Moja prva gay redaljka

gay price

Ona trazi njega

Markom sam se družio već neko vrijeme, kad mi je predložio da zajedno odemo na zabavu kod njegovog bivšeg dečka. Bio sam skeptičan jer sam više volio provoditi vrijeme nabijen na njegov kurac i koristiti prednosti njegove životinjske izdržljivosti. Kao da je osjetio o čemu razmišljam, rekao mi je: „Ne brini, bit će sigurno bolje nego kada smo sami”.

Kad je došla subota spremao sam se dugo i temeljito za tu zabavu. Sav napet, jedva sam dočekao trenutak kada je Marko došao po mene. Dok smo se vozili spustio sam svoju glavu u njegovo krilo pokušavši mu osloboditi karac ali me blago odgurnuo i rekao: „Strpi se dok vidiš što te čeka”.

Kad smo se konačno zaustavili bili smo ispred jedne kuće u zagrebačkom predgrađu. Kuća je bila okružena velikom okućnicom oko koje je bila posađena ograda od visokih čempresa koji su pružali punu privatnost. Vrata nam je otvorio Markov bivši Slaven i srdačno nas primio. „Bojane drago mi je da smo se konačno upoznali. Toliko toga sam čuo o tebi od Marka. Nadam se da će ti večeras biti lijepo”, rekao mi je Slaven uz namigivanje.

Vrijeme je polagano prolazilo a ja sam se osjećao jako ugodno. Razgovarao sam s nekoliko drugih gostiju od kojih sam doznao da Slaven organizira 5-6 >ovakvih zabava godišnje i da su svi jako uzbuđeni zbog toga kaj su pozvani. Kako je vrijeme prolazilo atmosfera se pomalo i pod utjecajem izvrsnog vina pomalo zagrijavala. Svakih malo bi poneki par nakon strasnog ljubljenja nestao iz glavne sobe

Odjednom se Slaven stvorio pokraj mene i strasno me poljubio. Poljubac je bio prekrasan i počeo sam osjećati trnce u svom stomaku.

Odi, moram ti pokazati svoju sobu za uživanje”

Ušli smo u njegovu spavaću sobu u kojoj su bila vrata za koja sam pomislio da je to garderobni ormar. Kada ke otvorio vrata pokazala se najbolje uređena sex soba. Svi zidovi su bili obloženi ogledalima a na jednom je bio i ogromni TV. Svjetla su bila prigušena ali sam uspio vidjeti nekoliko polica prepunih umjetnih kuraca svih veličina. Na sredini sobe na podu je bio madrac iznad kojeg je bila ljuljačka za velike dečke. Ono što nisam vidio je bila kamera koja je prenosila sve što se u sobi događa na veliki ekran u glavnoj sobi. Slaven me ponovo strasno poljubio a ja sam rukom posegnuo za njegovim već dobro nabreklim kurcem.

Upoznavanje

Spustio sam se na koljena i oslobodio sputani kurac i brzo ga stavio u svoja usta. Imao je najdeblji kurac koji sam do tada primio. Gušio sam se ali ga nisam vadio već sam ga gutao sve dublje i dublje.

U tom trenutku iza mene se stvorio Marko i krenuo me skidati. Osjetio sam kako mi nanosi ulje na šupak i trenutak nakon toga mi je gurnuo svoj kurac naglo do kraja. Osjetio sam bol koji je nakon par trenutaka zamjenio užitak.

Sada su me Slaven i Marko žestoko jebali u guzu i usta a ja sam istinski uživao tako ispunjen. Nakon par minuta Marko je izvukao svoj kurac i legao se na madrac. Ja sam se popeo na njega i krenuo ga jahati ne puštajući Slavenov kurac iz usta.

Odjednom Slaven se naglo izvukao i počeo mi se približavati straga. Shvatio sam što želi i na trenutak zaustavio svoje jahanje kako bi se on što lakše pridružio. Nakon par neusklađenih pokreta počeli su me usklađeno jebati u guzu koja je bila raširena do krajnjih granica a ja sam glasno stenjao i molio ih da nastave.

No ne zadugo. Odjednom se stvorio jedan od gostiju s kojim sam razmijenio par riječi i uvalio mi svoj kurac u usta. Prošlo je par minuta žestoke jebačine kada se Slaven izvukao iz moje guze i zamijenio mjesto s ovim u ustima. Čim mi je gurnuo svoj kurac u usta osjetio sam da pulsira i nedugo nakon toga usta su mi ispunila dva velika i nekoliko manjih mlazeva njegove sperme. Sve sam progutao i nastavio sam dudlati njegov kurac sve dok nisam izvukao i zadnju kap iz njega

Izvadio je kurac iz mojih usta ali odmah ga je zamijenio drugi

Slaven se sagnuo do mene i šapnuo mi: „Ne brini ovo je tek početak. Svi su vidjeli kako si dobar. Ovo je tek početak”.

Na trenutak sam pustio kurac koji sam imao u ustima i osvrnuo se oko sebe. Nekoliko muškaraca je stajalo u sobi i drkalo svoje kurčeve čekajući na svoj red. Osmjehnuo sam se i prihvatio kurac ispred sebe ponovo u usta.

Erotske price

>Ni sam ne znam koliko se kurčeva izmjenilo u meni kada je sve došlo do kraja. Zaspao sam u Slavenovoj sobi za uživanje, lica i tjela prekrivenog osušenom spermom i potpuno zadoviljen . Ujutro me probudilo lagano milovanje. Tek što sam otvorio oči Marko mi je gurnuo kurac u usta i rekao: „Ne brini, vikend još nije gitov ali sada te Slaven i ja imamo samo za sebe”. Ali, to je neka druga priča koju ću vam ispričati drugom prilikom.

1 comments

  • Sexbg

    Aug 30, 2020 at 3:10 pm

    pusim,beograd,sms na 0655831871

    Reply