Muska jebacina

gay price

Ona trazi njega

On izlazi go iz kupatila, u rukama drži beli peškir i korača ka meni. Vrata su otvorena pa mogu da ga vidim kako kleči pred plakarom, dok u njemu traži svoju odeću.

Ma ne traži on ništa! Samo se namešta pred mojim očima, hoće da ga gledam i da mu se divim.

Pogled mi klizi po njegovim mokrim leđima, spušta se ka njegovoj zategnutoj guzi i završava na butinama i belim tabanima. Prizor me hipnotiše! Staje na noge i okreće ka meni. Šepuri se jer zna da me očarava. Kita mu je smežurana i mala, ali opet nedoljiva za moje oči. Skoro da je ćelav, a lice mu nije brijano nekoliko dana. On je moj David, a ja sam njegov Mikelanđelo, inspirisan da ga vajam svojim rukama.

On je moje remek delo!

Potpuno je go, a ja obučen. Stoji preda mnom i preti svojim telom, dok ja izbezumljen sedim i posmatram ga. Spuštam čašu đusa na sto, popio bih nešto drugo umesto tog soka… Kapljice vode sa njegovog tela, njegov precum, njegovu spermu.

Erotske price

Kao fol, kreće da se obriše, a ja mu otimam peškir i bacam ga u stranu. Rukom ga dodirujem po stomaku, prelazim preko pupka, prsti mi upadaju unutra, pipam ožiljak od operacije slepog creva i spuštam se ka crnim brucama. Liči mi na poveći komad smokija koji bih najviše voleo da gricnem zubima. Uzimam ga za koren i usmeravam ga ka svojim ustima. Usisavam ga tako slatkog i malog. Cuclam.

Tooo! Ti uvek znaš šta mi je potrebno! – kaže mi vlasnik tog kurca, moj dečko Darko.<

Mmmh, kakav ukus! Tek je malo narastao, a ja ga vadim i prstima mu zagulim kožicu. Usnama uzimam rumeni glavić, kao neka devojčica kada uzima da sisa lizalicu. Ruke mi lutaju po njegovoj guzi i zadnjoj loži, a kita mu raste i postaje joj tesno u mojim ustima.

>Obožavam Darkov kurac! Ne prestajem da ga pušim, a u isto vreme skidam majicu sa sebe. Hladan vazduh struji niz moje telo. On me gleda odozgo, kao da sam mu rob. Da mi je opalio šamar po licu, ja bih tog trenutka svršio.

Šakama mu masiram stopala, a u usta uzimam palac i tretiram ga kao da je glavić. Na donjoj usni mi je nokat. Sisam mu i ostale prste, zavlačim jezik između njih, a oni šire moja tesna usta. Ja sam rob njegovog ogromnog tela.

Legni na leđa, Darko. Hoću da ti ližem čmar.

Dopisivanje

On me posluša, a ja sednem na njegovo dupe i između guzova smeštam svoj palamar. On se promeškolji od zadovoljstva a ja mu ljubim, sada već suva leđa. Stiska mi guzovima kitu i lagano se trti.

Hoće da ga jebem, a to ne poželi baš često. Mmmm, baš je seksi kad ga tucam. Uzimam lubrikant sa stola i nanesem ga na svoje dlanove. Namažem kurac i kanem nekoliko kapi na njegovu rupicu. Nežno prstima uklizim unutra, a on to odobrava tihim uzdasima. Nameštam glavić na uski čmar i uguravam ga unutra.

Kako je nestajao u Darkovoj guzi, tako je on počeo odsečno da stenje. Otpor je popustio i ostatak kite je lako proklizio kroz njegov prsten. Mora da se malopre igrao njime kada je bio pod tušem.

Ona trazi njega

Nisam odmah krenuo da ga karam, već sam sačekao koji minut da se anus navikne na moj kurac. Za to vreme sam ga ljubio i mazio. Unutra je bilo toplo i tesno, što je godilo mojoj alatki. Ljubio sam mu vrat i krenuo lagano da ga nabadam. On je rukama širio svoje guzove i trtio se da bi mu dublje ulazio. Ja sam se uspravio da bih mogao da vidim taj lepi prizor. Njegovo dupe koje širi svojim debelim prstima i moj kurac zaboden u njegov čmar.

