Nevaljala kcerka

erotske price

Ona trazi njega

Oduvijek sam se palila na starije tipove pa nije ni cudo sto sam nekako iscekivala da se to desi. Sve vise sam zamisljala da tatica jebe svoju nevaljalu kcerkicu, ali uvijek se zavrsavalo na masti sve do onda..

Probudila sam se ujutro sva napaljena, sanjala sam da me tataa jebao. Odlucila sam to zaboraviti i spremit se za faks. Nakon sto sam obukla po obicaju suknjicu shvatila sam da sam prenapaljena i da ne mogu tako ici na faks. Probala sam se prstima zadovoljiti, ali nije islo. Iz ladice sam izvadila didlo i zaljepila ga na ogledalo te sam kleknula i guzila se i nabijala ga u guzu i zamisljala sam tatinu kurcinu u sebi kako mi kara guzu. Kako sam se nabijala na didlo i uzivala nisam ni skuzila da mi je tata usao u sobu.

Upitao me kcero sta radis to?

Ja sam ga pogledala i onako napaljena samo sam cula sebe kako govorim uhh tata zamisljam tvoju kurcinu da me jebe. Pogledala sam mu u kurac, a on je prijetio da ce da pocupa sve samo mi je prisao i izvadio kurac ispod moje face.

Ajde kcero evo ti tatina kurcinu uhhh ajde popusi mi ga budi dobra kcera.

Pogledala sam ga u oci i pljunula sam mu na kurcinu uhhh lizala sam mu kurcinuu uzduz od jaja do glavica dok sam mu mijesila jaja i istovremeno se nabijala na didlo dok sam tati obuhvatila glavic usnama i sisala ga jako te sam mu sve vise gutala kurcinu. Tata dok je gledao u ogledalo kako mi didlo siri guzu i kako ga primam me poceo napusavati svoju kcerkicu govorio mi je tako kcero uhhh pusi tati tu kurcinu uhhh kako cu te karati, razjebat cu ti tu guzu uhh ti se svida kcero imati dvije kurcinee

Izvadila sam mu kurcinu i sisala sam mu jaja dok sam mu nadrkivala jako kurcinu stezala sam ga rukom jako te sam ponovo mu strpala kurcinu u usta. Ja mu gutam kurcinu do jaja jebe me u usta mumljam mu s kurcinom u ustimaa kakoo mi se svida njegova kurcina u ustima kako zelim da me kara ii da jako volim imati dvije kurcinee kao kurvica da sam punaa sva.

On je poludio na too i izvadio je kurcinu iz usta mi te me podigao i okrenu ii trljao mii glavic o pickuu izludivao mee ja sam ga molilaa da me kara da me jebe tom svojom kurcinom svoju kcerkicu nevaljalu zeljnu kurcine tatinee. Izludivao mee razmazivao mi je glavicom sokove po pickii a ja nisam mogla htjela sam napokon osjetit tu tatinu kurcinu u sebi da mi ga nabije pokusavala sam se nabiti ali neuspjesno kad sam vec skoro izludila onda mi ga je nabio do jaja vrisnula samm uhhh i jebao mee tata me jebao kao u snu.

Ona trazi njega

Bila sam u sedmom nebu tako je dobro to radio tocno je znao kako treba s kurvicom malo njegovom nabijao me na kurcinu uhh dok sam mu ja pricala svakakve perverzije kako volim njegovu kurcinu kako zelim da me od sad oduvijek tako jebe da me kara derala sam see svoju nevaljalu kurvicuu jednostavno bila sam toliko napaljena da sam uzela onaj didloo i pocela ga pusitii a njemu sam rekla da me jebe pristima u guzuu uhhh bila sam punaa tata je kceri ispunio sve rupice.

Ta pomisao me izludivala i tata me ubrzo doveo do vrhunca tako da sam mu nedugo zatim svrsavala na kurcini i grcila mu se na kurcu stezala ga on je krenuo jos jace da me jebe ii ubrzo mi je rekao da ce svrsitt rekla sam muuu da mi svrsii u pickiii da napuni svojoj kceri pickuu da jako zelim njegovu spermu u sebi da osjetim kako me puni.

Tata me je napunio spermom.

Upoznavanje dijaspora

0 comments

No comments yet