Moje cuckold iskustvo

Ona trazi njega

Cuckold iskustvo sa ženom, dosta dugo smo u braku. Moja žena Jasna je dobra pička, stvorena za seks i obožava ga. Veće sise koje je isticala u pripijenim majcama i tankim grudnjacima, odvlačila je poglede muškaraca svih dobi i naravno prijalo joj je to, a moram priznati i meni.

Dok smo bili na vikendu, u planini, predveče bi često veoma zahladnelo i njene bradavice su bile izložene do detalja svakom ko baci pogled na njene grudi. Sedeli smo u bašti jednog kafića i pijuckali vino, a pored nas je bila grupica momaka od kojih je jedan bio kao hipnotisan njenim sisama. I Jasni i meni je postalo očigledno njegovo buljenje, i ja sam je pitao da li joj je neprijatno. Iznenadila me je da joj čak i prija i primetno uzdahnula i još više se isprsila. Jako me je napalio taj momenat i rekao sam joj to.

Spustila je ruku do mog kurca i čvrsto ga stisnula. Pitala me je da li sam za malo šetnje sa njom, jer je i ona potpuno napaljena i jako bi se jebala. Nisam izdržao da ne proverim, pa sam joj polako zavukao ruku pod suknju i napipao proprilično vlažne gaćice i nabubrelu pičku. Kurac mi je već bio do bola tvrd, brzo smo platili i krenuli prema našem smeštaju. Već u parku nam je postalo jasno da ne treba da idemo dalje.

Prva malo zabačenija klupica i ja sam sedeo sa svojom Jasnom u krilu, ona mi je otkopčavala pantalone i izvadila kurac napolje, a ja sam njoj raskopčao bluzicu i oslobodio obe sise iz grudnjaka ne otkopčavajući ga. Izgledala je tako jebozovno, napaljena sa golim sisama, ustala je i skinula gaćice, a onda se vratila i spustila na moj kurac. Toliko je bila vlažna i spremna da se nabila na celi kurac skroz do jaja.

Upoznavanje

Zastenjala je i umirila se, a ja sam počeo da joj sisam bradavicu, radio sam to polako, sa dugim uvlačenjem brdavice uživajuci u njenoj tvdoći. Rekla je da se ne seća kad je zadnji put bila ovako napaljena, pitao sam da li ju je napalilo i to što se i onom momku toliko svidela. Rekla joj da, skidao me je pogledom. Pitao sam je da li bi volela da nas posmatra sad, dok se tucamo i ona je samo zastenjala sa potpunim odobravanjem. Toliko se žestoko nabijala da sam počeo da svršavam u nju, a ona kad je to osetila nabila se do kraja i počela da se trese celim telom.

Ne pamtim, kad sam tako dobro svršio, potpuno sam se ispraznio i obično bi samo razmišljao o zasluženom odmoru, ali pod utiskom priče za vreme jebačine, pitao sam je da li bi želela da se vratimo na još jedno piće u onaj kafić. Oči su joj se zacaklile i rekla je, pa što da ne, još malo zezanja pa na spavanje.

Ona trazi njega

Kad smo se vratili bilo je mnogo više ljudi i momci su sad bili veoma daleko od nas, ali mi smo stali za šank i naručili prvo kisele vode jer smo oboje jako ožedneli. Kad smo ispili naiskap, počeli smo da se smejemo kako smo dehidrirali. Odmah nam je stiglo po vino, iako ga nismo naručili, častili su nas baš ti momci i Jasna se okrenula da im zahvali, a oni su nas pozvali kod njih za sto.

Bilo je veoma opušteno, mislio sam da će mi biti neprijatno, ali momci su bili ok, dečko koji nas je častio je baš onaj hipnotisani i bilo je više nego očigledno da se pali na Jasnu. Kad smo se upoznali i kad je saznao da smo muž i žena nije uopšte promenio ponašanje prema Jasni, čak joj se možda još otvorenije udvarao i nabacivao. Pitao je kako nam je bilo u šetnji, kao da je naslutio šta se dešavalo. Jasna se smejala i rekla da je bilo veoma lepo i zanimljivo. Tad se nagnuo i šapnuo joj nešto tako da nije moglo da se čuje, ali se Jasna prvo iznenadila, a onda i zagonetno nasmešila i rekla ok. Ustala je i rekla mi da ide do WC-a. Nikola je pet sekundi kasnije isto ustao i otišao.

>U glavi su mi se pojavile ludačke slike, kako je sigurno kara ili mu ona puši i jako sam se napalio. Hteo sam da odem i da proverim šta se dešava, ali mi je bilo neprijatno zbog ostalih koji su se pravili da ne primećuju ništa.

Nisam izdržao, kad ih nije bilo već pet minuta, meni je izgledalo mnogo duže, skočio sam i odjurio u toalet. U muškom nije bilo nikog, pa sam sad bio siguran da Nikola nije u toaletu, u ženskom je jedna devojka nameštala šminku i bilo mi je neprijatno da ulazim da proveravam. Stao sam ispred vrata i čekao a onda sam primetio njih dvoje u predvorju kako pričaju. Čim sam prišao Nikola je rekao da se nada da ćemo mu se javiti i otišao. Jasna mi je tek tada objasnila da nas je pratio, odgledao naš seks i slikao nas, a da mi to uopšte nismo primetili. Zvao ju je da joj pokaže slike. Popizdeo sam prvo, ali je Jasna rekla da su strašno dobre i da joj se sviđaju, pa je tražila da joj pošalje mailom. On je predložio da dođe i da nas slika ali ovaj put u sobi sa pravim osvetljenjem i da mu je ona rekla da možda se dogovori sa mnom. Naravno da sam odmah pristao, pa kad se žena tako otvori i poželi nešto, obavezno pristajte jer to je jedinstvena prilika za bolji seks.

Besplatan sajt za upoznavanje

Sutradan je protekao nikad duže, posle ručka smo odmarali i Jasna je odlučila da se sprema za večeras, a mene je zamolila da je ostavim samu. Otišao sam da se šetam, Nikola je dolazio u osam, i imao sam dosta vremena. Obišao sam krug oko naselja i kad sam došao nazad u pansion, Jasna je bila pod tušem, na njenom telefonu je stajala poruka u kojoj je Nikola tražio od nje da se potpuno obrije, da nema dlačice na pici ni na guzi, da nosi crveni karmin i belu haljinicu i takve stvari. Malo me je iznenadilo što imaju već takav odnos, ali ne i zabrinulo. Kad je Jasna završila sa tuširanjem, ja sam se na brzinu sredio i namerno napomenuo da idem do restorana, jer sam sreo nekog prijatelja. U 15 do 8 sam je nazvao i rekao da ću verovatno malo zakasniti, jer prijatelj još čeka prevoz. Rekla mi je da nije problem, ali da je ne ostavljam dugo samu sa Nikolom uz vragolast smeh. Znao sam da će ta noć biti jako interesantna i odmah sam krenuo do pansiona. Namerno sam pre toga ostavio malo pomerenu zavesu, pa sam iz dvorišta mogao da vidim celo prizemlje. Problem je bio spavaća soba koja je bila na prvom spratu.

Moja žena je izgledala fantastično i bilo mi je jako uzbudljivo da je gledam kako se šetka sva skockana na štiklicama i isprobava ogrlice uz belu haljinicu, baš kako je Nikola tražio. U osam sati Nikola je stigao, čim je otvorila vrata slikao ju je i ušao. Ona se zavrtela pred njim kao neka klinka, pokazujući svoju figuru. Nisam čuo baš najbolje razgovor, ali je Nikola dobio pivo i malo posle nastavio da slika moju ženicu koja se stalno vrtela po sobi. Počeo je da je namešta u neke izazovne poze i sve više je dodiruje, milovao ju je po dupetu i ona se još više guzila. Napalio sam se užasno, počeo sam da drkam preko šorca.

Podigao joj je malo haljinicu, tako da joj se nazire guza i slikao, sve više nagužena odjednom je sa obe ruke raširila guzove i pokazala i picu i čmarić, bez ikakvog stida i bez gaćica. Nikola je prestao da slika prišao kleknuo i polizao je dugačkim lizom, sama se trljala i bilo je očigledno da Jasna uživa kao luda. Dirao ju je jednom rukom, verovatno po klitorisu, a glavom i jezikom se bukvlano nabijao u nju. Jasna se odbijala guzom od njegove glave i tresla se. Bio je divan prizor i svršio sam odmah. Jako neprijatno, trebao sam se vratiti, a bio sam ulepljen kao da je bilo tri litre.

Jasna i Nikola su promenili uloge. Sad je ona klečala, a on stajao i puštao je da guta kurac u sličnom ritmu kao malopre. Ja sam ušao u pansion i zatekao taj prizor, moja Jasna je pogledala prema meni i nasmejala se, budalo jedna pa ti si već izdrkao, odmah je skontala šta mi je sa šorcem …

Nikola nije obratio uopšte pažnju na mene, kao da ni nisam ušao u pansion dok mu moja žena puši. Brzo sam otišao u kupatilo i ušao pod tuš, i da se operem od sperme, a i da se malo ohladim. Kad sam izašao u sobi nije bilo nikog, pomalo sam bio razočaran što nisam još gledao.

Ona trazi njega

Pomislio sam da nije Jasna otišla sa njim i malo me udarila ljubomora, ali sam u tom momentu čuo prigušeno stenjanje sa sprata iz spavaće sobe. Popeo sam se i pošto su vrata bila otvorena već na stepeništu video kako moja žena jaše na Nikolinom kurcu, lagano se nabijajući do kraja.

Njegove ruke su bile na njenoj guzi, stiskajući je i šireći joj guzove. Prstom joj je prelazio preko čmara, dao joj da mu ovlaži prst ustima i opet se vratio do guze. Samo je malo prodro i pitao je da li joj prija. Jasna je zamumlala da joj je divno, pitao je da li želi kurac i u dupetu, da proba sendvić. Pogledala me je i rekla uhhh da.

Kurac mi je bio tvrd kao da ni nisam svršio, prišao sam krevetu i dao joj da mi puši kurac, da ga ovlaži i spremi za svoju guzu. Natopila ga je pljuvačkom, razvlačila joj se po usnama i obrazima, a ona mi je sisala kurac kao nikad pre. Jedva sam se naterao da ga izvadim iz usta i priđem joj od nazad. Nagnula se nad Nikolom i isprčila guzu. Potpuno otvorena i spremna, sa tuđim kurcem u pici, primala je i moj kurac u čmar. Polako sam prodirao, bilo je tesno i osetio sam kurac koji joj je popunio picu. Ušao sam do kraja i umirio sam se.

Nikola je sisao Jasninu bradavicu, jako, uvlačeći joj i pola sise u usta. Jasna se samo malo pomerila i onda počela da se nekontrolisano trese. Svršavaaaam, vrištala je potpuno izgubljena. Još se tresla kad je Nikola počeo da ulazi i izlazi iz nje. Toliko se nabijao da ju je celu pomerao i istovremeno joj guzu pribijao na moj kurac. I ja sam počeo da hvatam taj ludački ritam. U istoj sekundi smo se nabijali u nju, a ona se ukrutila i podnosila nalete bez mrdanja. Opet sam svršavao, zacrnilo mi se pred očima od siline. Bukvalno sam se strovalio pored njih na krevet. Nikola kao da se nije ni zadihao. Podigao je moju Jasnu, i okrenuo je od nazad. Rekao joj je samo u dupe i odmah je raširila guzove rukama, da mu omogući što lakši prilaz. Nabio joj ga je bez milosti. A i što bi bio fin, pa nije to njegova žena. Rasturao ju je, istovremeno je vukući za kosu i terajući je da se još više izvije. Šamarao ju je prvo po guzi, pa po sisama. Vrištala je jako glasno, i tražila još, i još.

