Policajac me jebao

erotske price

Ona trazi njega

Imam 23 godine i do sada sam imala 2 momka. To naravno mislim na dvojicu s kojima sam spavala. Cijeli život me napaljuju uniforme. Kada me moj sadašnji dečko jebe razmišljam da ima na sebi uniformu i svršavam kao luda. Najviše me pale vojničke uniforme, a tek onda policijske, pa ostale.

U posljednje vrijeme stalno se svađamo oko gluposti. A on se više nego inače okreće za curama i ja poludim na to. Tako je jednom ofirao sa tinejdžerkom dok smo bili u disko klubu. Sva isfrustrirana i ljuta izletjela sam iz diska. Tek kada sam izašla počela sam plakati. Ispred diska na mene je navalila skupina mladića i počeli su mi svašta dobacivati; kako će me smiriti jednom dobrom jebačinom i sl.

Imala sam na sebi obučenu kratku kožnu crnu minicu i bijelu usku košulju koja je otkrivala pupak ali i naglašavala moje grudi. Tada je prišao policajac u uniformi. Imao je nekih 28-30 godina, stariji nije bio. Izvadio je pendrek i pitao ima li problema.

Sex oglasi

Ne gospo’n policajac samo smo se šalili – počeli su se izvlačiti.

A zašto dama plače – pitao je.

Rekla sam da je sve u redu i da oni nisu krivi što plačem. Dečki su se razbježali a onaj moj momak nije uopšte izašao za mnom. Policajac me je pitao da li ću ostati ili želim kući. Rekla sam da želim kući, ali nemam prijevoz. Ponudio se da će me on odvesti.

Sjeli smo u njegov auto i tek tada mu se zahvalila što mi je pomogao. Rekao je da nema na čemu i da mu je to dužnost. Osjećala sam da mi obrazi gore u njegovoj blizini. Počela sam i dolje gorjeti i duboko disati.

Imate prelijepe ruke – kao u bunilu sam mu rekla očarana tim snažnim rukama koje su držale volan. Tek tada kao da sam se probudila i počela se izvinjavati. On se nasmijao.
– U redu je – rekao je i skrenuo u šumici. Počela sam vikati šta on to radi.

Ona trazi njega

– Znam dobro prepoznati napaljenu ženu. Dolje si sigurno sva mokra. – O kako je pogodio! Počeo me je ljubiti a nisam mu znala ni ime. Zavukao je tu svoju predivnu ruku u moju košulju i ispod grudnjaka milovao moje grudi.

to činjenicom da nosi uniformu, što njegovom odlučnošću i sigurnošću, ali i izgledom koji je bio savršen, bila sam strašno napaljena. Duboko i isprekidano sam disala i dahtala. Položila sam ruku između njegovih nogu. Bio je već tvrd. . Otkopčala sam mu hlače i zavukla ruku u njih. Malo se podigao i ja sam ih spustila a njegov kurac se već digao.

Ona trazi njega

Bio je velik ali tanak. Baš onako kako volim. Moj dečko je imao gromadu, užasno debeo kurac. Navikla sam se na njega ali ovaj mi je bio savršen.

Oh! – uzdahnula sam ne mogavši se kontrolirati. Prvo sam ga polizala cijelog pa jaja i onda ga halapljivo počela pušiti. Počeo je drhtati i držao me je za glavu.
– Ohhhhh… tako… oh… dobro to radiš… oh malena… kako je to dobro… – uzdisao je stenjući. Uživala sam! Bilo mi je to do sada najslađe pušenje. Odjednom se počeo grčevito tresti.
– Pazi… svršit… ćuuuuuuuu – uzviknuo je. Svršio mi je u usta i sve sam progutala da sačuvam njegovu uniformu.

Upoznavanje

Otkopčala sam mu košulju i ljubila prsa. Kako je divno mirisao, kao rijetko koji muškarac. Počela sam se smijati.¸

Pa ja ne znam tvoje ime – rekla sam o on me okrenuo i polegao spustivši sjedalo. – Saznat ćeš kada ja malo obradim tebe – rekao je i polako mi otkopčao i skinuo košulju. Dugo mi je ljubio sise i lizao bradavice na što sam ja stenjala i tiho jecala. Zatim mi je polizao stomak i spustio se dolje. Skinuo mi je i suknju pa prstima prešao preko tangi i malo ih odmaknuo u stranu.

Imao je najljepši kurac koji sam ikada vidjela.

Obrijana, baš kako volim – rekao je i počeo mi milovati klitoris pa zavlačiti najprije jedan pa drugi prst u moju vlažnu unutrašnjost. Ah, kako sam uživala. Sada sam te ruke još više voljela. Doveo me je do ludila.

Prebacio se na svoje mjesto i pokazao rukama da ga uzjašem. Skinula sam tange do kraja i namjestila se na vrh njegova kurca koji je bio dignut. Ahhhh… ohhhh – stenjala sam dok sam se namještala. Najprije sam se samo do pola nabijala. On je cijelo vrijeme lizao moje sise i bradavice duboko dišući, a ja sam jecala od zadovoljstva i ugode koju mi stvara najljepši kurac koji sam imala.

Napokon sam ga primila cijelog uz kratki vrisak. Čvrsto sam ga zagrlila i tresla se. Bilo je prelijepo. A kada sam počela svršavati bilo je bolje nego ikada. Napokon sam se jebala sa muškarcem u uniformi i ostvarili su se svi moji snovi i maštanja.

Sex oglasi

Dođi – uhvatio me je za ruku i izveo van dok mu je kurac još uvijek čvrsto stajao. Nagnuo me da se držim za auto i od iza me nabijao. Odmah je spustio ruku na moj klitoris a drugom uhvatio sisu. Željela sam ga gledati ali nisam mogla. Oči su mi se zamaglile i opet sam počela svršavati.

Svršavala sam višestruko

Ahhhhhhhhhhh… O Božeeeeeeee kako je dobroooooo – vrisnula sam. Držao me je da ne padnem i kada sam se smirila podigao me na haubu, a on je stajao. Raširila sam noge što sam više mogla i tako sam vidjela kako njegov kurac nestaje u mojoj pički a izlazi mokar. O kako me to uzbudilo još više.

Ah, ah, ahhhhh… – sve glasnije sam jecala i stenjala. Opet sam vrišteći svršila a ubrzo je i on. Legao je preko mene i oboje smo drhtali. – Ovo je bila najbolja i najslađa jebačina u mom životu. I to sa nepoznatim muškarcem.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet