Moja zena i njen ljubavnik

cuckold price

Ona trazi njega

Zovem se Miloš 31 godinu oženjen sam, imam suprugu Vanju 29 godina. U braku smo 3 godine, 2 godine veze prije brak. Inače sam marketing Menadzer u jednoj privatnoj kompaniji a Vanja radi kao frizerka. Upoznali smo se preko zajednički prijatelja na proslavi nekog rodjendana, odmah smo se zbližili i započeli vezu. Vanja je nizeg rasta oko 170cm jako ljepog lica, duge crne kose i veoma je zgodna sa oblim grudima i guzom. Ja sam visok 185cm vitak, smedje kose prosječnog izgleda.

Naš seksualni život je bio na jako visokom nivou, oboje smo imali rani iskustava i znali smo šta želimo. Često smo imali sex čak po nekad i 2 puta dnevno, Vanja je volela i na javnim mjestima da se sexksamo.

Prije 4 mjeseca osjetio sam da je Vanja nešto neoubičajeno nervozna i kao da želi nešto da mi kaže. Dok smo se seksali bila je mnogo vatrenija nego uobičajeno i željela je više iako ja sam bio dosta izdržljiv. Jedno veče poslije vatrenog sexa gdje sam joj svršio po licu iako to nije baš voljela, ovaj put joj nije bio problem pitao sam je šta se dešava s njom i rekao da može meni sve da otvoreno kaže. Zamišljeno je ćutala neko vrjeme da bi na kraju rekla ,,sigurno nećeš da se ljutiš,, na šta sam ja odgovorio ,, naravno da neću,,

Ona trazi njega

Rekla mi je da joj u salon dolazi jedan momak Igor i koji joj se otvoreno nabacuje. U početku je to bilo uz osmjeh samo ali vremenom je to bilo sve otvorenije i učestalije. Odma je počela da se pravda kako ništa nije imala s njim i da me nikad nebi prevarila. Ja sam je poljubio rekao ,,u redu je,, i nastavili smo ponovo da se seksamo, dok je ona sjedila na meni i lagano se nabijala na moj dosta dobar kurac od 18 cm počeo sam da je zapitkujem za tog IGORA njenog uvarača. Poslije par pitanja koje je prećutala počela je da priče i dalje poskakujući na mom kurcu.

Igor je počeo dolaziti kao mušterija i tu su se upoznali, veoma je visok oko 190cm mršav ali sav mišićav, ima crnu kosu i skoro sav je tetoviran. Priznala mi je da joj se veoma mnogo sviđa ali da nije imala ništa s njim… Na moje pitanje ako bi ja dopustio da li bi se seksala s njim samo je prešutila.

Poslije nekoliko dana dok sam bio na poslu poslao sam joj poruku ,, ima li Igora,, na šta je ona odgovorila ,, ooo Da i veoma je uporan,, poslao sam joj ,, pa šta čekaš,, poslije nekog vremena odgovorila je ,, da li si ozbiljan,, odgovorio sam ,, Naravno,,
Uveče kad sam došao kući pitao sam Vanju za Igora na šta mi je odgovorila da je otišla s njim danas na kafu, da je bio jako prijatan i zabavan, bilo joj je ljepo. ,, Hoeš li se vidjeti s njim,, pitao sam je, ,, Nećeš da se ljutiš ,, rekao sam joj da želim da se provede malo sa Igorom prije nego što odlučimo se na neke ozbiljnije stvari u životu. Vanja me samo zagrlila i poljubila.

Sledeće veče Vanja se spremala kao da ide u grad iako je bio četvrtak, pitao sam je ,, negdje ideš,, samo je odgovorila ,, IGOR,, Kada je krenula pogledao sam je i nisam vjerovao da je to Vanja,, obukla je crvenu haljinicu na bretele koja je jedva pokrivala butine, ispod su bile samo tangice. Samo sam joj rekao ,,Sretno,,

Nekada pred zoru Vanja se vratila, otišla je odma pod tuš i legla da spava, pravio sam se da spavam i da nisam osjetio, ujutro smo otišli na posao.

