i cijela guza je bila čvrsta i obrijana, tako da sam u par navrata prešao jezikom kroz guzove i na njegovim nogama i guzovima ugledao trnce koji su ga prelazili. Tako da sam ga, takoreći, naguzio i počeo mu gristi guzove i prelaziti jezikom kroz guzove preko anusa do jaja i nazad.

Dopisivanje

Onda sam zavukao glavu između njegovih nogu i lizao mu jaja. Izgledalo je kao da mi sjedi na licu, i sad se malo još nagnuo i stavio mi kurac usta. Pokušavao me je jebati, ali nisam ga mogao primiti toliko da ga lijepo osjeti, pa je počeo da me skida. Nisam to htio, a on je pitao: „Šta je sad?” Kažem mu da ne smijem to primiti u sebe. A on kaže da će samo malo ga staviti i da me neće boliti, tako da sam opet nekako završio go na tom krevetu.

Nisam gej ali ti mogu popušiti

On mi je rekao: „Opusti se, biće ti lijepo”, pa je počeo sipati ulje neko po mojoj guzi i nježno me milovao i trljao to ulje, pa je rukom krenuo kroz guzove preko anusa. Pa je opet još ulja nasuo i lagano uvlačio prst mi u guzu. To je bio čudan osjećaj, moglo bi se reći i ružan osjećaj. Tako je minutu-dvije ga mazio, pa sam osjetio bol u guzi jer je stavio sada dva prsta i tako neku minutu, onda je obje ruke stavio na guzove i razvlačio ih na strane

Sad je ušao s prstom unutra i sa još jednim prstom druge ruke. Onda ga je širio, sa strane je stavio još po jedan. To je bol bio veliki i osjećaj da ću se usrati. Onda me odveo u kupatilo, skinuo je tuš i prislonio crijevo na guzu. Punio me je vodom, pa sam išao na šolju i ispustio tu vodu iz sebe. Nigdje ništa, crijevo mi je bilo čisto.

Vratili smo se u sobu i opet je uzeo ulje, raširio mi anus i unutra ga nasuo, pa je dobro podmazao i taj veliki kurac. Nagnuo sam se na sto, raširio sam noge i osjetio njegov glavić na svom anusu. Znao sam da će ulaz biti bolan i pripremio sam se, u grču sam, kad odjednom me je pukao šakom po guzi i u tom momentu glavić je prošao unutra.

Lagano ga je gurao unutra i bol je bio sve veći i veći. Uspio sam ispod staviti ruku i držao sam ga za jaja. On je lagano ulazio i izlazio, mislim da je uspio pola staviti u mene. Nakon nekoliko ulaza i izlaza, bol nije bio toliko strašan pa sam pokušavao se opustiti i malo miješati guzom. Bol je opet bio tu, kad je povećao tempo uhvatio brži ritam. U unom ritmu svaki ulaz je bio nekoliko milimetara dublji, dok na kraju nije ga stavio do jaja. Ni sâm nisam mogao vjerovati gdje je taj toliki kurac otišao.

Ona trazi njega

Onda je legao i htio je da sjedem na njega. Lagano sam sjeo dok ga moja mala bijela čvrsta oblikovana i obrijana guza, nije cijelog progutala. Ostao sam tako par sekundi. Osjećam kako me udara negdje u stomaku, pa sam ga lagano izvadio i počeo se nabijati, ali do pola samo. Ubrzo je trebao biti gotov, pa me je skinuo sa sebe, a i ja, poslije toliko bola i svega toga, želim vidjeti rezultat.

Ja sam kleknuo na koljena a on je stajao i s obje ruke počeo sam da mu drkam dok sam mu sisao jaja. Pred sam pokret sperme iz jaja stavio sam glavić usta i počeo žestoko drkati, kad sam pod rukama osjetio kako je sperma krenula iz jaja kroz kurac. Stisnuo sam ga šakama toliko kao da sam je zaustavio, a on je htio da poludi jer je mlaz bio na izlazu, i nakon tri-četiri sekunde sam pustio i osjetio kako me prvi mlaz udari do krajnika. I drugi je bio toliko jak.

Bila je to tolika količina, da mi je ispunila usta. Mislim čak da sam prvi i drugi mlaz progutao, jer su već bili duboko u grlu. Bez obzira, usta su mi puna i počinje da curi mi iz usta, ali glavić mi je i dalje ustima i sisam ga. Želim izvući svaku kap.

Nakon toga izvadio je kurac iz mojih usta i rekao da idemo se tuširati. Poslije smo otvorili po pivo, zapalili cigaru i krenuli ponovo. Ja sam njega ovaj put jebavao.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet