Primila sam ga u pičkicu u tetkinoj kuhinji

erotske price

Ona trazi njega

Često odlazim kod tetke na selo. Za oko mi je zapao jedan mlad dečko od 19 god.

Ime mu je Nemanja, i mnogo mi se sviđao. Inače, ja imam 26 god. Jedan dan sam se spremila, utegla sam se u uske farke, nacrtala obrve, obukla usku majicu i počela da šetam selom. Osećala sam se jako napaljeno.

Kada sam videla Nemanju da mi ide u susret pica mi je automatski postala vlažna… Zapričali smo se, a ja sam mu predložila, pošto mi je tetka otišla od kuće, da odemo kod mene da kafu. Pristao je – znala sam da će me izjebati kao niko, osećala sam to.

Čim smo ušli, tražio je vode. Sagnula sam se, a moja velika utegnuta guza je bila ispred njegovih očiju. Osetila sam kako je stao iza mene i uhvatio me sa obe ruke za moje utegnute guzove. Pitala sam ga šta radi?

Upoznavanje

Odgovorio mi je da zna da sam kuja i da volim kurac više od svega. To me je skroz raspametilo… Okrenula sam se i počeli smo strasno da se žvalimo. Dok smo se žvalili udarao me je jednom rukom po guzi a drugom ‘vatao za pičku.

Uživala sam, sisala sam mu jezik kao nikom nikad… Ljubio me je po vratu, govorio mi je da sam dobra, da se pali na mene. Klekla sam: izvadio je dignutu kurčinu i rekao: „Liži ga…”

Online upoznavanje

Uzela sam ga i sisala sam ga kao sladoled. Lizala jaja, sve što nikad nikom nisam radila.

Skinuo me je golu, svukao tangice , naguzio me je preko stola i gurnuo mi ga je u picu. Rekao je: „Uh, komšinice, kako si vlažna”.

Pička mi se raspametila – curila je na sve strane. On mi ga je zabadao sve jače i jače. Guzio me je u sred tetkine kuhinje.

Uzdisala sam i ponekad čak i vrisnula. On me je sve brže i jače tucao i šamarao moje guzove. Koji su postali crveni. Prijalo mi je to, odavno nisam bila tucana, a još ovako, ne pamtim.

Uhvatio me za kosu i navlačio me sve jače na kurac. Okrenula sam se, legla na sto i raširila noge. On je stavio moje noge na svoja ramena i nastavio da mi razara picu. Vrištala sam od uživanja, moja pica ga je uvlačila kao usisivač.

Šteta što nije duže trajalo; izvadio ga je i svršio po mom stomaku…. Bila sam razočarana ali i srećna jer sam ga konačno primila u svoju vrelu pičkicu. Ona trazi njega

0 comments

No comments yet