Na pauzi sam joj poslao poruku ,, Kako je bilo sinoć,, odma je odgovorila ,, Odličo i hvala ti na razumjevanju,, napisao sam joj da mora sve da mi ispriča na sta je rekla ,,Može,,

Erotske price

Naveče dok smo legli i gledali film počeo sam da je zapitkujem i lagano pipkam po guzi. Ubrzo se zapalila i počeli smo da se skidamo a ona da priča kako je bilo sa Igorom. Prošlu veče Igor je došao po nju i odvezao je na večeru gdje su razgovarali i gdje joj je udjelio mnogo komplimenata na izgled i kako bi volio da je ima, ona mu je samo rekla ,,večeras sam tvoja,, Igor je samo ustao uzeo je za ruku i poveo u svoj stan. Dok su se vozili do stana Igor joj je mazio butine.
Kada su ušli u stan on ju je podigao sa obe ruke u naručje i odnio do spavaće sobe, gdje joj je skinuo haljinu i gaćicee, počeo da je ljubi i liže ribicu. Zatim je skinuo košulju na šta je ona ostala iznenadjena njegovim mišićima. Pravo iznenadjenje je nastalo kada je skinuo gaće iz koji je izašlo pravo čudovište od preko 20cm.

Legao je preko nje i počeo lagano da ulazi u njenu ribicu a zatim sve brže i jače sve dok se nije samo čulo pljeskanje i njeni jaki uzdasi, Igor je bio u odličnoj fizičkoj kondiciji poslije duzeg vremena počela je da moli da uspori na šta je Igor samo pojačao ritam i još jače ulazi u nju.

Nakon nekog vremena samo ju je okreno i počeo otpozadi da ulazi, čulo se samo Vanjini uzdisaji i Igorovi naleti, uhvatio je s obe ruke za kukove i svom snagom nabijao na svoj ogromni kurac. Vanja je odma svršila i tresla se, ovo nikada nije dozivjela.

Upoznavanje dijaspora

Igor ju je uhvatio za kosu i spustio na koljena da mu puši, Vanja se u prvi mah ponovo nije snašla kad je vidjela ogromnu kurčinu al je brzo uzela ga u ruke i počela da stavlja glavić u usta.Igor je samo uzdisao, jednog momenta je samo ustao zadigao joj nogu i stojeći ušao u nju dok su se ljubili da bi je zatim naslonio na zid i digao obe noge dok je jako nabijao svoj kurac. U jednom momentu Igor ju je samo spustio na koljena i urilikno drkajui svoju kurčinu i sipajući spermu po Vanjinom licu. Poslije nekoliko trenutaka Igor se samo stropoštao pored Vanje na pod i počeli su se ljubiti. Vanja je mislila da je gotovo ali Igor je počeo opet da ulazi u ribcu. Nije mogla da vjeruje šta je snašlo, to veče

. Prošlo je neko vrjeme Vanja nije spominjala Igora ali sam znao da se vidja s njim I da ju je Igor nekoliko puta dobro istucao. Naš seks je bio I dalje na zavidnom nivou.

Ljeto je došlo a ja sam imao neke problemčiće na poslu I nikako nisam mogao da se organizujem za odlazak na more što se Vanji nikako nije dopadalo. Došla jedno popdne sa posla I rekla da je bila s Igorom na kafi I da ju je pozvao da idu zajendo na more ako se ja slažem.Nekoliko dana sam razmišljao da li da je pustim, odlučio sam da joj ispunim I tu želju I dozvolio sam da ide. Kada sam Vanji to saopštio skočila je od zemlje I okačila mi se oko vrata, dobio sam I vatren poljubac.

Nekoliko dana se spremala za more na kome je trebala da ostane 10 dana sa svojim ljubavnikom Igorom. Kupila je nove stvari za more, seksi gacice, kratke šorciće, kupaći…
Došao je taj petak, crni audi se parkirao ispred zgrade, Vanja me poljubila uzela kofer I otišla. Igor je izašao dočekao Vanju uzeo joj kofer stavio u gepek, Vanja je sela na suvozačevo mjesto I otišli su.

