kako sam zestoko karao debelu tetku = TETKA I JA

Ona trazi njega

kako sam zestoko karao debelu tetku

Imam jednu 43 godisnju tetku koja je rastavljena od svog muza.Naime posto sam jedini necak kad god sta zatreba ja sam tu da pomognem. Jebao sam dosada 4 pua a moja najveca zelja je da jebem svoju tetku. Ona nije kao zene o kojima moji vrsnjaci sanjaju. Ona je malo debela ali ima najbolje sise koje sam ikada vidio u zivotu.

Zivjela je 20 kilometara od moje kuce. Bio je petak kada me nazvala. Rekla je da dodjem da joj cuvam kucu jer ona ide u subotu ujutro u Sarajevo a vraca se u nedjelju .Ide kod svoje prijateljice. Pristao sam. Stigao sam sto ranije da je malo gledam jer ona uvijek izbacuje sise i kad je kod kuce i kad izlazi.

Stigao sam oko 5 sati kod nje.

S vrata sam vidio kofer spreman za put. Rekla je da nece izlaziti da ce sa mnom sjediti malo sto se meni svidjelo. Spremila nam je kafu i sjela pored mene. Ponudila me cigarom sto me iznenadilo s obzirom da ja ne pusim ali sam uzeo cigaru. Kada smo popili kafu ona je oprala sudje i pricali smo tako. Bila je okrenuta ledjima. Kasnije je rekla da ide do komsinice da ce se brzo vratiti samo da nesto uzme.
Ona trazi njega
Otisla je a ja sam izvadio kurac i drkao ga jer me napalila sisama. Polako sam ga drkao. Drkajuci nisam cuo vrata kada je ona usla. Vidjela me je kako drkam. S vrata sobe se proderala: „STA RADIS TO“.

Skocio sam i govorio da to nije to sto ona misli a nisam uzvukao gacice.

Ona trazi njega>Ucutkala me a ja sam stajao pred njom. Bila je sva ljuta. Uzela me za ruku pocela vuci mislio sam hoce da me izbaci iz stana ali na dovela me do ulaznih vrata i zakljucala ih. Naslonila me na vrata i sagnula se i pocela ga pusiti. Pitao sam je sta to radi. Rekla mi je: „BAS SAM ZELJNA A TI SI TAKO FIN“.

Nastavila je pusiti a ja sam uzivao u tome. Uhvatio sam je za glavu i nabijao na kurac. Onda je prestala pusiti i rekla mi: „A SADA ME ZESTOKO JEBI NA MOM KREVETU“ Otisli smo do krveta. Skinula je majicu a ja sam joj ljubio sise dok je svlacila pantole.

Legla je uzela moj kurac i udrala se po svojoj picki. Rekla je: „GURNI GA I DOK ME JEBES DIRAJ MI SISE“.

Polako sam ga gurnuo i poceo je jebavati. Vristala je jako a ja sam joj milovao sise. Nazivao sam je droljom i kurvom sto je jos vise uzbudilo. Tucao sam je oko 10 minuta a onda sam joj svsio po stomaku.
Ona trazi njega
Nakon nezaboravnog sexa ona je ustala i izvadila 50 maraka i dala mi rekla: „ZASLUZIO SI I VISE OD OVOGA A TO CU TI PLACATI NA RATE SXOM. KAD GOD POZELIS SAMO DODJI SVOJOJ TETKI“. Prvi put sam je izjebao u aprilu a sada je juli. Jebao sam od aprila dok jula vise od 15 puta i svaki put je bilo sve bolje.

kako sam zestoko karao debelu tetku

0 comments

No comments yet