Erotske price


Marisa besplatni pornici nikada nije posjetio Leif ured, ona nikad nije imala želju da sve dok jednog dana, nakon neke ozbiljne shopping, ona je mislila da će ga iznenaditi, možda ga nagovoriti da izađe na kavu s njom. Par je bio idući stalan više od tri godine, tijekom tjedna je proveo većinu noći besplatni pornici na svoje mjesto, ali na tjedan-završava rekao je morao provesti vrijeme sa svojom starenja majke koja je živjela u malom selu oko dva sata vožnje od Osla.

Kad je stigla u poslovnoj zgradi u kojoj je radio je bio suočen njegov vrlo lijepom tajnicom.

“Pitam se da li bih mogao vidjeti gospodina Almerssen”, upitala je.

“Mogu li mu reći tko je zovete?”

“Samo mu reci da je Marisa. – Ja sam njegova djevojka”

Žena oči gotovo popped iz glave, onda je vrlo kratko rekla da će mu reći. Činilo se da argument događa u njegovu uredu, a besplatni pornici kad je izišao slijedi njegova tajnica, koja je imala lice sve dok bas violina, Leif izgledao vrlo zbunjen i rekao da bi volio otići na kavu, ali on je jednostavno previše zauzet ,

Marisa je ubrzo shvatio da je plavuša dvadeset dva stara drolja s mini suknje i velikim tits je njegova majka, barem na tjedan-end. Nakon što mu je pogled koji ga je ostavio nikakvu sumnju da je znala što se događa je napustio ured naglo i otišao ravno kući.

“Ne mogu vjerovati da je on bio jebeno dvije žene u isto vrijeme”, promrmljala je za sebe dok je sjedila u autobusu. Nekoliko besplatni pornici ljudi je pogledao u nju, ali ona nije briga briga – što je pljuvanje nokte.

Kad je stigao kući njezin stav je mijenja, Marisa je znao da je sada plavuša bomba je bila svjesna da joj princ iz bajke je poking drugom ženom pet noći u tjednu da bi se dajući mu jebeni pakao. Leif bi se očekuje da bi dobili isti tretman kad je dobio na svoje mjesto. No, ona je odlučila da ga iznenaditi, ona kuha loptu večeru, položio elegantan stol, promijenio u njezinu najviše seksi donje rublje, a kada je došao u ona ga slatko poljubio, mu je pomogao off s kaputa i ne spominje činjenicu da je njegova besplatni pornici majka bio znatno mlađi od njega.

0 comments

No comments yet