Dok su putovali Igor je pričao zanimvljosti I stalno je Valju dodirivao I pipkao ali nije prelazio u akciju što je kod Vanje podizalo tenziju. Stali su u jedan restoran da malo odmore I nešto jedu, Vanja je očekivala akciju od Igora ali on je bio suzdržan, pričao joj je kako je sekxi I kako je neka dva momka pohotno gledaju, počeo je da je zapitkuje da li bi probala sex sa dvojicom, što je Vanju dovodilo do ludila, ribica joj je gorilla.

Licni oglasi

Poslije nekoliko sati stigli su na odredište gdje je Igor zakupio apartman, dočekala ih je gazdarica I otvorila, čim su se smjestila Vanja je skinula se gola I otišla pod tuš, poslije nekoliko minuta Igor se takodje skinuo I ušao za Vanjom, kada ga je ugleda odma joj je upalo u oči Igorov ogromni kurac koji se protezao do trećine butane, samo se vragolasto nasmijala, znala je šta je čeka.

Igor ju je okreno prema zidu uzeo kurac u ruku I jako ušao otpozadi na šta je Vanja samo vrisnula , Ahhhh, polako manijače, baš je veliki.

Igor je nastavio iz sve snage ga ulazi ne obazirujuči se na Vanjine krike, samo joj je rekao ,, navikni se, ovih 10 dana ću te pocjepati,, Nakon 15 ak minu ta uzeo je za ruku Vanju I odveo u sobu gdje je Vanja legal na ledja, Igor joj je skupio noge nageo se preko nje I ušao kurčinom u njenu pičkicu, na šta je Vanja samo uzdanula Ahh

Odmah je jak ritam nametnu čulo se jako udaranje njegovog tjela od Vanjine guzove I Vanja kako uzdiše A Tooo, obozavam da me tucaš..

Igor je nakon nekog vremena samo ustao pomjerio se do Vanjine glave I svršio joj po licu, zatim se stropoštao pored nje, neko vrjeme su samo lezali…

Nakon nekog vremena ustali su spremili se I otišli u diskoteku na plazi, ne trebam da vam pričam da je Vanja obukla se krajnje provokativno, uski kratki šorc, ispod tagice a grudi su bile slobodne ispod majic koja je vise pokazivala nego što je pokrivala….

U diskoteci je gostovao neki poznati muzičar atmosvera je bila vrela, što je uticalo na Vanju da malo vise popije I da popuste sve kočnice. Igor joj je mazio butane, pikao grudi, u jednom momentu je zavukao ruku ispod majice I jako stiskao bradavice.

Pred kraj večeri Igor je rekao Vanj samo ,,idemo da te tucam, na šta je ona odma skočila I krenula. Čim su izašli iz diskoteke, Igor je počeo da je udara po dupetu, večeras ću da te tucam u dupe….

Stigavši u sobu Vanja je odma počela da mu puši kurac, koji je bio iponzantne veličine od čega je ludila, Igoru se kurac ukrutio kao nikad do tad, spustio je Vanji šorc samo do koljeda I ona se naguzila prema Igoru očekivala je da će ući u ribicu, Igor je nasloio svoj kurac na guzu I počeo da ulazi, Vanja se trznula UHHH nemoj tooo.. Igoreee

Upoznavanje

Ni ova put se nije obaziro nastavio je da ulazi, kada je ušao do pola počeo je da ga vadi I ponovo ulazi, Vanji su počele da klecaju koljena. Od velikog uzbudjenja poslije nekog Vremena je Igor svršio Vanji u dupe. Te večeri seks je trajao puna 3 sata, tucali su se u razni pozama, Vanja je svršila čak 4 puta. Zastali su nekada pred zoru.

Ujutru za doručkom Igor je saopštio Vanji da u blizinu stize njegov ortak na more I da mora da ga upozna sa Vanjom…

Ona trazi njega

2 comments

 • Par

  Dec 11, 2020 at 7:54 pm

  I ja zelim mojoj zeni da nadjem za sada jos jednog j…a posle dva

  Reply
 • Bader

  Jan 25, 2021 at 8:26 pm

  Piši kakva ti je ženica, ja sam zainteresovan da je tucam. Vrlo sam perverzan, naročito kad je muž prisutan. Ako si za-javi, da ti ostavim mail. Pozdrav i ljubi ženicu za mene.

  Reply