Nisam mogao da odvojim pogled od njih i počeo sam opet da drkam. Nisam imao više snage ni da stojim, a ne da im se priključim. Ali prizor je bio zadivljujući. Potpuno mokra, moja žena pritom povučena za kosu i ispravljena, sama se nabija na kurac. Nikola joj drugom rukom grabi levu sisu, stiska je i muze njene bradavice.

Naglo je prestao i naterao je da se okrene prema njemu, a onda je povukao glavu na kurac koji je izašao iz njene guze okupan mojom spremom. Lizala ga je kao najslađi lilihip, dahtala je iscrpljena, ali je i dalje uzimala ceo kurac gušeći se na njemu. Ovo sam video samo pornićima. va umazana lizala mu je jaja i on joj je pogurao glavu još dalje, bez razmišljanja je krenula da liže njegovu dlakavu guzu i otvor. Nisam verovao šta je Jasna sve spremna da uradi, nisam mogao da je prepoznam u tom trenutku. Kao profi kurva, zadovoljavala je Nikoline prohteve. Dok ga je lizala, drkala je kurac koji je u njenoj sitnoj šaci izgledao impozantno. Počeo je da svršava i ona kad je skontala brzo se prebacila i uzela ga u usta. Isisavala ga je da zadnje kapi potpuno zaboravljajući na sve oko sebe, kao da svet nije postojao, ni ja kao njen muž u njemu. Potpuno splasnulog je ispustila iz usta, i dalje ga ljubeći, kao i jaja i butine. Nikola joj je rekao da je bilo dosta i da ide, ali da će joj ostaviti mobilni, pa ako bude želela da mu se javi. Ubrzo je izašao iz pansiona, ostavljajući Jasnu još uvek na krevetu, potpuno mokru, izjebanu i ispunjenu da lagano upada u san.

Ja sam bio zaprepašćen, još uvek sam drkao poludignutu kitu i dugo u noć nisam prestao da se prisećam scena, i prizora moje Jasne.

Mislio sam da je Jasna potpuno odustala od takvih druženja i bilo mi je krivo. Iako nisam puno spominjao tu temu, stalno mi je bila u glavi, čak sam i preko dana gledajući Jasnu kako radi beznačajne stvari, vrteo slike njenog pušenja, ili nabijanja na kurac.

Ona trazi njega

Jasni je iskrslo neko okupljanje iz srednje škole i dogovorili smo se da će za vikend ići u Beograd. Ja sam iskoristio vikend za lenčarenje i gledanje tv-a. U nedelju popodne kad se Jasna vratila, odmah sa vrata mi se bacila u zagrljaj i krenula da se skida.

Pitao sam je šta ju je spopalo, toliko joj je falila kita. Ona mi je rekla, o ne nije mi uopšte falila kita, imala sam dva na raspolaganju.

Kurac mi se digao kao lud, kroz trenerku je pritiskao Jasni stomak a ona se okrenula i naslonila isprčenu guzu na njega. Počela je da se uvija u tangicama istovremeno skidajući brus. Uhvatio sam je za sise i privukao sebi, stegao joj bradavice i tiho joj šapnuo na uvo, pričaj mi sve, hoću da znam svaki detalj. Imam nešto bolje za tebe, snimak na mobilnom … Uzela je telefon iz torbice i dodala mi ga je, slobodno pogledaj ako te interesuje, rekla je toliko kurvanjski se smeškajući, da sam se još jednom zaljubio u taj osmeh.

Dok sam ja drhteci otključavao njen mobilni, ona je klekla ispred mene i krenula da mi skida trenericu i bokserice. Kad sam otvorio galeriju, prvo sam video slike. Dva momka i Jasna nasmejani u nekom kafiću, zaprepastio sam se kad sam shvatio da je jedan od njih Nikola sa našeg odmora. Već na sledećoj slici Jasna je u krilu nepoznatom momku koji je veoma slobodno drži za guzu u svom zagrljaju. Na sledećoj šok, Jasna je već potpuno gola u sličnoj pozi kao i sad samnom, guta kurac gotovo do samih jaja. Pogledao sam je od gore, ona je samo odmakla usta sa mog glavića i pitala, stigao si do interesantnih stvari, sviđa ti se ovo?

