Mlada Ljubavnica – Kućna Pomoćnica

Ona trazi njega

Nakon mature i stresnog prijemnog ispita za fakultet, krenula sam da radim kao kućna pomoćnica kod prijatelja mojih roditelja.

Želela sam da zaradim za more. To je bio moj, prvobitni plan. Oni su se povremeno družili s mojim roditeljima, bile su to klasične sedeljke uz piće i smeh. Tako sam i saznala da bi im dobro došla kućna pomoćnica, jer dosta rade, a to malo slobodnog vremena što im preostane, žele da utroše na kvaliteten društveni život.

Imali su velelepnu kuću, sa dosta prostorija, umetničkih slika i lepog nameštaja. Dece nisu imali, a kako je vreme prolazilo, shvatila sam da njih dvoje, zaista žive punim plućima i, poprilično slobodno.
Ona trazi njega
Svako od njih je imao običaj da izlazi sam ili dovodi neko svoje društvo. I pored svega bili su korektni prema meni i nadasve ljubazni. Na kraju krajeva, bila sam ćerka njihovih prijatelja…

Jedno veče je moj domaćin, da ne kažem gazda, došao oko 19 sati sa jednom prezgodnom damom, četrdesetih godina, i direktno se popeli na sprat, u dnevni boravak. On nije znao da sam ja ostala da ispeglam gomilu veša, koji sam potom nosila i slagala u garderober.

Njih dvoje su ćaskali i čula sam uskoro zvuk poljubaca i njenih uzdaha. Kroz glavu mi je proletelo šta sledi i da ću napraviti neprijatnu situaciju, budu li me uhvatili tu u sobi. Zatvorila sam se u garderober i bukvalno prestala da dišem. Sama prostorija za garderobu je imala vrata na hodniku, kao i na spavaćoj sobi, drvena, rešetkasta, kroz koja se u sobi videlo – sve…Njih dvoje nisu gubili vreme…

Počeli su da se svlače, ljubili su se strasno, ne skidajući ruke jedno s drugog.

Ona je bila prezgodna, male grudi, uzan struk, kao izvajana! San svakog muškarca…A on… Njega sam vidjala svaki dan ali je jako dobro izgledao bez odeće. Onako, u boksericama. Za sredovečnog muškarca u 50 – im. Ona se, vidno uzbudjena, spustila do njegovog, pa mogu slobodno da kažem, ogromnog kurca. Najpre ga je samo nadrkavala, gledajući ga direkt u oči. A onda… Onda ga je uzela u usta.
Ona trazi njega
Bio je prilično velik i pomislila sam da mi ne bi bilo dobro od njega da udje u mene! Videla sam kako on uživa u tome dok mu ona puši, držeći je za kosu. To je trajalo, meni se činilo, satima… On se nakon toga ispružio na leđa, dok ga je ona opkoračila, nudeći mu svoju pičkicu.

Zagnjurio je svoje lice u nju i halapljivo krenuo da je liže i sisa, dok je ona stenjala i molila ga da ne prestaje. Zatim je, samo skliznula svojom prelepo zadnjicom do njegovog kurca, i nabila se na njega, sve do samih jaja, uz glasne uzdahe. On je držao za dupe obema rukama i pratio njen ritam…Male grudi su joj poskakivale, dok je ona neumorno, zadovoljavala sebe, a i njega, vešto mešajući.

Posle nekog vremena, pomerio ju je u stranu, namestio na sve četiri i ušao otpozadi.

Ovo je bilo žestoko, nabijao se u nju iz sve snage, ona je glasno jaukala, ali se videlo da joj prija jebanje u guzu. Uz malu bol. Prvo je držao za bokove, a onda desnom rukom uhvatio za kosu i malo trgao unazad, što njoj nije smetalo. Držao ju je za kosu i nabijao se u nju! Čulo se ritmičko lupanje tela o telo i uzdisanje.
Balkan chat
Sledeća poza je bila sa strane, pa klasična, meni najdraža. Napalila sam se gledajući ih, moram da priznam. Kroz moje telo je strujala neka čudna struja…Mahinalno sam raskopčala farmerice i gurnula ruku dole i počela da se mazim zamisljajući sebe na njenom mestu. Ne znam koliko je trajalo dok on nije svršio, ne vadeći svoj kurac…

Potom su ustali, i na moju ludačku sreću, pošli put kupatila, što sam ja iskoristila da se, neopažano izvučem iz plakara. Otad je prošlo skoro mesec dana. Ista rutina, posao i uglavnom korektan odnos njih dvoje prema meni i obratno.

Jedno popodne sam sredjivala dnevnu sobu i spremala se da posle toga idem kuci, kada je on naišao nešto ranije i doneo pune kese iz prodavnice. Uzela sam to i smestila što u ostavu, a što u frizider. Zamolio me je za kafu, što sam rado učinila.

