Gay prica: Moj prvi put

erotske price

Gazda nam pred kraj svake godine organizuje i plati produženi vikend u nekoj banji. Bude super zezanje, opuštanje, ali kratko traje. Prošlogodišnji takav vikend ću zauvek pamtiti.

Erotske price

Kada smo stigli u banju, ispostavilo se da ne mogu biti smešten sa kolegama sa posla, zbog neke greške prilikom rezervacije, već sa nekim potpuno nepoznatim čovekom. Pošto mi se to nije dopalo, tražio sam jednokrevetnu sobu, po cenu i da sam doplatim, ali nije bilo slobodnih. Alternativa je bila da idem u drugi, udaljeni objekat, pa sam na kraju ipak pristao da budem u sobi sa neznancem.

U sobi u koju su me smestili zatekao sam mladog profesora fizičkog. Bio je uljudan, lepo se predstavio, te ja počeh da vadim stvari iz kofera. Tek tada sam video da u sobi postoji samo jedan francuski ležaj, a ne dva odvojena kreveta. Došlo mi je da napustim sobu, stvarno je bilo bezveze. Ipak sam ostao, jer mi je bilo neprijatno zbog ljubaznog profesora, da ne pomisli da nešto imam protiv njega.

Gay price

Malčice sam se opružio na krevetu, a profesor je za to vreme otišao da se tušira. Kada je izašao iz kupatila, bio je samo u gaćama. Nisam mogao da ne primetim da je odlično razvijen, kako to već mogu biti difovci. Bio je maljav po grudima i nogama, što inače smatram da muškarcima dobro stoji. Izvinio se zbog toga što je izašao iz kupatila u gaćama, reče da nije ni razmišljao da sada ima cimera. Odgovorih mu da nema nikakvih problema. Dok se oblačio, ispričao mi je da je doveo učenike na neke pripreme, da imaju treninge nekoliko puta dnevno.

Unapred se izvinio što će više puta dnevno da se tušira, jer treninge ima u nekoliko termina. Iako ga nisam pitao, reče da je neoženjen, da ima verenicu koja mu nedostaje jer je na pripremama već 10 dana, i štošta drugo.
Uveče, nakon večere i druženja, otišao sam u sobu, pripremio se za spavanje i legao u krevet u gaćicama, kao što imam običaj. U tom je stigao i moj cimer. Počeo je priču da se upravo vraća sa trčanja, da je trčanje i tuširanje pred spavanje najbolji način za održavanje kondicije i dobre linije, jer se tako potroši višak kalorija, a i bolje se spava. Dok je pričao, skinuo se i ostao samo u gaćicama. Mene je zainteresovala priča o trošenju kalorija, pa sam mu postavljao neka pitanja na koja je opširno odgovarao.

Ja sam za to vreme netremice gledao u njegovo majstorski izvajano telo. Za oko mi je zapalo i da gaćice spreda pokrivaju i verovatno veoma veliku alatku, s obzirom na ispupčenje koje nije moglo da se ne primeti.
Inače, na muškarce nikada nisam gledao kao homoseksualac. Više je to bilo divljenje prema nekom ko je lepo razvijen, ali se ne sećam da sam prema takvim osobama osećao bilo kakvu strast. Međutim, dok sam gledao profesora, pomislio sam da njegova verenica mora biti da uživa u seksu sa njim koji ima tako lepu spoljašnjost, a izgleda da je i veoma obdaren. Od tih misli mi je postalo neprijatno, te mu rekoh da sam umoran i da ću da spavam. Cimer mi zažele laku noć i ode na tuširanje, a ja zaspah za svega par minuta, verovatno zbog napornog dana.

U neko doba noći me probudiše glasovi iz hotelskog hodnika. Oslušnuh, a onda shvatih da se moj cimer koji spava potpuno priljubio uz mene. Inače, spavao sam na boku, leđima okrenut prema njemu. Osetio sam toplotu njegovih butina, ruku koja se nalazila pored moje guze, i lice naslonjeno na moj vrat. Pomislih da bi trebalo da se pomerim i udaljim od njega, ali to bi ga verovatno probudilo, te zaključih da je najbolje da ostanem u tom položaju. Nekako mi je bilo prijatno što se moje i njegovo telo dodiruju, te ponovo utonuh u san.

Probudio sam se nakon nekog vremena, i potpuno preneražen shvatio da se ruka mog cimera nalazi u mojim gaćama, i da mi on polako nadrkava kitu. U prvom trenutku sam bio potpuno šokiran, i kao da me je neka nevidljiva sila sprečila da bilo šta preduzmem. Potpuno oduzet, samo sam konstatovao da mi to veoma godi, i jedino mi nije bilo jasno da li je moj cimer budan ili mi drka kitu u snu, nesvestan šta radi.
Nakon par minuta sam svršio, pokušavajući da ostanem miran, iako mi se celo telo grčilo od zadovoljstva. Cimer je prestao da mi drka kitu, i rukom umazanom mojom spermom počeo da me mazi po stomaku. U tom trenutku sam shvatio da je bio budan i potpuno svestan šta radi, ali sam i dalje bio kao oduzet. U tom trenutku je on rekao: „Druže, nadam se da si uživao. Sada je na tebe red da ti meni pomogneš“. Ne čekajući moj odgovor ili pristanak, otkrio me je i opkoračio preko grudi, a na par centimetara pred ustima mi se našla njegova kita. U tom polumraku jedino sam shvatio da mu je kita ogromna, i kao omađijan sam zinuo i čekao da mi je stavi u usta, što je on i učinio. Polako mi ga je nabijao u usta svoju kitu, pazeći da ne ide preduboko, a ja sam ga uhvatio za guzove i rukama ih gurao prema sebi, diktirajući ritam nabijanja. Posle par minuta izvadio je kitu iz mojih usta, prodrkao je snažno još nekoliko puta i svršio na moje grudi, glasno uzdišući.

Druže, hvala ti. Divan si.“ – rekao je i legao na svoje mesto na krevetu, okrenuvši mi leđa. I ja sam ostao da ležim par sekundi, a onda sam ustao i otišao u kupatilo da se istuširam.

Dopisivanje

0 comments

No comments yet