Upoznavanje

Bio sam očaran i slikama i prizorom Jasne kako sa slašću usisava moj kurac. Slike su se redale, neumorno je sisala jedan pa drugi kurac, a na jednoj je gotovo istovremeno ugurala dva glavića u svoja usta. Izgledala je tako kurvanjski i tako me je to palilo. Jasna je sad već žestoko ubrzala i teško mi je bilo da se kontrolišem. Rekao sam joj – polako, svrsit ću, ali je ona u tom momentu progutala ceo moj kurac, nabijajući se ustima do stomaka i jaja. Gušila se, a ja sam ištrcao ogromnu količinu sperme direktno u njeno grlo. Povukla je glavu, ali nije dozvolila da joj kita ispadne iz usta, sisala ga je nežno i polako, sa ljubavlju isisavajući svaku kap.

Morao sam da sednem, noge su mi se tresle. Nastavio sam da gledam slike, dok je Jasna otišla da se istušira. Raskrečena i nabijena čas na jedan, čas na drugi, na ražnju i u sendviću. Videlo se da je bilo žestoko. I videlo se da je Jasna uživala. Kad se vratila, pitala me je da li sam spreman za još i odmah nastavila sa pušenjem moje kite. Rekao sam joj da sačeka da se malo operem, a ona me je zaustavila i rekla, očistiću ti ga ja. Jezikom je prelazila preko još uvek slinave kite i jaja, lizala me je po stomaku, po butinama, raširio sam noge da vidim dokle će ići. Palilo me je da i meni liže dupe kao Nikoli na odmoru. Nije oklevala lickala mi je čmar, istovremeno drkajući i moj kurac i svoju picu. Opet sam bio užasno napaljen. Pridigla se uhvatila moju glavu i povukla je prema svojim sisama. Rekla mi je hoću da ih sisaš kao da te dojim. Ne znam zašto, ali to me je raspametilo, bilo je tako perverzno i neočekivano od nje. Bradavica mi je bila duboko u ustima, i polako sam je cuclao. Sporo se i ona namestila u mom krilu i počela da spušta picu na moj kurac. Kao na usporenom filmu se spuštala sve do kraja. A onda je stala i polako mešala. Rekla je nažalost ne možemo divljati, jako me boli ribica od tucanja. Nije ni bilo potrebe, bio sam prenapaljen, rukama sam šetao po njenim leđima i dupetu, prstima sam prelazio preko njenog guznog otvora, i ona je promumlala mmmm to, kao u sendviću … ovlažio sam prst i polako ga ugurao u guzu. Pustio sam je da se sama nabija na kurac u pici i srednji prst u guzi. Radila je to savršeno, naizmenično izbacivajući kukove i guzu. Stavila je ruke na moju glavu, nabila mi sise u lice trljajući ih levo desno.

Potrajalo je još samo koji minut, počcela je da se trese kao pod naponom, i istovremeno je i meni krenulo. Punio sam je daveći se sa njenim sisama.

Potpuno ispražnjen legao sam na krevet, a ona pored mene.

3 comments

 • Didi

  Apr 18, 2019 at 4:12 am

  Odlično! A zašto ne isprobati ovako nešto? Nudim besplatno ljetovanje za slobodne parove na otoku Krku…javite se…

  Reply
  • Mladen

   May 16, 2019 at 11:22 pm

   Javi se Didi da se dogovorimo 😉

   Reply
 • Bader

  Apr 18, 2020 at 11:58 pm

  Ja bih voleo da mi neko dobro istuca suprugu i napuni je semenom, ali ne mogu da je nagovlrim. Tokom sexa voli da pricamo o tome ali u stvarnosti se nećka a vidi da me to pali do ludila-da joj gurnem u jos vrucu i punu ribicu i pomesam seme sa semenom tudjeg kurca u njoj! Ako neko ili jos bolje neka ima savet-neka pomogne…

  Reply