Kroz neobavezno ćaskanje, stigli smo i do toga kada me on ispituje o vezi i momcima, naglasivši mi da sam jako lepa…

Momentalno mi je krv jurnula u obraze. Primetio je to, pa je naglo skrenuo temu na svoju suprugu, naglasivši da je u poseti majci i da je neće biti neko vreme…
Ona trazi njega
Rekao mi je da slobodno ostanem i ponašam se kao u svojoj kući. Nespretno sam se izvinila i rekla da moram da krenem… A istina je bila totalno drugačija… Kad sam krenula ka vratima, on je ustao i uhvatio me za ruku.

-Stvarno ideš?- pitao me je, dok mu je ludački žar plamsao u očima.

-Ne, ne idem…- progovorila je neka druga ja. Tad me je privukao uz sebe i poljubio, vodeći me ka spavaćoj sobi. Takav poljubac nisam osetila nikada! Ljubio me je dugo, i osetila sam da me polako skida… ja sam bila u magnovenju…Sve ovo nije bilo ni nalik nespretnom seksu sa bivšim dečkom i njegovim poljupcima.

Svukao je košulju i nastavio da me ljubi po vratu, ramenima… Položio me je na krevet, na leđa. Odbacio je svoje pantalone i ostao u boksericama, ne skidajući pogled sa mene. Nešto je mrmljao dok mi je grickao bradavice i gnječio sise.

Lagano se spustio dole, preko mog pupka, svukao mi gaćice i poceo da me liže.

Odlepila sam od miline! Osećala sam kako mi gura jezik, pa prst, pa dva prsta, pa prst u guzu! Sve je eksplodiralo u meni! Ljubio mi je butine, kolena, vraćao se ponovo na grudi, vrat i jos jednom dole…
Ona trazi njega
Podigao se i pitao me jesam li nekad pusila kurac. Direktno, gledajući me u oči. Rekla sam da nisam, ali sam htela da probam. Njegov kurac. On je smakao bokserice i tek tada sam videla kako je velik i debeo, ali sam ga uzela u ruku, pa u usta, mada sam samo vrh mogla da uzmem…

Prijalo mu je, osećala sam, a trudila sam se da ispadne što bolje, da i ja njemu priredim uživanje. Nije se nabijao, već je mirno uživao. Ustao je, položio me na ledja. Raširio mi noge i lagano ušao, po malo, dokga nije ubacio celog. Bolelo me je prvo jako, pa malo slabije, ali sam uživala.

Jebao me je lagano, a onda je postepeno ubrzavao ritam, preteći da mi u pičkicu utera i jaja, koliko je bilo silovito.

Jebao me je sve brže i brže, ljubeći me po vratu, pritiskajući na svoje grudi i gnječeći moje jednom slobodnom rukom. Pokušavala sam da nadjem njegove usne, vrat, ugrizem za rame…Bilo šta njegovo u tom ludilu!
Dopisivanje
Nikad nisam tako uživala ispunjena tom veličinom i pod tim snažnim rukama, koje čas stiskaju moje butine uz njegove, čas gnječe moje grudi, čas mi mrse kosu. Ustao je i okrenuo me, s namerom da uđe u moju guzu. Setila sam se njegove ljubavnice i tog sexa, malo se uplašila, ali je on ušao nežno, držeci me za bokove, bez ikakve grubosti.

Držao mi je ruke na ramenima, na bokovima, milovao mi grudi, stomak… Uzela sam ga za ruku i zagnjurila je u moju kosu..Želela sam da vidim kao to izgleda, uz ovaj sladak bol u meni! Nije hteo da me uhvati za kosu nego ispod brade…Za vrat. Blago ga je stiskao, a mene je to nenormalno palilo! Osećala sam kako curim iz pičkice…

Nisam ni sanjala da će mi sve ovo, nenormalno prijati. Ubrzavao je i nabijao se sve jače, stiskajući mi rukama guzove i pljeskajući me po njima. Nisam imala pojma koliko je trajalo, opet sam bila pod njim sa nogama i rukama oko njega. Videla sam da je bio blizu. Kao i ja sama… Rekao je da voli da svrši unutra.
Ona trazi njega
Klimnula sam glavom u znak dozvole… U tom trenutku je samo pitanje šta bih mu sve dozvolila… Dok me je punio, rekao mi je da zna da sam ga gledala sa ljubavnicom… Da je zamišljao ovo mesec dana. Čuvši to, momentalno mi je orgazam potresao celo telo, kao tornado! Kako sam se lepo osećala! Osetila sam prvo žmarce niz kičmu i po celom telu i navalu adrenalina i snage… Od tada više nisam bila samo njegova kućna pomoćnica…Bila sam ljubavnica. Njegova 31 godinu mlađa ljubavnica…

0 comments

No comments yet