Erotske price

Osjetio je prvih jebacina nekoliko lutki koje je prošao, od kojih su svaki dali iste rezultate i zabilježio jedinstvenost svake lutke. Neki su bili manji od drugih s manjim udjelima, a jedan ili dva bili su viši od njega. Uočio je jedan amazon, bebu jedne Barbie s sličnom plavokosom kosom i plavim jebacina očima, čvrstu, čvrsto stražnjicu i dojke tako velike da mu treba obje ruke da sadrži samo jednu.

Na kraju je bio zadovoljan prvim katom, Phil je otišao gore da pronađe vrata koja vode do studija, knjižnice  jebacina i jedne velike prazne sobe, vjerojatno mjesta za zabavu.

Bilo je i dva hodnika koji su, kao i oni dolje, kružili oko sebe i susreli se na drugom kraju s prozorima s pogledom na unutarnji šum. Svaka vrata u hodniku vode samo do spavaćih soba, svaka prostrana s bračnim krevetima, skupe ormarić, zrcalo i neplodni ormar.

Bilo je i više lutki na ovom katu s nekim u spavaćoj sobi kad je pogledao, njihova nazočnost u dvorcu uplašila ga i pitao se jesu li bili u posjedu prethodnog vlasnika ili su ih doveli ovdje kao nekakav apstraktni šala? Možda je netko napravio hrpu životinjskih lutki i htjela jebacina se riješiti viška? Čudno kako je zvučalo.

No bilo je toliko detalja i jedinstvenosti u svakoj lutki koja je govorila o napornom radu i zanatliji strasti, bilo je malo vjerojatno da bi ih se jednostavno moglo ostaviti iza sebe ili baciti ako je netko spreman u njih uložiti mnogo truda.

Dok se Phil pitao koliko ih je erotske price mogao prodati, došao je do krajine rezidencije gdje je našao dva vrata.

Prvi je bio željezo, kao onaj koji vodi do podruma, samo je ovaj bio zaključan i ne bi se pomaknuo.

Druga vrata bila jebacina su drvena poput svih ostalih vrata, u stvari izgledala je točno kao i sva druga vrata bez vidljivih razlika koje su ga razdvojile.

Pa ipak, jednostavno zaključavajući pogled na hrasta drva, Philip je osjetio kako se grudi stezaju, čujući kako mu se u ušima urlikaju ritmovi njegovih srčanih udaraca, a grlo se suši. Osjećao je da su jednaki dijelovi užasnuti i uzbuđeni, svi njegovi dijelovi žele otvoriti ova jedinstvena vrata i vidjeti što je čekalo, dok je neki glas u stražnjem dijelu glave poticao da se vrati, trči niz travnjak i natrag u selo , Nazvati roditelje i napustiti ovo mjesto i nikad se jebacina vratiti.

0 comments

No comments yet