Primila sam tri kurca odjednom

Ona trazi njega

Dok sam polako koračala gradom pica mi je bila gladna mesa. Sve što sam videla oko sebe pretvaralo se u erotske simbole, koje sam želela duboko u sebi.

U tom mom razmišljanju prekinuo me je poziv drugarice koja me je pozvala na piće. Naravno, prihvatila sam, jer je i to bolje nego ova želja koja me je izjedala. Na moje iznenađenje, u kafiću me nije čekala samo ona nego joj je društvo pravio jedan veoma zgodan i lep mladić. U trenutku sam osetila veliku privlačnost.

Njegov pogled mi je vlažio čipkaste tangice. Polako sam, uzbuđena, prilazila stolu, a on je savršeno obučen ustao i pružio mi ruku. U tom trenutku sam poželela da ta ruka bude malo niže. Zvao se Filip, iz razgovora sam saznala da je uspešan biznismen i vlasnik 2 striptiz bara van naše države. Mene, koja sam oduvek volela imućnije muškarce, ta činjenica me je dodatno zagrejala.

Upoznavanje

Nakon dvosatnog ćaskanja, drugarica je hitno morala da ode a nas dvoje smo ostali sami proždirući jedno drugog pogledom. Posle njenog odlaska, naša komunikacija je postala dosta otvorenija.

Napokon, pozvao me je kod njega. Na putu do njega u njegovom luksuznom automobilu stalno je razgovarao telefonom, a mene je to pomalo nerviralo jer je odlagao ono što sam ja željno očekivala njega u meni.

Čim smo ušli u kuću, zgrabio me je svojim ogromnim rukama i zabio mi jezičinu do grla. Napalilo me je to, ali mi nije bilo dovoljno, pa sam se potrudila da začinim predigru. Gurnula sam ga na fotelju i počela da ga strasno ljubim. Polako sam se spuštala ka tački mog ključenja. Polako sam mu otkopčavala pantalone ljubeći ga po stomaku. Izvadila sam dugo očekivanog okrutnika, ali nije bio ni upola okrutan kao što sam ja očekivala. Može se čak reći da je bio najmanji koje je moja pička osetila. Digao mu se brzinom svetlosti.

Ona trazi njega

Razočarana, brzo sam ustala i rekla mu: „Moram da idem”. U tom trenutku razbesneo se, zgrabio me i bacio na krevet. Za tren me je skinuo i to je veoma vešto uradio, i žestoko me nabio, ako se tako može reći za njegov minijaturni kurac.

Zahvaljujući zvonu na vratima, skinuo se sa mene. U žurbi sam se oblačila da što pre pobegnem. Sagnula sam se da pokupim svoj grudnjak a neko me je snažno zgrabio za kosu i povukao. U tom stahu sam osećala i veliku napaljenost, a sok iz pičke je bio gušći.

Upoznavanje

Nije mi bi dovoljan jedan kurac, nego tri!

Okrenuvši se, shvatila sam da Filip više nije sam: tu su bila dva momka, mnogo dobrog izgleda, ćelavi i, kako sam malo posle toga saznala, mnogo obdareniji. Filip me je spustio na kolena i naterao me da mu pušim. Imala sam utisak kao da ližem lizalicu i osećala sam prst u još nerazrađenoj guzi dok je drugi tip drkao iznad moje glave. Ugurao je svioj kurac u moju pohotnicu, ne vadeći prst iz guze.

Izvadila sam Filipov minijaturni kurac iz usta i povikala: „Jače, jačeee!” Poslušao me je kao malo dete.

Legao je na leđa i stavio me na njegove pločice koje su me dodatno napalile. Izvadio je kurac i stavio ga na ulaz moje guze. Uplašila sam se i viknula, ali mi je drugi tip zapušio usta svojim alatom.

Iznenada ga je nabio u moju guzu. Vrisnula sam i potekle mi suze, ali mi je prijalo. Filip mi je gurnuo u picu, ali sam ga slabo osećala u odnosu na rascep moje guze, dok mi je treći tip cepao krajnike.

Ona trazi njega

Kao što sam ocekivala, Filipu se blizio vrhunac pa ga je izvadio i svršio mi po grudima i počeo divljački da se igra mojim bradavicama.

Nedugo zatim, njegov drug, kome sam pušila, bez pardona je sasuo svoju belu tečnost u moju usnu duplju, ne vadeći ga. Počela sam da se gušim, ali sam progutala sve, jer nije bilo drugog rešenja. Ćelavi tip ispod mene me je okrenuo i nastavio divljački da me jebe dok sam ja mazila svoju ribicu. Izvadio ga je i svršio po mojoj faci, u velikim valovima sperme.

Obrisala sam se i otišla, dok su mi noge klecale od tolike jebačine, a guza i pica bridele.

Još uvek se ponekad čujem sa njima i ponovimo ritual. Čak sam ih i upoznala sa mojim suprugom koji je ubeđen da su mi oni samo dobri drugari iz detinjstva.

1 comments

  • Vuk

    Feb 16, 2019 at 3:24 am

    Javi se ribo obdarenom

    Reply