A onda je prešao u kučeću pozu i počeo je da se klati, naboden na moj ud. Pokreti su mu postajali sve brži i brži i ovo nežno jebanje je postalo žestoko njihanje naših tela, karanje dvojice napaljenih muškaraca.

Nisam mogao da odolim da ga ne lupim jako par puta po dupetu. Dohvatio sam ga za vrat i naterao ga da se uspravi. Klečali smo pribijeni telima i uživali u ovoj slatkoj ludosti. Guzovima je seo na moje butine i pravio kružne pokrete kukovima. Ja sam dohvatio njegov palamar i drkao ga šakama

U jednoj ruci sam držao njegova jaja, a drugom ga mazio po stomaku i grudima. Šteta što nema ogledala u sobi, prizor mora da je prelep.
– Jebi me, jebi… – ponavljao je u transu.

Štipao sam mu bradavice i slinavi glavić, a on je ruke zabacio iza sebe i pronašao moju guzu. Draškao mi je čmar i malo ulazio unutra. Poželeo sam da ja budem na njegovom mestu, da njegove prste zameni njegovo vrelo meso koje sam gladio šakom. Počeo je sve upornije da me zadovoljava u guzi.

Ona trazi njega

Hajde da zamenimo uloge. Hoću da me natakneš na kurac… da me jebeš!

On je polako ustao sa mog palamara i okrenuo se ka meni. Legao sam na leđa, a on mi je raširio noge između kojih se smestio. Ljubili smo se i mazili, a ja sam ga osećao na preponama i svojoj kiti. Uzeo je lubrikant i pripremio nas za promenu uloga.

Gledam njegovu kurčinu i kako je Darko predano maže lubrikantom i postajem užasno nestrpljiv. Sav se sija od lubrikanta.

Uteraj mi ga! – žestoko ga privučem k sebi.

Osećam kako ga cilja. Prvo promašuje rupu, a onda glavić namešta u centar. Ah, nanosi mi slatku bol svojim udom dok ulazi u moje dupe. Ja cvilim od zanosa i mazim ga po glavi. Usne nam se spajaju, sisam ih i grickam, bode me njegova brada, bode me njegovo vrelo meso negde duboko u guzi. Osećam kako mi ulazi do kraja i on počinje da me jebe.
– Jebi, jebi… – procedim kroz uzdahe.

Nasrtao je na mene muški, jaja su me jako lupala kada bi udarila o moju guzu. Čmar bi mi razvaljivao kada ga je vadio nazad. Čvrsto sam ga držao za dupe i pomagao mu da mi ga nabije što jače. Hteo sam da me rasturi na komade, da eksplodiram od nekog njegovog najdubljeg i najjačeg uboda.

Uspravio se i jednu moju nogu podigao na svoje rame, a meni je ostalo da se mazim po telu i uživam u njegovom karanju. Na trenutak otvorim oči da bih video njegovo telo, razvijene grudi i stomak koji se njiše napred-nazad zabadajući kurac u moju guzu.

Prešli smo u bočnu pozu, koja mu je uvek omogućavala da me jebe brže. Tako je bilo i ovog puta, tucao me je sto na sat. Krevet je škripao, a mi cvileli, stenjali i uzdisali od zadovoljstva. Ja sam dohvatio svoj palamar i drkao ga, a Darko je urlao:

Svršavaaaam!

Dopisivanje

Samo svršavaj, dragi moj, samo isprazni svoj prekrasni kurac! I krenuo je da šiklja u mom dupetu, topla sperma je završila unutra. Kao pravi muškarac, nastavio je da mi ga nabada. Ja sam k’o lud gladio svoju kitu bližeći se vrhuncu. Zadnjice pune njegovog kurca i semena, počeo sam da svršavam po krevetu. Pao mi je mrak na oči. Kada ga je izvadio iz mene, spustio se da poliže moju spermu. Polizao je i moj glavić.

0 comments

No comments yet